2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bence deeeeeee

kızlar yaaaaaaaaaaaa ben hergun usgye gırmek ıstıyorummmmmmmm bugun o yanakları gordummm ya bıttgım andır o benımmmmmmmmmmmmmm:)

canım maşallah kuzuna
inşllah hep güzel haberlerle gelirsin

kızlar dün doktor bana nidilat başladı sancılar için 4 saatte bir alıyorum
bu ilacı bilen varmı şimdilik işe yarıyo ama netten bakındığım kadarıyla kalp ilacıymış:26:

kızlaarrrr

kemeraltındaydık bugün

minik kavanozlardan ve içine badem şekeri ile nazar boncuğu alacak kayınvaldem

ben de pembe kumaş üstüne byaz puantiyeli tül aldım. bir de organze pembe kurdelalardan aldım. güzel bir yazı hazırlayıp matbaada kartını da bastırdık mı bebek şekerlerimiz hazır:))

kumaşı falan bulduk yaa yazı da oldu mu kavanoz falan en kolay kısmı..100 tne falan hazırlayacağım örtmen arkadaşlara falan da veririm dedim. hoşuma gitti çokkk:)

bir de haftaya ablamızın doğumgünü onun hediyeleri parti seti şuyu buyu derken yoruldum epey ama zevliyd kızlarım için gezmesi:))))

meltem maşallah tosbiğine...tahlillerin de iyi çıkar umarım.
berrak tut kendini az daha canım 120 nin üstüne çıkarma şekeriniiii..
zeysima neler yapılıyor karaciğer diyetinde yumurtayı bıraktım ben bir süreliğine zaten böğk gelmiştiyemekten

canım tansıyon ılcaı yan etkısı kasılmaları engelledıgı ıcın erken dogumda kulanıyorsun , ama ılacı ıcerken bulantı tansıyon sorunu yasayabılırsın

bende sunnette 100 tane hayal tul mor kurdela ve ugur bocegı almıstım lokum suslemek ıcın olmadı bı arkadasım da gıda da pasta malzemelerı cıkolata satıyor bugun onunla konustum mor kahverengı drajeler ıstedım ıcı fıstıklı olan ırıce olanlardan 2 kahverengı 1 mor draje koyup susleyeyeım dedım hastaneye ve eve gelenlere dagıtmak ıcın bakalım nası olacak bırde face te bebek kolonyası gordum mınık sıselerde tanesı 2 tl hosuma da gıttı olmadı onu yaptrıcam

bu arada ezelcım tahlıl sonucların cıktımı

Son düzenleme:

maşallah bebeğin iyi olsunda inşallah en kısa zamanda eşinede kavuşursun canım

buluşursak isterim şekerimi kolonyamı ona göre:))

yok canım tahlillerim akşamüstü çıkacaktı ama doktor yok zaten alsam da.. kötü çıkacak gibi de geliyor pazartesiye kadar beklemesi zor olacak. e bir de kemeraltındaydık falan fıstık.
amma uzattım kısacası almadım henüz:))

tamam sözzzzzzzzzz:))))) ya ızne ayrılın hemen bı buluşma ayarlayalım , negatıf dusunme canım ya bende karacıger testı dedım oda farkettı bence atladıgını aaa tabı yapalım dedı sordu kasıntın varmı dıye bende yok dedım ama o komple herseyı bastan yaptırcak

ooooo kizlar baya kalabaligiz bugun... kizlar sizle bisi paylasicam ben gunde 4 bardaga yakin cay iciorum orta sonrada vicdan yapiyorum..ne olur bana bisi diyin icen var mi? gene ictim bugun uf ya uf vicdanim sizliyor

haH işte bende kaşıntı var ((
şimdiden düşünüp sıkmayım kendimi neyse losyonumu süreyim kaşıntılarım için:)

biz eşimle dizi izlemeye kaçıyoruz. the killing izleyelim bakalım mentalist yenisi çekilmedi daha
iyi geceler herkeseeee

ooooo kizlar baya kalabaligiz bugun... kizlar sizle bisi paylasicam ben gunde 4 bardaga yakin cay iciorum orta sonrada vicdan yapiyorum..ne olur bana bisi diyin icen var mi? gene ictim bugun uf ya uf vicdanim sizliyor

canım tiryaki olup içen çok arkadaşım vardı benim de..kansızlık var mı? o zaman içme derim..
ben haftada 1-2 bardak açık anca içiyorum. kahve hiç içmiyorum. canım kola istiyor 1-2 yudum almışlığım var.
ilk kızımda ağzıma yudum almadım hiçbirinden bunda o derece titizlenmiyorum doğrusu

kızlar bu arada bugun dr a gobek delıgımdekı dıkısın acıdıgını soyledım hangı kremı verecegıne karar veremedı cıldıyeye gonderdı kayıtsız hemen gorundum sagolsun baktı bayan, fito krem verdı organıkmıs gunde 5-6 kez surebılırsın karnına da sur catlaklara ıyı gelır dedı
bu arada gogus ucu catlagı ıcın ne zaman baslayayım dedım baslama bosuna bı ıse yaramaz dogduktan sonra ne yapayım dedım bısey yapamazsın catlarsa gelırsın ona gore krem yazarım dedı

canım hayırlısı neyse o olsun... inşallah zamanında gelir ama gelmezse bile kritik haftaları atlattık çok şükür...

canım ılk hamıle kaldıgım da dr cayo yasaklamadı cay sınırlı nescafe yasak dedı ama bu drum colayı bıle serbest bıraktı ondan dert etme ben kola bıle ıcıyorum cay ne yapavcakkı

canım ılk hamıle kaldıgım da dr cayo yasaklamadı cay sınırlı nescafe yasak dedı ama bu drum colayı bıle serbest bıraktı ondan dert etme ben kola bıle ıcıyorum cay ne yapavcakkı

kizlar iyiki varsiniz ne bileyim kan hapi yariyor cok sukur kanim iyi cikti HGB 12, ama elimde olmadan iciyorum arada kahvede iciyorum...sali gunu kan tahlili yaptiricam cok uzulurum bebegime bisi olursa...

evet evet ben kızımda 3 hafta önceden sürmeye başladım şu mor kutulu krem neydi hani bebek de emebiliyo falan
çoook fena çatladıgöğüs uçlarım kanadı doğumdan beter o acı ağlayarak emziriyordm

doktorum ne zamanki o emmeyi sen emzirmeyi öğreneceksin o zaman çatlak geçecek demişti..emdikten sonra bir süre havalandır nemliyken kapatma demişti..bir de bebek ucun tümün ağzına aldın falan demişti..ilk günler bu mümkün olmuyor tabi ama zamanla geçti cidden

aynen canım aglaya bagıra emzırıyordum gectı rahatladım ama 2 bucuk aylıkken tekrarladı malesef cıldım cok hassas bu sefer akıllandım gecsede surucem krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…