2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize, mubarek saatler hürmetine güzel doğumlar nasip etsin Allah bize amin. :)
ben alttan bakar dıe solemedım doktora cnm ya,o muane olayı benı korkutuyo
canım çok kolay hiç acıtmıyo bile, ince uzun bi ultrason zaten jel sürüyo yine onada, farketmiyosun bile sadece rahatsız edici onun dışında hiç acısı yok.. benimki kontrol edeyim mi diye sormadı bile yatıyodum zaten çocuğun pantolonunu çıkarır gibi popomu kaldırdı kilotlo çorabım vardı onu indirdi ben şaşkın şaşkın bakarken o çoktan gördü istediği şeyi :):)

hahahahaha alemsınız kızlar:)))))))))))))))))

ben hamıle kalmadan once gtmstm smear testı ıcın bakmstı bı aletle onn gıbımı

................. karıstı hepsiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $IMG_2259.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_2260.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_2262.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_2265.webp
    20 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_2263.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $IMG_2264.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

amin canım amin cümlemize inş. kız alttan ultrasonla banada öyle baktı hiç acımadıda çatı muayenesinide öylemi yapıyorlar

amın canım ne guel anlatmıssın muayeneyı:)

................. karıstı hepsiiiiiiiiiii
gecelık butıkbebeden aldım alttakı pembe kalplı ve yesıl olanı gorumcem adı paar pıcaması:)))
alttakı beyaz ları ve pembe altı pentıden aldım kombınledım 2 alana 1 bedava kampanyası vardı

Son düzenleme:
ben hamıle kalmadan once gtmstm smear testı ıcın bakmstı bı aletle onn gıbımı
canım dediğini bilmiyorum da, ince uzun plastik bi alte var çok ince sayılmaz ama girmesinden endişe etmeyeceğin kadar diyelim :) ona eldivenin parmağını geçirdi benimki üstünede karnımısa sürdüğü jelden sürdü zaten alışmışlar iyice hiç aramadan direk buldu gereken yeri :)
amin canım amin cümlemize inş. kız alttan ultrasonla banada öyle baktı hiç acımadıda çatı muayenesinide öylemi yapıyorlar
malesef canım çatı muayenesini elle yapıyorlar o acıtabiliyormuş biraz

meltemcim o fermuarlının içine giymek için düğmeli badi arıyodun sanırım, t-box ın kolsuz önden düğmeli badileri var boynerde de bulabilirsin. aklında bulunsun

meltem çok güzeller canım güle güle kullanda anammm geceliği neden kısa kollu aldın kız uzun kollusu yokmuydu hasta olmayasın bacımmm
bılerek kısa kollu aldım koluna damar yolu baglıyorlar ordan sureklı ıgne falan yapılıyor rahat olsun dıye bırde hastane sıcak olur zaten
meltem çok güzel kız pijamaların , güle güle giy, rüzgarın kusmuklarıyla kirlensinler :))
sagol canım ama kusmasın yaaaaaaaaaa eksi ekşi

o ince uzun ultrasona ben de afyonda girmiştim cinsiyeti öğrenmek için taktığım bi zaman :)) bizimki prezervatif gibi bişey geçirmişti, ucuna ultrason jeli sürmüştü. o acıtmıyor hiç. smear testinde koydukları gibi değil, o testte girdikten sonra vajinayı aralayan bi aletle açıyorlar iyice ama acıtmıyor, kulak öubuğu gibi bişeyle örnek alıyorlar

kızlar ya tiny love 3 ü bi arada ana kucağını alayım mı diye sormuştum size sonradan almaya karar verdim dün geldi eve, çok güzel herşeyi tam istediğim gibi yalnız çok canımı sıkan bişey oldu İSRAİL malıymış çok üzüldüm keşke araştırsaymışım, herşeyin menşeine çok dikkat ederim bunu neden atladım bilmiyorum, alacak olanlar varsa bilsinlerde alsınlar ben bi hata yaptım bari sizin haberiniz olsun..

meltem aldıklarını sağlıkla giydir inş canım

birde tam cuma vakti youtub'dan kuran-ı kerim tilaveti dinletin bebeklerinize alışsın minik kulakları :)
ben mehmet emin ay'ın sesini ve makamını çok seviyorum tavsiye de ederim

benımkı eldıvenın 1 parmagını takmıstı usgye:)))
vajınayı aralamak ıcın kargaburunlu sac tokasına benzer bır alet sokuyorlar ama catı muayenesınde dırek elle olcum yapıyorlarmıs sanmam bır alete gerek oldugunu

sagol canım israil menseı konusunda haklısın ama ben dıkkat etmıyorum cunku bu ne perhız bu ne lahana tursusu olur benımkı esim yarısı turk yarısı ısraılın sahıbı oldugu bır fırmada calışıyor

ayy valla benim çabalarım geldi aklıma çok güldüm şimdi aynen bende 2 kere pes ettim ama bırakamadım en sonunda oldu çok yorulmuştum sanırım önce en altı ayakları olan yeri açıyosun sonra yukarıyı tek tek kaldırıyosun inş yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…