2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ha bu arada o yazar da hypnobirthingle doğuranlar da hiçbiri kesi istememiş doktorundan ve bir kaçı hariç çoğu yırtıksız doğurmuş. Çünkü kitapta diyor ki ıkınma hissiniz geldikçe erteleyin, kasılmanız geldiğinde nefes alıyorsun saniye sayarak (al-2-3-4....ver-2-3-4-5-6-7-8) yani derin derin nefes alıyorsun hatta ben arada kasılmam oldukça bu nefesi alıyorum ama göğsüme değil karnıma, iyice şişiriyorum karnımı nefesle sonra da tüm nefesimi veriyorum. kasılmanın yarattığı ağırlığı hissetmiyorsun o zaman. bu yırtılanlar da 1-2 dikişle halletmişler işi. youtube da videoları var linki bulup atayım

şimdilik bir tane elime geldi başka yok olmazsa sorayım bakalım.dediğin gibi görünmüyor aşağısı artık,ağda vaktimi de elle yokluyorum aynada bakıp karar veriyorum:).bu arada dr bana bu bir virüs ve asla geçmez dedi yani ölene kadar benle yaşarmış.zaten eşimde de yaktırıyor belli aralıklarla geçmiyor yani,gene çıkıyor gene çıkıyor.

Kızlar iki gundur ara ara aşağıdan bıçak saplanır gibi sancı giriyo bikac saniye suruyo geciyo.. Sizce neden oluyodur bu? Bide dün akşam tansiyonum yükseldi sanirim carpintim oldu bayilicak gibi oldum. Cok korktum..

canım kardeşiminki tamamen geçti. ona da doktoru aynı şeyi söylemişti. bide bağışıklık sistemini güçlü tutup kilonun normal olması siğillerin geçmesine yardımcı oluyormuş. doktorunun ilgisi ve kardeşimin çabası sayesinde virüs tamamen gitti ama yinede tedbirli davranıyor

asla geçmez diye bir durum yok canım, 2-3 sene sürüyor sadece vücuttan atmak. akşamları da bir tatlı kaşığı bala bi çay kaşığı çörek otu. bağışıklığı güçlendirmek için. bende en son 2 sene önce çıkmıştı ve hamileliğimde tekrarladı bağışıklık sistemi düştüğü için. önemli olan iyi düşünmek ve vücuduna iyi bakmak.

Kızlar iki gundur ara ara aşağıdan bıçak saplanır gibi sancı giriyo bikac saniye suruyo geciyo.. Sizce neden oluyodur bu? Bide dün akşam tansiyonum yükseldi sanirim carpintim oldu bayilicak gibi oldum. Cok korktum..

canım bende de aynen, taşla ezmişler ya da tutulmuş gibi. özellikle yürürken. tam bir penguen oldum :)) bebeğin başı doğum kanalına yerleşiyormuş ben de burada sordum öyle dediler. bi de kilo alıyor tabi ki sıpalar o da etkilermiş.

aaaa ciddimisin bak bu haber moralimi yükseltti,ben bu siğilleri duyduğumdan beri eşimin başına vuruyorum senin yüzünden falan diye o zman doğumdan sonra sıkı bir tedavi takip edeyim hatta eşimde olmazsa gittiği dr u değiştirsin .Canım güzel bir haber verdin allah gönlünün muradını versin,evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,evladının iyi günlerini gör inş:)))))))

allah hepimizin çocuğuna sağlık versin canım. sen iyileşte. onunda eşinde var birlikte yapılan tedaviler daha etkili tabi evliliklerde iki kişininde dikkat etmesi gerekiyor. doğumdan sonra yapacak çooook işimiz var bebişlerden fırsat bulursak

selam kızlar..doktordan geldim..hemen paylaşayım dedim..önce nst.ye girdim..doktor nst sonucuna iyi dedi..Aama bundan sonra haftada 2 kez nst,1 kez usg bakacaz dedi..artık gözümüzün önünde ol dedi..(geçmişdeki gebelik öykülerimden dolayı)kızımın kilosu 1 hafta öndeymiş.bende şeker olduğu için dikkatli olmamı söyledi..2600kg ve boyumuz da 48 cm.miş..diğer herşey yolunda..darısı size arkadaşlar..haa bi de son 4 hafta dedi..kesin doğum tarihi belirtmedi ama..

daha iyi oldu şekerim baya ilerledik baya azim li

inan çok sevindim senin adına..emek harcıyosun çünkü..

geçmiş olsun canım..ucuz atlatmışsın walla..

Slmmmlar kızlar ben hftada bır nst ve ultrsnaa grıyorumm sızler ne durumdasınızz?

yukarda yazdığım gibi canım..artık ben de haftada 2 kez girecem..

ee az kalmış hadi bakalım..son bi gayrett..

benım gıttıgım hastane bebek bezını koyuyor yanında yoksa eger

bana da migros ve watsons mağazalarında satılan bi kilottan bahsettiler...hiç taşırmıyomuş ve tek kullanımlıkmış..ondan alacam..

gunaydınnnnnnnnnnn bugun facete bır kıtabevonden hedıye kıtap kazanmısım:)

rüzgar kısmetiyle geliyor desene..maşallah hep böyle kısmetli olsun...

bende çok tırsıyorum bacımmmm

evlendikten 1,5 ay sonra dışgebelik geçirdim..o gün bugündür(8 yıl) yaşamadığım olay,çekmediğim ağrı,yaptırmadığım muayene şekli kalmadı..önceleri her muayenede ağlardım..kaşarlandım artık..sizler de rahatt olun arkadaşlar...güzel bişey için yaptıracaksınız ne de olsa..

................. karıstı hepsiiiiiiiiiii

ooo güle güle giy..çok güzeller..

geçmiş olsun tatlım..hazırlıkları da takma lütfen..bebek de sen de iyi ol..gerisi hallolur nasılsa..

hepsi aynı valla biz de çözene kadar neler çektik sırrı yerdeyken bi anda tutup kaldırmak diyebilirim. iki çubuğunda yuvaya aynı anda girmesi gerekiyormuş. bir çözene kadar nerdeyse yatağı parçalıyorduk

valla süper yaa ballı hatunum benim bu arada sanırım egepolde doğum ücretine zamn gelmiş meltem sen ssk çalışansın de mi eşinden dolayı. yarın gidince sorsanyaaa galiba 1400 olmuş

................. karıstı hepsiiiiiiiiiii
güle güle giyin hepsi çok güzel

yetişir yetişirrrrr takma kafana

hadi gözün aydın canım maşallah sizeeeee

henuz olmadım ama tırstıgım seylerden bıtanesı

bende doğumdan o kadar korkmuyorumm ama çatı muayenesi beni acayip geriyor, arkadaşım oldu geçen kendini kasmazsan çok rahat geçiyorrr dedi, ama kendini kasmamak mümkün değil benim için, o koltuğa yattığmıda bacaklarım titremeye başlıyor zaten

evet zeysima'nın dediği gibi ultrason zor değill o rahat geçiyor, ama parmakla kontrol nasıl bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…