- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.641
bende doğumdan korkmuyorum, inş tıbbi bi sebebim olmazda bende normal doğururum... karaciğerimdeki problem çıkana kadar kesinlikle normal diyordum ama şimdi artık kesinliği yok hangisi gerekirse o yapılacak..çok güzel bi yazı, zaten bu ebe baya ün yapmış bi ebe, doğal doğum ve hypnobirthing konusunda. doğumun korkulacak bişey olmadığına ben de katılıyorum, benim bedenim bunun için hazır ! bu düşünce her şeyin temeli. bu kadına ve hakan çokerin yazılarına bayılıyorum
hoşgeldin.. geçmiş olsun canımannnişler nasılsınız 1 haftadır giremedim. geçen hafta nezle olmuştum. hafta sonu da mide bulantısı karın ağrısı canım çıktı. meğer hamilelik reflüsüymüş. ağız tadıyla hazırlıkta yapamadım son iki haftadır nasıl yetişecek bakalım.
bende doğumdan korkmuyorum, inş tıbbi bi sebebim olmazda bende normal doğururum... karaciğerimdeki problem çıkana kadar kesinlikle normal diyordum ama şimdi artık kesinliği yok hangisi gerekirse o yapılacak.. hoşgeldin.. geçmiş olsun canım
günaydın canım, sanırım normal şeyler bunlar, bizimki de hareket etmiyor geceleri ama kasıklarıma karnıma ağrı giriyor, pozisyon değiştirince geçiyor. belki yatış pozisyonundan sıkışmış olabilir, kendine yer açmaya çalışıyordur
................. karıstı hepsiiiiiiiiiii
ikimizde o zamana kadar atlatırız inş canım yaa, herşeyi normal giderken sezeryan isteyenleri gördükçe anlayamıyorum bir türlü..ben de normal doğurmak istiyorum, ağrı kesici ve epidural istemiyorum diye kaç doktor değiştirdim. ama gel gör ki siğil çıktı ve benim de sezaryen olma ihtimalim var 37. haftada belli olacak doğum şekli. bebeğim ve benim için hangisi iyi olacaksa diyorum artık
günaydınlar herkeze.yaaa bu gece bebiş hiç durmadı sabaha kadar tekmeledi cok canımı yaktı.cok korktum arada sancı da girdi neden olabilir
bilmiyorum canım yaa karnımı büyütmeyede calışıyo olabilir ama ben son ayımdan korkuyorum baya bi.gecsin su günler artık bebeğimi istiyoruuuuuuum
ikimizde o zamana kadar atlatırız inş canım yaa, herşeyi normal giderken sezeryan isteyenleri gördükçe anlayamıyorum bir türlü..
o ince uzun ultrasona ben de afyonda girmiştim cinsiyeti öğrenmek için taktığım bi zaman :)) bizimki prezervatif gibi bişey geçirmişti, ucuna ultrason jeli sürmüştü. o acıtmıyor hiç. smear testinde koydukları gibi değil, o testte girdikten sonra vajinayı aralayan bi aletle açıyorlar iyice ama acıtmıyor, kulak öubuğu gibi bişeyle örnek alıyorlar
amin canım :) ......ay evet ya uykudan bile bişey anlamıyorum, oturmak, yürümek, yemek yapmak her şey yoruyo ama sonunda oğluşum gelicek diye teselli ediyorum kendimi:26::26:
inşallah canım ya, siğiller yine karaciğer kadar takılacak bi durum değil yani ben takmıyorum artık ama inşallah sen bi an önce düzelirsin kuzucuğum
Selam herkese,ayy evde olup geç kalkmak tv karşısında yatmak ne hoşmuş,bugün sayın valimiz engelli ve hamilelere idari izin vermiş ben de hemen okula haber verdim yatıyorum.Tam da grip airfesinde bir iyi oldu ooooohhh:).ya ben sezeryan olcam heralde çatı muayenesi yapmaz.Bu arada papapaa bende de genital siğil bulgusu var eşimde olduğu için çıkmadı ama genede bulaşmıştır dedi dr ve kesinlikle sezeryanla doğum yapacaksın dedi,çünkü bebek çıkarken ağzından bulaşma ihtimali yüksekmiş ve biez araştırdım her yerde de aynısı siğil olan sezeryanla doğum yapar diye.neyse sağlıkla doğuralımda miniklerimizi nasıl olursa...
Selam herkese,ayy evde olup geç kalkmak tv karşısında yatmak ne hoşmuş,bugün sayın valimiz engelli ve hamilelere idari izin vermiş ben de hemen okula haber verdim yatıyorum.Tam da grip airfesinde bir iyi oldu ooooohhh:).ya ben sezeryan olcam heralde çatı muayenesi yapmaz.Bu arada papapaa bende de genital siğil bulgusu var eşimde olduğu için çıkmadı ama genede bulaşmıştır dedi dr ve kesinlikle sezeryanla doğum yapacaksın dedi,çünkü bebek çıkarken ağzından bulaşma ihtimali yüksekmiş ve biez araştırdım her yerde de aynısı siğil olan sezeryanla doğum yapar diye.neyse sağlıkla doğuralımda miniklerimizi nasıl olursa...
canım bence yinede alttan bir bakar acılman varmı diye ona göre davranır doktorun
çok güzel bi yazı, zaten bu ebe baya ün yapmış bi ebe, doğal doğum ve hypnobirthing konusunda. doğumun korkulacak bişey olmadığına ben de katılıyorum, benim bedenim bunun için hazır ! bu düşünce her şeyin temeli. bu kadına ve hakan çokerin yazılarına bayılıyorum
günaydınlar herkeze.yaaa bu gece bebiş hiç durmadı sabaha kadar tekmeledi cok canımı yaktı.cok korktum arada sancı da girdi neden olabilir
canım çok geçmiş olsun, yetişir yetişir yavaş yavaş yaparsın en azından çantaya koyacaklarını bi haftada halledersin gerisi doğumdan sonra da olur
geçmiş olsun canım sağlığınız yerinde olsunda hepsi yetişir
yapma yaaa,adama da açmak gerçi alıştım açmaya :) kürtaj oldum sonra yara vardı onu yakması için açtım ahhhh ahh kadınmısın herşey bizi buluyor,bari temiz zamanıma denk gelir inş.Papapa beniim dr mda kesinlikle normalden yana ama ben daha hamile değildim bana bunu dediğinde siğil lafını duyar duymaz normal doğumu unut dedi,bebkte kansere yol açabiliyormuş dediğin gibi aman gene sezeryan varda o şekilde doğum yapacaz şükürler olsun buna da..
canım bence yinede alttan bir bakar acılman varmı diye ona göre davranır doktorun
ben de 3 aylık hamileyken siğillerimi yaktırmıştım ama kötü ya adamın eli oranda buranda geziyo. ama o an acıdan onu düşünemedim :)
o bebek buraya gelecek arkadaş !! öyle veya böyle
yapma yaaa,adama da açmak gerçi alıştım açmaya :) kürtaj oldum sonra yara vardı onu yakması için açtım ahhhh ahh kadınmısın herşey bizi buluyor,bari temiz zamanıma denk gelir inş.Papapa beniim dr mda kesinlikle normalden yana ama ben daha hamile değildim bana bunu dediğinde siğil lafını duyar duymaz normal doğumu unut dedi,bebkte kansere yol açabiliyormuş dediğin gibi aman gene sezeryan varda o şekilde doğum yapacaz şükürler olsun buna da..
bende daha çıkmadığı için bişey yapamadı ama şuan sanırsam çıktı hissdiyorum çünkü.Ama çok hoşsun canım yaa,o bebek buraya gelecek arkadaş kesinlikle
ağrısız doğum yapanlar da var kız, bu hypnobirthing diye bi kendi bilinç altını yönlendirme şekli. önce bi bebek dergisinin yazarı doğurmuş böyle, hatta doğumhaneden bebeği kucağında yürüyerek çıkmış, fotoğraflarını koymuş. sonra ben de araştırdım, kitaplar aldım falan baya ikna edici. istersen araştır sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?