2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

sorma güzelim..hele ki hamilelikte daha bi çoğaldı daha bi uzadılar..bakacaz bi çaresine..ilk işim inşallah doğumdan sonra bi boyatacam..sonra da sonra daaaa...yooookkk..kestirmem..bi kere o hataya düştüm..eşimle bozulduk..idare edecem artık napayım..

maşşaaaallaah bende 8 kilo aldım gerçi ben zaten accık tombuk hamile kalmıştım şimdi 79,5 kiloyum umarım doğumdan sonra veririz bu fazlalıkları:44:
evde 78 cıkıyorum ama dr da kesın 80 cıkarım adam kendı tarısını baz alıyor ama o zaman hamıle kaldıgım kıloyu benım soyledıgımı degıl 2 fazlasını baz alması lazım . bu arada 60 ıle hamıle kaldım ben((

Kızlar birşey sormak istiyorum kalp atışlarınızhızlandı mı resmen kalp atışlarımı duyuyorumm kalbim sıkışıyor sanki korkuyorum valla bazen

yok kız uyumasınnn gece uyuyamıo snra dayan meltemmmm geceye az kaldııı:)

bende yapamıyorum kısa sacla 2 sene once belımdekı sacları enseye kadar kısalttım cok pısmanım cokkkkk sımdı tekrar uzasınlar dıye beklıyorum

verecez canım verecez..meltem demişti bi ara..topikçe rejime gircez...
evettttttttttt ınşallah topıkcene vercez:)
uyumuyom bak cene calıyom szler

bu arada kızlar saona astım bebısın camasırları dalın deterjan ve yumusatıcı ıle yıkadım acayıp basımı agrıttı yaaa bebek ıcınde fazla gelmesın bu koku

ya ölüyorum şu ,benim tartı onun tartısı muhabbetiine..annem de hep böyledir..canım annem benim..yok benim tartı böyle..yok sabah aç tartıldım o gün toktum..yok ben evde çıplak tartılıyorum..ay özledim annemi yaa..

Kızlar birşey sormak istiyorum kalp atışlarınızhızlandı mı resmen kalp atışlarımı duyuyorumm kalbim sıkışıyor sanki korkuyorum valla bazen

evet canım..kalp atışlarımız hızladı..nefesimiz daralıyo..sanırım normal bunlar...

zaten kandıramadım güzelim..hem eşi gelecekmiş..hem ocakta pilav varmış..ben uyutamadım ne diyim..

aaa ne kadar ucuzmuş ya,ben Lüleburgazdayım istanbula da bu aralar gidemeyeceğim havuzluhanda ucuz vardır ama ne yapayım artık alacaz mecburen.

Evet canım uyguna aldım o zaman. Ama bulunduğun yerde yoksa sonuçta çok fazlada üçe beşe bakmamak lazım içine sindiyse al. Benim içime çok sindi köşeleri termosluu sıcak biberon için içi çok geniş, çok fazla fermuarlı gözleri varr. rengine bayıldı eşim zaten. Bebe çantası gibi de değilll

ama valla bak oyle :) gecen kontrole gıtmeden tartıldım esıme de gosterdım sahıt olarak 3 kg fazla cıktım dr da ama haın kocam hemen sattı benı

takip et beni ,takip edeyim seni
panyak kim bilmiyorum ama manyak olan benim
ben hala fitim bi kere
ben sana bi diyet programı veririm sıfır bedene düşersin merak etme sen
diyetçi panyakım ben ,pardon manyakım
berrak ben valla gordum ocak annelerınde gercekten cok fıt

bende yapamıyorum kısa sacla 2 sene once belımdekı sacları enseye kadar kısalttım cok pısmanım cokkkkk sımdı tekrar uzasınlar dıye beklıyorum

aynennnn...şubat tatilinde esk.e gittim..orda yaptım bi delilik..gelince beni otogard gördü..tanıyamadı zaten..sonra da bi ton fırça...

olabilir ya...olmazsa havalandır dışarda..içeri asmışsın çünkü..tabi yağmur yağmıyosa..

yaaa otururken bile hızlı hızlı atıyorr anlamıyorumm nefesimm daralıyorr kesilecek gibi

aynen benimde öyle
takip et beni ,takip edeyim seni
panyak kim bilmiyorum ama manyak olan benim
ben hala fitim bi kere
ben sana bi diyet programı veririm sıfır bedene düşersin merak etme sen
diyetçi panyakım ben ,pardon manyakım

tamam sana uyacağımbebişlerin ismi bellimi senin

bugün bir arkadaşım çatı muayenesi olmuş, kendimi kastım ancak korkulacakkadar kötü birşey değil dediiii içim rahatladı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…