2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ağrım sancım yok canım çok şükür ama benim kızım bira uzun süreli duruyo öyle inşallah bişey olmaz
senin bebişinede maşallah canım son ana kadar dönme olasılığı var canım belli olmaz dönebilir daha

Ben yaptim cogunu hic erken degil metak etme. Anca bitiyo ztn. Hala bi kismi utulenmeyi bekliyo.
Benimki de bazen o yaramazligi yapiyo. Gorsen tirmaniyo sanki bazen bi dikiyo popoyu. Sancin yoksa problem yok yani.
38e kadar döner hatta bi asagi doner bi yukari bi asagi bi yukari.:) telas yok.

Kızlar Merhaba,

Bugün yine kontrolüm vardı, durum aynı, hergün 2 kere gidip nst ye giricem en sonra pazartesi net bişi söylicek sanıırm doktorum ama hazır ol çantanı fln hazırla dedi Ben de gittim bu halimle son alışverişimi yaptım çantamı hazırladım..

Bu arada hastaneye giderken Hello Baby İstanbul mağazasının önünden geçti kimsecikler yoktu, sözde bugün %80 indirimle açılıodu giden var mı?

Son düzenleme:
kısssssssssssss nerden cıktın sen:)
selammm gene geldimmmm
bende Elizabeth fenwick in kitabı var ben çok memnunum
maşallah sizeee anammm tombik bi oğlan daha geliyoo desene oh oh ne güzell. doğum fiyatını sordun muuuu ????

bu arada 4100 gr cıvarı beklıyor dr bebegı
maşallah canım ya. tombik bi oğlan geliyooor

benimki de 28 de dönmüştü. hala kafası aşağıda. son ana kadar dönebilirmiş ama öyle demişti doktorum. o kasılmalarda rahmin doğuma hazırlanması için genelde pozisyon değiştirince ve su içince geçiyo. şayet geçmiyosa ve periyodik oluyosa doğum habercisiymiş. tabi bi de gerçek doğum kasılmaları sancıyla bereber oluyo tabi...

slm herkese, ya ben şu hypnobirthing hakkında bişeyler okudum bi de kitabını aldım paztsi salı gibi gelcek inşallah faydalı olur. Bu teknikle doğum yapan annelerin hikayelerini okudum da müthiş kolay doğum yapmışlar. darısııı hepimize...

çok isterdim denemeyi hipnobirthing, suda doğum... ama türkiye de yaygın değil henüz, epey para dökmek ve istanbulda yaşamak gerekiyor en azından inşallah ikici bebişe 5-6 seneye yaygınlaşır umarım..

öle istanbulda varmış öle bir merkez ama sonuçta herksin kendini telkin etmesine bağlı ordaki dr da aman aman bişey yaptırmıyomuş okuduğum hikayelerde öle diyodu yani. Biz beynimize nası sinyal gönderirsek öle cevap alırız ne kadar rahat olursak doğumda okadar kolay olurmuş. prensip bu yani.. ben de kitabı aldım bakalım işe yarıycak mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…