- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.221
Berraaaakk naaptın yaaww 16 kiloyu hangi arada aldın sen
Canım çok geçmiş olsun..inşallaah sonuçlarında iyidir bi sorun çıkmaz
zor dayanıyorum valla ama ınat ettım uyumucam, hoş ocakta pılav var o olmasa belkı ezıcık kestırırdım ama yanar dıye tırstım
ayhem cok hem kıvırcık senın saclar ısın zor valla bebek dogunca nasıl ugrasacaksın o saclarla
aldım işte
evde 78 cıkıyorum ama dr da kesın 80 cıkarım adam kendı tarısını baz alıyor ama o zaman hamıle kaldıgım kıloyu benım soyledıgımı degıl 2 fazlasını baz alması lazım .maşşaaaallaah bende 8 kilo aldım gerçi ben zaten accık tombuk hamile kalmıştım şimdi 79,5 kiloyum umarım doğumdan sonra veririz bu fazlalıkları:44:
verecez canım verecez..meltem demişti bi ara..topikçe rejime gircez...maşşaaaallaah bende 8 kilo aldım gerçi ben zaten accık tombuk hamile kalmıştım şimdi 79,5 kiloyum umarım doğumdan sonra veririz bu fazlalıkları:44:
sen niyeti bozdun yine..gözün yatağa bakıyo...canım benim imkanın varsa uyuy..walla bak zaten geç geldim..bi yandan yemekle uğraşıyorum..eşim daha gelmedi..gelecek de yemek yicez de ...ortalık toplanacak da..ben duşa girecem de..saçlar maşallah çok..onları yıkamak bile yoruyo beni..ee bi de kurutacam..uyu güzelim uyu..bugün yoruldun sen..geceden uykusuzsun zati..
bende yapamıyorum kısa sacla 2 sene once belımdekı sacları enseye kadar kısalttım cok pısmanım cokkkkksorma güzelim..hele ki hamilelikte daha bi çoğaldı daha bi uzadılar..bakacaz bi çaresine..ilk işim inşallah doğumdan sonra bi boyatacam..sonra da sonra daaaa...yooookkk..kestirmem..bi kere o hataya düştüm..eşimle bozulduk..idare edecem artık napayım..
Berraaaakk naaptın yaaww 16 kiloyu hangi arada aldın sen
Canım çok geçmiş olsun..inşallaah sonuçlarında iyidir bi sorun çıkmaz
tombiş berrak tombiş berrak
zilli takip ediyorum seni
Biz de ipek koyacaktık. İri yarı bir kız olur yakısmaz diye vazgectik. Deniz koyucaz, eskiden beri severim deniz adını
evettttttttttt ınşallah topıkcene vercez:)verecez canım verecez..meltem demişti bi ara..topikçe rejime gircez...
uyumuyom bak cene calıyom szleryok kız uyumasınnn gece uyuyamıo snra dayan meltemmmm geceye az kaldııı:)
evde 78 cıkıyorum ama dr da kesın 80 cıkarım adam kendı tarısını baz alıyor ama o zaman hamıle kaldıgım kıloyu benım soyledıgımı degıl 2 fazlasını baz alması lazım .bu arada 60 ıle hamıle kaldım ben ((
Kızlar birşey sormak istiyorum kalp atışlarınızhızlandı mı resmen kalp atışlarımı duyuyorumm kalbim sıkışıyor sanki korkuyorum valla bazen
yok kız uyumasınnn gece uyuyamıo snra dayan meltemmmm geceye az kaldııı:)
panyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkksensin tombişşş bende seni takipteyimm
aaa ne kadar ucuzmuş ya,ben Lüleburgazdayım istanbula da bu aralar gidemeyeceğim havuzluhanda ucuz vardır ama ne yapayım artık alacaz mecburen.
panyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkksensin tombişşş bende seni takipteyimm
ama valla bak oyle :) gecen kontrole gıtmeden tartıldım esıme de gosterdım sahıt olarak 3 kg fazla cıktım dr da ama haın kocam hemen sattı benıya ölüyorum şu ,benim tartı onun tartısı muhabbetiine..annem de hep böyledir..canım annem benim..yok benim tartı böyle..yok sabah aç tartıldım o gün toktum..yok ben evde çıplak tartılıyorum..ay özledim annemi yaa..
evet canım..kalp atışlarımız hızladı..nefesimiz daralıyo..sanırım normal bunlar...
zaten kandıramadım güzelim..hem eşi gelecekmiş..hem ocakta pilav varmış..ben uyutamadım ne diyim..
berrak ben valla gordum ocak annelerınde gercekten cok fıttakip et beni ,takip edeyim seni
panyak kim bilmiyorum ama manyak olan benim
ben hala fitim bi kere
ben sana bi diyet programı veririm sıfır bedene düşersin merak etme sen
diyetçi panyakım ben ,pardon manyakım
bende yapamıyorum kısa sacla 2 sene once belımdekı sacları enseye kadar kısalttım cok pısmanım cokkkkksımdı tekrar uzasınlar dıye beklıyorum
evettttttttttt ınşallah topıkcene vercez:)
uyumuyom bak cene calıyom szler
bu arada kızlar saona astım bebısın camasırları dalın deterjan ve yumusatıcı ıle yıkadım acayıp basımı agrıttı yaaabebek ıcınde fazla gelmesın bu koku
ya ölüyorum şu ,benim tartı onun tartısı muhabbetiine..annem de hep böyledir..canım annem benim..yok benim tartı böyle..yok sabah aç tartıldım o gün toktum..yok ben evde çıplak tartılıyorum..ay özledim annemi yaa..
evet canım..kalp atışlarımız hızladı..nefesimiz daralıyo..sanırım normal bunlar...
zaten kandıramadım güzelim..hem eşi gelecekmiş..hem ocakta pilav varmış..ben uyutamadım ne diyim..
aynen benimde öyleKızlar birşey sormak istiyorum kalp atışlarınızhızlandı mı resmen kalp atışlarımı duyuyorumm kalbim sıkışıyor sanki korkuyorum valla bazen
takip et beni ,takip edeyim seni
panyak kim bilmiyorum ama manyak olan benim
ben hala fitim bi kere
ben sana bi diyet programı veririm sıfır bedene düşersin merak etme sen
diyetçi panyakım ben ,pardon manyakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?