- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.801
canım yüksekse haberiniz olur en azından.. ya da bana verdiği ilaçtan verir sanada doktor, endişeleneceğine bil daha iyi bence belkide hiç bişeyin yok..yuksekse ne yapcak ki? benım zaten hamılelık oncesı ve ılk aylarda yuksektı dusuk cıkması ımkansız tedavısıde yok ki, benım korkum bebege bızararı olmasın
bende Elizabeth Fenwick annelik ve bebek bakımı diye bir kitap var ben faydalanıyorum tavsiye edebilirim, söylediğin kitabı bilmiyorum ama canım..herkese günaydınnnnnnnnn
benim yıkayıp ütülenme işleri bitti.
ne olur ne olmaz bir an önce halletmekte fayda v[SUB]ar benc[/SUB]e.ama çantalarım tam hazır değil benimde.
bu arada çok cahil bi anne olmayayım diye bi kitap alayım dedim.
hamilelik ,doğum ve bebek bakım kitabı:ayşe öner
bu kitabı duydunuz mu arkadaşlar ?? yada önerebileceğiniz bi kitap var mı???
canım içerde dönmesi değilmiş o yalancı kasılmalarmış, bu aylarda normalmiş ama çok sık düzenli bide ağrıyla birlikte olursa tehcnm aynen benmde öyle önceden olmuyodu bebek büyüdükce olmaya basladı durup durrken sertleşiyo haraket edemıyorum yattgım yerden kalkamıyorum 4 5 dakka snra düzeliyo heralde bebek içerde dönme aşamasında öyle düşünüyorum ama bi dr sormak lazm tabı
günaydıınnnn
bizim de babamızın projeler sıkıştı yarım gün işe gitti
sonra kemeraltına gideceğiz evime aksesuar, bebiş şekeri falan bakcas çok yorulmadan
bir de küvet kova tas almadım henüz onu da alır geliriz
meltem kolay gelsin sana da:)
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhayırlı güzel haberlerle gel inşallah
maşallah onaben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
benım tospışim bugun ıtıbarı ıle 33+4 gunluk 2700 gr ve 48 cm olmus kafası 37 haftalık femur boyu bacak boyu yanı 36 hafta karın cevresı 34 haftalık cıktı uzun bacaklı bır oğlun olacak dedı bırde kemık yapısı ırıymıs abısıde oyle genetıkmı acaba dedım dr da rahım ortamımın bebeklerı cok ıyı besledıgını soyledı, daha sonra tosbısımın yuunu gorduk kocaman nanakları var guzel yuzlu bır bebek dedı , usgye gore 22 ocak gozukuyor dogum ama yıne de erkene cekmıyor doktorumuz 5 ocaga randevu verdı o zaman netlestırırız dedı ama buyuk ıhtımal 27/30 ocak arasında bır gun secmenı ısteyecegım dedı yanı 39. haftanın ıcınde olmasını ıstıyor dogumun zaten 5 subat sata gore son dogum tarıhım 27 ocak pazara gelıyor buyuk ıhtımal 28 pazartesı yaparım bende , ardından karacıger degerlerımden bahsettım oda butun tahlıllerı yadı pzrtesı ackarnına gıdıp kan verecegım , ve bugun ılk defa nstye gırdım normalde kapı gıcırtsına oynayan oğlum nst de korktu galıba oynamadı tospişim yaaaaa nst sonuclarım ıyı cıktı allahtan bızden bu kadar son durum
evet canım bakalım ne cıkacak , karacıger ın yanında bobrek ıdrar seker aklına ne gelırse yazdı bakalımmaşallah onaşüphe kalmasın içinde iyi olmuş istemen
senden de bi 4 tüp kan alırlar o zaman.. kontrol edilmiş olsun hepsi iyidir, benim kolestrolümde yüksek çıktı, eti fazla abarttım sanırımevet canım bakalım ne cıkacak , karacıger ın yanında bobrek ıdrar seker aklına ne gelırse yazdı bakalım
bu arada bu ay 1500 gr almısım bunun 1 kg sını ruzgar almıs ılk defa laf yemeden cıktım :)
canım hamılelıkte en gereksız test kolestrol testı ımıs cunku butun hamılelerın yuksek cıkarmıs bırde karacıger enzımlerı yuksek olanın kolestrolude yuksek oluyor benım 240 cıvarıydı normalde hamılelıkte baktırmadım sen proteını azaltma sakın bebegı en ıyı beleyen sey proteın unutmasenden de bi 4 tüp kan alırlar o zaman.. kontrol edilmiş olsun hepsi iyidir, benim kolestrolümde yüksek çıktı, eti fazla abarttım sanırım
bende hiç kilo almadım bu ay :) proteini yağı azaltınca otomatik kilo alımı durudu, inş bebeğin gelişimini çok etkilemiyodur yediklerim..
tamamen kesmedimde azalttım baya bi, hergün etli şeyler yapmaya çalışıyodum şimdi artık sebzeye salataya yöneldim biraz.. benim 330 çıktıcanım hamılelıkte en gereksız test kolestrol testı ımıs cunku butun hamılelerın yuksek cıkarmıs bırde karacıger enzımlerı yuksek olanın kolestrolude yuksek oluyor benım 240 cıvarıydı normalde hamılelıkte baktırmadım sen proteını azaltma sakın bebegı en ıyı beleyen sey proteın unutma
yumurtayı haftada 2ye falan dusur kızarmta ve hamurısıde cok yukseltıyor kolestrolutamamen kesmedimde azalttım baya bi, hergün etli şeyler yapmaya çalışıyodum şimdi artık sebzeye salataya yöneldim biraz.. benim 330 çıktıçok kırmızı et yiyodum ama, kadın doğumcu normal dedi ama dayım yüksek buldu soracak arkadaşlarınada bakalım ne diyecekler
kızlarrr ben geldim tam muhabbete dalıyodum ki uykum geldiburzu sakin ol kuzum ama yarın gelmezse ara bi daha çemkir adama sen üzüleceğine o üzülsün eninde sonunda teslim edecekkkk berrak sana derken bugün benim bel de gitti valla öğlenden beri bi ağrı sormaa meri çok geçmiş olsun topikçe nazara geldik diyorum bende ama aslında sona geldik de kabullenemiyoruz sanki kuzular ben yatar yoksa pc başında uyuyacammm hadi herkese iyi gecelerrrr
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
benım tospışim bugun ıtıbarı ıle 33+4 gunluk 2700 gr ve 48 cm olmus kafası 37 haftalık femur boyu bacak boyu yanı 36 hafta karın cevresı 34 haftalık cıktı uzun bacaklı bır oğlun olacak dedı bırde kemık yapısı ırıymıs abısıde oyle genetıkmı acaba dedım dr da rahım ortamımın bebeklerı cok ıyı besledıgını soyledı, daha sonra tosbısımın yuunu gorduk kocaman nanakları var guzel yuzlu bır bebek dedı , usgye gore 22 ocak gozukuyor dogum ama yıne de erkene cekmıyor doktorumuz 5 ocaga randevu verdı o zaman netlestırırız dedı ama buyuk ıhtımal 27/30 ocak arasında bır gun secmenı ısteyecegım dedı yanı 39. haftanın ıcınde olmasını ıstıyor dogumun zaten 5 subat sata gore son dogum tarıhım 27 ocak pazara gelıyor buyuk ıhtımal 28 pazartesı yaparım bende , ardından karacıger degerlerımden bahsettım oda butun tahlıllerı yadı pzrtesı ackarnına gıdıp kan verecegım , ve bugun ılk defa nstye gırdım normalde kapı gıcırtsına oynayan oğlum nst de korktu galıba oynamadı tospişim yaaaaa nst sonuclarım ıyı cıktı allahtan bızden bu kadar son durum
kızlar bebeğim karnımın sağ tarafında toplanıyo orda öyle kalıyo şimdi araştırdım kasılma olabilir diyo böyle olması tehlikelimidir erken doğum diyo hemen doğurmam dimi daha kıyafetleri yıkamadım çok erken diye böyle olan varmı :18::18:
Figencim benim bebek de uzun süre ya yan ya ters duruyordu ama bu hafta ögrendim ki dönmüş, kafası aşağıdaymış. Yarın 31. Haftama giriyorum yani benimki 30. Haftada döndü canım.Merhaba kızlarrr geçmişi okumadan direk son sayfaya geçtim, canım ağrı olmadığısürece sorun yoktur diye düşünüyorum, çünki benimde bir yerde toplanıyor orada bir iki dk duruyor sonra geçiyor, ama bu esnada ağrım falan olmuyor, Meltem'cim bugün doktora gittim 34+0 2300 gr olmuş liste için duyrulurAyrıca benim bebek daha dönmemiş, kafası yukarıdaymış, sizin bebişleriniz ne zaman döndü, benim gibi dönmeyen varmı
kızlar bebeğim karnımın sağ tarafında toplanıyo orda öyle kalıyo şimdi araştırdım kasılma olabilir diyo böyle olması tehlikelimidir erken doğum diyo hemen doğurmam dimi daha kıyafetleri yıkamadım çok erken diye böyle olan varmı :18::18:
canım artık bu haftalarda olabılır benım nst te de sancılar cıktı ama normal dendı vucut haırlıyor kendınıkızlar bebeğim karnımın sağ tarafında toplanıyo orda öyle kalıyo şimdi araştırdım kasılma olabilir diyo böyle olması tehlikelimidir erken doğum diyo hemen doğurmam dimi daha kıyafetleri yıkamadım çok erken diye böyle olan varmı :18::18:
sağol canımmaşallah kocaman olmuş oğluşun bi sorun çıkmamasına sevindim canım
evet evet ben bu gıdısle sancıyla suyla gıdıem galıba:)meltem maşallah bebeğineee kilosu ne kadar iyi, herşeyin güzel çıkmasına da sevindim. iyi doktorun çok erken alma taraftarı değill
ya sorma benım tospiş 24 ten berı bas asagı normal dogcak zannedıyo kendını ama heberı yok gerceklerden:)Merhaba kızlarrr geçmişi okumadan direk son sayfaya geçtim, canım ağrı olmadığısürece sorun yoktur diye düşünüyorum, çünki benimde bir yerde toplanıyor orada bir iki dk duruyor sonra geçiyor, ama bu esnada ağrım falan olmuyor,
Meltem'cim bugün doktora gittim 34+0 2300 gr olmuş liste için duyrulur
Ayrıca benim bebek daha dönmemiş, kafası yukarıdaymış, sizin bebişleriniz ne zaman döndü, benim gibi dönmeyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?