- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.621
teşekkür ederim canım, Allah beterinden saklasın hepimizi, dert verdiklerine de derman versin, sabır versin amin.cnm çok geçmiş olsun
benımkı eldıvenın 1 parmagını takmıstı usgye:)))
vajınayı aralamak ıcın kargaburunlu sac tokasına benzer bır alet sokuyorlar ama catı muayenesınde dırek elle olcum yapıyorlarmıs sanmam bır alete gerek oldugunu
ayy valla benim çabalarım geldi aklıma çok güldüm şimdi aynen bende 2 kere pes ettim ama bırakamadım en sonunda oldu çok yorulmuştum sanırım önce en altı ayakları olan yeri açıyosun sonra yukarıyı tek tek kaldırıyosun inş yardımcı olmuşumdur
ay cok our dılerım gormemısım yazdıgını canım besıgı acmadan once kolları kaldırın aynı hatayı bende yaptım cunkuayaklar tam acılmadan kolları kaldıracaksın o aman tık tık oluyor en sonunda da bacakları acıp sabıtlekızlar günaydın hayırlı cumalar
chicco lullaby park beşik alanlar meltemmm
nasıl kurdunuz beşiği bizim beşiğimiz dün geldi akşam eşimle kurmaya uğraştık ama olmadı o kırık yerleri yukarı kaldırıyoruz ama geçmedi hiç nekadar uğraştık evde internet te yo bakamadıkta en sonunda pes ettik bıraktık dükkana gelince videolara baktım videoda adam pıt diye açıveriyo bizimki açılmıyoya bozukmuki acaba:18::18:
ben istemem kimsenin elini oramda buramda ıyy
ayy valla benim çabalarım geldi aklıma çok güldüm şimdi aynen bende 2 kere pes ettim ama bırakamadım en sonunda oldu çok yorulmuştum sanırım önce en altı ayakları olan yeri açıyosun sonra yukarıyı tek tek kaldırıyosun inş yardımcı olmuşumdur
dogumda napcan kız kımın elı nerde bellı olmıcak :):)
ay cok our dılerım gormemısım yazdıgını canım besıgı acmadan once kolları kaldırın aynı hatayı bende yaptım cunkuayaklar tam acılmadan kolları kaldıracaksın o aman tık tık oluyor en sonunda da bacakları acıp sabıtle[/Q
yok canım olsun bak biz beşiği açtıktan sonra açmaya çalıştık eşim açmıştı ayy saol canım işte bi püf noktası var ama bulamamıştık bi türlü çok teşekkürler belki 1 saat uğraştık eşim nekadar sinir oldu
ay cok our dılerım gormemısım yazdıgını canım besıgı acmadan once kolları kaldırın aynı hatayı bende yaptım cunkuayaklar tam acılmadan kolları kaldıracaksın o aman tık tık oluyor en sonunda da bacakları acıp sabıtle[/Q
yok canım olsun bak biz beşiği açtıktan sonra açmaya çalıştık eşim açmıştı ayy saol canım işte bi püf noktası var ama bulamamıştık bi türlü çok teşekkürler belki 1 saat uğraştık eşim nekadar sinir oldu
onlar da terlesinler azıcık :)) biz 9 ay kendimizden geçtik resmen mutasyona uğradık gibi olduk :)) onlar da böyle şeylerden yaşasınlar bebeğin zorluğunu
................. karıstı hepsiiiiiiiiiii
onlar da terlesinler azıcık :)) biz 9 ay kendimizden geçtik resmen mutasyona uğradık gibi olduk :)) onlar da böyle şeylerden yaşasınlar bebeğin zorluğunu
valla çok uğraştı bırak diyorum ben yarın sorup öğrenirim diyorum resmen inat yaptı bırakmıyobıraktım en sonunda bende naparsan yap deyip dimi birazda onlar uğraşsın
oluyomus valla benım arkadasım nereseyse hergun bır kıtap kazanıyor o cok yerı takıp edıyor bende onu ılk defa takıp edeyım dedım
ruyamda da gormustum ama kıtap kaandıgımı
kızlar sabahtan beı face de mayalarla sırınceyle dalga gecıyorum pc basındayken elektrıklerımkesıldı noluyooooo dedım yaaaaaaa megerse sıgorta atmısama ben ne kadar ınanmasamda hafıften yusufladım
meltem çok güzeller canım güle güle kullanda anammm geceliği neden kısa kollu aldın kız uzun kollusu yokmuydu hasta olmayasın bacımmm
bılerek kısa kollu aldım koluna damar yolu baglıyorlar ordan sureklı ıgne falan yapılıyor rahat olsun dıye bırde hastane sıcak olur zaten
bende uzun kollu aldım sonra serum takılacağı aklıma geldi sonra yeni doğum yapan arkadaşıma sordum oda uzun kollu almış serumu elinin üstüne takmışlar onun hiç zor olmadı dedi
annnişler nasılsınız 1 haftadır giremedim. geçen hafta nezle olmuştum. hafta sonu da mide bulantısı karın ağrısı canım çıktı. meğer hamilelik reflüsüymüş. ağız tadıyla hazırlıkta yapamadım son iki haftadır nasıl yetişecek bakalım.
annnişler nasılsınız 1 haftadır giremedim. geçen hafta nezle olmuştum. hafta sonu da mide bulantısı karın ağrısı canım çıktı. meğer hamilelik reflüsüymüş. ağız tadıyla hazırlıkta yapamadım son iki haftadır nasıl yetişecek bakalım.
günaydınlar herkeze.yaaa bu gece bebiş hiç durmadı sabaha kadar tekmeledi cok canımı yaktı.cok korktum arada sancı da girdi neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?