2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canımm inşallahh gerek kalmıcak öyle bişeye ve bebişin zamanında gelicek aminnnnn .bu arada maşallahh meleğinee 50 cm e yaklaşmış :)

belim sağ bacağımm sağ bacağımın iç tarafı felaket ağrıyor ayakta çok duruncaa oy oyyyy ben yatar kızlar melekleriniz ve sizler Allaha emanet olun

Kızlar ben sordum doktora şu pelvik ağrı ve bel ağrılarını, bebeğin kafası aşağıya döndüğü için baskı yapıyormş kemiklere, bir de ayakta kalınca uzun süre daha çok ağrı olurmuş, dinlenmekten başka çare yok.. Ama bunlar nornal sanırım sonlara yaklaştıkça

Son düzenleme:
günaydınnn
son 1 haftadır şafak sökerken uyanıyorum. aylardır uykum çok düzenliydi noldu böyle bilmiyorum.off uykuya tekrar dalamıyorum ya

gunaydııııııııııııııııın bugun oğluş gunuuuuuuuuuuuuu dus alıp g.salonuna gıdeyım bakalım sonnnnadaaaaa dr amcaya

yuksekse ne yapcak ki? benım zaten hamılelık oncesı ve ılk aylarda yuksektı dusuk cıkması ımkansız tedavısıde yok ki, benım korkum bebege bızararı olmasın

meltemcim ben sabah gidip kan verdim aç karnına.. yüksekse ne olacak önce canım sıkılacak!! sonra da işte bebeğin kaka yapması kalp ritminin bozulması vs ihtimallerine karşı en azından haftada 1 takip edilecek...strese girer falan Allah korusun kuzularımızııı

o da doğru sonlara geldik:))) ama sonlarda da sorun çıkmasın hiç yaaa doğum hikayelerimizi yazalım sırayla...

günaydınnn
son 1 haftadır şafak sökerken uyanıyorum. aylardır uykum çok düzenliydi noldu böyle bilmiyorum.off uykuya tekrar dalamıyorum ya

ben de geceyarısı bir kez uyanıyorum uykum açılıyor. kesintisiz uyurum normalde tuvalete bile kalkmam halbuki

günaydıınnnn
bizim de babamızın projeler sıkıştı yarım gün işe gitti
sonra kemeraltına gideceğiz evime aksesuar, bebiş şekeri falan bakcas çok yorulmadan
bir de küvet kova tas almadım henüz onu da alır geliriz

meltem kolay gelsin sana da:)

gunaydın herkese...gecmısı yapıp hemen kacyrumm kardesımn soz nısan olayları var sıkıntısı olanlar var canınızı sıkmayn hcbısı olmaz allahn ıznyle opyrum benı ozleyn:)

Yogaya gideyim de acilin vucudum agrilarim azalsin

Desica ben aylardir ayni sorunu yasiyodum da simdilerde daha iyi uyuyabiliyorum cok sukur. Bakalim hangimizin bebisi uykucu olcak?

Kahvalti zamaniiiiiiiiiiiiii

ben de kıyafetleri çıkardım deterjan alayım da yarın yıkayayım diyorum
erken mi sizce sizler ne yaptınız?

bir de kızımla kuzenimin kızından kalanlar var öyle çok kıyafet oldu ki...
yenileri ayrı yıkayım eskileri ayrı yıkayıp ayrı bir yere koyayım diyorum

battaniye havlu sepet beşiğin zımbırtıları falan da var yıkanacak.
kayınvaldemle ütüleyip yerleştirces yavaştan

erken mi acep yazarken de bilemedim ama belli olmuyo ki bu işler son dakikaya bırakmamak lazım dimiiii

herkese günaydınnnnnnnnn
benim yıkayıp ütülenme işleri bitti.
ne olur ne olmaz bir an önce halletmekte fayda var bence.ama çantalarım tam hazır değil benimde.
bu arada çok cahil bi anne olmayayım diye bi kitap alayım dedim.
hamilelik ,doğum ve bebek bakım kitabı:ayşe öner
bu kitabı duydunuz mu arkadaşlar ?? yada önerebileceğiniz bi kitap var mı???

çok sağolun kızlar
allah bu günlerimizi artmasın
herkes kendine dikkat etsin sona geldikce sıkıntılar çıkmaya başlıyo gerçekten

sağol canım ya
demek sende aynı sıkıntıları yaşasın
allah korusun meleklerimizi
bu korku bana yetti inan artık iş güç hiç bişeye elimi sürmüycem eşimde kızdı
belkide çok yorulmaktan oldu dediğin gibi ,hiç durmuyodum yerimde artık kıpırdamam

Çok geçmiş olsun, meri58 sana da geçmiş olsun canım, ağrılar geçmiş neyse ki.. Bu bebekler neden böyle acele ediyorlar ki hava çok soğuk kalsınlar içerde sıcak sıcak işte :)

sanada çok geçmiş olsun canım
dün yazmıştım ama niceni yazmamışım
inşallah sorun yaşamazsın
bebeğin vaktinde sağlıcakla gelir inşallah
allah büyük

ooo iyi erken değil o zaman dimi yıkayıp ütüleyip yerleştireyim mis gibi.
çantayı da hazırlamak lazım tabi yaaa doğum çantasına neler koyuluyordu listesi olan var mı elinde?

cnm ben rüyamda erken dogum yapıyodum yaa hala etkısındeyım :18::18: bende fazla kıyafet almadm hiç bişeyi yok denılecek kadar az yanı şifonyer alcaktm kıyafetlerı için oda yapamıyorum ben yatak odasına koycam beşiği yanı bugun gidicez çarsıya hastane cıkısı falan alcam yeterınce varsa kıyafetlerı yıka ütüle hazır dursun ne olur ne olmaz daha bizim eksiklerde var pijama takımı sütyen falan fazla şişmeden almamız lazım

ooo iyi erken değil o zaman dimi yıkayıp ütüleyip yerleştireyim mis gibi.
çantayı da hazırlamak lazım tabi yaaa doğum çantasına neler koyuluyordu listesi olan var mı elinde?

şbat annelerinin içinde hastane çantasına konulması gerekenler diye yer var.oraya bak istersen canım

selam kızlar bugun ders çalışma gunum arada bir girip bakıcam naptınız diye... ben de yarın bebişe ucuz 1 aylık bişiler alıcam tulum zıbın vb. 3-6 aylarıda dedesine aldırıcam iyi bi yerden bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…