Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Kızlar siz de de oluyor mu. Çok acıkınca midem bulanıyor 🥴 bazen çocuklarla uğraşmaktan kahvaltı gecikiyor. Çok kötü oluyorum 😐 ha bir de temiz hava da dışarda falan mide bulantım kayboluyor. Hoş sürekli olmuyor ama evde daha sık oluyor gibi geldi

Kızlar siz de de oluyor mu. Çok acıkınca midem bulanıyor 🥴 bazen çocuklarla uğraşmaktan kahvaltı gecikiyor. Çok kötü oluyorum 😐 ha bir de temiz hava da dışarda falan mide bulantım kayboluyor. Hoş sürekli olmuyor ama evde daha sık oluyor gibi geldi
Benimde öyle. Acıkınca aşırı midem bulanıyor ve pat diye acıkıyorum 2-3 gündür 😅

Merhaba
Öncelikle 1,5 sene önce taktırdım sprialli en son 4 haziranda adet oldum 2 gün önce doktora gittim kanda gebelik çıktı altan baktı sprial kaymamış ve ipi bulamadı çekemedi keseyi gördü bebek var dedi 6 haftalıkmış… az önce de bi doktoru aradım böyle böyle dedim bana tepkisi belkide altan muayene yaparken bebeği sakat bıraktı vesair söyledi korkttum ve üslüba bakarmısınız ben alamam siz o doktara gidin bi anneye bu şekilde söylenmez diye düşünüyorum yarın başka bi yere randevu aldım gidicem fakat korkttum da başına böyle bişe gelen varsa yazabilirmi??

Normalde 6+4 ama ultrasonda 5+6 çıktı.Ben yumurtlama takibi yaptığım için döllenmenin geç olduğunu tahmin etmiştim .14. Gün değil de 16. Gün yumurtlama oldu.Sonrasında haftasını yakalayabiliyor o zaman tarihi değişmiyoruz dedi doktor.
Erken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.

Back
X