- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.821
ben been bennnn normalde cok aktıf ve hareketlı bırıyım hamıleleıkte herseyım kısıtlandı sınır oluyorumbenim gibi koca karınla dolaşmaktan bıkan varmı yaaaav herseye engel bu bebiş:))bir doğsa bende yeniden doğmuş kadar olucam ......
Merhaba kızlarrr geçmişi okumadan direk son sayfaya geçtim, canım ağrı olmadığısürece sorun yoktur diye düşünüyorum, çünki benimde bir yerde toplanıyor orada bir iki dk duruyor sonra geçiyor, ama bu esnada ağrım falan olmuyor,
Meltem'cim bugün doktora gittim 34+0 2300 gr olmuş liste için duyrulur
Ayrıca benim bebek daha dönmemiş, kafası yukarıdaymış, sizin bebişleriniz ne zaman döndü, benim gibi dönmeyen varmı
canım bende de aynı şey var cok rahatsız ediyo umarım hersey yolundadır
canım artık bu haftalarda olabılır benım nst te de sancılar cıktı ama normal dendı vucut haırlıyor kendı
saolun kızlar biraz rahatladım bian çok korktum
ben been bennnn normalde cok aktıf ve hareketlı bırıyım hamıleleıkte herseyım kısıtlandı sınır oluyorum
az kaldı az yatcas kalkcas geccekbende aynıyım evde hoplarım zıplarım kızımla oyunlar oynarım...şimdi ise ev işlerimi bile zarzor yapıyorum
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
benım tospışim bugun ıtıbarı ıle 33+4 gunluk 2700 gr ve 48 cm olmus kafası
Meltem maşallah oğluşuna benımde oğlumn 33 hafta 3 günlük 6 şubatta doğum görünüyor. normalde bu haftalarda 2200 gr falan olmaz mı seninki nie oyle tombiş??? ben de salı gideceğim inş kontrole.
Ben yaptim cogunu hic erken degil metak etme. Anca bitiyo ztn. Hala bi kismi utulenmeyi bekliyo.ben de kıyafetleri çıkardım deterjan alayım da yarın yıkayayım diyorum
erken mi sizce sizler ne yaptınız?
bir de kızımla kuzenimin kızından kalanlar var öyle çok kıyafet oldu ki...
yenileri ayrı yıkayım eskileri ayrı yıkayıp ayrı bir yere koyayım diyorum
battaniye havlu sepet beşiğin zımbırtıları falan da var yıkanacak.
kayınvaldemle ütüleyip yerleştirces yavaştan
erken mi acep yazarken de bilemedim ama belli olmuyo ki bu işler son dakikaya bırakmamak lazım dimiiii
Benimki de bazen o yaramazligi yapiyo. Gorsen tirmaniyo sanki bazen bi dikiyo popoyu. Sancin yoksa problem yok yani.kızlar bebeğim karnımın sağ tarafında toplanıyo orda öyle kalıyo şimdi araştırdım kasılma olabilir diyo böyle olması tehlikelimidir erken doğum diyo hemen doğurmam dimi daha kıyafetleri yıkamadım çok erken diye böyle olan varmı :18::18:
38e kadar döner hatta bi asagi doner bi yukari bi asagi bi yukari.:) telas yok.Merhaba kızlarrr geçmişi okumadan direk son sayfaya geçtim, canım ağrı olmadığısürece sorun yoktur diye düşünüyorum, çünki benimde bir yerde toplanıyor orada bir iki dk duruyor sonra geçiyor, ama bu esnada ağrım falan olmuyor,
Ayrıca benim bebek daha dönmemiş, kafası yukarıdaymış, sizin bebişleriniz ne zaman döndü, benim gibi dönmeyen varmı
Kızlar Merhaba,
Bugün yine kontrolüm vardı, durum aynı, hergün 2 kere gidip nst ye giricem en sonra pazartesi net bişi söylicek sanıırm doktorum ama hazır ol çantanı fln hazırla dediBen de gittim bu halimle son alışverişimi yaptım çantamı hazırladım..
Bu arada hastaneye giderken Hello Baby İstanbul mağazasının önünden geçti kimsecikler yoktu, sözde bugün %80 indirimle açılıodu giden var mı?
canım inşallah bebeğini saglıkla kucagına alırsın kaç kilo şuan bebiş
selammm gene geldimmmmkısssssssssssss nerden cıktın sen:)
bende Elizabeth fenwick in kitabı var ben çok memnunumherkese günaydınnnnnnnnn
benim yıkayıp ütülenme işleri bitti.
ne olur ne olmaz bir an önce halletmekte fayda var bence.ama çantalarım tam hazır değil benimde.
bu arada çok cahil bi anne olmayayım diye bi kitap alayım dedim.
hamilelik ,doğum ve bebek bakım kitabı:ayşe öner
bu kitabı duydunuz mu arkadaşlar ?? yada önerebileceğiniz bi kitap var mı???
maşallah sizeee anammm tombik bi oğlan daha geliyoo desene oh oh ne güzell.ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
benım tospışim bugun ıtıbarı ıle 33+4 gunluk 2700 gr ve 48 cm olmus kafası 37 haftalık femur boyu bacak boyu yanı 36 hafta karın cevresı 34 haftalık cıktı uzun bacaklı bır oğlun olacak dedı bırde kemık yapısı ırıymıs abısıde oyle genetıkmı acaba dedım dr da rahım ortamımın bebeklerı cok ıyı besledıgını soyledı, daha sonra tosbısımın yuunu gorduk kocaman nanakları var guzel yuzlu bır bebek dedı , usgye gore 22 ocak gozukuyor dogum ama yıne de erkene cekmıyor doktorumuz 5 ocaga randevu verdı o zaman netlestırırız dedı ama buyuk ıhtımal 27/30 ocak arasında bır gun secmenı ısteyecegım dedı yanı 39. haftanın ıcınde olmasını ıstıyor dogumun zaten 5 subat sata gore son dogum tarıhım 27 ocak pazara gelıyor buyuk ıhtımal 28 pazartesı yaparım bende , ardından karacıger degerlerımden bahsettım oda butun tahlıllerı yadı pzrtesı ackarnına gıdıp kan verecegım , ve bugun ılk defa nstye gırdım normalde kapı gıcırtsına oynayan oğlum nst de korktu galıba oynamadı tospişim yaaaaa nst sonuclarım ıyı cıktı allahtan bızden bu kadar son durum
maşallah canım ya. tombik bi oğlan geliyooorbu arada 4100 gr cıvarı beklıyor dr bebegı
Merhaba kızlarrr geçmişi okumadan direk son sayfaya geçtim, canım ağrı olmadığısürece sorun yoktur diye düşünüyorum, çünki benimde bir yerde toplanıyor orada bir iki dk duruyor sonra geçiyor, ama bu esnada ağrım falan olmuyor,
merhaba annişler
merhaba yenisin sanırım, ya da ben ilk kez görüyorum... hoşgeldinn
Kızlar Merhaba,
Bugün yine kontrolüm vardı, durum aynı, hergün 2 kere gidip nst ye giricem en sonra pazartesi net bişi söylicek sanıırm doktorum ama hazır ol çantanı fln hazırla dediBen de gittim bu halimle son alışverişimi yaptım çantamı hazırladım..
Bu arada hastaneye giderken Hello Baby İstanbul mağazasının önünden geçti kimsecikler yoktu, sözde bugün %80 indirimle açılıodu giden var mı?
canım inşallah bebeğini saglıkla kucagına alırsın kaç kilo şuan bebiş
Saol canım inşallah, 2200 gr 47 cm
slm herkese, ya ben şu hypnobirthing hakkında bişeyler okudum bi de kitabını aldım paztsi salı gibi gelcek inşallah faydalı olur. Bu teknikle doğum yapan annelerin hikayelerini okudum da müthiş kolay doğum yapmışlar. darısııı hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?