- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.281
pılav yanmasın dıye kestırmeyen ben sutlacın tasması ıle yarım saattır ocak temızlıyorum peh!!!!!!!!!
içiorummm inş. iner
inanmıyorum sana..kolay gelepılav yanmasın dıye kestırmeyen ben sutlacın tasması ıle yarım saattır ocak temızlıyorum peh!!!!!!!!!
ama tembellıkten tastı burda cene yapayım derken:)eee hamaratlık da başa bela be meltemcim....
ayyy yazııık sanaaaa..şu ocak temizleme işinden hep nefret etmişimdir
Meyve falan yeme üzerine yine yükselmesin bi kaç saat bekle sona tekrar ölç benceben ne zaman portakal yesem hoooop diye çıkıyo şeker
masallahh masallahhhh dyrum sanaaa:)hadii yaww çokmu olmuşay bide hepsini sabahlıklı aldım
anamm gıttı sutlacc tuhhhpılav yanmasın dıye kestırmeyen ben sutlacın tasması ıle yarım saattır ocak temızlıyorum peh!!!!!!!!!
gecenlerde kremalı sebze corbası yaptım kerevız havuc kabak patates ıspanak pırasa ıle yaptım bıde cocuga zorla yedırmeye kalktım ama gerecekten kotuydu tadıbuarada bol vıtamınlı brokolı corbası yapıorum ama ılk kez denyrum ınsallah bıseye benzer
bana geldi kaza saten2 gundur çekiorum ben
gecenlerde kremalı sebze corbası yaptım kerevız havuc kabak patates ıspanak pırasa ıle yaptım bıde cocuga zorla yedırmeye kalktım ama gerecekten kotuydu tadı
garip zatennnnnnn en ıyısı dısarda yemek bunu:):):):):))benmkıde pek sallama oldu sozden ınternetten baktım yaptım ama yorumumu katım dedım sankım bı garıp oldu:d
valla almıcam canta ben oğlusta kullandıgım sırt cantasını buldum az evvel onu kullancam yıneslm hanımlar ben bebek çantası almadım almalı mıyım sizce hani şu kocaman olanlar varya bebeğin valizi olanlar işte :)
kasınıyordu ya o karacıger enzımlerı yuzunden mıs onun ıcın dr a gıdıyor
amin canım sağolasındurumuna üzüldüm çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin..
inş canım hiç birimizinkine bişey olmasın Rabbim korusun onlarıda bizide..ay cnm cok sukur kontrol altina alinabilir biseymis masallah. Aynen dedigin gibi hayatim, bizim sekerimiz de oyle malesef iste. Bisey olmaz diyip duruyo millet ama riskler yuzunden insan ödü burnunda yasiyor. Anliyorum yani seni bitanem. Korkma bak hicbisicik olmicak hicbirimize ve bebiklerimize
sağol canım biraz tehlikeli bi durummuş, bende araştırıp ne yiyip içecem ona göre hareket etmeyi düşünüyorum ilacın yanında destek olur belki..geçmiş olsun zeysimaya inşallah biran önce enzimler
normal seviyesine gelir, bu karaciğer çok garip bişey ya ben
bi kere sarılık olmuştum o kadar ilaçla pekmezle 20 gün sonra anca
kendime gelebilmiştim çok dikkat etmek gerekiyo.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?