2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bugun alsancaga ındım
izmirin en kalabalık yerlerındendır orta yaslı 50 cıvarı bır bayan yolun ortasın da ah yawruuuuuuuuuum allah kurtarsın hayırlı dogumlar versın dıye bagrınmaya basladı bı utandımmmm:))))

ben bı gecmıs yapıp geleyımmm

Saol canım, ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün, yarın da ikinci doz yapılacak. 38 lerde gözüm yok 35 i bi tamamlasak, 2 hafta daha dayansa bebeğim yeter. 2200 GR, 47 cm aslında iri bi bebek haftasına göre ama o önemli değilmiş, emme refleksi gelişmediğinden 34-35 ten önce yoğun bakımda kalıyormuş

canım dipent galıba kulot hasta bezı bende onlardan ıstıyorum

hadi canım yaa yarın sorayım

Kızlar ben sanırım aralık annesi olucam suyum 6cm in altına düşmüş Dua edin lütfen bebeğim en azından 2 hafta daha dayansın..

canım burda cogu kez yazdım arkadasım 34+4 te 2800 gr dogsu bebegı ve kuveze gırmedı annayle taburcu oldu ertesı gun sapur supurda emdı telaş yapma bu haftayıda atlatırsak korkma ınsallah dayanır annesı ıcerde

kızlar ben kacar bugun kayınvalıde gunu kucuk gorumcemın d. gunu oğluşla halaya pasta aldık hedıyesını aldık gıdelım ben gelene kadar cok konusmayın gozlerım agrıdı her yorumu okuyacagım dıyeeeee

Hepinize selaamm..
bugün sinirim tepemde mobilyalarımızı teslim ediceklerdi göya hala tslim etmediler 1 haftadır adamla kavga ediyorum yaa resmen bugün adama hakaret ettim ama hiiiç tınmadı para iadesi istedim tamam dedi yaa.tekrar mobilyacı arıcam sanırım delirmek üzereyim sinirden evin altı üstünde zaten odayı boşalttım herşey çıfıt çarşısı gibii bugün kontrolüm vardı hava şartları yüzünden gidemedim onada sinir oldum eeen sonunda oturdum ağladım hiiç bişiiye tahammülüm kalmadı benim neden bölee agresif oldum

ben 10 dk once gıtmıstım demıııı gıdememısım meger:)

canım sıkma canını mobılyacılar genelde boyle malesef ben koltuk aldım adama defalarca soyledım sunnetım var su gun dıye sankı hıc bısey demedım getırmesı gereken gunden 1 hafta sonra getırdı sunnetten 1 gun once yanı stres yapma, ben cılek meltem tarzı yerlerı daha cok sevıyorum tarıhını akşatmıyorlar en azından

Ben bu durumu evlenirken yaşadım, bebek için de modoko da çok güzel mobilyalar beğendim ama güvenemedim, gittim ikea dan aldım geldim :)

Ben bu durumu evlenirken yaşadım, bebek için de modoko da çok güzel mobilyalar beğendim ama güvenemedim, gittim ikea dan aldım geldim :)
benım daha da rezıl evlenemden 6 ay once verdım mobılya sıparısını paranın da yarısını dugune 1 ay kala adam ıflas etmıs dukkanda ne varsa alıp geldık eve hıcbırı benım sectıgım mobılya degıldı yanı

Hala gidememişsin meğer

Ya 1 ay oldu alalı Belis mobilyadan aldık aslında ama 1 hafta sona getircem dedi 3 hafta geçti adam arsız adama resmen hakaret ettim ama adam sanırım alışık hiiç komadı diyorum ki doğuma sayılı günler var ve ben hala sizin keyfinizi bekliyorum pişkin diyoki istediğin kadar sıkıştır beni napiim araç yok göya yarın 12 ye kadar göndercek yoksa para iadesi yapıcak.adam bağırdım çağırdım sonra ağladım.ben böyle esnafın ağzına tükiriyiiim.

Ya ben evlenrken de adam 1 haftada göndericez halledicez dedi 1 ay geçti biz evlendk taşındık hala yok, arıyorum dalga geçio hee göndericez hava soğuk ondan getiremedk diyo :) Zor canım kafanı takma hamile hamile git ikea dan al gel o adamlarla uğraşma bi daha..

Bu arada ocak annelerini ben okudum sanırım bi erkek admin doğum yapan birinin bebeğinn fotolarını paylaşmış, sonra da biraz muhabbete katılmış, bi kaç kişi de bi erkek gelip burda yazdıklarımızı okuo muhabbete katılıo ben rahat edemem artık burda demiş. Buna itiraz edenler olmuş vs..

Bin pişman oldum ordan aldığıma adama diyorumki sizi şikayet edicem adam diyoki gazeteyede ver ya ben böyle pişkinini görmedim bütün gerizekalılarda beni bulur paratoner gibiyim diyorum

Yuuuuf seninki daha fenaymış.buna beterin beteri var haline şükter dostum denir anca

Yarın sabah getircekmiş göya getirmezse eğer senin dediğin gibi yapmak mantıklı..meraklı erkeklerde takip ediyomuş waayy bee

erkek de bu muhabbetleri okuyosa tüküreyim onun erkekliğine yahuu

benim eşim al oku desen sıkılır okuyamaz herhalde neyini okuyacaksın kaynana, kıl-tüy şu bu konuşuyoruz anca:)

ama burayı çok kişi okuyor aslında o da bir gerçek

mobilya işi de kötü olmuş ben olsam ben de sinirlenirdim. eşimi bekliyoruz biz de yemek yiyeceğiz
kaşınıyorum bir taraftan yaaa

hamileligimin basları bi 4.5 ay cok zor gecti asırı kusma falan. Esim de isyerinden sürekli arastırmıs forumlara da bakmıs. Aksam geldi ne bicimsiniz siz ya birbirinize hamis diyosunuz falan deyip bi de dalga gecti benle okuyamamıs sinir basmıs adamı. Sonucta kimi merakından kimi derdinden girebilir bence net ortamı burası engelleyemezki kimse bosa tantana yapmıslar bence, çok mahremlerini paylasmasınlar o zaman net ortamında

ben bi duş aldım
kaşıntı giderici losyonumu sürdüm ama işe yarayacak mı bilmemm

keyifli değilim bugün meymenetsiz bi şekilde dolaşıyorum ortalıkta
yarın aç karnına kan vermeye gideceğim inşallah kötü şeyler çıkmaz...

iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okudum güzel haberler veren arkadaşlar var maşallah diyorum inşallah hep böyle devam eder
karın sertleşmesi olan arkadaşlarda artık dikkat etsinler bence yani çok hafife almayın artık bu sertleşmeleri ,kasıkta ağrı da varsa hiç ihmal etmeyin
inşallah hepimizin bebeği vakti zamanında sağlıcakla gelir

bi arkadaş yazmış erken doğun bekleni diyo ,hayırlısı olsun canım inşallah bi kaç hafta daha ve hatta daha fazla üzmeden kalır bebeğin içerde
he bide yanlız değilsin bende erken doğum riski olan grupdayım artık

sanırım ilk doğuranlardan biri ben olucam kızlar
geçen gece çok rahatsızdım kasıklara giren ağrılarım vardı ,sonraki gün akşam baya düzenli karında şertleşme kasıkta ağrı başladı
üstüde birde belden gelen şu şiddetli ağrı girdi bi kaç kez
dolayısıyla dün geceyi hastanede geçirdik bu akşam evimize geldik
nstde 60-70 hatta bi defa 90 nı gördüm
ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı
enfeksiyon çıktı antibiotik başalandı,birde sancıları önleyen bi ilaç başlandı
ve çok şükür uykusuz geçen 2 gecenin ardından nst de sancım çıkmadı
şimdilik iyi gibiyiz ama sanırım artık her an doğurabilirim
a bu arada çok hassas duygusal olmayan ben bu gün akşama kadar salya sümükdüm,doktorlada azıcık atıştım durumum pek vahim yani:26:
şimdi doktor değştirmekte olmaz ,kafam çok karışık allah yardımcımız olsun
son olarak bebeğimin kafa hala yukarda ve büyük ihtimallle sezaryan olucam,doktora kalsa hemen alabilirim isterseniz diyo küveze girmezmiş
ama daha çok minnak 2500 kilo daha yeni 35 olduk
böylece keyfim hepten kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…