2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kasma canım..biz de kasmıyoruz..bebişler sağlıklı olsun..gerisi teferruat..

tamam oldu o zaman..ama bu kadar lafın üzerine en şişko benim..ne acı..

melteeem bende 80 kiloyum..80 ooohhh

Valla güzelim bende kestim ama doktorun gözünde sanırım şişkoyum.ben hayatım boyunca incecik bi hatun değildim ama doktor bunu bilmiooo

bende dalınle yıkadım ama bısı yapmadı hatta kokusu aynı bebek kokusu bayıldıydım ev bebek kokunca

ama valla bak oyle :) gecen kontrole gıtmeden tartıldım esıme de gosterdım sahıt olarak 3 kg fazla cıktım dr da ama haın kocam hemen sattı benı

berrak ben valla gordum ocak annelerınde gercekten cok fıt

hemde ıkızlere hamıle :)delıkızı topıkce takıp edıoz galıba:):)

kızlaaarrrrrrrrrrr ben dert etmiyorum size ne oluyor yawww 88,5 kilo ile hamile kaldım şuan 93 kilo olmuş bulunmaktayım üstelik kilolusun rahmin yağlanmıştır normal doğuramazsın diyenlere bile inat mutluyum yaniii öyle söyleyenlere mıçımı dönüp oturuyorum bebeğim sağlıklıya çok şükür kilolar verirlirrr bence hamileliğin tadını çıkarın

Ben kacar yemedigim tekme tokat kalmadı bebisten acıktı galiba güm güm ayakları indiriyo mideme. Gideyim de anneannesi doyursun onu. Herkese afiyet olsun iyi aksamlar.

Kızlaar şimdi soruyorum 2 gecelik,2 pijama 4 emzirme südyeni ve 2 emzirme atleti yeterlimidir:44::44:

Eklentiler

• $28112012011945_catshhhh.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $Artýþ lohusa pijama.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 14
  • $Hamile-ve-Lohusa-3-lu-Pijama-Set_3187_1.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $100X-26112012172743_DEBAROH.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $100X-26112012172803_181941.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 42
bende sabun tozu almayı düşünüyorum daha saülıklı diyolar ayrıca yumuşatıcıda kullanmayacam
yen

Kızlaar şimdi soruyorum 2 gecelik,2 pijama 4 emzirme südyeni ve 2 emzirme atleti yeterlimidir:44::44:

canım valla annem aldı bana bir pijama bir gecelik bence yeterli.bende sutyeni de 2 veya 3 adet atleti de 2 tane almayı düşünüyorum.hatta sutyen gibi atletler var ondan da alabilir sutyenin birinin yerine.

ben emzirme atleti düşünüyordum baktım gidip daracık geldi banaaynı badi gibi duruyordu nasıl atletsevazgeçtim
ya parmağım nasır olcak valla şu şekeri ölçmekten hep aynı parmaktan ölçmüşüm sabah bi baktım parmağım bi garip olmuş

ölçtüm şimdi 196 olmuşama börek yedim yoğurtla ondan oldu

ya kızlar sabun tozuda bebekler için oluyor ya makina için olanları var acaba ondan kullansak sadece olmazmı ki?

bende sabun tozu almayı düşünüyorum daha saülıklı diyolar ayrıca yumuşatıcıda kullanmayacam
kızlar daha once de soylemıstım ılk bebegımde hacısakır matık sabuntozu erımeyıp makınemı bozdu tahlıye borusundan kalıp halınde cıktı tozlar ondan kullanmam ben bı daha sabun tozu aklınızda olsun
melteeem bende 80 kiloyum..80 ooohhh

Valla güzelim bende kestim ama doktorun gözünde sanırım şişkoyum.ben hayatım boyunca incecik bi hatun değildim ama doktor bunu bilmiooo
ya bende tıg gıbı degıldım ama 38 beden bı hatunduum yawwww sımdı kac bedenım acep:26:
bende dalınle yıkadım ama bısı yapmadı hatta kokusu aynı bebek kokusu bayıldıydım ev bebek kokunca

hemde ıkızlere hamıle :)delıkızı topıkce takıp edıoz galıba:):)
evetttt ben zaten caktırmadan gıdıp ocak annelerını okuyorum gızlıden neden gızlı okuyosam :) delı kız ocak gorunumlu subat annesı bende subat gorunumlu ocak annesıyım ayol:)))

senceeeee:)))) yeter kız daha ne olsun

yen

canım valla annem aldı bana bir pijama bir gecelik bence yeterli.bende sutyeni de 2 veya 3 adet atleti de 2 tane almayı düşünüyorum.hatta sutyen gibi atletler var ondan da alabilir sutyenin birinin yerine.

atletler öle zaten 2 tane aldım 4 tanede südyen.o zaman daha gecelikti pijamaydı almiyim

ayy çok yükseek tarçınlı süt iç bariii accık düşürür benimde dün 220 olmuştu hemen insülin vurduk

Ben 42 bedencik oldum memişlerde 95 oldu her geçen gün büyüyorum
ee o zaman daha gecelik ve pijama işine sooon veriyorum şu dk itibariyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…