- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.361
uffffff ben ılk hamılelıgımde de cok sıkılmıstım hala hamıle olmaktan yıne aynı moda gırıyorum galıbaaabi doğursak rahatlayacağız hepimiz de bu son zamanlar çok zormuş ya
walla ben de çok zorlanıyorum..herşey işkence gibi geliyor...bi doğursak rahatlayacağız hepimiz de bu son zamanlar çok zormuş ya
uykusuz gecelere hazırlık yapıyoruzzgünaydınn hanımlar...uykusuz gecelerin ardından tüm enerjimizle burdayız ya ...helal olsun bize...
uffffff ben ılk hamılelıgımde de cok sıkılmıstım hala hamıle olmaktan yıne aynı moda gırıyorum galıbaaa
günaydın... ben hala enerjik sayılabilirim. olmak zorundayım zaten.okulun son ayı oldukça yoğun geçiyo performans, proje, yazılı, ölçek, notlar... hepsi bu aya yığılıyo allah sonumuzu hayır etsin! ben bi selam verip kaçiim dedim. zira e okula girilecek notlarım hazırlanacak ölçeklerim var öpüldünüz....
walla ben de çok zorlanıyorum..herşey işkence gibi geliyor...
günaydınlar olsun şekerler, benim genital bölgem ve kasıklarım yürürken ayrılacak gibi acımaya başladı 3 gündür. bazen de oturduğum yerde zonkluyor. cumartesi doktora gidicem ama bunları yaşayan var mı?
Bende aylardir var o sorun canim.. Bebek asagiya dogri indiginde oluyormus. Normal yani
Senin yine yeni baslamis ben 6 aylikken yuruyemiyorum bile
uffffff ben ılk hamılelıgımde de cok sıkılmıstım hala hamıle olmaktan yıne aynı moda gırıyorum galıbaaa
bi uyusak bi uyansak doğum gelmiş olsa( aybükecim maaşallah diyelim nazar değmesin
pofikci nerelerdesin kız sen kaç gündür, merak ediliyorsun :)
hoşgeldin canım..evet girmeyenler merak ediliyor..neyse şimdi iyisin ya önemli olan o...Kızlar günaydın ben geldim. kaç gündür griptim işe de gelemedim... hepinizi çok özledim. Sinem mesaj atmış merak etmiş beni. Sinem geldim burdayım hayatım. iyiyim şu anda. geçmişi okuyamadım henüz soran sormayan dan allah razı olsun hepinizi seviyorum...
çok kötüydüm yatak döşek yattımsaolun şimdi geçmişe bakamıcam ya çok ilerlemiş sayfalar. saolun hepinizi çok özledim
evettttttttttt ınşallah topıkcene vercez:)
uyumuyom bak cene calıyom szler
bu arada kızlar saona astım bebısın camasırları dalın deterjan ve yumusatıcı ıle yıkadım acayıp basımı agrıttı yaaabebek ıcınde fazla gelmesın bu koku
ya yazıyorum yazıyorum tam gönder diyorum giriş yapın diyo giriş yapıyorum yazdıklarım heepsi yok olmuş niye bölee oluoooo
4 sütyen çok değil mi ki yawwww :26:Kızlaar şimdi soruyorum 2 gecelik,2 pijama 4 emzirme südyeni ve 2 emzirme atleti yeterlimidir:44::44:
kızlar bence artık evde yalnızken duş almayın ben geçenlerde çok kötü oldum hemen eşimi çağırdım o çıkardı beni banyodan tansiyonum falan düştü sanırım Allah korusun ne olur ne olmazhepinize iyi geceler kızlar,kocam gelir birazdan bende duş falan derken azcık dinlenecem ayaklarımı uzatıp,bebişlere ve kendinize iyi bakın byebyesss:)))
selam kızlar
ben geldim doktora gittim bugün hamilelik kolestazı teşhisi konuldu..
üniversite hastanesine yönlendirdi riskli gebelik grubuna beni de dahil etti, tıp fakülteleri gibi techisatlı bir hastane olmadıkça beni kabul etmezmiş hastaneler.. birde sürekli kontrol altında tutulmam gerekiyor karaciğerim her an iflas edebilirmiş...
amin canım sağolasıninş canım hiç birimizinkine bişey olmasın Rabbim korusun onlarıda bizide..sağol canım biraz tehlikeli bi durummuş, bende araştırıp ne yiyip içecem ona göre hareket etmeyi düşünüyorum ilacın yanında destek olur belki..
Esin bizde o park yataktan aldık henüz gelmedi ama inşallah memnun kalırız . Bizde 237 ye aldık. Yaa kapıdan sığar inşallah ben gündüz salona alıp akşam odasına götürmeyi düşünüyordum , hergün olmasa da ara sıra yani
Kızlar günaydın ben geldim. kaç gündür griptim işe de gelemedim... hepinizi çok özledim. Sinem mesaj atmış merak etmiş beni. Sinem geldim burdayım hayatım. iyiyim şu anda. geçmişi okuyamadım henüz soran sormayan dan allah razı olsun hepinizi seviyorum...
geçmiş olsun canım, şimdi iyi misin peki? işte misin?
canım ben evin içinde kurutmayı düşünmüyorum izinde yıkayacağım için gündüz yıkanmış olur balkonda kuruyacaklar o da kokusunu alır sanki :26:
giriş yaparken beni hatırla çekini at canım o zaman bişey olmazzz
4 sütyen çok değil mi ki yawwww :26:
kızlar bence artık evde yalnızken duş almayın ben geçenlerde çok kötü oldum hemen eşimi çağırdım o çıkardı beni banyodan tansiyonum falan düştü sanırım Allah korusun ne olur ne olmaz
off çok üzüldüm canım inşallah düzelir birşey olmaz inşallah mübarek günler dualarımız seninle
valla ben çok beğendim canım ama kapını bi ölç yatak 70 cm kapı ne kadar ? geçmeyebilir
nerdesin kızzzz sen merak ettik şükür kötü bişey olmamış. geçmiş olsunnnnnnn
evet iyiyim daha iyiyim burnum tıkalı öksürüyorum ama ayakta durabiliyorum. evet işteyim şimdi. aslında keşke evde olabilsem terliyorum çünkü şu anda..
çok sinir bi durum bu ama, benimki de hep baş aşağı duruyordu ama 3 gündür resmen ayrılacak bacaklarım yürürken.. cumartesi bi gelse de paşamı bi görsem, özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?