- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.721
aminn canımmm endişe etme olurmu doktorun herşeyi kontrollu yapıyodur ve inşallahhh 38. haftaya kadar gelir meleğinn aminnnnn Allahınn izni ile hepimiz bebişlerimizi sağsalim alıcaz bitanem kucağımıza sen dinlen bol bol ve doktorunada sor bakım ciğer geliştirici iğne gerekmi diye ama gerek olsa sölerdi oda var tabi ve su iç yat dinlen bitanemmm
canım dipent galıba kulot hasta bezı bende onlardan ıstıyorumselam kızlar..doktordan geldim..hemen paylaşayım dedim..önce nst.ye girdim..doktor nst sonucuna iyi dedi..Aama bundan sonra haftada 2 kez nst,1 kez usg bakacaz dedi..artık gözümüzün önünde ol dedi..(geçmişdeki gebelik öykülerimden dolayı)kızımın kilosu 1 hafta öndeymiş.bende şeker olduğu için dikkatli olmamı söyledi..2600kg ve boyumuz da 48 cm.miş..diğer herşey yolunda..darısı size arkadaşlar..haa bi de son 4 hafta dedi..kesin doğum tarihi belirtmedi ama..
inan çok sevindim senin adına..emek harcıyosun çünkü..
geçmiş olsun canım..ucuz atlatmışsın walla..
yukarda yazdığım gibi canım..artık ben de haftada 2 kez girecem..
ee az kalmış hadi bakalım..son bi gayrett..
bana da migros ve watsons mağazalarında satılan bi kilottan bahsettiler...hiç taşırmıyomuş ve tek kullanımlıkmış..ondan alacam..
rüzgar kısmetiyle geliyor desene..maşallah hep böyle kısmetli olsun...
evlendikten 1,5 ay sonra dışgebelik geçirdim..o gün bugündür(8 yıl) yaşamadığım olay,çekmediğim ağrı,yaptırmadığım muayene şekli kalmadı..önceleri her muayenede ağlardım..kaşarlandım artık..sizler de rahatt olun arkadaşlar...güzel bişey için yaptıracaksınız ne de olsa..
ooo güle güle giy..çok güzeller..
geçmiş olsun tatlım..hazırlıkları da takma lütfen..bebek de sen de iyi ol..gerisi hallolur nasılsa..
hadi canım yaa yarın sorayımhepsi aynı valla biz de çözene kadar neler çektik sırrı yerdeyken bi anda tutup kaldırmak diyebilirim. iki çubuğunda yuvaya aynı anda girmesi gerekiyormuş. bir çözene kadar nerdeyse yatağı parçalıyorduk
valla süper yaa ballı hatunum benimbu arada sanırım egepolde doğum ücretine zamn gelmiş meltem sen ssk çalışansın de mi eşinden dolayı. yarın gidince sorsanyaaa galiba 1400 olmuş
güle güle giyin hepsi çok güzel
yetişir yetişirrrrr takma kafana
hadi gözün aydın canım maşallah sizeeeee
Kızlar ben sanırım aralık annesi olucam suyum 6cm in altına düşmüşDua edin lütfen bebeğim en azından 2 hafta daha dayansın..
canım burda cogu kez yazdım arkadasım 34+4 te 2800 gr dogsu bebegı ve kuveze gırmedı annayle taburcu oldu ertesı gun sapur supurda emdı telaş yapma bu haftayıda atlatırsak korkma ınsallah dayanır annesı ıcerdeHa bi de 2 hafta önce fln foş diye bi akıntım olmuştu beyaz renkli, hatta burda turnusol kağıdı nerden bulabilirim diye sormuştum, sonra bulamadım ben de boşverdim. Doktorum ona da kızdı neden dışarda turnusol fln arıyosun buraya gelsene diye
ben 10 dk once gıtmıstım demıııı gıdememısım meger:)Hepinize selaamm..
bugün sinirim tepemde mobilyalarımızı teslim ediceklerdi göya hala tslim etmediler 1 haftadır adamla kavga ediyorum yaa resmen bugün adama hakaret ettim ama hiiiç tınmadı para iadesi istedim tamam dedi yaa.tekrar mobilyacı arıcam sanırım delirmek üzereyim sinirdenevin altı üstünde zaten odayı boşalttım herşey çıfıt çarşısı gibii bugün kontrolüm vardı hava şartları yüzünden gidemedim onada sinir oldum eeen sonunda oturdum ağladım hiiç bişiiye tahammülüm kalmadı benim neden bölee agresif oldum
Hepinize selaamm..
bugün sinirim tepemde mobilyalarımızı teslim ediceklerdi göya hala tslim etmediler 1 haftadır adamla kavga ediyorum yaa resmen bugün adama hakaret ettim ama hiiiç tınmadı para iadesi istedim tamam dedi yaa.tekrar mobilyacı arıcam sanırım delirmek üzereyim sinirdenevin altı üstünde zaten odayı boşalttım herşey çıfıt çarşısı gibii bugün kontrolüm vardı hava şartları yüzünden gidemedim onada sinir oldum eeen sonunda oturdum ağladım hiiç bişiiye tahammülüm kalmadı benim neden bölee agresif oldum
benım daha da rezıl evlenemden 6 ay once verdım mobılya sıparısını paranın da yarısını dugune 1 ay kala adam ıflas etmıs dukkanda ne varsa alıp geldık eve hıcbırı benım sectıgım mobılya degıldı yanıBen bu durumu evlenirken yaşadım, bebek için de modoko da çok güzel mobilyalar beğendim ama güvenemedim, gittim ikea dan aldım geldim :)
ben 10 dk once gıtmıstım demıııı gıdememısım meger:)
canım sıkma canını mobılyacılar genelde boyle malesef ben koltuk aldım adama defalarca soyledım sunnetım var su gun dıye sankı hıc bısey demedım getırmesı gereken gunden 1 hafta sonra getırdı sunnetten 1 gun once yanı stres yapma, ben cılek meltem tarzı yerlerı daha cok sevıyorum tarıhını akşatmıyorlar en azından
Hala gidememişsin meğer
Ya 1 ay oldu alalı Belis mobilyadan aldık aslında ama 1 hafta sona getircem dedi 3 hafta geçti adam arsız adama resmen hakaret ettim ama adam sanırım alışık hiiç komadıdiyorum ki doğuma sayılı günler var ve ben hala sizin keyfinizi bekliyorum pişkin diyoki istediğin kadar sıkıştır beni napiim araç yok göya yarın 12 ye kadar göndercek yoksa para iadesi yapıcak.adam bağırdım çağırdım sonra ağladım.ben böyle esnafın ağzına tükiriyiiim.
Ben bu durumu evlenirken yaşadım, bebek için de modoko da çok güzel mobilyalar beğendim ama güvenemedim, gittim ikea dan aldım geldim :)
benım daha da rezıl evlenemden 6 ay once verdım mobılya sıparısını paranın da yarısını dugune 1 ay kala adam ıflas etmıs dukkanda ne varsa alıp geldık eve hıcbırı benım sectıgım mobılya degıldı yanı
Ya ben evlenrken de adam 1 haftada göndericez halledicez dedi 1 ay geçti biz evlendk taşındık hala yok, arıyorum dalga geçio hee göndericez hava soğuk ondan getiremedk diyo :) Zor canım kafanı takma hamile hamile git ikea dan al gel o adamlarla uğraşma bi daha..
Bu arada ocak annelerini ben okudum sanırım bi erkek admin doğum yapan birinin bebeğinn fotolarını paylaşmış, sonra da biraz muhabbete katılmış, bi kaç kişi de bi erkek gelip burda yazdıklarımızı okuo muhabbete katılıo ben rahat edemem artık burda demiş. Buna itiraz edenler olmuş vs..
ben bi duş aldım
kaşıntı giderici losyonumu sürdüm ama işe yarayacak mı bilmemm
keyifli değilim bugün meymenetsiz bi şekilde dolaşıyorum ortalıkta
yarın aç karnına kan vermeye gideceğim inşallah kötü şeyler çıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?