- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.241
makesef ızmırde cok yagmur var bugun , hadı bana bısey olmaz da bebek ıcın endıselendım yumuatıcı koymasamıydım yaaaaynennnn...şubat tatilinde esk.e gittim..orda yaptım bi delilik..gelince beni otogard gördü..tanıyamadı zaten..sonra da bi ton fırça...
olabilir ya...olmazsa havalandır dışarda..içeri asmışsın çünkü..tabi yağmur yağmıyosa..
ama valla bak oyle :) gecen kontrole gıtmeden tartıldım esıme de gosterdım sahıt olarak 3 kg fazla cıktım dr da ama haın kocam hemen sattı benı
berrak ben valla gordum ocak annelerınde gercekten cok fıt
Kızlar lohusa pijamanızı aldınız mı? aldıysanız nereden aldınız?
maşallah berrak çokmu zayıftın genelde kilosu olmayanlar fazla kilo alıyor ben elada 12 aldım toplam şimdide 8 kilo almışım ama kızdırlar valla çok kilo aldın diyorlar
yok kız kıyarmıyım ben sana hıccanım yaa..ben de satarım hemen..annem de günlerde hep beş çeşit vardı..iki tanesini yedim derdi..gittim gördüm..tabak bomboş...............................
şaka maka en iyi sen takip edersin kendini takılıyorum kızma..canım anneme de hep takılırım böyle..
yaaa otururken bile hızlı hızlı atıyorr anlamıyorumm nefesimm daralıyorr kesilecek gibi
eğer çok rahatsızsan ve doktoruna ulaşabilecek durumdaysan ara sor o zaman güzelim..için rahatlasın..ama bak çoğumuz öyleyiz..
69 idimolsun veririm kendimi kasmıyorum valla
yok kız kıyarmıyım ben sana hıcha 78 ha 80 bıldıgın sıskoyum ıste ne farkeder
ardındanda bennnnkasma canım..biz de kasmıyoruz..bebişler sağlıklı olsun..gerisi teferruat..
tamam oldu o zaman..ama bu kadar lafın üzerine en şişko benim..ne acı..
evettttttttttt ınşallah topıkcene vercez:)
uyumuyom bak cene calıyom szler
bu arada kızlar saona astım bebısın camasırları dalın deterjan ve yumusatıcı ıle yıkadım acayıp basımı agrıttı yaaabebek ıcınde fazla gelmesın bu koku
bende bundan beğendim burada 55tl dediler haftasonu almayı düşünüyorum artık:)
ben omobaby aldım ıcıme sınmedı bıde dalın aldım ama almam bıdaha bıtınce omoyu kullanırımBende dalin aldım dı hem cok pahalı 18 lira ne yahu 2lt ye hem de sac boyası gibi bi acayip kokuyo. Valla secenekleri arastırayım olmadı baska bisey alıcam bu bitince
Bende dalin aldım dı hem cok pahalı 18 lira ne yahu 2lt ye hem de sac boyası gibi bi acayip kokuyo. Valla secenekleri arastırayım olmadı baska bisey alıcam bu bitince
aldım işte
evde 78 cıkıyorum ama dr da kesın 80 cıkarım adam kendı tarısını baz alıyor ama o zaman hamıle kaldıgım kıloyu benım soyledıgımı degıl 2 fazlasını baz alması lazım .bu arada 60 ıle hamıle kaldım ben ((
Kızlar birşey sormak istiyorum kalp atışlarınızhızlandı mı resmen kalp atışlarımı duyuyorumm kalbim sıkışıyor sanki korkuyorum valla bazen
verecez canım verecez..meltem demişti bi ara..topikçe rejime gircez...
walla güzelim aliyenin dediği gibi aldığın kiloya bağlı..ben 22 kilo aldım..3 aylıktan beri hiçbişeyimi giyemiyodum..yoksa ben de günlük giyebeileceğim şeyler alırdım..zaten hamilelik ve lohusalık olunca fiyatlar ikiye katlıyo..vermezdim o kadar..ama mecbur kaldım..normal bedenlere giriyorsan normal al ama bence de görerek deneyerek al..
ya kızlar sabun tozuda bebekler için oluyor ya makina için olanları var acaba ondan kullansak sadece olmazmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?