- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.381
günaydın sana da..günaydın herkesee ..
bu aralar bebek çantası almayı düşünüyorum .. nivea atta çantasını çok beğendim ama maviden başka rengi yok
Eki Görüntüle 582062
günaydın herkesee ..
bu aralar bebek çantası almayı düşünüyorum .. nivea atta çantasını çok beğendim ama maviden başka rengi yok
Eki Görüntüle 582062
kız bebişe mavi :S chicco nun çantaları var ama fiyat ne kadar hiç bilmiyorum. ben şampuanı vs. ayrı ayrı aldım. daha çanta almadım ona da bu hafta bakarım sanırım.
Haklisin sinir bozucu bir durum ama az kaldi..
Bu agrilar bebegin basasagi olmasi ile ilgili degil ama rahimde asagiya dogru kaymasindan kaynaklaniyor... Herhalde nekadar erken asagiya inerlerse dogum okadar kisa surer
Ben en azindan kendime oyle soyluyorum biraz da olsun agrilarim hafifler gibi oluyor hehe
günaydın sana da..
ben de geçen gün chicconun çantasını gördüm..aynı böyle beşli set..hem bordosu hem de laciverti var..hangisini istersen..fiyatı 36 tl idi..
ben de ayrı ayrı alacaktım ama böyle set haliyle görünce beni cezbetti :) kız bebişe mavi olmaz evet madem tek renk yapacaklardı ortak bi renk yapabilirlerdi kırmızı gibi.. chicconunkını düşünücem sanırım.. teşekkürler
benim normal doğum olmama ihtimali de var( 37. haftada belli olacak doğum şeklim. inşallah normal olur işte o zaman inebildiği kadar insin tabii
bende cumartesı gıdecegım pasamı gormeyeçok sinir bi durum bu ama, benimki de hep baş aşağı duruyordu ama 3 gündür resmen ayrılacak bacaklarım yürürken.. cumartesi bi gelse de paşamı bi görsem, özledim.
Insallah nasil istiyorsan oyle dogurabilirsin canim...
37. haftaya ne kaldi ki sunun surasinda zaten..
Eger sezeryanla dogurursan demekki bebegine daha erken kavusacaksin :)
onun da pozitif yanlari yok degil yani :)
sezaryen olursa ilk ben doğurcam sanırım :)) 8 ocakta 38. haftaya 15 ocakta 39. haftaya 22 ocakta da 40 haftaya girmiş oluyorum huhh :) bi dakika yaaa 8 ocağa bişey kalmamış panikledim:18::18::18:
bende cumartesı gıdecegım pasamı gormeye
günaydın herkesee ..
Eki Görüntüle 582062
ben de yarın gidiyorum...hem meleğimi göreceği..hem şeker kontrolu war...hem de 21 aralık...bende cumartesı gıdecegım pasamı gormeye
ardından da ben geliyorum..kesin sezeryan olacağım..18 ocakta 38 haftaya giriyorum(37+6)sezaryen olursa ilk ben doğurcam sanırım :)) 8 ocakta 38. haftaya 15 ocakta 39. haftaya 22 ocakta da 40 haftaya girmiş oluyorum huhh :) bi dakika yaaa 8 ocağa bişey kalmamış panikledim:18::18::18:
OOhh ne guzelll
valla bana kalsa ben bugun dogururum :)
sabredemiyorum.. biran once olsun bitsin istiyorum...
Bana sanki daha cok varmis doguma gibi geliyor.. 1 hafta 1 yil gibi bana
kıyamam gecmıs olsun ben bu kadar gırmeyınce kesın dogurmustur dedım ama tk yok sende:)Kızlar günaydın ben geldim. kaç gündür griptim işe de gelemedim... hepinizi çok özledim. Sinem mesaj atmış merak etmiş beni. Sinem geldim burdayım hayatım. iyiyim şu anda. geçmişi okuyamadım henüz soran sormayan dan allah razı olsun hepinizi seviyorum...
evet ya dıle kolay nerdeyse 1 yıl!!!!Hakkaten meltem yaççşöyle bi hesap yaptım..hamile olduğumu mzyıs ayında öğrendim..ilkbahar yaz sonbahar kış..bu ne yaa dört mevsimdir gebeyizzz....
ayyy keşke...
kuum ılk hamılelık oldugu ıcın o kadar erken alma seeryan bıle olsan 22 ocak gıbı alır telas yapmasezaryen olursa ilk ben doğurcam sanırım :)) 8 ocakta 38. haftaya 15 ocakta 39. haftaya 22 ocakta da 40 haftaya girmiş oluyorum huhh :) bi dakika yaaa 8 ocağa bişey kalmamış panikledim:18::18::18:
esımle gıtmek ıcın cmtesı alıyorum ama bu ay gelemıcekmeltemcim ben dikkat ettim de bizim seninle randevu günlerimiz hep aynıydı :)) ben de hep cumartesi alıyorum randevularımı
ben de yarın gidiyorum...hem meleğimi göreceği..hem şeker kontrolu war...hem de 21 aralık...
ardından da ben geliyorum..kesin sezeryan olacağım..18 ocakta 38 haftaya giriyorum(37+6)
dr raporlu olmasın sırınceye gelmek ıcınben de yarın gidiyorum...hem meleğimi göreceği..hem şeker kontrolu war...hem de 21 aralık...
ardından da ben geliyorum..kesin sezeryan olacağım..18 ocakta 38 haftaya giriyorum(37+6)
ben de bi yandan içimde kalabildiği kadar kalsın istiyorum çünkü eminim ki doğunca tekmelemelerini özleyeceğim. ama bi yandan da bi doğsa öpsem totosunu, ben de rahatlasam o da rahatlasa diyorum
ben de yarın gidiyorum...hem meleğimi göreceği..hem şeker kontrolu war...hem de 21 aralık...
kıyamam gecmıs olsun ben bu kadar gırmeyınce kesın dogurmustur dedım ama tk yok sende:)
evet ya dıle kolay nerdeyse 1 yıl!!!!
kuum ılk hamılelık oldugu ıcın o kadar erken alma seeryan bıle olsan 22 ocak gıbı alır telas yapma
esımle gıtmek ıcın cmtesı alıyorum ama bu ay gelemıcek
bısryyy naptın borulceye yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?