- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.581
banada sancı gibi geliyor, doktora söyledim ben hemen alttan kontrol etti ultrasonla açılma yok dedibenmde ole sık sık tas gıb oluyo,sancı bnce bu her nekadar agrı olmasada...
aman bizede yaranmıyor telaş etseler korkutuyolar diye kızıyoruz rahat davransalar çok rahatlar diye kızıyoruz adamlarda haklı yahuevet evet aynı şekilde oluyo dr.mu arasam normal bunlar kanaman yoksa suyun gelmediyse gelme diyo adam yaa biraz rahat bi adamkontrolede 2 hafta var hee bide son kontrolde ilçede old. için yetişememkten korktuğumu söyledim ilk doğumun öyle kolay kolay doğmaz merak etme dedi:18::18:
zaten ilk dr çok pimpirikli diye bıraktımbanada sancı gibi geliyor, doktora söyledim ben hemen alttan kontrol etti ultrasonla açılma yok dediaman bizede yaranmıyor telaş etseler korkutuyolar diye kızıyoruz rahat davransalar çok rahatlar diye kızıyoruz adamlarda haklı yahu
banada sancı gibi geliyor, doktora söyledim ben hemen alttan kontrol etti ultrasonla açılma yok dediaman bizede yaranmıyor telaş etseler korkutuyolar diye kızıyoruz rahat davransalar çok rahatlar diye kızıyoruz adamlarda haklı yahu
gunaydınnnnnnnnnnn bugun facete bır kıtabevonden hedıye kıtap kazanmısım:)
günaydın canım geçmiş olsunGünaydın hanımlar
günaydın kızlar nasılsınız akşam 2.5 saatte eve anca geldimmmm anammmm ne gündü yawww nasılsınız bebişler nasıl
Günaydııııın...
Bende aynı walla 4 de çıktım 7:30 evdeydim neydi o yollar ya...((
makinada yıkayacağım bennnbebişlerinizin kıyafetini makinada mı yıkadınız elde mi kızlar_?
gobüşüm hakkında yorumlarını ıcın tişikkür ederi oğlum ve ben
ekledim canım valla ne ıyı olur dogurmadan buluşsan su yılbası gecsın yapalım bı atraksıyon olmadı:)
Kızlar selam,
bu karlı istanbul gününde en çok korktuğum şey başıma geldi; dünyanın yolunu aşıp iş dönüşü evime ulaşmışken oturduğum sitenin önünde kardan buz tutmuş bi yere ayağımı bastım ve eşimin koluna girmiş olmama rağmen birlikte yeri öptük. Popomun üstüne oturdum yere, korkudan başladım ağlamaya, susamadım bir süre. Etraftan hemen kaldırdılar içecek birşeyler verdiler vs. Eve geldim hemen tuvalete koştum, kanama filan var mı diye. Yoktu ama rahat edemedim hemen doktorumu aradım. İlk sorduğu şey karnını bir yere çarptın mı oldu, hayır popomun üstüne dedim. O zaman büyük ihtimal birşey yoktur, rahat ol, istirahat et, bebeğin hareketlerine dikkat et, kıpırdamadığını ya da bir yere toplanır gibi olduğunu, hareketlerin azaldığını, ağrın ya da kanaman olduğunu düşünürsen, ya da için rahat etsin istiyordsan en yakın hastaneye git, ultrasonda baktır dedi. Hemen bi parça çikolata yedim ve uzandım soluma, dakikalar geçmek bilmedi ama Allah'a şükür kızım hareket etti, şu anda bunları yazarken de kıpırdadığını hissediyorum.
çok korktum kızlar, bildiğiniz gibi değil. Allah kimseye yaşatmasın. Eşim beni koruyamadığı için çok üzüldü, kendine çok kızdı vs. Hani başka zaman olsa gidip mutlaka ultrasonda da baktırırdım ama hava öyle kötü ki evden cıkmak düsüncesi korkutuyor yine aynı şey olacak diye. Eğer Allah korusun sizin de başınıza gelirse nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz için paylaştım. Lütfen çok dikkat edin adımlarınıza, mümkün olduğunca evden çıkmayın.
güzel haber, yarın istanbul'da kamuda çalışan memurlar idari izinli sayılacak. Öğretmen arkadaşlara duyurulur.
Ayakları eğimli oldugu için geçmedi canım malesef . Neyse artık yapacak birşey yok ama kalitesini duruşunu bende begendim
Slmmmlarkızlar ben hftada bır nst ve ultrsnaa grıyorumm sızler ne durumdasınızz?
cok gecmıs olsun allah korumus
az kaldı:)
ben hala ayda 1 cmrtesı bakalım ne dıcek
bu arada bugun cok yorulmusum okuldan cıkıp avm ye gıttık ızmırlıler bılır agoraya pentıden 2 alana 1 bedava kampanya vardı kendıme polar pıhama takımı aldım 1 tane daha polar alt aldım ustun desenınden 84 tl verdım bugun butukbebeden aldıgım hastane gecelıgımde gelmıs bıtek camasır sudyen corap terlık ve hasta bezı kaldı canta ıcın
Bahane işte . Aman almasın birşey sonra orda burda söyler şunları aldım bunları yaptım diye . Inşallah doğumdan sonra da gelmez dualarim o yönde . Oğlunun evine bir kere bile gelmis değil benim gibi kotu bir gelini oldugu için . Yaşasın kötülük :) benim saf kocam da çocuk doğunca adını ne koyalım diye anasına babasına soracakmış saygıdan ! Hayırlı olsun bile demediler yani . Neyse ağzıma laf veriyorlar iyi oluyo :)
eve zor attım kendimi bende, ay bide kabanımın önü kapanmıyo, siz ne giyiyosunuz kızlar? yeni kaban alsam 2 ay için değmez almasam üşüyeceğim, bi tane panço almıştım kaşe ama o da bacaklarımı örtmüyo..
bu arada düşme tehlikesi atlatanlar olmuş bende kardan dolayı az daha düşüyordum zor kurtardım, öğretmenler odası okulun dışında prefabrik bi baraka gibi bişeyderse giderken şemsiyeyle fln geçiyoruz okula hastalanmam inş bu soğuklarda, bazı tenefüslere çıkmıyorum öğrencilerle kanka oldum iyice
Günaydın hanımlar
gunaydınnnnnnnnnnn bugun facete bır kıtabevonden hedıye kıtap kazanmısım:)
günaydın kızlar nasılsınız akşam 2.5 saatte eve anca geldimmmm anammmm ne gündü yawww nasılsınız bebişler nasıl
Günaydııııın...
Bende aynı walla 4 de çıktım 7:30 evdeydim neydi o yollar ya...((
kızlar bu arada çatı muayenesi olan varmı
henuz olmadım ama tırstıgım seylerden bıtanesı
bende çok tırsıyorum bacımmmm
benim doktorum da 37. haftada çatı muayenesi yapacağını söyledi. yarın kontrolümüz var, çatıya bakıcam derse eyvah eyvah :)) üstüne bir de temiz değilim :))
oluyomus valla benım arkadasım nereseyse hergun bır kıtap kazanıyor o cok yerı takıp edıyor bende onu ılk defa takıp edeyım dedımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyaşasın bugün cumaaaa
makinada yıkayacağım bennn
evettt buluşalım buluşalım hadiii
oyyy çok geçmiş olsun şükür bişey olmamış aman kızlar dikkat edin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :18:
evet ondan geçmiyo zaten. tam olarak sökmeden ara katı çıkarıp ortadaki yuvarlağı yukarı doğru kaldırınca geçiyo ama içinde bebiş varken olmaz tabi
15 te bir şimdilik canım
ohhh hadi gözün aydın rahatlamışsındır canım güle güle giyinnn
niye ne derdi varmış ki senle hey Allah ım yaa ne insanlar var sanki kendi koynuna alıyo töbeeee
benimki de kapanmıyo. valla ben çalıştığım halde kıyamadım bi tane hırkam vardı üstü üste geliyo o yarasa gibi olanlardan onu giyiyorum önüm falan komple kapanıyo onun üstüne de kabanım oluyo onu giyiyorum önüm açık kalıyo napiimm 1 hafta daha çalışcam kıyamadım yenisini almaya
günaydın kuzu nasıl oldun ?
günaydın canımm ohhh ne güzel dün seni görünce aa face te de bu olur muymuş dediydim oluyomuş demek
günaydın yavrular
o temızlık ayrı bır dert ya ben bugun agdaya gdyrum
oluyomus valla benım arkadasım nereseyse hergun bır kıtap kazanıyor o cok yerı takıp edıyor bende onu ılk defa takıp edeyım dedım
ruyamda da gormustum ama kıtap kaandıgımı
kızlar sabahtan beı face de mayalarla sırınceyle dalga gecıyorum pc basındayken elektrıklerımkesıldı noluyooooo dedım yaaaaaaa megerse sıgorta atmısama ben ne kadar ınanmasamda hafıften yusufladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?