2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
riskli gebelik bölümünde en yakın randevu 25 aralıkta.. onuda karar vermeyince almadım daha insanların hakkına girmeyim diye
ah canım alsaydın keske neden hakkına gıreceksın kı gıt bakalım bırde onlar ne dıyecek , benım tahmınım su bebek anne karnında annenın kara cıgerını de kullanıyor ya , ondan bu kadar cok yoruldu senın karacığer

çok geçmiş olsun...

alırım olmazsa oda cuma günü, bide test sonuçları için yeniden çağırıp dururlarsa bayağı yorulucam, eşimden ayrılmamak için çekicem artık napıyım, Allah beterinden saklasın hepimizi

alırım olmazsa oda cuma günü, bide test sonuçları için yeniden çağırıp dururlarsa bayağı yorulucam, eşimden ayrılmamak için çekicem artık napıyım, Allah beterinden saklasın hepimizi
amın canım ınsallah sorunsuz atlatacaksın sen de , vıtamınlere falan ara ver su ara ıstersen kan ılacına falan

içinde bulunduğun durum çok zor gerçekten Allah acil sifalar versin. Ama bugün annemle de konuştuk doktorlar risk almıyor artık , en kötü ihtimali söylüyorlar . Biraz da olaylara bakış açıları biraz farkli . Bazı meslek gruplarında oldugu gibi doktorlar da çok soğuk yaklaşıyor ve duygusuzlaşabiliyor . Eşimden de biliyorum . Ve duygusuzca olabilecek en kötü şeyi söylüyor. Içini ferah tut Allah a sığın. Bana çocuğun olmaz dediler aylarca kendime gelemedim , nişanlıydım ayrılmayı düşündüm ama ilk denemede oldu Allah a şükür. Yani kısacası tevekkul et . Bak seda ya ne senaryolar yazdı doktorlar da o umut ve büyük bir güç ile bebeğini bekliyor. Allah büyük.

doktor bişey demedi yaa bırakırsam bu seferde kansız kalırsam o da tehlikeli iki ucu oklu değnek... offf

Kan ilacını bende bıraktım canım birşey olacağını sanmıyorum ama aklında kalmasın doktora danış istersen . Ama meltem in dediği gibi kan ilacı mı içiyormuş anneler birşey olacağını sanmıyorum

o da doğru bırakayım olmazsa kalsiyum vermişti doktor onu içeyimmi
calsıyum yerıne de sut ıc bolca yada yarın saglık ocagına gıtsene alıe hekımlerı normal dr lar gıbı degıl cok detaylı bılgı verebılıyor yada dayınla konussana yawrum sen yaaa en ıyı o yonlendırır senı

çok sağol güzel dileklerin için..

doğru canım tabi birde işin o kısmı var, inş dua edip bekliyoruz başka yapılacak birşey yok, tabi çok daha büyük sıkıntılar yaşayan bir sürü insan var Allah beterinden saklasın

cnm çok geçmiş olsun inşallah bi sıkıntı olmadan
bebeğini kucağına alırsın, cnm sarılıkta pekmez çok ii gelmişti
o zaman annem hep şerbet gibi yapıp içirmişti
tabi ben çok zorlandm içerken yanında elma flan dilimlerdi kolay
içeyim die sen de bi sor bakalım doktoruna nasıl iyi gelir mi
bi de benim içtiğim kara üzüm pekmeziydi ama şimdilerde
hep keçiboynuzu pekmezinden bahsediyolar onu da bi sor istersen
bir de cnm bence çalışma konusunda kendini zorlama sonuçta senin
sağlığın ii olmazsa bebeğin de etkilenir, olsun kimse olmasa da yanında
sen sıcacık evinde dinlenirsin kendini de karaciğerini de yormamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…