2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Benimkide 8cm civariydi sanırım, suyun az oldugnu duyunca başka bı doktora daha görünmüştüm ondan duymuştum az ama ciddi bı azalma degil demişti şimdiki ölçüsünü bilmiyorum,her gün kontrol altında olman cok iyi daha güvenli bende azalırsa anlamazsam diye endişe ediyorum biradahaki kontrolum salı

Canım suyum çok azalmış, c,ğer geliştirici iğne oldum hergün de kontrole gidicem, 1 cm daha azalırsa acil sezeryan olucam..

Kaşıntın çatlıcağın için olabilir mi? Benim de bikaç gün kaşıntı oluyor sonra bi sabah uyanıyorum o belge çatlamış, artık takmıyorum tabi bunları :)

Enfeksiyonun yoksa anlarsın heralde canım, çünkü benim zaten çok akıntım olduğu için arada kaynamış.. Bir de gerekli görse doktorun daha sık çağırırdı sonuçta hergün usg ye girmek de çok sağlıklı değil

yok canım ellerimin üstü bile kaşınıyor çatlak kaşıntısı değil. dediğin gibi sağlık sorunu olacağına çatlak olsun takılacak şey değil

geçmiş olsun size de çok. umarım serumlarla durur suyun azalmaz hiç

ama azalırsa da kritik dönemi aştık çok şükür kuzucuğunu sağlıkla alırsın kollarına

Canım enfeksiyon icin wc de sirkeli su kullan ben hamileliğinin basından beri tahratlanirken sirkeli su kullanıyorum yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesi katabilirsin cok şükür enfeksiyon sıkıntım olmadı bugüne kadar

bugün daha boş canım çok şükür rahat gideriz eve sen ne zaman izine ayrılıyorsun aldınmı raporunu oğluşun nasıl

Ay inş yine yolda çabala behçet durumuna düşmeyiz..ah ah !....Ben 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım bu hesaba göre 14 Ocak gibi sanırım izinli olacağım bakalım ...
Tamda doğum günümde iyi mi !...

clemmm çok geçmiş olsun canım hayırlısı olsun hayırlısıyla sağ salim alırsın inşallah yawrunu kucağına

Ben de anca geldim eve doktorun ameliyattan cıkmasını bekledim 37. haftaya kadar calısabilir raporumu bugun aldım tam 25 ocakta izne ayrılıyorum ki o gümn karne günü yani 15 tatilim bosa gidiyor sinir oldummmmm. Ama neyse bebekler saglıkla dogsunda gecmis olsun bu arada hastalara acil sifalar

Kızlar ben sanırım aralık annesi olucam suyum 6cm in altına düşmüş Dua edin lütfen bebeğim en azından 2 hafta daha dayansın..

canımmm çok geçmiş olsun..umarım korktuğun gibi olmaz hiçbişey..benim de bugün suyumun azlığını söyledi..ama bende şeker var..o yüzden..haftada iki nst istedi..inşallah sonu iyi olur..içimizi ferah tutmamız lazım..

selam kızlar bizde bugün konturole gittik allaha şükür küçük prensesim iyimiş :)
hadi gözünaydın canım..

canım geçmiş olsun, bak bu zamana kadar getirdik bebişlerimizi daha erken bebekler dünyaya geliyor onları düşün. Doktor kontrolündeyizz hepimiz bu bile ne kadar güzell şanslıyızz, üzülmeee

kızlar napıosunuz? ben de işteyim dün istanbula lapa lapa kar yağdı çok romantik bir hava vardı. bugunse sular eridi ve buz gibi. haftayada hava ısınıyormuş. bugün işte vakit buldumda bir ara dinlenme odasında gidip uyudum. artık kendimi taşıyamıyorum karnım sanki hergün daha da bi büyüyor ve yüzüm tombullaşıyor. çok nadirde olsa yani haftada 3 kez falan sancı giriyor bana yamuluyorum ama yapcak bişi yok buna ahazır olmak lazım dimi??
çatı muayanesi muhabbeti dönmüş valla ben bugüne kadar 3-4 kere alttan muayene oldum hoş bişi değil o kesin. en mahrem bölgene mudahele ediliyor. ilkinde de doktor ultrasonla baktıktan sonra 2 parmağıyla rahim ağzına, kenarına içine vb iiiyice bi bakmıştı acımamıştı. evet parmaklarını sokmuştu. sadece kendini kasmakla alakalı herhalde. ay bir de diyorum o kadar tetanoz aşısı oldumk zırt pırt kan aldırdık damar yolu açıldı napalım bi de o yapılır dimi... tek şu bebeler sağlıklıca doğsun da inş kendimizi germeyelim.

uyumuşum ben dee kızım geldi de uyandımm
şimdi yemek yapma zamanı canım hibçri şey yemek istemiyor iştahsız oldum bu ara nedense

ay kızlar son zamana geldik nazar mı değdi suyu azalanlar kaşınanlar vs
bebeler iyi olsun tabi dertleri çeker unutur gideriz de onları riske atacak sıkıntılar olmasın lütfen yaaa

allahtan benim doktorum o koltuğa oturtmadan muayene ediyor. insan biraz daha rahat hissediyorkendini

Kızlar ben sanırım aralık annesi olucam suyum 6cm in altına düşmüş Dua edin lütfen bebeğim en azından 2 hafta daha dayansın..

canım iyi düşün iyi olsun inş. bak bu haftaya kadar geldik dayanır bebişin inş.

bunun bi zararı olmadığına emin misin:26: yoksa bende deneyeyim

hepiniz çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için, umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

aminn canımmm endişe etme olurmu doktorun herşeyi kontrollu yapıyodur ve inşallahhh 38. haftaya kadar gelir meleğinn aminnnnn Allahınn izni ile hepimiz bebişlerimizi sağsalim alıcaz bitanem kucağımıza sen dinlen bol bol ve doktorunada sor bakım ciğer geliştirici iğne gerekmi diye ama gerek olsa sölerdi oda var tabi ve su iç yat dinlen bitanemmm

bendede acayip bel ağrsı ve sağ bacağımın iç tarafı ve aşağı doğru gerilme acısı var iş yapmaya göriyimm azıyor hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…