2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
makesef ızmırde cok yagmur var bugun , hadı bana bısey olmaz da bebek ıcın endıselendım yumuatıcı koymasamıydım yaaa

ama valla bak oyle :) gecen kontrole gıtmeden tartıldım esıme de gosterdım sahıt olarak 3 kg fazla cıktım dr da ama haın kocam hemen sattı benı

berrak ben valla gordum ocak annelerınde gercekten cok fıt

canım yaa..ben de satarım hemen..annem de günlerde hep beş çeşit vardı..iki tanesini yedim derdi..gittim gördüm..tabak bomboş...............................

şaka maka en iyi sen takip edersin kendini takılıyorum kızma..canım anneme de hep takılırım böyle..

yok kız kıyarmıyım ben sana hıc ha 78 ha 80 bıldıgın sıskoyum ıste ne farkeder

Benim çarpıntım yok ama artık bebiş fazla baskı yaptığı için daral geliyor nefesim yetmiyor gibi derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.bende 3 hafta önce 10 kilo almıştım dr um iyi normalsin dedi,bakalım bu cumartesi randevum var eve tartıda almadım bilerek yoksa takıntılı karının önde gideniyim kaç kilo aldım her 3 haftada 1800gr alıyorum bakalım geleneği bozacakmıyım:))

Bende dalin aldım dı hem cok pahalı 18 lira ne yahu 2lt ye hem de sac boyası gibi bi acayip kokuyo. Valla secenekleri arastırayım olmadı baska bisey alıcam bu bitince

ossuunn kııss verces fazlalıkları..

ya ben bu doktorların tartısına tüküriiim.hep 2-3 kilo fazla tartıyo.her seferinde bi posta bu tartı yanlış diye söyleniyoru..doktorda alıştı artık.eşimde kadına diyoki hıhııı diyin çok sinirleniyo kilo aldıkça

Kızlar birşey sormak istiyorum kalp atışlarınızhızlandı mı resmen kalp atışlarımı duyuyorumm kalbim sıkışıyor sanki korkuyorum valla bazen

Canım bende aynen öyleyim.yerimden kalkınca bile kalbim çarpyo nefes nefese kalıyorum.

verecez canım verecez..meltem demişti bi ara..topikçe rejime gircez...

verelim zaten ya yoksa yuvarlak bişiii olcam ben

ya yazıyorum yazıyorum tam gönder diyorum giriş yapın diyo giriş yapıyorum yazdıklarım heepsi yok olmuş niye bölee oluoooo

canım bende 11 kilo aldım eski pijamalarım s beden hala giyiniyorum ama netten aldığım m beden olmadı.netten lohusa pijaması buldum bi tane ama ilkinin fiyatı pahalı gibi. SABAHLIKLI LOHUSA PİJAMA TAKIMI 3LÜ | Lohusa Sepeti
LOHUSA PİJAMA | Lohusa Sepeti
haftasonu osmanbeye bakıcam artık bulamazsam bunlardan birini alırım artık

Ben bildiginiz tatlıyı hamuru kestim. Cok nadir yiyorum ona ragmen 6.5 kilo aldım 32 haftam bitti doktor her gittigimde kilo alma kilo alma diye basımı sisiriyo ya bilmiyoki ben zaten zayıf degildim valla gına geldi adam kilo lafını actıkca. İri yarıyım ben offf napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…