- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.741
iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okudum güzel haberler veren arkadaşlar var maşallah diyorum inşallah hep böyle devam eder
karın sertleşmesi olan arkadaşlarda artık dikkat etsinler bence yani çok hafife almayın artık bu sertleşmeleri ,kasıkta ağrı da varsa hiç ihmal etmeyin
inşallah hepimizin bebeği vakti zamanında sağlıcakla gelir
bi arkadaş yazmış erken doğun bekleni diyo ,hayırlısı olsun canım inşallah bi kaç hafta daha ve hatta daha fazla üzmeden kalır bebeğin içerde
he bide yanlız değilsin bende erken doğum riski olan grupdayım artık
sanırım ilk doğuranlardan biri ben olucam kızlar
geçen gece çok rahatsızdım kasıklara giren ağrılarım vardı ,sonraki gün akşam baya düzenli karında şertleşme kasıkta ağrı başladı
üstüde birde belden gelen şu şiddetli ağrı girdi bi kaç kez
dolayısıyla dün geceyi hastanede geçirdik bu akşam evimize geldik
nstde 60-70 hatta bi defa 90 nı gördüm
ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı
enfeksiyon çıktı antibiotik başalandı,birde sancıları önleyen bi ilaç başlandı
ve çok şükür uykusuz geçen 2 gecenin ardından nst de sancım çıkmadı
şimdilik iyi gibiyiz ama sanırım artık her an doğurabilirim
a bu arada çok hassas duygusal olmayan ben bu gün akşama kadar salya sümükdüm,doktorlada azıcık atıştım durumum pek vahim yani:26:
şimdi doktor değştirmekte olmaz ,kafam çok karışık allah yardımcımız olsun
son olarak bebeğimin kafa hala yukarda ve büyük ihtimallle sezaryan olucam,doktora kalsa hemen alabilirim isterseniz diyo küveze girmezmiş
ama daha çok minnak 2500 kilo daha yeni 35 olduk
böylece keyfim hepten kaçtı
geçmiş olsun canım inş biraz daha kalır bebeğin içerde,sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorsun sanırım erken doğumun bi sebebi var mıymış? durup dururken mi oldu?iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okudum güzel haberler veren arkadaşlar var maşallah diyorum inşallah hep böyle devam eder
karın sertleşmesi olan arkadaşlarda artık dikkat etsinler bence yani çok hafife almayın artık bu sertleşmeleri ,kasıkta ağrı da varsa hiç ihmal etmeyin
bi arkadaş yazmış erken doğun bekleni diyo ,hayırlısı olsun canım inşallah bi kaç hafta daha ve hatta daha fazla üzmeden kalır bebeğin içerde
geçen gece çok rahatsızdım kasıklara giren ağrılarım vardı ,sonraki gün akşam baya düzenli karında şertleşme kasıkta ağrı başladı
a bu arada çok hassas duygusal olmayan ben bu gün akşama kadar salya sümükdüm,doktorlada azıcık atıştım durumum pek vahim yani:26:
son olarak bebeğimin kafa hala yukarda ve büyük ihtimallle sezaryan olucam,doktora kalsa hemen alabilirim isterseniz diyo küveze girmezmiş
hoşgeldinSelam gobusler ve gobusluler
Kahvalti yapip geliyom gene dedim, iki gun gecti nerdeyse
Dunku karda kista hangi akla hizmetse ben carsiya indim.dengemi kuru ve duz yolda zor saglarken niye boyle gaza geldim anlamadim cok severim kari ama iyi ki yuvarlanmadim, yoksa aksam haberlerinde barbarostan besiktasa cig dustu diye gorebilirdiniz. pijamamin pacasi tadilattaydi onu aldim. Babama dogum gunu hediyesi baktim. Kirmizi tac buldum. balik aldim. Ekmek aldim. Hastane icin corap aldim. Korse baktim. Derken eve gelisim kac saat surdu. camasir yemek derken aksam oldu. Bugun de kocise tatildi tabi. ama biz bunu degerlendirmek yerine supurduk, nevresim degistirdik, alisveris yaptik.. Tam yemek yapiyodum tüp bitti bi de!!! 1 yildir ayni tupu kullaniyoduk simdi bitesi geldi. yarim kaldi yemek firinda devam edim dedim. 5 tencere 1 tava yikanmayi bekliyo.
ohh ohh bayağı iş yapmışsınSelam gobusler ve gobusluler
Kahvalti yapip geliyom gene dedim, iki gun gecti nerdeyse
Dunku karda kista hangi akla hizmetse ben carsiya indim.dengemi kuru ve duz yolda zor saglarken niye boyle gaza geldim anlamadim cok severim kari ama iyi ki yuvarlanmadim, yoksa aksam haberlerinde barbarostan besiktasa cig dustu diye gorebilirdiniz. pijamamin pacasi tadilattaydi onu aldim. Babama dogum gunu hediyesi baktim. Kirmizi tac buldum. balik aldim. Ekmek aldim. Hastane icin corap aldim. Korse baktim. Derken eve gelisim kac saat surdu. camasir yemek derken aksam oldu. Bugun de kocise tatildi tabi. ama biz bunu degerlendirmek yerine supurduk, nevresim degistirdik, alisveris yaptik.. Tam yemek yapiyodum tüp bitti bi de!!! 1 yildir ayni tupu kullaniyoduk simdi bitesi geldi. yarim kaldi yemek firinda devam edim dedim. 5 tencere 1 tava yikanmayi bekliyo.
Biizz geldik kızımlaaaaa:79::79::79::79:
ohh ohh bayağı iş yapmışsınhoşgeldinn sende ben saten kapı dışarı değil camdan dışarı kafayı uzatmadım hiç
hoşgeldinn
geçmiş olsun canım inş biraz daha kalır bebeğin içerde,sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorsun sanırım erken doğumun bi sebebi var mıymış? durup dururken mi oldu?
Hoooşgördüüüümm
ya bende burnumu dışarı uzatmadım bugün hastaneye gitmem gerekiyodu ona bile gitmedim karda yürümeyi beceremiyorum diyeşu kar olayını nedense sevemedim gitti ben yürümeyi beceremediğimdenmidir bilemedim
sanada çok geçmiş olsun moralini bozma sende Rabbim hayırlısı neyse onu versin
Allah Allah. inş hemen toparlarsın canım yaa zamanında gelir bebeğinde, moralini yüksek tutmaya çalış çok etkili senin psikolojin..sağol canım
ben başından beri yani 2 gün öncesine kadar çok rahat bir hemilelik dönemi geçirmiştim
bi anda oldu yani
inşallah ilaç işe yararda gününü hiç olmazsa 37. haftayı bekler kuzum
iyi akşamlar arkadaşlar
ben severim de bu durumda hayatta çıkmambel sakat saten 1 haftadır evdeyim kafayı yicem o ayrı mesele annemleri 2 aydır görmedim kayınpeder yuzune o ayrı bir canımı sıkıyor yani çıldırcam az kaldı ve ne zaman da gidicez belli değil annemlere doğumda yaklaşıo nerdeyseeee :84::84:
Ayy canım yaa geçmedi değilmi belin daha:44: takma kimseyi kafana dicem ama sen kayınpederinle beraber mi yaşıyosun ve annenler çok mu uzak oturuyo sana:44:
Allah Allah. inş hemen toparlarsın canım yaa zamanında gelir bebeğinde, moralini yüksek tutmaya çalış çok etkili senin psikolojin..
Cok gecmis olsun tatlim. Moralin bozulmus sinirlerin yipranmis cok normal. Drun takmamistir emin ol, degismicektir tavri fln korkma. Bikac gun gecsin sen kenfini iyi hissettikce hele de bebisin tepikledikce moralin yerine gelir. Erken dogum fln da olmaz takma kafana tamam? Sen dusuncelerini o sekilde yonet, olmaz o zaman.biz de dua edicez senin icin.
Canım çook geçmiş olsun inşallaah bebişin biraz daha büyür öyle gelir.keyfin kaçmasın üzme sakın kendini..
canım sağol allah beterinden korusun
baştan beri herşey yolunda giderken bi anda böyle bir risk beklemiyodum açıkcası ama napalım sağlığı yerinde olsunda
öyle yapıcam şuan çok iyiyim zaten çok şükür böyle devam ederse fırlamaya çalışmaz benim yaramaz
sonradan barıştık ama bana tuz biber olmuştu çoktan:))
benim doktorda gece nöbbetçiydi bende uykusuz derken azıcık yanlış anladık belkide birbirimizi ama dediğin gibi yapıcam
yedekte doktorum var ama bunla devam etmek daha mantıklı
ben de hepimize bol bol dua ediyorum tüm hamişlere,çok sağol
ben biraz uzun yazdımki diğer arkadaşlarında bilgisi olsun diye
inşallah erken olmazda sırayla hepimizin başına gelicek
siz sadece aklınızın bi köşesinde tutun sancılar önlenebiliyomuş keyfinizi kaçırmayın aman
ben iyiyim aslında çok şükür sadece duygusala bağladım heralde oda geçer
canı isteyince bende kalıyorannemler 1 saat uzaklıkta başka şehirdeler ooff offf karnımda acıkdı bişeyler yiyip geleyim grşrs
Bin pişman oldum ordan aldığıma adama diyorumki sizi şikayet edicem adam diyoki gazeteyede ver ya ben böyle pişkinini görmedimbütün gerizekalılarda beni bulur paratoner gibiyim diyorum
Yuuuuf seninki daha fenaymış.buna beterin beteri var haline şükter dostum denir anca
iyi akşamlar arkadaşlar
canım elinde teslimat tarihinin yazılı olduğu bi sözleşme var mı? bak best fm de bi program varmış.böyle durumlar için firmayı arayıp durumu düzeltmesini yoksa olayın basına yansıyacağını falan söylüyorlarmış denene bilir aslında
canım çokkk geçmiş olsun vaktinde gelir bebişin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?