2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ya dün aksamdan beri karnıma agrılar kramplar saplanıyor kendimi kotü hisediyorum .gerızekalı doktorumu arasa mum koy ilacını ic gecer diyecegni biliyorum. araak istemiyorum .anneme diyorum olur öyle agrılar sonlara yakın diyor .şubatda gelcek bebegim daha .lütfen şubatda dogum yapacak anne adayları ve tecrubesi olanlar nasıhat versın yardımcı olsun ne yapmalıyım acaba .gecenı uyuyamadım :26:

Son düzenleme:

kızlar merhaba... anca girebildim bilgisayarım bozuktu ... naSILSINIZ.. ne durumdasınız benim çok tuvaletim geliyor... bir de kalbimin altı tırnaklanıyor sanki ayakları ordaymış... çok acıyr... bugün kontrolüm vardı.... 34 haftalıkmışım.... 2300 gr. 45 cm dedi. 10 şubat doğum dedi... sizce nasıl????

kızlar çok sinirliyimm:84::84:

bebek şekerlerini koymaya kına sepetimi bozup yeniden yapacağımı sölemiştim sizeçünki kırmızıydı hiç bir yere yakışmıyordu bende krem yapacakdım da
neyse bugun kendimi iyi hissettim yavaş yavaş tullerini çıkarmaya başladımbide ne göreyim sepetin iskeleti resmen su kovasının üst tarafından yapılmış yabir el yüzü kadar kesilmiş sapı felan resmen kova sapızamanında onca fiyat verip kına sepeti die aldığım şeye bak die şok geçirdimAllam ya dışını süslüolar püslüolar kakalıyorlar insanlara

33. haftam bitti benimki de dönmedi daha doktor son haftalara kadar dönme ihtimali var dedi canım. bakalım dönecekler mi

herkes eşinin elinden tutarak gülerek çıkıyor o kapıdan bense, tek başıma başım önde... ama bebeğim çok sağlıklı allaha şükür... ya yüzü falan buruşuk çıkıyor ultrasonda öyle doğmaz di mi :))))) ne bileyim yaaa göz kapağı aşağıda gibi falan diyorum ... ultrsason mu öyle gösteriyor... kayayyım resmini birazdan...

Tatlım söyle iki tıklatsaydın elinle anlardın . Resmen plastik yani . Çok ucuz malzemeler kullanıp pahalı satıyorlar. Sinirlenme sen . Bu yüzden sepetimi kapı süsümü ve şekerimi kendim yapmak istiyorum bende

ne bilim o zamanlar almışızbende kendim yapıorum yani yapmaya çalışıorumbitirince inş. koyucam resimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…