2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
keçi boynuzu pekmezi içiyorum zaten canımda, şimdide aklıma şey geliyor zaten karaciğerim yoruluyormuş bu tarz şeyler daha çok yorar mı diye endişeliyim bişey içmiyorum şimdilik

yarın benim sınıfım yerli malı haftası yapacak, onlara söz vermiştim bende size pasta yapıcam diye onu yapıyordum bi yandan da..

bahsedılen fenıstıl bocek ısırmalarında alerjıde falan bebege surulebılıyor bak cok kasınırsan sur ondan ben salıhte cok kullandım cantamda hep tasıdım
canım kaşıntılardan çok muzdarip değilim elhamdülillah bi şekilde geçiriyorum, hapları kullanda eğer geçmezse al dedi doktorda aynı kremden sağol yinede canım benim
canmmmm gecmıs olsunnn
çok sağol canım inş burdaki arkadaşlarında desteğiyle ikimizde güzel şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza, sağlıkla..

hiç bişey demedi yaa bende sormayı unutmuşum, daha öncesinde proteini fazla abartma demişti sadece, seni üniversite hastanesine yönlendiriyorum burda yapacak bişey yok deyip yolladı beni

çokk geçmiş olsunn sana tek diyeceğim iyi bir doktor bul kendine üniversite hastanesi dedilerse ordan dr bulmaya çalış sağlık bu sonuçta ..inşş herşey çok güzel olur sıkıntısız bebeğini alırsın kucağına.en azından aklına gelen her soruyu sorabiilrsin için de rahat eder..ben urfadayım dr um iyi ama hala balıkesirdeki dr umu arayıp soruyorum sıkıntı durumunda.

sağol teşekkür ederim, doktor önemli tabii benim sıkıntım ilçede olmam burada yeterince iyi kontrol yapılamıyor malesef çünkü hastane çok küçük, 80km yol yapıp gitmem gerekiyor, ya da yarıyıl tatiline kadar sabredip memlekette devam edicek tedavim..

günaydınlar olsun şekerler, benim genital bölgem ve kasıklarım yürürken ayrılacak gibi acımaya başladı 3 gündür. bazen de oturduğum yerde zonkluyor. cumartesi doktora gidicem ama bunları yaşayan var mı?

canım c&a nın bazı ürünlerine dokundum, malları çok kaliteli gibiydi. ama etiketlerine baktım hepsinde " çin halk cumhuriyetinde üretilmiştir" yazıyordu. hepsinde ! battaniyesinden zıbınından tut havlusuna kadar. alacağınız zaman nerede üretildiğine dikkat edin. bize bebek arabası satıcısı söylemişti. aynı arabayı daha ucuza bulmuştuk çünkü, gidin bakın çin malı değilse alın dedi. bi gittik menşei çin. biz de italyan olanı aldık

gunaydınnnn....gecende kopek kovaladgnda 2 gun o agryı cektım neysekı snra gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…