- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.841
bu arada 4100 gr cıvarı beklıyor dr bebegı[/QUOTE
oy maşallah tombiş bi bebiş olacak ne güzel tam ısırmalık
Kızlar Merhaba,
Bugün yine kontrolüm vardı, durum aynı, hergün 2 kere gidip nst ye giricem en sonra pazartesi net bişi söylicek sanıırm doktorum ama hazır ol çantanı fln hazırla dediBen de gittim bu halimle son alışverişimi yaptım çantamı hazırladım..
Bu arada hastaneye giderken Hello Baby İstanbul mağazasının önünden geçti kimsecikler yoktu, sözde bugün %80 indirimle açılıodu giden var mı?
canım umarım biraz daha dayanır sen hazırlıklarını yine de tamamlahadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.biz gitmeyi düşünüyorduk kalabalık olur diye vazgeçtik
kızlar ya dün aksamdan beri karnıma agrılar kramplar saplanıyor kendimi kotü hisediyorum .gerızekalı doktorumu arasa mum koy ilacını ic gecer diyecegni biliyorum. araak istemiyorum .anneme diyorum olur öyle agrılar sonlara yakın diyor .şubatda gelcek bebegim daha .lütfen şubatda dogum yapacak anne adayları ve tecrubesi olanlar nasıhat versın yardımcı olsun ne yapmalıyım acaba .gecenı uyuyamadım :26:
hepimiz kraplardan karında sertleşmelerden şikayetçiyiz. pazartesi doktorumla konuşacam bende ama normal galiba artık
Merhaba kızlarrr geçmişi okumadan direk son sayfaya geçtim, canım ağrı olmadığısürece sorun yoktur diye düşünüyorum, çünki benimde bir yerde toplanıyor orada bir iki dk duruyor sonra geçiyor, ama bu esnada ağrım falan olmuyor,
Meltem'cim bugün doktora gittim 34+0 2300 gr olmuş liste için duyrulur
Ayrıca benim bebek daha dönmemiş, kafası yukarıdaymış, sizin bebişleriniz ne zaman döndü, benim gibi dönmeyen varmı
33. haftam bitti benimki de dönmedi daha doktor son haftalara kadar dönme ihtimali var dedi canım. bakalım dönecekler mi
kızlar çok sinirliyimm:84::84:
bebek şekerlerini koymaya kına sepetimi bozup yeniden yapacağımı sölemiştim sizeçünki kırmızıydı hiç bir yere yakışmıyordu bende krem yapacakdım da
neyse bugun kendimi iyi hissettim yavaş yavaş tullerini çıkarmaya başladımbide ne göreyim sepetin iskeleti resmen su kovasının üst tarafından yapılmış ya bir el yüzü kadar kesilmiş sapı felan resmen kova sapı zamanında onca fiyat verip kına sepeti die aldığım şeye bak die şok geçirdim Allam ya dışını süslüolar püslüolar kakalıyorlar insanlara
Tatlım söyle iki tıklatsaydın elinle anlardın . Resmen plastik yani . Çok ucuz malzemeler kullanıp pahalı satıyorlar. Sinirlenme sen . Bu yüzden sepetimi kapı süsümü ve şekerimi kendim yapmak istiyorum bende
canım karın cevresı yanı tombış olması gereken bolge haftası ıle uyumlu, dr ozellıkle ırı kemıklı ve uzun bacaklı oldugunu soyledı yanakları tombış ama dr amca guzel yuzlu bır bebek dedı:)ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
benım tospışim bugun ıtıbarı ıle 33+4 gunluk 2700 gr ve 48 cm olmus kafası
Meltem maşallah oğluşuna benımde oğlumn 33 hafta 3 günlük 6 şubatta doğum görünüyor. normalde bu haftalarda 2200 gr falan olmaz mı seninki nie oyle tombiş??? ben de salı gideceğim inş kontrole.
canım ınsalllah hayırlı haberlerle gelırsınKızlar Merhaba,
Bugün yine kontrolüm vardı, durum aynı, hergün 2 kere gidip nst ye giricem en sonra pazartesi net bişi söylicek sanıırm doktorum ama hazır ol çantanı fln hazırla dediBen de gittim bu halimle son alışverişimi yaptım çantamı hazırladım..
Bu arada hastaneye giderken Hello Baby İstanbul mağazasının önünden geçti kimsecikler yoktu, sözde bugün %80 indirimle açılıodu giden var mı?
yok esımı ıkna edemedım ogrenıp napcan dedı:)selammm gene geldimmmm
bende Elizabeth fenwick in kitabı var ben çok memnunum
maşallah sizeee anammm tombik bi oğlan daha geliyoo desene oh oh ne güzell.doğum fiyatını sordun muuuu ????
yok esımı ıkna edemedım ogrenıp napcan dedı:)
öğrenmekde fayda var deseydin
adamda haklı 400 tl bırden artmıs fıyat duymak ıstemıyor acı gercegııııııııı:)
Canim cooookkk tatli cekiyooooooo
orası oyle canım :) ama 20-25 gun le bu farkı vermek cok acıııııııııııııııçoğunluğunu veren 400 tl yide verir canım
orası oyle canım :) ama 20-25 gun le bu farkı vermek cok acııııııııııııııı
Allah yardımcısı olsun eşinin
Canim cooookkk tatli cekiyooooooo
bence deeeeeee
kızlar yaaaaaaaaaaaa ben hergun usgye gırmek ıstıyorummmmmmmm bugun o yanakları gordummm ya bıttgım andır o benımmmmmmmmmmmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?