2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benmde ole sık sık tas gıb oluyo,sancı bnce bu her nekadar agrı olmasada...
banada sancı gibi geliyor, doktora söyledim ben hemen alttan kontrol etti ultrasonla açılma yok dedi aman bizede yaranmıyor telaş etseler korkutuyolar diye kızıyoruz rahat davransalar çok rahatlar diye kızıyoruz adamlarda haklı yahu

zaten ilk dr çok pimpirikli diye bıraktım kadın milleti işte şekerim hiç bişeyden memnun olmuyoruzz bi gelselerdi şu sıpalar hayırlısıylaaa

ben alttan bakar dıe solemedım doktora cnm ya,o muane olayı benı korkutuyo

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaşasın bugün cumaaaa

bebişlerinizin kıyafetini makinada mı yıkadınız elde mi kızlar_?
makinada yıkayacağım bennn

gobüşüm hakkında yorumlarını ıcın tişikkür ederi oğlum ve ben

ekledim canım valla ne ıyı olur dogurmadan buluşsan su yılbası gecsın yapalım bı atraksıyon olmadı:)

evettt buluşalım buluşalım hadiii

oyyy çok geçmiş olsun şükür bişey olmamış aman kızlar dikkat edin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :18:

Ayakları eğimli oldugu için geçmedi canım malesef . Neyse artık yapacak birşey yok ama kalitesini duruşunu bende begendim

evet ondan geçmiyo zaten. tam olarak sökmeden ara katı çıkarıp ortadaki yuvarlağı yukarı doğru kaldırınca geçiyo ama içinde bebiş varken olmaz tabi

Slmmmlar kızlar ben hftada bır nst ve ultrsnaa grıyorumm sızler ne durumdasınızz?

15 te bir şimdilik canım

ohhh hadi gözün aydın rahatlamışsındır canım güle güle giyinnn

niye ne derdi varmış ki senle hey Allah ım yaa ne insanlar var sanki kendi koynuna alıyo töbeeee

benimki de kapanmıyo. valla ben çalıştığım halde kıyamadım bi tane hırkam vardı üstü üste geliyo o yarasa gibi olanlardan onu giyiyorum önüm falan komple kapanıyo onun üstüne de kabanım oluyo onu giyiyorum önüm açık kalıyo napiimm 1 hafta daha çalışcam kıyamadım yenisini almaya

Günaydın hanımlar

günaydın kuzu nasıl oldun ?

gunaydınnnnnnnnnnn bugun facete bır kıtabevonden hedıye kıtap kazanmısım:)

günaydın canımm ohhh ne güzel dün seni görünce aa face te de bu olur muymuş dediydim oluyomuş demek

günaydın kızlar nasılsınız akşam 2.5 saatte eve anca geldimmmm anammmm ne gündü yawww nasılsınız bebişler nasıl

Günaydııııın...

Bende aynı walla 4 de çıktım 7:30 evdeydim neydi o yollar ya...((

günaydın yavrular

kızlar günaydın hayırlı cumalar
chicco lullaby park beşik alanlar meltemmm
nasıl kurdunuz beşiği bizim beşiğimiz dün geldi akşam eşimle kurmaya uğraştık ama olmadı o kırık yerleri yukarı kaldırıyoruz ama geçmedi hiç nekadar uğraştık evde internet te yo bakamadıkta en sonunda pes ettik bıraktık dükkana gelince videolara baktım videoda adam pıt diye açıveriyo bizimki açılmıyoya bozukmuki acaba:18::18:

benim doktorum da 37. haftada çatı muayenesi yapacağını söyledi. yarın kontrolümüz var, çatıya bakıcam derse eyvah eyvah :)) üstüne bir de temiz değilim :))

oluyomus valla benım arkadasım nereseyse hergun bır kıtap kazanıyor o cok yerı takıp edıyor bende onu ılk defa takıp edeyım dedım
ruyamda da gormustum ama kıtap kaandıgımı

kızlar sabahtan beı face de mayalarla sırınceyle dalga gecıyorum pc basındayken elektrıklerımkesıldı noluyooooo dedım yaaaaaaa megerse sıgorta atmıs ama ben ne kadar ınanmasamda hafıften yusufladım

o temızlık ayrı bır dert ya ben bugun agdaya gdyrum

ben de düşünüyodum bugün ağdaya gideyim diye ama her taraf kar buz, korktum ya düüşersem diye

ben de kesin kazanacağından emindim o kadar çok sayfa beğenmişsin ki :)) dedim kesin birinden biri tutar :)) benim de sabah elektrik kesildi, kombi üst üste 2 kez arıza verdi. aynen inanmasam da tırstım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…