2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canm çok geçmiş olsun. Aynı şeyleri bende yaşadım dün gece 2 gündür kasılmalarım vardı rapor yazdırmaya gittm doktora söyleyince ihmal edilecek bişey değil bu dedi hemen yatışım yapıldı nst falan zaten enfeksiyonda vardı sabaha kadar serum ciğer geliştirici iğne 2 litrede su içince çıkamadım wala lavabodan. Temizlikti misafirdi onlarla uğraştm yoruldm ondan oldum galiba benden geçmiş bu işler.Aman dikkat et kendine yorma aşırı hareketten kaçın. Allah bi daha yaşatmasın. İnşallah vaktinde zamanında sağlıkla alırız kuzucuklarımızı kucağımıza.Tekrar geçmiş olsun canm.

benim durup dururken oluyor öyle hemende geçmiyo 3-4 dakika sürüyo

cnm aynen benmde öyle önceden olmuyodu bebek büyüdükce olmaya basladı durup durrken sertleşiyo haraket edemıyorum yattgım yerden kalkamıyorum 4 5 dakka snra düzeliyo heralde bebek içerde dönme aşamasında öyle düşünüyorum ama bi dr sormak lazm tabı

çok geçmiş olsun canım umarım istediğin zamanda sağlıkla gelir bebişin

geçmiş olsun canım...

teşekkürler berrakcım..

sana da çok geçmiş olsun diyorum ya bu ara bi nazar var topiğimizde keyifler hafiften kaçmaya başladı...Allah beterinden korusun tabi..

Eminim canım bende rahimagzi yetersizliği var 14. Haftada dikiş atıldı enfeksiyona cok dikkat etmem gerekiyor bizim topiktedi bütün arkadaslar kullanıyor ayrıca kendi doktoruma soylemistim iyi yapıyorsun demişti yanlız sirkesi fazla kaçarsa tahris yapabilir yarım litre suya 5-6 damla elma sirkesi yeterli

Hmmm ya ben biri kalınca çok rahatsız oluyorum zor valla işin..annenler çok uzak değilmiş gidersin en kısa zamanda inşaalaah.ya benimde zırt pırt karnım acıkıoyoo sinir oluorum
aslında kalana bişey demiorum benim gitmeme engel işte

ah canım kıyamam yaaa benım en basından berı ast alt degerlerım yuksek hamılelıgımın basında karatsa gıdıyordum osman bey yapmıstı 4. ayda gokalpe gectım bıdaha bakılmadaı zeysıma ve enı duyunca korktum yarın soyleyeyım bakalım ne dıyecek kasıntım yok allaha sukur ama korktum
kıyamam canım yaaaaa valla topıge naar degdı bugun

metemcim benim bu son gittiğim prof da gökalp gibi biraz rahat sanırsam ben kendim tıp merkezine gidip ölçtürdüm bugün
yüksekse ararım yarın dedim.. kaşıntın yoksa sorun olmaz bende çok kaşıntı var hele ki 2 gündür ama sen de ölçtür muhakkak bir zararı olmaz sonuçta

benım korkum safra kesem alındıktan sonra karacıger enzımlerım yuksek yanı cok yoruluyor karacıger hamılelıkte nasıl degerlerım merak ettım sızı duyunca

geçmş olsun sana ve bebeğine bi şey olmaz inşlh kendine iyi bak dinlen...

benım korkum safra kesem alındıktan sonra karacıger enzımlerım yuksek yanı cok yoruluyor karacıger hamılelıkte nasıl degerlerım merak ettım sızı duyunca

hamilelik yoruyor işte hassas olanları
benim kızımda yüksekti ama onda son 2 ay yatmıştım o yüzden sorun olmamıştı
bunda çalışıyorum yoruluyorum falan yaa sanırım enzimler yükseldi iyice dayanamayıp
ölçtüreyim de yazarım buraya
dediğim gibi sen de baktır hiç olmazsa yüksekse de daha sıkı takip edersin falan...

yuksekse ne yapcak ki? benım zaten hamılelık oncesı ve ılk aylarda yuksektı dusuk cıkması ımkansız tedavısıde yok ki, benım korkum bebege bızararı olmasın

kızlarrr ben geldim tam muhabbete dalıyodum ki uykum geldi burzu sakin ol kuzum ama yarın gelmezse ara bi daha çemkir adama sen üzüleceğine o üzülsün eninde sonunda teslim edecekkkk berrak sana derken bugün benim bel de gitti valla öğlenden beri bi ağrı sormaa meri çok geçmiş olsun topikçe nazara geldik diyorum bende ama aslında sona geldik de kabullenemiyoruz sanki kuzular ben yatar yoksa pc başında uyuyacammm hadi herkese iyi gecelerrrr

kısssssssssssss nerden cıktın sen:)

Çok geçmiş olsun, meri58 sana da geçmiş olsun canım, ağrılar geçmiş neyse ki.. Bu bebekler neden böyle acele ediyorlar ki hava çok soğuk kalsınlar içerde sıcak sıcak işte :)

Ayy cok agriyo benim de belim yahu. Hic oturmadim ki bugun.

Bi de su arada gelen hastalancakmisim gibi bi his seyime de bi agri girdi sizliyo dokunsam.

Aynen yaa sona yaklastik ondan boyleyiz de anlamadik hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…