- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.701
Benimkide 8cm civariydi sanırım, suyun az oldugnu duyunca başka bı doktora daha görünmüştüm ondan duymuştum az ama ciddi bı azalma degil demişti şimdiki ölçüsünü bilmiyorum,her gün kontrol altında olman cok iyi daha güvenli bende azalırsa anlamazsam diye endişe ediyorum biradahaki kontrolum salıUmarım benim de artar canım ama sanırım biraz farklı, kontrolüm hergün + bi sorun hissedersem gece gündüz hemen gel dedi doktor. Bi de benim serum almama rağmen suyum geçen cumadan beri sürekli azalıyor. Bi de şöyle birşey varmış, su 8cm - 10cm arasındaysa dikkat et suyun az diyolarmış, 5cm-8cm arası serum vs gibi tedaviler gerekiyor ve 5cm in altına düştüğünde doğum yapmak gerekiyor.
selam kızlarrr
kaşıntılardan akşam uyuyamadım resmen
göbek ve göğüs dışında kaşıntı yaşayan var mı aranıda?
bugün doktora gittim yarın aç karnına kan vereceğim karaciğer enzimlerime bakılacak benim de.
kafaya takıyor insan ister istemez
clemmm geçmişi atlayarak okudum seni kaçırmışım neyin var canım hayırdır?
dediğin çok doğru bizlerin ve ailemizin sağlığından öte hiçbir şeyi kafaya takmamak gerek kesinlikleee
yine uyku bastırdı okuyana kadar ben yine cumburlop yapmaya gidiyorum
öperim herkesi:)
Benimkide 8cm civariydi sanırım, suyun az oldugnu duyunca başka bı doktora daha görünmüştüm ondan duymuştum az ama ciddi bı azalma degil demişti şimdiki ölçüsünü bilmiyorum,her gün kontrol altında olman cok iyi daha güvenli bende azalırsa anlamazsam diye endişe ediyorum biradahaki kontrolum salı
Canım suyum çok azalmış, c,ğer geliştirici iğne oldum hergün de kontrole gidicem, 1 cm daha azalırsa acil sezeryan olucam..
Kaşıntın çatlıcağın için olabilir mi? Benim de bikaç gün kaşıntı oluyor sonra bi sabah uyanıyorum o belge çatlamış, artık takmıyorum tabi bunları :)
Canım enfeksiyon icin wc de sirkeli su kullan ben hamileliğinin basından beri tahratlanirken sirkeli su kullanıyorum yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesi katabilirsin cok şükür enfeksiyon sıkıntım olmadı bugüne kadarEnfeksiyonun yoksa anlarsın heralde canım, çünkü benim zaten çok akıntım olduğu için arada kaynamış.. Bir de gerekli görse doktorun daha sık çağırırdı sonuçta hergün usg ye girmek de çok sağlıklı değil
bugün daha boş canım çok şükür rahat gideriz eve sen ne zaman izine ayrılıyorsun aldınmı raporunu oğluşun nasıl
Canım suyum çok azalmış, c,ğer geliştirici iğne oldum hergün de kontrole gidicem, 1 cm daha azalırsa acil sezeryan olucam..
Kaşıntın çatlıcağın için olabilir mi? Benim de bikaç gün kaşıntı oluyor sonra bi sabah uyanıyorum o belge çatlamış, artık takmıyorum tabi bunları :)
hepsi aynı valla biz de çözene kadar neler çektik sırrı yerdeyken bi anda tutup kaldırmak diyebilirim. iki çubuğunda yuvaya aynı anda girmesi gerekiyormuş. bir çözene kadar nerdeyse yatağı parçalıyorduk
sorma eşim kırcak diye bende çok korktum sayenizde püf noktalarını öğrendim umarım bu sefer yapabiliriz
Kızlar ben sanırım aralık annesi olucam suyum 6cm in altına düşmüşDua edin lütfen bebeğim en azından 2 hafta daha dayansın..
hadi gözünaydın canım..selam kızlar bizde bugün konturole gittik allaha şükür küçük prensesim iyimiş :)
Kızlar ben sanırım aralık annesi olucam suyum 6cm in altına düşmüşDua edin lütfen bebeğim en azından 2 hafta daha dayansın..
bende doğumdan o kadar korkmuyorumm ama çatı muayenesi beni acayip geriyor, arkadaşım oldu geçen kendini kasmazsan çok rahat geçiyorrr dedi, ama kendini kasmamak mümkün değil benim için, o koltuğa yattığmıda bacaklarım titremeye başlıyor zaten
Canım enfeksiyon icin wc de sirkeli su kullan ben hamileliğinin basından beri tahratlanirken sirkeli su kullanıyorum yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesi katabilirsin cok şükür enfeksiyon sıkıntım olmadı bugüne kadar
hepiniz çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için, umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?