2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende doğumdan korkmuyorum, inş tıbbi bi sebebim olmazda bende normal doğururum... karaciğerimdeki problem çıkana kadar kesinlikle normal diyordum ama şimdi artık kesinliği yok hangisi gerekirse o yapılacak.. hoşgeldin.. geçmiş olsun canım

ben de normal doğurmak istiyorum, ağrı kesici ve epidural istemiyorum diye kaç doktor değiştirdim. ama gel gör ki siğil çıktı ve benim de sezaryen olma ihtimalim var 37. haftada belli olacak doğum şekli. bebeğim ve benim için hangisi iyi olacaksa diyorum artık

bilmiyorum canım yaa karnımı büyütmeyede calışıyo olabilir ama ben son ayımdan korkuyorum baya bi.gecsin su günler artık bebeğimi istiyoruuuuuuum

ikimizde o zamana kadar atlatırız inş canım yaa, herşeyi normal giderken sezeryan isteyenleri gördükçe anlayamıyorum bir türlü..

Selam herkese,ayy evde olup geç kalkmak tv karşısında yatmak ne hoşmuş,bugün sayın valimiz engelli ve hamilelere idari izin vermiş ben de hemen okula haber verdim yatıyorum.Tam da grip airfesinde bir iyi oldu ooooohhh:).ya ben sezeryan olcam heralde çatı muayenesi yapmaz.Bu arada papapaa bende de genital siğil bulgusu var eşimde olduğu için çıkmadı ama genede bulaşmıştır dedi dr ve kesinlikle sezeryanla doğum yapacaksın dedi,çünkü bebek çıkarken ağzından bulaşma ihtimali yüksekmiş ve biez araştırdım her yerde de aynısı siğil olan sezeryanla doğum yapar diye.neyse sağlıkla doğuralımda miniklerimizi nasıl olursa...

bilmiyorum canım yaa karnımı büyütmeyede calışıyo olabilir ama ben son ayımdan korkuyorum baya bi.gecsin su günler artık bebeğimi istiyoruuuuuuum

ay evet ya uykudan bile bişey anlamıyorum, oturmak, yürümek, yemek yapmak her şey yoruyo ama sonunda oğluşum gelicek diye teselli ediyorum kendimi:26::26:

ikimizde o zamana kadar atlatırız inş canım yaa, herşeyi normal giderken sezeryan isteyenleri gördükçe anlayamıyorum bir türlü..

inşallah canım ya, siğiller yine karaciğer kadar takılacak bi durum değil yani ben takmıyorum artık ama inşallah sen bi an önce düzelirsin kuzucuğum

ay bu konuşma beni ela dan önceye götürdü şu anlattıklarınızı ben haftada 2-3 kez yaşıyordum şükürler olsun bu günüme

Son düzenleme:
amin canım :) ......

ohhh, arada evde dinlenmek güzel de hep evde olmak da pek sıkıcı canım ya :))

aynen canım, benim doktorum da normal doğumu sonuna kadar destekleyen bir adam, 42. hafta dolana kadar müdahale bile etmeyen bi doktor. sezaryene kurtarma operasyonu olarak bakıyor. Ben deyince bende tekrar siğil çıktı diye, kesinlikle sezaryen dedi. siğil bulaşmış bebekleri gördüm, görsen için parçalanır dedi. böyle bir risk hiç almayalım aktif siğil varsa, 37. hafta çatı muayenesinde kontrol edelim dedi. ilaç verdi eğer geçmemişse sezaryen. ki büyük ihtimalle sezaryen. yani tamamen normal doğumu destekleyen bir doktor bile bunu söylüyorsa siğillerle normal doğum yapmak anne için değil ama bebek için hayati anlamda risk taşıyor. bağışıklık sistemi çok güçlü olmadığı için ölüme kadar gidebiliyormuş allah korusun

canım bence yinede alttan bir bakar acılman varmı diye ona göre davranır doktorun

canım bence yinede alttan bir bakar acılman varmı diye ona göre davranır doktorun

yapma yaaa,adama da açmak gerçi alıştım açmaya :) kürtaj oldum sonra yara vardı onu yakması için açtım ahhhh ahh kadınmısın herşey bizi buluyor,bari temiz zamanıma denk gelir inş.Papapa beniim dr mda kesinlikle normalden yana ama ben daha hamile değildim bana bunu dediğinde siğil lafını duyar duymaz normal doğumu unut dedi,bebkte kansere yol açabiliyormuş dediğin gibi aman gene sezeryan varda o şekilde doğum yapacaz şükürler olsun buna da..

amaaan dillendikçe konuştukça insan iyice geriliyor. sağlık problemimiz yoksa hastaneye gitcez doğuracaz gelcez işte acı çekmeyecek miyiz çekecez tabi normal doğum yapan tüm kadınlar gibi bu kadınlar sonra hayatlarına devam edemedi mi acıdan? benim annem gayet mutlu ve kadın ebeler farketmeyince dokuz aylık ölü bi çocuk doğurmuş normal doğumla (allah korusun) ben anamın kızıyım doğuracam

günaydınlar herkeze.yaaa bu gece bebiş hiç durmadı sabaha kadar tekmeledi cok canımı yaktı.cok korktum arada sancı da girdi neden olabilir

canım düüün gece bende uyuyamadım ağrıdan bi ara doğuruyorum galiba dedim ama olacak böyle şeyler son zamanlarımız

canım çok geçmiş olsun, yetişir yetişir yavaş yavaş yaparsın en azından çantaya koyacaklarını bi haftada halledersin gerisi doğumdan sonra da olur

teşekkürler canım yetişicek inş. kociş bide annem el ele verdik mi gerçi benim huyumda çok kötü kimsenin aldığını beğenmem illa onaylıycam

geçmiş olsun canım sağlığınız yerinde olsunda hepsi yetişir

teşekkürler canım önce sağlık sağlık şart

canım siğil benim kardeşimde de var kesinlikle sezeryan diyorlar dediğin gibi bebeğe bulaşma riski var. umarım en kısa sürede iyileşirsin

ben de 3 aylık hamileyken siğillerimi yaktırmıştım ama kötü ya adamın eli oranda buranda geziyo. ama o an acıdan onu düşünemedim :)
o bebek buraya gelecek arkadaş !! öyle veya böyle

ben de 3 aylık hamileyken siğillerimi yaktırmıştım ama kötü ya adamın eli oranda buranda geziyo. ama o an acıdan onu düşünemedim :)
o bebek buraya gelecek arkadaş !! öyle veya böyle

bende daha çıkmadığı için bişey yapamadı ama şuan sanırsam çıktı hissdiyorum çünkü.Ama çok hoşsun canım yaa,o bebek buraya gelecek arkadaş kesinlikle

kadın olmak bazen berbat bişey....hiçbir özelimiz yok heleki doğum yapıyosan cok zor artık bebişlerimize bakıp unutucaz bu günleri

ağrısız doğum yapanlar da var kız, bu hypnobirthing diye bi kendi bilinç altını yönlendirme şekli. önce bi bebek dergisinin yazarı doğurmuş böyle, hatta doğumhaneden bebeği kucağında yürüyerek çıkmış, fotoğraflarını koymuş. sonra ben de araştırdım, kitaplar aldım falan baya ikna edici. istersen araştır sen de

bende daha çıkmadığı için bişey yapamadı ama şuan sanırsam çıktı hissdiyorum çünkü.Ama çok hoşsun canım yaa,o bebek buraya gelecek arkadaş kesinlikle

ay komik ya eskiden görebiliyodum ben o bölgeyi, şimdi aynada bile görmek zor :)) o yüzden ben de elimle hissetmeye çalışıyorum benim de kabartılarım biraz indi gibi :)) bana doktorum bitkisel bi tablet verdi strath diye, köpek maması gibi kokuyo ama bağışıklığı güçlendiriyormuş, siğil de bağışıklıkla alakalı zaten, şu aşamada sadece bunu yapabiliriz dedi. hiç bir yan etkisi yok ve kabartılarımı indirdi baya. istersen doktoruna sor bu ilacı bir dene

bu konuda çok tembelim galiba doğum için hiç bir hazırlık yapmıyorum tamamen doğaçlama olacak gibi ama bi kaç şey bilmek insanı rahatlatır her halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…