2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benim hakkımda konuşulmuş sanırım hepsini okuyamadım kızlar cvp vermem gereken birşey sorduysanız kusura bakmayın..

Merhaba. Henüz kiyafetleri tamamlamamis olanlar c&a'dan alabilirler. Ustelik organik, fiyati da abarti degil. Baktim da lcw ile ayni neredeyse. Beylikduzunde olanlar real yaninda yeni acilan avm.den baksin , hatta yaninda da baska bir yer var. orada fena degil. Iyi aksamlar.

allah şifa versin canım.inş sorunsuz bi şekilde atlatırsın.arkadaşımda da karaciğer enzimleri çok yükselmişti ama sorunsuz bebeği doğdu şükür.hiç bozma sen moralini yani.

Esin bizde o park yataktan aldık henüz gelmedi ama inşallah memnun kalırız . Bizde 237 ye aldık. Yaa kapıdan sığar inşallah ben gündüz salona alıp akşam odasına götürmeyi düşünüyordum , hergün olmasa da ara sıra yani

allah şifa versin canım.inş sorunsuz bi şekilde atlatırsın.arkadaşımda da karaciğer enzimleri çok yükselmişti ama sorunsuz bebeği doğdu şükür.hiç bozma sen moralini yani.
inş canım yaa burdaki doktorlarda biraz fazla abarttılar sanırım karaciğerin iflası fln.. yinede duyduktan sonra insan endişe ediyor ister istemez, inş sağ salim tamamlarız, sevindim haberine

ya benım ıyıca kafam karıstı safra kesenden dolayı mı karacıgerın degerlerı kotu cıkıyor?

ne yapacaksın 32 de rapor alacakmısın?
bilmiyorum ki canım çalışmadan da evde daha çok kafama takarım gibi geliyor, kafam çok karışık, konyaya gitsem eşimden ayrı kalıcam ki bu durumdayken isteyeceğim en son şey olurdu.. burda kalsam bursaya git gel çok yorucu stresli olacak öyle beklemedeyim şu anda buruk bi şekilde

yanı rapor alıp ocak sonuna kadar bursa da kalabılırsın neden takacaksınkı arkadaslarınla vakıt gerıcr bolca gez alışverısını tamamla

ben geldım meltem brokolı corbasını yedık basarılı:):)yencek kıvamda
zeysıma gecms olsn canmm her sey yolunda gder ınsallah

dediğin şeyin aynısını bende yaşıyorum çok kötü bi durum bi doğursak şöyle yüz üstü bi yatıcam ohhh...

yanı rapor alıp ocak sonuna kadar bursa da kalabılırsın neden takacaksınkı arkadaslarınla vakıt gerıcr bolca gez alışverısını tamamla
canım burda doğru düzgün çok arkadaşım yok zaten, olanlarda hep öğretmen çalışıyolar yani, rapor alırsam evde yalnızlığa mahkum olucam yani anlayacağın.. 25 ocağa kadar bi şekilde idare etmem lazım burda

ben geldım meltem brokolı corbasını yedık basarılı:):)yencek kıvamda
zeysıma gecms olsn canmm her sey yolunda gder ınsallah
sağol canım
meltem bu arada bebeğimiz yolda grubuna yolladım sordu şimdi bakalım neler yazacaklar

anlıyorum canım cok yorma ve zorlama kendını tedavı yontemı ne olacak pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…