- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.781
38 bedenken gıydıgın elbıseyo 42 bedenkende gıyersen boyle transparan olur :)))Meltem fotoda bayildim bu arada elbisen de cok seksi
Kubraaaciiikkk naber?
Saol canım, ciğer geliştirici iğne yapıldı bugün, yarın da ikinci doz yapılacak. 38 lerde gözüm yok 35 i bi tamamlasak, 2 hafta daha dayansa bebeğim yeter. 2200 GR, 47 cm aslında iri bi bebek haftasına göre ama o önemli değilmiş, emme refleksi gelişmediğinden 34-35 ten önce yoğun bakımda kalıyormuş
yuksekse ne yapcak ki? benım zaten hamılelık oncesı ve ılk aylarda yuksektı dusuk cıkması ımkansız tedavısıde yok ki, benım korkum bebege bızararı olmasın
kızlarrr ben geldim tam muhabbete dalıyodum ki uykum geldiburzu sakin ol kuzum ama yarın gelmezse ara bi daha çemkir adama sen üzüleceğine o üzülsün eninde sonunda teslim edecekkkk berrak sana derken bugün benim bel de gitti valla öğlenden beri bi ağrı sormaa meri çok geçmiş olsun topikçe nazara geldik diyorum bende ama aslında sona geldik de kabullenemiyoruz sanki kuzular ben yatar yoksa pc başında uyuyacammm hadi herkese iyi gecelerrrr
günaydınnn
son 1 haftadır şafak sökerken uyanıyorum. aylardır uykum çok düzenliydi noldu böyle bilmiyorum.off uykuya tekrar dalamıyorum ya
hayırlı güzel haberlerle gel inşallahgunaydııııııııııııııııın bugun oğluş gunuuuuuuuuuuuuu dus alıp g.salonuna gıdeyım bakalım sonnnnadaaaaa dr amcaya
gunaydın herkese...gecmısı yapıp hemen kacyrumm kardesımn soz nısan olayları var sıkıntısı olanlar var canınızı sıkmayn hcbısı olmaz allahn ıznyle opyrum benı ozleyn:)
ben de kıyafetleri çıkardım deterjan alayım da yarın yıkayayım diyorum
erken mi sizce sizler ne yaptınız?
bir de kızımla kuzenimin kızından kalanlar var öyle çok kıyafet oldu ki...
yenileri ayrı yıkayım eskileri ayrı yıkayıp ayrı bir yere koyayım diyorum
battaniye havlu sepet beşiğin zımbırtıları falan da var yıkanacak.
kayınvaldemle ütüleyip yerleştirces yavaştan
erken mi acep yazarken de bilemedim ama belli olmuyo ki bu işler son dakikaya bırakmamak lazım dimiiii
kızlarrr ben geldim tam muhabbete dalıyodum ki uykum geldiburzu sakin ol kuzum ama yarın gelmezse ara bi daha çemkir adama sen üzüleceğine o üzülsün eninde sonunda teslim edecekkkk berrak sana derken bugün benim bel de gitti valla öğlenden beri bi ağrı sormaa meri çok geçmiş olsun topikçe nazara geldik diyorum bende ama aslında sona geldik de kabullenemiyoruz sanki kuzular ben yatar yoksa pc başında uyuyacammm hadi herkese iyi gecelerrrr
ah canım kıyamam yaaa benım en basından berı ast alt degerlerım yuksek hamılelıgımın basında karatsa gıdıyordum osman bey yapmıstı 4. ayda gokalpe gectım bıdaha bakılmadaı zeysıma ve enı duyunca korktum yarın soyleyeyım bakalım ne dıyecek kasıntım yok allaha sukur ama korktum
kıyamam canım yaaaaa valla topıge naar degdı bugun
çok geçmiş olsun canım umarım istediğin zamanda sağlıkla gelir bebişin
sana da çok geçmiş olsun diyorum ya bu ara bi nazar var topiğimizde keyifler hafiften kaçmaya başladı...Allah beterinden korusun tabi..
Canm çok geçmiş olsun. Aynı şeyleri bende yaşadım dün gece 2 gündür kasılmalarım vardı rapor yazdırmaya gittm doktora söyleyince ihmal edilecek bişey değil bu dedi hemen yatışım yapıldı nst falan zaten enfeksiyonda vardı sabaha kadar serum ciğer geliştirici iğne 2 litrede su içince çıkamadım wala lavabodan. Temizlikti misafirdi onlarla uğraştm yoruldm ondan oldum galiba benden geçmiş bu işler.Aman dikkat et kendine yorma aşırı hareketten kaçın. Allah bi daha yaşatmasın. İnşallah vaktinde zamanında sağlıkla alırız kuzucuklarımızı kucağımıza.Tekrar geçmiş olsun canm.
Çok geçmiş olsun, meri58 sana da geçmiş olsun canım, ağrılar geçmiş neyse ki.. Bu bebekler neden böyle acele ediyorlar ki hava çok soğuk kalsınlar içerde sıcak sıcak işte :)
herkese günaydınnnnnnnnn
benim yıkayıp ütülenme işleri bitti.
ne olur ne olmaz bir an önce halletmekte fayda var bence.ama çantalarım tam hazır değil benimde.
bu arada çok cahil bi anne olmayayım diye bi kitap alayım dedim.
hamilelik ,doğum ve bebek bakım kitabı:ayşe öner
bu kitabı duydunuz mu arkadaşlar ?? yada önerebileceğiniz bi kitap var mı???
ben de kıyafetleri çıkardım deterjan alayım da yarın yıkayayım diyorum
erken mi sizce sizler ne yaptınız?
bir de kızımla kuzenimin kızından kalanlar var öyle çok kıyafet oldu ki...
yenileri ayrı yıkayım eskileri ayrı yıkayıp ayrı bir yere koyayım diyorum
battaniye havlu sepet beşiğin zımbırtıları falan da var yıkanacak.
kayınvaldemle ütüleyip yerleştirces yavaştan
erken mi acep yazarken de bilemedim ama belli olmuyo ki bu işler son dakikaya bırakmamak lazım dimiiii
ooo iyi erken değil o zaman dimi yıkayıp ütüleyip yerleştireyim mis gibi.
çantayı da hazırlamak lazım tabi yaaa doğum çantasına neler koyuluyordu listesi olan var mı elinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?