- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.261
kasma canım..biz de kasmıyoruz..bebişler sağlıklı olsun..gerisi teferruat..
tamam oldu o zaman..ama bu kadar lafın üzerine en şişko benim..ne acı..
Ben bildiginiz tatlıyı hamuru kestim. Cok nadir yiyorum ona ragmen 6.5 kilo aldım 32 haftam bitti doktor her gittigimde kilo alma kilo alma diye basımı sisiriyo ya bilmiyoki ben zaten zayıf degildim valla gına geldi adam kilo lafını actıkca. İri yarıyım ben offf napayım
bende dalınle yıkadım ama bısı yapmadı hatta kokusu aynı bebek kokusu bayıldıydım ev bebek kokuncaevettttttttttt ınşallah topıkcene vercez:)
uyumuyom bak cene calıyom szler
bu arada kızlar saona astım bebısın camasırları dalın deterjan ve yumusatıcı ıle yıkadım acayıp basımı agrıttı yaaabebek ıcınde fazla gelmesın bu koku
ama valla bak oyle :) gecen kontrole gıtmeden tartıldım esıme de gosterdım sahıt olarak 3 kg fazla cıktım dr da ama haın kocam hemen sattı benı
berrak ben valla gordum ocak annelerınde gercekten cok fıt
gidip şekerimi ölçeyim bakalım kaç:26::26::26:
bende sabun tozu almayı düşünüyorum daha saülıklı diyolar ayrıca yumuşatıcıda kullanmayacam
yenbende sabun tozu almayı düşünüyorum daha saülıklı diyolar ayrıca yumuşatıcıda kullanmayacam
Kızlaar şimdi soruyorum 2 gecelik,2 pijama 4 emzirme südyeni ve 2 emzirme atleti yeterlimidir:44::44:
ben emzirme atleti düşünüyordum baktım gidip daracık geldi banaKızlaar şimdi soruyorum 2 gecelik,2 pijama 4 emzirme südyeni ve 2 emzirme atleti yeterlimidir:44::44:
ya parmağım nasır olcak valla şu şekeri ölçmekten hep aynı parmaktan ölçmüşüm sabah bi baktım parmağım bi garip olmuş
Kızlaar şimdi soruyorum 2 gecelik,2 pijama 4 emzirme südyeni ve 2 emzirme atleti yeterlimidir:44::44:
ya kızlar sabun tozuda bebekler için oluyor ya makina için olanları var acaba ondan kullansak sadece olmazmı ki?
kızlar daha once de soylemıstım ılk bebegımde hacısakır matık sabuntozu erımeyıp makınemı bozdu tahlıye borusundan kalıp halınde cıktı tozlar ondan kullanmam ben bı daha sabun tozu aklınızda olsunbende sabun tozu almayı düşünüyorum daha saülıklı diyolar ayrıca yumuşatıcıda kullanmayacam
ya bende tıg gıbı degıldım ama 38 beden bı hatunduum yawwww sımdı kac bedenım acep:26:melteeem bende 80 kiloyum..80 ooohhh
Valla güzelim bende kestim ama doktorun gözünde sanırım şişkoyum.ben hayatım boyunca incecik bi hatun değildim ama doktor bunu bilmiooo
evetttt ben zaten caktırmadan gıdıp ocak annelerını okuyorum gızlıden neden gızlı okuyosam :) delı kız ocak gorunumlu subat annesı bende subat gorunumlu ocak annesıyım ayol:)))bende dalınle yıkadım ama bısı yapmadı hatta kokusu aynı bebek kokusu bayıldıydım ev bebek kokunca
hemde ıkızlere hamıle :)delıkızı topıkce takıp edıoz galıba:):)
senceeeee:))))Kızlaar şimdi soruyorum 2 gecelik,2 pijama 4 emzirme südyeni ve 2 emzirme atleti yeterlimidir:44::44:
yen
canım valla annem aldı bana bir pijama bir gecelik bence yeterli.bende sutyeni de 2 veya 3 adet atleti de 2 tane almayı düşünüyorum.hatta sutyen gibi atletler var ondan da alabilir sutyenin birinin yerine.
ben emzirme atleti düşünüyordum baktım gidip daracık geldi banaaynı badi gibi duruyordu nasıl atletse vazgeçtim
ben eeeenn büyüğünü aldımmalum çok büyüdüm bu ara oldu valla denedim dün akşam
ölçtüm şimdi 196 olmuşama börek yedim yoğurtla ondan oldu
atletler öle zaten 2 tane aldım 4 tanede südyen.o zaman daha gecelikti pijamaydı almiyim
ayy çok yükseek tarçınlı süt iç bariii accık düşürürbenimde dün 220 olmuştu hemen insülin vurduk
kızlar daha once de soylemıstım ılk bebegımde hacısakır matık sabuntozu erımeyıp makınemı bozdu tahlıye borusundan kalıp halınde cıktı tozlar ondan kullanmam ben bı daha sabun tozu aklınızda olsun
ya bende tıg gıbı degıldım ama 38 beden bı hatunduum yawwww sımdı kac bedenım acep:26:
evetttt ben zaten caktırmadan gıdıp ocak annelerını okuyorum gızlıden neden gızlı okuyosam :) delı kız ocak gorunumlu subat annesı bende subat gorunumlu ocak annesıyım ayol:)))
senceeeee:))))yeter kız daha ne olsun
içeyim demi hemen içeyim bari
kız cok degılmı bende okadar yok valla...
iç tabiii yaa bi saate falan normale dönersin ama dikkat et barii bende bugün çikolata yedim ama şekerim 110 geldi sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?