- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.301
selam kızlar
ben geldim doktora gittim bugün hamilelik kolestazı teşhisi konuldu..
üniversite hastanesine yönlendirdi riskli gebelik grubuna beni de dahil etti, tıp fakülteleri gibi techisatlı bir hastane olmadıkça beni kabul etmezmiş hastaneler.. birde sürekli kontrol altında tutulmam gerekiyor karaciğerim her an iflas edebilirmiş...
amin canım sağolasıninş canım hiç birimizinkine bişey olmasın Rabbim korusun onlarıda bizide..sağol canım biraz tehlikeli bi durummuş, bende araştırıp ne yiyip içecem ona göre hareket etmeyi düşünüyorum ilacın yanında destek olur belki..
bence de park yatak biz kraft pr01 i aldık kalitesi muhteşem ben çok beğendim. gayet sağlam. tek sorun kapılardan geçmiyor baya cebelleşmek gerek alırken dikkat edin bizim yatak 70*110 belki bi küçüğünü alabilirsin. biz hello baby mağazasından 249 a aldık kendi sitelerinde aynı yatak 349 tl mağaza indirimi vardı
aaaaa niye ki dicektimmmm
sen karnın burnunda çalışıyon bişey olmuyo da , o o haliyle mi hasta olmuş. afedersin de bazılarının işe ..tü yemiyo. yazık senin emeğine valla 2 gündür
inş canım yaa burdaki doktorlarda biraz fazla abarttılar sanırım karaciğerin iflası fln.. yinede duyduktan sonra insan endişe ediyor ister istemez, inş sağ salim tamamlarız, sevindim haberineallah şifa versin canım.inş sorunsuz bi şekilde atlatırsın.arkadaşımda da karaciğer enzimleri çok yükselmişti ama sorunsuz bebeği doğdu şükür.hiç bozma sen moralini yani.
ya benım ıyıca kafam karıstı safra kesenden dolayı mı karacıgerın degerlerı kotu cıkıyor?selam kızlar
ben geldim doktora gittim bugün hamilelik kolestazı teşhisi konuldu..
üniversite hastanesine yönlendirdi riskli gebelik grubuna beni de dahil etti, tıp fakülteleri gibi techisatlı bir hastane olmadıkça beni kabul etmezmiş hastaneler.. birde sürekli kontrol altında tutulmam gerekiyor karaciğerim her an iflas edebilirmiş...
amin canım sağolasıninş canım hiç birimizinkine bişey olmasın Rabbim korusun onlarıda bizide..sağol canım biraz tehlikeli bi durummuş, bende araştırıp ne yiyip içecem ona göre hareket etmeyi düşünüyorum ilacın yanında destek olur belki..
karaciğer diyolar canım yaa, safra kesesinden bahsetmediler hiç, karaciğerin iflas edebilir dediya benım ıyıca kafam karıstı safra kesenden dolayı mı karacıgerın degerlerı kotu cıkıyor?
ınternette de karacıgerde safra bırıkmesı yazıyor ondan dedım dayın ne dıyor?karaciğer diyolar canım yaa, safra kesesinden bahsetmediler hiç, karaciğerin iflas edebilir dedi
onu arayamadım daha yaa sen deyince aklıma geldiınternette de karacıgerde safra bırıkmesı yazıyor ondan dedım dayın ne dıyor?
evet canım annem dedi bana sabun tozu en iyisi onu kullan ablamda yumuşatıcı alerji yapabilir kullanma dedi.sabun tozu da çok güzel kokuyor zaten.
bilmiyorum ki canım çalışmadan da evde daha çok kafama takarım gibi geliyor, kafam çok karışık, konyaya gitsem eşimden ayrı kalıcamne yapacaksın 32 de rapor alacakmısın?
yanı rapor alıp ocak sonuna kadar bursa da kalabılırsın neden takacaksınkı arkadaslarınla vakıt gerıcr bolca gez alışverısını tamamlabilmiyorum ki canım çalışmadan da evde daha çok kafama takarım gibi geliyor, kafam çok karışık, konyaya gitsem eşimden ayrı kalıcamki bu durumdayken isteyeceğim en son şey olurdu.. burda kalsam bursaya git gel çok yorucu stresli olacak öyle beklemedeyim şu anda buruk bi şekilde
ne güzel ya artık bebişlerimiz o kadar büyüdükü bizi şimdiden
uykularımızdan ediyolar, ben de uyuyamıyorum geceleri kalça kemiklerim
çok ağrıyo her uyandığımda ağrıyla uyanıp diğer tarafıma dönüyorum
zaten o tarafımda da çok duramıyorum yine ağrıyo diğer tarafa dönüyorum
peki zeysimanın neyi var cnm ne oldu kötü bişey değildir inşallah?
canım burda doğru düzgün çok arkadaşım yok zaten, olanlarda hep öğretmen çalışıyolar yani, rapor alırsam evde yalnızlığa mahkum olucam yani anlayacağın.. 25 ocağa kadar bi şekilde idare etmem lazım burdayanı rapor alıp ocak sonuna kadar bursa da kalabılırsın neden takacaksınkı arkadaslarınla vakıt gerıcr bolca gez alışverısını tamamla
sağol canımben geldım meltem brokolı corbasını yedık basarılı:):)yencek kıvamda
zeysıma gecms olsn canmm her sey yolunda gder ınsallah
anlıyorum canım cok yorma ve zorlama kendını tedavı yontemı ne olacak pekı?canım burda doğru düzgün çok arkadaşım yok zaten, olanlarda hep öğretmen çalışıyolar yani, rapor alırsam evde yalnızlığa mahkum olucam yani anlayacağın.. 25 ocağa kadar bi şekilde idare etmem lazım burda
yatılı misafirmi offfff allah yardımcın olsun bu halde çok zor deilmii
gordum canım ınşallah varıdr yasayan bırılerı de bılglenırsınsağol canım
meltem bu arada bebeğimiz yolda grubuna yolladım sordu şimdi bakalım neler yazacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?