2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

sanada çok geçmiş olsun moralini bozma sende Rabbim hayırlısı neyse onu versin

Selam gobusler ve gobusluler

Kahvalti yapip geliyom gene dedim, iki gun gecti nerdeyse

Dunku karda kista hangi akla hizmetse ben carsiya indim. dengemi kuru ve duz yolda zor saglarken niye boyle gaza geldim anlamadim cok severim kari ama iyi ki yuvarlanmadim, yoksa aksam haberlerinde barbarostan besiktasa cig dustu diye gorebilirdiniz. pijamamin pacasi tadilattaydi onu aldim. Babama dogum gunu hediyesi baktim. Kirmizi tac buldum. balik aldim. Ekmek aldim. Hastane icin corap aldim. Korse baktim. Derken eve gelisim kac saat surdu. camasir yemek derken aksam oldu. Bugun de kocise tatildi tabi. ama biz bunu degerlendirmek yerine supurduk, nevresim degistirdik, alisveris yaptik.. Tam yemek yapiyodum tüp bitti bi de!!! 1 yildir ayni tupu kullaniyoduk simdi bitesi geldi. yarim kaldi yemek firinda devam edim dedim. 5 tencere 1 tava yikanmayi bekliyo.

geçmiş olsun canım inş biraz daha kalır bebeğin içerde,sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorsun sanırım erken doğumun bi sebebi var mıymış? durup dururken mi oldu?

Son düzenleme:
hoşgeldin
beş tane tencereyle ne yaptın kız orduya yemek mi hazırladın

ohh ohh bayağı iş yapmışsınhoşgeldinn sendeben saten kapı dışarı değil camdan dışarı kafayı uzatmadım hiç
Biizz geldik kızımlaaaaa:79::79::79::79:

hoşgeldinn

ohh ohh bayağı iş yapmışsınhoşgeldinn sendeben saten kapı dışarı değil camdan dışarı kafayı uzatmadım hiç

hoşgeldinn

Hoooşgördüüüümm
ya bende burnumu dışarı uzatmadım bugün hastaneye gitmem gerekiyodu ona bile gitmedim karda yürümeyi beceremiyorum diye şu kar olayını nedense sevemedim gitti ben yürümeyi beceremediğimdenmidir bilemedim

geçmiş olsun canım inş biraz daha kalır bebeğin içerde,sıkıntılı bi hamilelik geçiriyorsun sanırım erken doğumun bi sebebi var mıymış? durup dururken mi oldu?

sağol canım
ben başından beri yani 2 gün öncesine kadar çok rahat bir hemilelik dönemi geçirmiştim
bi anda oldu yani
inşallah ilaç işe yararda gününü hiç olmazsa 37. haftayı bekler kuzum

ben severim de bu durumda hayatta çıkmambel sakat saten1 haftadır evdeyim kafayı yicem o ayrı meseleannemleri 2 aydır görmedim kayınpeder yuzune o ayrı bir canımı sıkıyor yani çıldırcam az kaldıve ne zaman da gidicez belli değil annemleredoğumda yaklaşıo nerdeyseeee :84::84:

sağol canım
ben başından beri yani 2 gün öncesine kadar çok rahat bir hemilelik dönemi geçirmiştim
bi anda oldu yani
inşallah ilaç işe yararda gününü hiç olmazsa 37. haftayı bekler kuzum
Allah Allah. inş hemen toparlarsın canım yaa zamanında gelir bebeğinde, moralini yüksek tutmaya çalış çok etkili senin psikolojin..

ama daha çok minnak 2500 kilo daha yeni 35 olduk
böylece keyfim hepten kaçtı

Cok gecmis olsun tatlim. Moralin bozulmus sinirlerin yipranmis cok normal. Drun takmamistir emin ol, degismicektir tavri fln korkma. Bikac gun gecsin sen kenfini iyi hissettikce hele de bebisin tepikledikce moralin yerine gelir. Erken dogum fln da olmaz takma kafana tamam? Sen dusuncelerini o sekilde yonet, olmaz o zaman. biz de dua edicez senin icin.

Canım çook geçmiş olsun inşallaah bebişin biraz daha büyür öyle gelir.keyfin kaçmasın üzme sakın kendini..

Ayy canım yaa geçmedi değilmi belin daha:44: takma kimseyi kafana dicem ama sen kayınpederinle beraber mi yaşıyosun ve annenler çok mu uzak oturuyo sana:44:

Ayy canım yaa geçmedi değilmi belin daha:44: takma kimseyi kafana dicem ama sen kayınpederinle beraber mi yaşıyosun ve annenler çok mu uzak oturuyo sana:44:

canı isteyince bende kalıyorannemler 1 saat uzaklıkta başka şehirdelerooff offfkarnımda acıkdı bişeyler yiyip geleyim grşrs

Allah Allah. inş hemen toparlarsın canım yaa zamanında gelir bebeğinde, moralini yüksek tutmaya çalış çok etkili senin psikolojin..

canım sağol allah beterinden korusun
baştan beri herşey yolunda giderken bi anda böyle bir risk beklemiyodum açıkcası ama napalım sağlığı yerinde olsunda
öyle yapıcam şuan çok iyiyim zaten çok şükür böyle devam ederse fırlamaya çalışmaz benim yaramaz

sonradan barıştık ama bana tuz biber olmuştu çoktan:))
benim doktorda gece nöbbetçiydi bende uykusuz derken azıcık yanlış anladık belkide birbirimizi ama dediğin gibi yapıcam
yedekte doktorum var ama bunla devam etmek daha mantıklı
ben de hepimize bol bol dua ediyorum tüm hamişlere,çok sağol

Canım çook geçmiş olsun inşallaah bebişin biraz daha büyür öyle gelir.keyfin kaçmasın üzme sakın kendini..

ben biraz uzun yazdımki diğer arkadaşlarında bilgisi olsun diye
inşallah erken olmazda sırayla hepimizin başına gelicek
siz sadece aklınızın bi köşesinde tutun sancılar önlenebiliyomuş keyfinizi kaçırmayın aman
ben iyiyim aslında çok şükür sadece duygusala bağladım heralde oda geçer

Çok iyi yaptın uzun uzun yazmakla hepimize tecrübe oluyo mesela ben kaç gündür kasığım ağrıyo diye sayıklıyodum ama hiiç üzerine durmadım doktora gider gitmez mutlaka sorucam bunları okuduktan sonra.Sen iyi ol moralini yüksek tut herşey güzel olucak inşallaahh

canı isteyince bende kalıyorannemler 1 saat uzaklıkta başka şehirdelerooff offfkarnımda acıkdı bişeyler yiyip geleyim grşrs

Hmmm ya ben biri kalınca çok rahatsız oluyorum zor valla işin..annenler çok uzak değilmiş gidersin en kısa zamanda inşaalaah.ya benimde zırt pırt karnım acıkıoyoo sinir oluorum

canım elinde teslimat tarihinin yazılı olduğu bi sözleşme var mı? bak best fm de bi program varmış.böyle durumlar için firmayı arayıp durumu düzeltmesini yoksa olayın basına yansıyacağını falan söylüyorlarmış denene bilir aslında

canım çokkk geçmiş olsun vaktinde gelir bebişin inş.

yarın öğlene kadar göndericekmiş göya göndermerzse zaten çekiceği var benden.gerçi adam pişkin gazeteye ver istersen dedi elimde teslimat tarihinin yazılı olduğu maalesef bi sözleşme yok:44: kartla ödedik slipler falan var anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…