- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.761
hoşgeldin
beş tane tencereyle ne yaptın kız orduya yemek mi hazırladın:27
Patlicani kizarttigim tencere, kizarttiklarimi aldigim tenceremsi borcam, sogani biberi kavurdugum tencere, tup bitince firinda pisirdigim kiymanin borcami, hepsini karistirip beraber bi de firinda iyice pisirdigim buyuk tepsi...hepsi de yaaaagggliiiii
Berrakcimmmm belin hala agriyomus kusum.azalma olmustur hic degilse umarim.
Burzum hayirdir kusum? Bebek odasi fln la mi ilgili yoksa?:18: napti serefsizler?(
hoşgeldin
Patlicani kizarttigim tencere, kizarttiklarimi aldigim tenceremsi borcam, sogani biberi kavurdugum tencere, tup bitince firinda pisirdigim kiymanin borcami, hepsini karistirip beraber bi de firinda iyice pisirdigim buyuk tepsi...hepsi de yaaaagggliiiii
Burzum hayirdir kusum? Bebek odasi fln la mi ilgili yoksa?:18: napti serefsizler?(
kızımın odasını göndermediler yaaa sinir olduuumm.alalı 1 ay oldu 1 haftaya göndericem demişlerdi hala göndericek muhtemelen bebekle beraber gelicek o da bu gidişle
iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okudum güzel haberler veren arkadaşlar var maşallah diyorum inşallah hep böyle devam eder
karın sertleşmesi olan arkadaşlarda artık dikkat etsinler bence yani çok hafife almayın artık bu sertleşmeleri ,kasıkta ağrı da varsa hiç ihmal etmeyin
inşallah hepimizin bebeği vakti zamanında sağlıcakla gelir
bi arkadaş yazmış erken doğun bekleni diyo ,hayırlısı olsun canım inşallah bi kaç hafta daha ve hatta daha fazla üzmeden kalır bebeğin içerde
he bide yanlız değilsin bende erken doğum riski olan grupdayım artık
sanırım ilk doğuranlardan biri ben olucam kızlar
geçen gece çok rahatsızdım kasıklara giren ağrılarım vardı ,sonraki gün akşam baya düzenli karında şertleşme kasıkta ağrı başladı
üstüde birde belden gelen şu şiddetli ağrı girdi bi kaç kez
dolayısıyla dün geceyi hastanede geçirdik bu akşam evimize geldik
nstde 60-70 hatta bi defa 90 nı gördüm
ciğer geliştirici iğnelerim yapıldı
enfeksiyon çıktı antibiotik başalandı,birde sancıları önleyen bi ilaç başlandı
ve çok şükür uykusuz geçen 2 gecenin ardından nst de sancım çıkmadı
şimdilik iyi gibiyiz ama sanırım artık her an doğurabilirim
a bu arada çok hassas duygusal olmayan ben bu gün akşama kadar salya sümükdüm,doktorlada azıcık atıştım durumum pek vahim yani:26:
şimdi doktor değştirmekte olmaz ,kafam çok karışık allah yardımcımız olsun
son olarak bebeğimin kafa hala yukarda ve büyük ihtimallle sezaryan olucam,doktora kalsa hemen alabilirim isterseniz diyo küveze girmezmiş
ama daha çok minnak 2500 kilo daha yeni 35 olduk
böylece keyfim hepten kaçtı
benim durup dururken oluyor öyle hemende geçmiyo 3-4 dakika sürüyo
iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişi okudum güzel haberler veren arkadaşlar var maşallah diyorum inşallah hep böyle devam eder
karın sertleşmesi olan arkadaşlarda artık dikkat etsinler bence yani çok hafife almayın artık bu sertleşmeleri ,kasıkta ağrı da varsa hiç ihmal etmeyin
bi arkadaş yazmış erken doğun bekleni diyo ,hayırlısı olsun canım inşallah bi kaç hafta daha ve hatta daha fazla üzmeden kalır bebeğin içerde
geçen gece çok rahatsızdım kasıklara giren ağrılarım vardı ,sonraki gün akşam baya düzenli karında şertleşme kasıkta ağrı başladı
a bu arada çok hassas duygusal olmayan ben bu gün akşama kadar salya sümükdüm,doktorlada azıcık atıştım durumum pek vahim yani:26:
son olarak bebeğimin kafa hala yukarda ve büyük ihtimallle sezaryan olucam,doktora kalsa hemen alabilirim isterseniz diyo küveze girmezmiş
geçmiş olsun canım...
Canm çok geçmiş olsun. Aynı şeyleri bende yaşadım dün gece 2 gündür kasılmalarım vardı rapor yazdırmaya gittm doktora söyleyince ihmal edilecek bişey değil bu dedi hemen yatışım yapıldı nst falan zaten enfeksiyonda vardı sabaha kadar serum ciğer geliştirici iğne 2 litrede su içince çıkamadım wala lavabodan. Temizlikti misafirdi onlarla uğraştm yoruldm ondan oldum galiba benden geçmiş bu işler.Aman dikkat et kendine yorma aşırı hareketten kaçın. Allah bi daha yaşatmasın. İnşallah vaktinde zamanında sağlıkla alırız kuzucuklarımızı kucağımıza.Tekrar geçmiş olsun canm.
Eminim canım bende rahimagzi yetersizliği var 14. Haftada dikiş atıldı enfeksiyona cok dikkat etmem gerekiyor bizim topiktedi bütün arkadaslar kullanıyor ayrıca kendi doktoruma soylemistim iyi yapıyorsun demişti yanlız sirkesi fazla kaçarsa tahris yapabilir yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesi yeterliallahtan benim doktorum o koltuğa oturtmadan muayene ediyor. insan biraz daha rahat hissediyorkendini
canım iyi düşün iyi olsun inş. bak bu haftaya kadar geldik dayanır bebişin inş.
bunun bi zararı olmadığına emin misin:26: yoksa bende deneyeyim
aslında kalana bişey demiorum benim gitmeme engel işteHmmm ya ben biri kalınca çok rahatsız oluyorum zor valla işin..annenler çok uzak değilmiş gidersin en kısa zamanda inşaalaah.ya benimde zırt pırt karnım acıkıoyoo sinir oluorum
hoşgeldin
çok şükür nokta kadar yer kaldı kolluyorum canımbu kadar geç iyileşmesini karnımın buyuyup öne doğru çektirmesine ve bel kaslarımın zayıflamasına yoruyorum bel hareketleri yapardım önceden hamile klaınca gerinme vs. yapamadığım için iyice belimin kasları zayıfladı
ah canım kıyamam yaaa benım en basından berı ast alt degerlerım yuksek hamılelıgımın basında karatsa gıdıyordum osman bey yapmıstı 4. ayda gokalpe gectım bıdaha bakılmadaı zeysıma ve enı duyunca korktum yarın soyleyeyım bakalım ne dıyecek kasıntım yok allaha sukur ama korktumerkek de bu muhabbetleri okuyosa tüküreyim onun erkekliğine yahuu
benim eşim al oku desen sıkılır okuyamaz herhalde neyini okuyacaksın kaynana, kıl-tüy şu bu konuşuyoruz anca:)
ama burayı çok kişi okuyor aslında o da bir gerçek
mobilya işi de kötü olmuş ben olsam ben de sinirlenirdim. eşimi bekliyoruz biz de yemek yiyeceğiz
kaşınıyorum bir taraftan yaaa
kıyamam canım yaaaaa valla topıge naar degdı buguniyi akşamlar arkadaşlar
ah canım kıyamam yaaa benım en basından berı ast alt degerlerım yuksek hamılelıgımın basında karatsa gıdıyordum osman bey yapmıstı 4. ayda gokalpe gectım bıdaha bakılmadaı zeysıma ve enı duyunca korktum yarın soyleyeyım bakalım ne dıyecek kasıntım yok allaha sukur ama korktum
kıyamam canım yaaaaa valla topıge naar degdı bugun
benım korkum safra kesem alındıktan sonra karacıger enzımlerım yuksek yanı cok yoruluyor karacıger hamılelıkte nasıl degerlerım merak ettım sızı duyuncametemcim benim bu son gittiğim prof da gökalp gibi biraz rahat sanırsam ben kendim tıp merkezine gidip ölçtürdüm bugün
yüksekse ararım yarın dedim.. kaşıntın yoksa sorun olmaz bende çok kaşıntı var hele ki 2 gündür ama sen de ölçtür muhakkak bir zararı olmaz sonuçta
Suyum sızızyormuş hafif hafif ama idrar yolu enfeksiynm olduğundan ben farketmiyordum demek ki.. enfeksiyon için antibiyotik verdi doktorum, o dokundu ishal oldum, ptesi akşamı hastanede kaldım serum aldım ama artmak yerine suyum azaldı
Bol bol su içip dinlenicem ve hergün kontrole gidicem, bi de doktor bebek hareketlerine dikkat et azalırsa gel dedi iyice paranoyak oldum..
Aman çok dikkat edin kızlar ishal fln olursanz nolcak geçer demeyin doktorunuzu arayın bol bol su için..
benım korkum safra kesem alındıktan sonra karacıger enzımlerım yuksek yanı cok yoruluyor karacıger hamılelıkte nasıl degerlerım merak ettım sızı duyunca
yuksekse ne yapcak ki? benım zaten hamılelık oncesı ve ılk aylarda yuksektı dusuk cıkması ımkansız tedavısıde yok ki, benım korkum bebege bızararı olmasınhamilelik yoruyor işte hassas olanları
benim kızımda yüksekti ama onda son 2 ay yatmıştım o yüzden sorun olmamıştı
bunda çalışıyorum yoruluyorum falan yaa sanırım enzimler yükseldi iyice dayanamayıp
ölçtüreyim de yazarım buraya
dediğim gibi sen de baktır hiç olmazsa yüksekse de daha sıkı takip edersin falan...
kısssssssssssss nerden cıktın sen:)kızlarrr ben geldim tam muhabbete dalıyodum ki uykum geldiburzu sakin ol kuzum ama yarın gelmezse ara bi daha çemkir adama sen üzüleceğine o üzülsün eninde sonunda teslim edecekkkk berrak sana derken bugün benim bel de gitti valla öğlenden beri bi ağrı sormaa meri çok geçmiş olsun topikçe nazara geldik diyorum bende ama aslında sona geldik de kabullenemiyoruz sanki kuzular ben yatar yoksa pc başında uyuyacammm hadi herkese iyi gecelerrrr
Canm çok geçmiş olsun. Aynı şeyleri bende yaşadım dün gece 2 gündür kasılmalarım vardı rapor yazdırmaya gittm doktora söyleyince ihmal edilecek bişey değil bu dedi hemen yatışım yapıldı nst falan zaten enfeksiyonda vardı sabaha kadar serum ciğer geliştirici iğne 2 litrede su içince çıkamadım wala lavabodan. Temizlikti misafirdi onlarla uğraştm yoruldm ondan oldum galiba benden geçmiş bu işler.Aman dikkat et kendine yorma aşırı hareketten kaçın. Allah bi daha yaşatmasın. İnşallah vaktinde zamanında sağlıkla alırız kuzucuklarımızı kucağımıza.Tekrar geçmiş olsun canm.
sızde dolanmayın ortalıkta yatınkı rahat edıp cıkmasınlar:)Çok geçmiş olsun, meri58 sana da geçmiş olsun canım, ağrılar geçmiş neyse ki.. Bu bebekler neden böyle acele ediyorlar ki hava çok soğuk kalsınlar içerde sıcak sıcak işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?