2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın... ben hala enerjik sayılabilirim. olmak zorundayım zaten.okulun son ayı oldukça yoğun geçiyo performans, proje, yazılı, ölçek, notlar... hepsi bu aya yığılıyo allah sonumuzu hayır etsin! ben bi selam verip kaçiim dedim. zira e okula girilecek notlarım hazırlanacak ölçeklerim var öpüldünüz....

uffffff ben ılk hamılelıgımde de cok sıkılmıstım hala hamıle olmaktan yıne aynı moda gırıyorum galıbaaa

walla ben de çok zorlanıyorum..herşey işkence gibi geliyor...

bi uyusak bi uyansak doğum gelmiş olsa ( aybükecim maaşallah diyelim nazar değmesin

gece kaç kere uyanıyorum hatırlamıyorum, bu gece çok komikti tuvalete kalktım epey uzun kalmışım eşim ne oldu diye seslenince uyandım :)) oturduğum yerde uyumuşum :) kendimi anlayamadım ben gece uyuyamıyorum çok uykum olmasına rağmen, her sabah diyorum ki "bugün gündüz uyuyacağım". bi kere de uyanınca uyku kaçıyo

Bende aylardir var o sorun canim.. Bebek asagiya dogri indiginde oluyormus. Normal yani
Senin yine yeni baslamis ben 6 aylikken yuruyemiyorum bile

Bende aylardir var o sorun canim.. Bebek asagiya dogri indiginde oluyormus. Normal yani
Senin yine yeni baslamis ben 6 aylikken yuruyemiyorum bile

çok sinir bi durum bu ama, benimki de hep baş aşağı duruyordu ama 3 gündür resmen ayrılacak bacaklarım yürürken.. cumartesi bi gelse de paşamı bi görsem, özledim.

Kızlar günaydın ben geldim. kaç gündür griptim işe de gelemedim... hepinizi çok özledim. Sinem mesaj atmış merak etmiş beni. Sinem geldim burdayım hayatım. iyiyim şu anda. geçmişi okuyamadım henüz soran sormayan dan allah razı olsun hepinizi seviyorum...

uffffff ben ılk hamılelıgımde de cok sıkılmıstım hala hamıle olmaktan yıne aynı moda gırıyorum galıbaaa

Hakkaten meltem yaççşöyle bi hesap yaptım..hamile olduğumu mzyıs ayında öğrendim..ilkbahar yaz sonbahar kış..bu ne yaa dört mevsimdir gebeyizzz....

bi uyusak bi uyansak doğum gelmiş olsa ( aybükecim maaşallah diyelim nazar değmesin

ayyy keşke...

hoşgeldin canım..evet girmeyenler merak ediliyor..neyse şimdi iyisin ya önemli olan o...

canım ben evin içinde kurutmayı düşünmüyorum izinde yıkayacağım için gündüz yıkanmış olur balkonda kuruyacaklar o da kokusunu alır sanki :26:

ya yazıyorum yazıyorum tam gönder diyorum giriş yapın diyo giriş yapıyorum yazdıklarım heepsi yok olmuş niye bölee oluoooo

giriş yaparken beni hatırla çekini at canım o zaman bişey olmazzz

Kızlaar şimdi soruyorum 2 gecelik,2 pijama 4 emzirme südyeni ve 2 emzirme atleti yeterlimidir:44::44:
4 sütyen çok değil mi ki yawwww :26:

hepinize iyi geceler kızlar,kocam gelir birazdan bende duş falan derken azcık dinlenecem ayaklarımı uzatıp,bebişlere ve kendinize iyi bakın byebyesss:)))
kızlar bence artık evde yalnızken duş almayın ben geçenlerde çok kötü oldum hemen eşimi çağırdım o çıkardı beni banyodan tansiyonum falan düştü sanırım Allah korusun ne olur ne olmaz

off çok üzüldüm canım inşallah düzelir birşey olmaz inşallah mübarek günler dualarımız seninle

valla ben çok beğendim canım ama kapını bi ölç yatak 70 cm kapı ne kadar ? geçmeyebilir

nerdesin kızzzz sen merak ettik şükür kötü bişey olmamış. geçmiş olsunnnnnnn

saolun canlarım ya kurban olurum size

günaydın herkesee ..

bu aralar bebek çantası almayı düşünüyorum .. nivea atta çantasını çok beğendim ama maviden başka rengi yok

çok sinir bi durum bu ama, benimki de hep baş aşağı duruyordu ama 3 gündür resmen ayrılacak bacaklarım yürürken.. cumartesi bi gelse de paşamı bi görsem, özledim.

Haklisin sinir bozucu bir durum ama az kaldi..
Bu agrilar bebegin basasagi olmasi ile ilgili degil ama rahimde asagiya dogru kaymasindan kaynaklaniyor... Herhalde nekadar erken asagiya inerlerse dogum okadar kisa surer
Ben en azindan kendime oyle soyluyorum biraz da olsun agrilarim hafifler gibi oluyor hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…