- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.321
ilaç yazdı ursofalk diye bi hap onu içiyorum şu anda onun dışında birşey yokanlıyorum canım cok yorma ve zorlama kendını tedavı yontemı ne olacak pekı?
pekı dıyet falan?ilaç yazdı ursofalk diye bi hap onu içiyorum şu anda onun dışında birşey yok
hiç bişey demedi yaa bende sormayı unutmuşum, daha öncesinde proteini fazla abartma demişti sadece, seni üniversite hastanesine yönlendiriyorum burda yapacak bişey yok deyip yolladı benipekı dıyet falan?
sen n ezaman gıdeceksın unıversıteyehiç bişey demedi yaa bende sormayı unutmuşum, daha öncesinde proteini fazla abartma demişti sadece, seni üniversite hastanesine yönlendiriyorum burda yapacak bişey yok deyip yolladı beni
riskli gebelik bölümünde en yakın randevu 25 aralıkta.. onuda karar vermeyince almadım daha insanların hakkına girmeyim diyesen n ezaman gıdeceksın unıversıteye
ah canım alsaydın keske neden hakkına gıreceksın kı gıt bakalım bırde onlar ne dıyecek , benım tahmınım su bebek anne karnında annenın kara cıgerını de kullanıyor ya , ondan bu kadar cok yoruldu senın karacığerriskli gebelik bölümünde en yakın randevu 25 aralıkta.. onuda karar vermeyince almadım daha insanların hakkına girmeyim diye
selam kızlar
ben geldim doktora gittim bugün hamilelik kolestazı teşhisi konuldu..
üniversite hastanesine yönlendirdi riskli gebelik grubuna beni de dahil etti, tıp fakülteleri gibi techisatlı bir hastane olmadıkça beni kabul etmezmiş hastaneler.. birde sürekli kontrol altında tutulmam gerekiyor karaciğerim her an iflas edebilirmiş...
amin canım sağolasıninş canım hiç birimizinkine bişey olmasın Rabbim korusun onlarıda bizide..sağol canım biraz tehlikeli bi durummuş, bende araştırıp ne yiyip içecem ona göre hareket etmeyi düşünüyorum ilacın yanında destek olur belki..
alırım olmazsa oda cuma günü, bide test sonuçları için yeniden çağırıp dururlarsa bayağı yorulucam, eşimden ayrılmamak için çekicem artık napıyım, Allah beterinden saklasın hepimiziah canım alsaydın keske neden hakkına gıreceksın kı gıt bakalım bırde onlar ne dıyecek , benım tahmınım su bebek anne karnında annenın kara cıgerını de kullanıyor ya , ondan bu kadar cok yoruldu senın karacığer
amın canım ınsallah sorunsuz atlatacaksın sen de , vıtamınlere falan ara ver su ara ıstersen kan ılacına falanalırım olmazsa oda cuma günü, bide test sonuçları için yeniden çağırıp dururlarsa bayağı yorulucam, eşimden ayrılmamak için çekicem artık napıyım, Allah beterinden saklasın hepimizi
teşekkür ederim canım sağolçok geçmiş olsun...
aminn canımm aynen zor olucak ama inşallah anlımın akıyla çıkarımm :)))
doktor bişey demedi yaa bırakırsam bu seferde kansız kalırsam o da tehlikeli iki ucu oklu değnek... offfamın canım ınsallah sorunsuz atlatacaksın sen de , vıtamınlere falan ara ver su ara ıstersen kan ılacına falan
25ıne kadar bısey olmaz ben nerdeyse 1 ay ıcmedım , sonucta eskıden kan ılacımı ıcıyordu hamıleler ,doktor bişey demedi yaa bırakırsam bu seferde kansız kalırsam o da tehlikeli iki ucu oklu değnek... offf
o da doğru bırakayım olmazsa kalsiyum vermişti doktor onu içeyimmi25ıne kadar bısey olmaz ben nerdeyse 1 ay ıcmedım , sonucta eskıden kan ılacımı ıcıyordu hamıleler ,
doktor bişey demedi yaa bırakırsam bu seferde kansız kalırsam o da tehlikeli iki ucu oklu değnek... offf
calsıyum yerıne de sut ıc bolca yada yarın saglık ocagına gıtsene alıe hekımlerı normal dr lar gıbı degıl cok detaylı bılgı verebılıyor yada dayınla konussana yawrum sen yaaa en ıyı o yonlendırır senıo da doğru bırakayım olmazsa kalsiyum vermişti doktor onu içeyimmi
çok sağol güzel dileklerin için..Kan ilacını bende bıraktım canım birşey olacağını sanmıyorum ama aklında kalmasın doktora danış istersen . Ama meltem in dediği gibi kan ilacı mı içiyormuş anneler birşey olacağını sanmıyorum
selam kızlar
ben geldim doktora gittim bugün hamilelik kolestazı teşhisi konuldu..
üniversite hastanesine yönlendirdi riskli gebelik grubuna beni de dahil etti, tıp fakülteleri gibi techisatlı bir hastane olmadıkça beni kabul etmezmiş hastaneler.. birde sürekli kontrol altında tutulmam gerekiyor karaciğerim her an iflas edebilirmiş...
amin canım sağolasıninş canım hiç birimizinkine bişey olmasın Rabbim korusun onlarıda bizide..sağol canım biraz tehlikeli bi durummuş, bende araştırıp ne yiyip içecem ona göre hareket etmeyi düşünüyorum ilacın yanında destek olur belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?