2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın herkesee ..

bu aralar bebek çantası almayı düşünüyorum .. nivea atta çantasını çok beğendim ama maviden başka rengi yok

Eki Görüntüle 582062
günaydın sana da..
ben de geçen gün chicconun çantasını gördüm..aynı böyle beşli set..hem bordosu hem de laciverti var..hangisini istersen..fiyatı 36 tl idi..

günaydın herkesee ..

bu aralar bebek çantası almayı düşünüyorum .. nivea atta çantasını çok beğendim ama maviden başka rengi yok

Eki Görüntüle 582062

kız bebişe mavi :S chicco nun çantaları var ama fiyat ne kadar hiç bilmiyorum. ben şampuanı vs. ayrı ayrı aldım. daha çanta almadım ona da bu hafta bakarım sanırım.

kız bebişe mavi :S chicco nun çantaları var ama fiyat ne kadar hiç bilmiyorum. ben şampuanı vs. ayrı ayrı aldım. daha çanta almadım ona da bu hafta bakarım sanırım.

ben de ayrı ayrı alacaktım ama böyle set haliyle görünce beni cezbetti :) kız bebişe mavi olmaz evet madem tek renk yapacaklardı ortak bi renk yapabilirlerdi kırmızı gibi.. chicconunkını düşünücem sanırım.. teşekkürler

benim normal doğum olmama ihtimali de var ( 37. haftada belli olacak doğum şeklim. inşallah normal olur işte o zaman inebildiği kadar insin tabii

aa niveanın da hakkını yemeyelim şimdi, yan ceplerin şeritlerini lütfedip pembe yapmışlar

benim normal doğum olmama ihtimali de var ( 37. haftada belli olacak doğum şeklim. inşallah normal olur işte o zaman inebildiği kadar insin tabii

Insallah nasil istiyorsan oyle dogurabilirsin canim...
37. haftaya ne kaldi ki sunun surasinda zaten..
Eger sezeryanla dogurursan demekki bebegine daha erken kavusacaksin :)
onun da pozitif yanlari yok degil yani :)

Insallah nasil istiyorsan oyle dogurabilirsin canim...
37. haftaya ne kaldi ki sunun surasinda zaten..
Eger sezeryanla dogurursan demekki bebegine daha erken kavusacaksin :)
onun da pozitif yanlari yok degil yani :)

sezaryen olursa ilk ben doğurcam sanırım :)) 8 ocakta 38. haftaya 15 ocakta 39. haftaya 22 ocakta da 40 haftaya girmiş oluyorum huhh :) bi dakika yaaa 8 ocağa bişey kalmamış panikledim:18::18::18:

sezaryen olursa ilk ben doğurcam sanırım :)) 8 ocakta 38. haftaya 15 ocakta 39. haftaya 22 ocakta da 40 haftaya girmiş oluyorum huhh :) bi dakika yaaa 8 ocağa bişey kalmamış panikledim:18::18::18:

OOhh ne guzelll
valla bana kalsa ben bugun dogururum :)
sabredemiyorum.. biran once olsun bitsin istiyorum...
Bana sanki daha cok varmis doguma gibi geliyor.. 1 hafta 1 yil gibi bana

bende cumartesı gıdecegım pasamı gormeye
ben de yarın gidiyorum...hem meleğimi göreceği..hem şeker kontrolu war...hem de 21 aralık...

ardından da ben geliyorum..kesin sezeryan olacağım..18 ocakta 38 haftaya giriyorum(37+6)

OOhh ne guzelll
valla bana kalsa ben bugun dogururum :)
sabredemiyorum.. biran once olsun bitsin istiyorum...
Bana sanki daha cok varmis doguma gibi geliyor.. 1 hafta 1 yil gibi bana

ben de bi yandan içimde kalabildiği kadar kalsın istiyorum çünkü eminim ki doğunca tekmelemelerini özleyeceğim. ama bi yandan da bi doğsa öpsem totosunu, ben de rahatlasam o da rahatlasa diyorum

kıyamam gecmıs olsun ben bu kadar gırmeyınce kesın dogurmustur dedım ama tk yok sende:)

Hakkaten meltem yaççşöyle bi hesap yaptım..hamile olduğumu mzyıs ayında öğrendim..ilkbahar yaz sonbahar kış..bu ne yaa dört mevsimdir gebeyizzz....

ayyy keşke...
evet ya dıle kolay nerdeyse 1 yıl!!!!

kuum ılk hamılelık oldugu ıcın o kadar erken alma seeryan bıle olsan 22 ocak gıbı alır telas yapma
meltemcim ben dikkat ettim de bizim seninle randevu günlerimiz hep aynıydı :)) ben de hep cumartesi alıyorum randevularımı
esımle gıtmek ıcın cmtesı alıyorum ama bu ay gelemıcek

ben de yarın gidiyorum...hem meleğimi göreceği..hem şeker kontrolu war...hem de 21 aralık...

ardından da ben geliyorum..kesin sezeryan olacağım..18 ocakta 38 haftaya giriyorum(37+6)

canım iyi işte kıyamet kopmadan görücen bebişini :)) biz cumartesiyi bekleyecez :)) 18 ocakta 39. haftaya girmiş oluyorsun tatlım eğer 37+6 ise. ay inşallah normal doğum yaparım da sürpriz yapar bana oğluşum :)

ben de bi yandan içimde kalabildiği kadar kalsın istiyorum çünkü eminim ki doğunca tekmelemelerini özleyeceğim. ama bi yandan da bi doğsa öpsem totosunu, ben de rahatlasam o da rahatlasa diyorum

Merak etme sen.. Dogduktan sonra da tekmelemeye devam edecekler :)
bu sefer icerden degil disardan hissedecegiz sadece :))
Ben bebeklerin annelerine siki siki sarilip uyuya kalmalarini ve bebegini o sekilde hissetmeyi daha ozel buluyorum..
Sirf bu nedenle 1,5 ay uyumadim ben ilk dogumumdan sonra :)
Bizim ufakli yeteri kadar icmiyor ve geceleri benim kucagimda olmadan uyumuyordu
1,5 ay kanepede kucagimda uyuttum.. Arada bir uyanip kontrol ediyordu hala kucagimda mi yoksa yataga mi biraktim diye :)
Ben o yorgubluga ragmen cok ozledim o gunlerini kizimin

biz de öyle, o baba o çocuğu görecek arkadaş, o kaa !! ben doktora sancımın gelmesini beklesek yine de sezaryen olacaksa dedim, o da gecenin bi yarısı 5 cm açıklıkla gelirsin, ben şu semtten çocuk doktoru bu semtten anestezi uzmanı burdan geliyo ekibi toparlamak uzun sürer, o zamana kadar doğurursan siğiller bulaşabilir bebeğe dedi. ben de doktora bıraktım artık ne zaman derse, kendim için oğluşumu riske atmak istemiyorum. inşallah rahimde açıklık falan olmaz da 41 - 42 gibi yapar sezaryeni

İstanbullu bebislerin ilk kari yagmis hayirli ugurlu olsun
Yalniz korktum dogduklarinda popisleri usicek mi diye

Gokcecim hosgeldin. Annene cok selamlar. bu aralar geliyo anneler mutlu ediyolar bizi sagolsunlar.
bısryyy naptın borulceye yaptırdınmı

Yok kiz yaptirir miyim yolar o beni evlenirken ablama yaptirdim zor actim bacaklarimi afedersin ben cok utangacim guzellik merkezine de hayatimda bi kere gittim. Dogumdan once bakcaz bi caresine.

Ama gorumcem aksam bebisimize kuran okudu Allah razi olsun. Sabah da dra goturdu getirdi. Nst cekildi suyumuza bakildi, iyiyiz cok sukur. Haftaya yine gitcez. Boy kilo olcmedi ama tombislemis yanaklari benimkiler gibi. :) Bu sefer foto verdi dr. Dudaklar daha da bi opucuk. Dedim dra "hocam bu kiz busem koyun adimi demiyo mu sizce de?" diye. Evet olabilir dedi guldu.:) sanirim adi busem olcak kizimizin, babis zorluk cikarmazsa. Valla kendi secti ismini benim kizim.

Ay gorumcem bana nstde yan odada kapi acik ve bi suru calisan varken hala iliskiye girip girmedigimizi sordu ne patavatsiz ya gun boyu ozel sorular boyle.. Cvp vermekten kaciyorum(kime ne yani sonucta) sen de ne utangac olmussun diyo.

Hadi optum sizi. Ayaklari belinizi sicak tutun. Kahvaltidan snr gircem gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…