- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.661
ağrısız doğum yapanlar da var kız, bu hypnobirthing diye bi kendi bilinç altını yönlendirme şekli. önce bi bebek dergisinin yazarı doğurmuş böyle, hatta doğumhaneden bebeği kucağında yürüyerek çıkmış, fotoğraflarını koymuş. sonra ben de araştırdım, kitaplar aldım falan baya ikna edici. istersen araştır sen de
ay komik ya eskiden görebiliyodum ben o bölgeyi, şimdi aynada bile görmek zor :)) o yüzden ben de elimle hissetmeye çalışıyorum benim de kabartılarım biraz indi gibi :)) bana doktorum bitkisel bi tablet verdi strath diye, köpek maması gibi kokuyo ama bağışıklığı güçlendiriyormuş, siğil de bağışıklıkla alakalı zaten, şu aşamada sadece bunu yapabiliriz dedi. hiç bir yan etkisi yok ve kabartılarımı indirdi baya. istersen doktoruna sor bu ilacı bir dene
şimdilik bir tane elime geldi başka yok olmazsa sorayım bakalım.dediğin gibi görünmüyor aşağısı artık,ağda vaktimi de elle yokluyorum aynada bakıp karar veriyorum:).bu arada dr bana bu bir virüs ve asla geçmez dedi yani ölene kadar benle yaşarmış.zaten eşimde de yaktırıyor belli aralıklarla geçmiyor yani,gene çıkıyor gene çıkıyor.
şimdilik bir tane elime geldi başka yok olmazsa sorayım bakalım.dediğin gibi görünmüyor aşağısı artık,ağda vaktimi de elle yokluyorum aynada bakıp karar veriyorum:).bu arada dr bana bu bir virüs ve asla geçmez dedi yani ölene kadar benle yaşarmış.zaten eşimde de yaktırıyor belli aralıklarla geçmiyor yani,gene çıkıyor gene çıkıyor.
Kızlar iki gundur ara ara aşağıdan bıçak saplanır gibi sancı giriyo bikac saniye suruyo geciyo.. Sizce neden oluyodur bu? Bide dün akşam tansiyonum yükseldi sanirim carpintim oldu bayilicak gibi oldum. Cok korktum..
ay komik ya eskiden görebiliyodum ben o bölgeyi, şimdi aynada bile görmek zor :)) o yüzden ben de elimle hissetmeye çalışıyorum benim de kabartılarım biraz indi gibi :)) bana doktorum bitkisel bi tablet verdi strath diye, köpek maması gibi kokuyo ama bağışıklığı güçlendiriyormuş, siğil de bağışıklıkla alakalı zaten, şu aşamada sadece bunu yapabiliriz dedi. hiç bir yan etkisi yok ve kabartılarımı indirdi baya. istersen doktoruna sor bu ilacı bir dene
canım kardeşiminki tamamen geçti. ona da doktoru aynı şeyi söylemişti. bide bağışıklık sistemini güçlü tutup kilonun normal olması siğillerin geçmesine yardımcı oluyormuş. doktorunun ilgisi ve kardeşimin çabası sayesinde virüs tamamen gitti ama yinede tedbirli davranıyor
aaaa ciddimisin bak bu haber moralimi yükseltti,ben bu siğilleri duyduğumdan beri eşimin başına vuruyorum senin yüzünden falan diye o zman doğumdan sonra sıkı bir tedavi takip edeyim hatta eşimde olmazsa gittiği dr u değiştirsin .Canım güzel bir haber verdin allah gönlünün muradını versin,evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,evladının iyi günlerini gör inş:)))))))
daha iyi oldu şekerim baya ilerledik baya azim li
Kızlar selam,
bu karlı istanbul gününde en çok korktuğum şey başıma geldi; dünyanın yolunu aşıp iş dönüşü evime ulaşmışken oturduğum sitenin önünde kardan buz tutmuş bi yere ayağımı bastım ve eşimin koluna girmiş olmama rağmen birlikte yeri öptük. Popomun üstüne oturdum yere, korkudan başladım ağlamaya, susamadım bir süre. Etraftan hemen kaldırdılar içecek birşeyler verdiler vs. Eve geldim hemen tuvalete koştum, kanama filan var mı diye. Yoktu ama rahat edemedim hemen doktorumu aradım. İlk sorduğu şey karnını bir yere çarptın mı oldu, hayır popomun üstüne dedim. O zaman büyük ihtimal birşey yoktur, rahat ol, istirahat et, bebeğin hareketlerine dikkat et, kıpırdamadığını ya da bir yere toplanır gibi olduğunu, hareketlerin azaldığını, ağrın ya da kanaman olduğunu düşünürsen, ya da için rahat etsin istiyordsan en yakın hastaneye git, ultrasonda baktır dedi. Hemen bi parça çikolata yedim ve uzandım soluma, dakikalar geçmek bilmedi ama Allah'a şükür kızım hareket etti, şu anda bunları yazarken de kıpırdadığını hissediyorum.
çok korktum kızlar, bildiğiniz gibi değil. Allah kimseye yaşatmasın. Eşim beni koruyamadığı için çok üzüldü, kendine çok kızdı vs. Hani başka zaman olsa gidip mutlaka ultrasonda da baktırırdım ama hava öyle kötü ki evden cıkmak düsüncesi korkutuyor yine aynı şey olacak diye. Eğer Allah korusun sizin de başınıza gelirse nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz için paylaştım. Lütfen çok dikkat edin adımlarınıza, mümkün olduğunca evden çıkmayın.
güzel haber, yarın istanbul'da kamuda çalışan memurlar idari izinli sayılacak. Öğretmen arkadaşlara duyurulur.
Slmmmlarkızlar ben hftada bır nst ve ultrsnaa grıyorumm sızler ne durumdasınızz?
ee az kalmış hadi bakalım..son bi gayrett..cok gecmıs olsun allah korumus
az kaldı:)
ben hala ayda 1 cmrtesı bakalım ne dıcek
bu arada bugun cok yorulmusum okuldan cıkıp avm ye gıttık ızmırlıler bılır agoraya pentıden 2 alana 1 bedava kampanya vardı kendıme polar pıhama takımı aldım 1 tane daha polar alt aldım ustun desenınden 84 tl verdım bugun butukbebeden aldıgım hastane gecelıgımde gelmıs bıtek camasır sudyen corap terlık ve hasta bezı kaldı canta ıcın
benım gıttıgım hastane bebek bezını koyuyor yanında yoksa eger
gunaydınnnnnnnnnnn bugun facete bır kıtabevonden hedıye kıtap kazanmısım:)
bende çok tırsıyorum bacımmmm
................. karıstı hepsiiiiiiiiiii
annnişler nasılsınız 1 haftadır giremedim. geçen hafta nezle olmuştum. hafta sonu da mide bulantısı karın ağrısı canım çıktı. meğer hamilelik reflüsüymüş. ağız tadıyla hazırlıkta yapamadım son iki haftadır nasıl yetişecek bakalım.
kızlar bebeişlerinize hangi ismi koyacaksınız karar verdiniz mi
ozaman elıfın yanına bır ısım elif naz :) elif duru :)
aynen bı uzandmım dınlenım dıe uyuya kalmısım ne derın uyumusum uynnca ben bıle sasrdım
hastane bezını hastane vermezmkı
kızlar günaydın hayırlı cumalar
chicco lullaby park beşik alanlar meltemmm
nasıl kurdunuz beşiği bizim beşiğimiz dün geldi akşam eşimle kurmaya uğraştık ama olmadı o kırık yerleri yukarı kaldırıyoruz ama geçmedi hiç nekadar uğraştık evde internet te yo bakamadıkta en sonunda pes ettik bıraktık dükkana gelince videolara baktım videoda adam pıt diye açıveriyo bizimki açılmıyoya bozukmuki acaba:18::18:
valla süper yaa ballı hatunum benimoluyomus valla benım arkadasım nereseyse hergun bır kıtap kazanıyor o cok yerı takıp edıyor bende onu ılk defa takıp edeyım dedım
ruyamda da gormustum ama kıtap kaandıgımı
kızlar sabahtan beı face de mayalarla sırınceyle dalga gecıyorum pc basındayken elektrıklerımkesıldı noluyooooo dedım yaaaaaaa megerse sıgorta atmısama ben ne kadar ınanmasamda hafıften yusufladım
güle güle giyin hepsi çok güzel................. karıstı hepsiiiiiiiiiii
yetişir yetişirrrrr takma kafanaannnişler nasılsınız 1 haftadır giremedim. geçen hafta nezle olmuştum. hafta sonu da mide bulantısı karın ağrısı canım çıktı. meğer hamilelik reflüsüymüş. ağız tadıyla hazırlıkta yapamadım son iki haftadır nasıl yetişecek bakalım.
selam kızlar..doktordan geldim..hemen paylaşayım dedim..önce nst.ye girdim..doktor nst sonucuna iyi dedi..Aama bundan sonra haftada 2 kez nst,1 kez usg bakacaz dedi..artık gözümüzün önünde ol dedi..(geçmişdeki gebelik öykülerimden dolayı)kızımın kilosu 1 hafta öndeymiş.bende şeker olduğu için dikkatli olmamı söyledi..2600kg ve boyumuz da 48 cm.miş..diğer herşey yolunda..darısı size arkadaşlar..haa bi de son 4 hafta dedi..kesin doğum tarihi belirtmedi ama..
evlendikten 1,5 ay sonra dışgebelik geçirdim..o gün bugündür(8 yıl) yaşamadığım olay,çekmediğim ağrı,yaptırmadığım muayene şekli kalmadı..önceleri her muayenede ağlardım..kaşarlandım artık..sizler de rahatt olun arkadaşlar...güzel bişey için yaptıracaksınız ne de olsa..
henuz olmadım ama tırstıgım seylerden bıtanesı
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize, mubarek saatler hürmetine güzel doğumlar nasip etsin Allah bize amin. :) canım çok kolay hiç acıtmıyo bile, ince uzun bi ultrason zaten jel sürüyo yine onada, farketmiyosun bile sadece rahatsız edici onun dışında hiç acısı yok.. benimki kontrol edeyim mi diye sormadı bile yatıyodum zaten çocuğun pantolonunu çıkarır gibi popomu kaldırdı kilotlo çorabım vardı onu indirdi ben şaşkın şaşkın bakarken o çoktan gördü istediği şeyi :):)
amin canım amin cümlemize inş. kız alttan ultrasonla banada öyle baktı hiç acımadıda çatı muayenesinide öylemi yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?