- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.541
Sağlıklı olsun da gelir gider inşallah üzülme biz de farklı şehirlerdeyizNe kadar buyuk shanss annenizi yaninizda
Biz malesef farkli ulkelerde yasiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı olsun da gelir gider inşallah üzülme biz de farklı şehirlerdeyizNe kadar buyuk shanss annenizi yaninizda
Biz malesef farkli ulkelerde yasiyoruz
Sagol kuzumAnnenin ellerinden öperim. Ne güzel seni önemseyen annenin olması![]()
Kaç haftalıksınızBen de bugün kalp atışını duydum. Sat a göre günümüz 5 gün geride çıktı.Geç döllenme olabilirmiş.Bir dahaki muayenede de böyle devam ederse sat I değiştiririz dedi
Siz hangisini aldiniz gunluk dozunuz ne acaba?Ben kendim alıp kullanmaya başladım.Eczaneden alabilirsiniz ya da doktor gebelikte kullanıma uygun düşük dozda olanlardan tavsiye eder onlardan alırsınız.
Benimde öyle. Acıkınca aşırı midem bulanıyor ve pat diye acıkıyorum 2-3 gündürKızlar siz de de oluyor mu. Çok acıkınca midem bulanıyorbazen çocuklarla uğraşmaktan kahvaltı gecikiyor. Çok kötü oluyorum
ha bir de temiz hava da dışarda falan mide bulantım kayboluyor. Hoş sürekli olmuyor ama evde daha sık oluyor gibi geldi
AynıyızBenimde öyle. Acıkınca aşırı midem bulanıyor ve pat diye acıkıyorum 2-3 gündür![]()
5+6 oldum bugün, sen ilerdesin benden benimki erken başladı herhaldeAynıyızsen kaç haftalık oldun ?
Benim de 6+0 da başladı. Bir de bazıların erken başlıyor zaten5+6 oldum bugün, sen ilerdesin benden benimki erken başladı herhalde![]()
Asıl beelitiler 6 haftalıkken başlıyor bence ya. 4. 5. Haftalar uyumakla ve ağrılarla geciyoBende hiçbie belirti yok bir iki gündür uyku dışında4+4 falanım galiba
Ben normalde gün içinde uyumam şimdi öyle tatlı uykum geliyor ki akşam da erken yatıyorum ama sabahın 6sında ayaktayımAsıl beelitiler 6 haftalıkken başlıyor bence ya. 4. 5. Haftalar uyumakla ve ağrılarla geciyo![]()
Bu hafta tam anlamıyla bişeyler başladı zaten. 2 gündür yine aşırı uykum var, kafamı koyduğum yerde uyuyabilirimBenim de 6+0 da başladı. Bir de bazıların erken başlıyor zatensenin erken başlamış gibi
Ben solgar 400 mcg folacin kullanıyorum folik asit olarak.Siz hangisini aldiniz gunluk dozunuz ne acaba?
Normalde 6+4 ama ultrasonda 5+6 çıktı.Ben yumurtlama takibi yaptığım için döllenmenin geç olduğunu tahmin etmiştim .14. Gün değil de 16. Gün yumurtlama oldu.Sonrasında haftasını yakalayabiliyor o zaman tarihi değişmiyoruz dedi doktor.Kaç haftalıksınız
Erken olması mümkün mü yumurtlamanın çünkü ben adetimden çok önce öğrendim. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuzdu. Ben 3ünde pozitif gördüm 2.7 ile.Normalde 6+4 ama ultrasonda 5+6 çıktı.Ben yumurtlama takibi yaptığım için döllenmenin geç olduğunu tahmin etmiştim .14. Gün değil de 16. Gün yumurtlama oldu.Sonrasında haftasını yakalayabiliyor o zaman tarihi değişmiyoruz dedi doktor.