- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.881
canım ılk hamıle kaldıgım da dr cayo yasaklamadı cay sınırlı nescafe yasak dedı ama bu drum colayı bıle serbest bıraktı ondan dert etme ben kola bıle ıcıyorum cay ne yapavcakkı
canım sıgara bıle verıyor dr 5 taneye kadar oyle dusunkizlar iyiki varsiniz ne bileyim kan hapi yariyor cok sukur kanim iyi cikti HGB 12, ama elimde olmadan iciyorum arada kahvede iciyorum...sali gunu kan tahlili yaptiricam cok uzulurum bebegime bisi olursa...
evet haklısın cola zararlı ama kapı gıbı plesentalarımız var bızımmmmmmmmmmm:)gökalpe ben çok şaşırmıştım biz hiçbişi demedik kola içebilirsin dedi bize:)
ama kola hamile olmayana da zararlı meltemcim yaa çok canın istemedikçe içme sen de
kaynana gibi oldum ben de burda:))
ben de yine ilk kızımda ağzıma sürmedim ama bunda cips kaçırmışlığım var itiraf ediyorum:)))
öyle canım istiyor ki her gün yerim zararlı olmasaaa
canım sıgara bıle verıyor dr 5 taneye kadar oyle dusun
Eki Görüntüle 585085 Eki Görüntüle 585086
teyzeleri... ultrasonumuz... ya neden böyle yamuk yumuk çıkıyor yavrum :) ultrasondan di mi... sağlıklı dedi ama gözkapağı falan aşağıda depğil normal di mi normalini bilmiyorum ki bunun :)))
benımkı degıl ben zaten hayatımda hıc kullanmadım dr ların genelınden bahsettım benHakikaten abartmış biraz doktorun :)
Makinadandir o benimkininde bazı pozları böyle hem anormal bı durum olsa doktorun söylerdiEki Görüntüle 585085 Eki Görüntüle 585086
teyzeleri... ultrasonumuz... ya neden böyle yamuk yumuk çıkıyor yavrum :) ultrasondan di mi... sağlıklı dedi ama gözkapağı falan aşağıda depğil normal di mi normalini bilmiyorum ki bunun :)))
benımkı degıl ben zaten hayatımda hıc kullanmadım dr ların genelınden bahsettım ben
ah kıyamam sana ızın vermedı mı dr un? benım cevremde hamıle olan arkadaslarımın kı hepsı farklı dr a gıttı hepsıne de 5e kadar ızın verıldıBana niye rastgelmiyo o doktorlardan
ah kıyamam sana ızın vermedı mı dr un? benım cevremde hamıle olan arkadaslarımın kı hepsı farklı dr a gıttı hepsıne de 5e kadar ızın verıldı
canım baya bi araştırdık şöyle bi site var istersen sende bak kolestaz rahatsızlığı üzerine kurulmuş; Healthy Diet bu siteye ve başka yerlerden yaptığımız araştırmalara göre şöyle yapıyorum ben sanada bi fikir olur belki;zeysima neler yapılıyor karaciğer diyetinde yumurtayı bıraktım ben bir süreliğine zaten böğk gelmiştiyemekten
canım baya bi araştırdık şöyle bi site var istersen sende bak kolestaz rahatsızlığı üzerine kurulmuş; Healthy Diet bu siteye ve başka yerlerden yaptığımız araştırmalara göre şöyle yapıyorum ben sanada bi fikir olur belki;
hayvansal yağlar yememeye çalışıyorum çok çok az, kızartma kesinlikle yemiyorum, yağı azalttım yani genel manada, bide yemek yaparken soğanı fln öyle abartı kavurmuyorum artık biraz öldürüyorm sadece.. aslında yumurta konusunda da tam bi netlik yok tüketimi kısıtlamamışlar ama burdaki doktorlar hep yumurta diyor bende emin değilim o konuda.. protein için istediğiniz kadar tüketebilirsiniz demiş sitede.. sadece yağlı olmayacak birde et yiyosun ama et suyu kullanma..
yarım veya tüm limonu ılık suya sıkıp içilmesi önerilmiş henüz yapmadım ama onu yapıcam bundan sonra..
yeşil sebze çok tüketmeye çalışıyorum kahvaltıya ıspanak salatası yapıyorum, akşamları salata yemeye çalışıyorum,pancar yaprağı fln yiyorum mesela.. sadece maydonozu çok tüketme o biraz tehlikeliymiş..ama az miktarda bişey olmaz..
şekeri çok azalttım zaten içecekleri şekersiz tüketirim, çikolata gibi içinde şeker olan şeyleride yemiyorum, reçel çok severim artık yemiyorum..işlenmiş şeyleri hiç tüketmeyin diyolar ama arada illaki oluyor mesela yoğurt yiyorum okuldayken yediğim şeyler oluyor, en basitinden.. aklıma geldikçe yazarım yine şimdilik bu kadar hatırladım
sağol canım yaa, ben zaten sebze meyve çok severim onları yemek sıkıntı olmuyor, ama insan ne yiyeceğini şaşırıyor, belli alışkanlıklarımız olunca bi kal geliyo yani :) tereyağ manyağı biri olarak tereyağsız yemek nasıl yapılır diye önce ocağın başında düşünüyorum sonra yapıyorumAy kuzum diyetin her turlusu zor valla Allah kolaylik versin sana da.
Kızlar Merhaba,
Bugün yine kontrolüm vardı, durum aynı, hergün 2 kere gidip nst ye giricem en sonra pazartesi net bişi söylicek sanıırm doktorum ama hazır ol çantanı fln hazırla dediBen de gittim bu halimle son alışverişimi yaptım çantamı hazırladım..
Bu arada hastaneye giderken Hello Baby İstanbul mağazasının önünden geçti kimsecikler yoktu, sözde bugün %80 indirimle açılıodu giden var mı?
Kizlar eski sevgilimin ablami etiketledigi bi paylasimi gordum ablamin face profilinde. Kendisi evli ve karisi sanirim 6 aylik hamile. Ablam onun kuzeniyle evli oldugu icin biliyorum.
Topraktan kucuk bi testi seklinde bi kumbaranin fotografini cekip koymus. Altina da söyle yazip heralde tüm arkadas listesini fotoya etiketlemis ki herkes gorsun.
"merhaba. Benim adim zehra elif. (kizi olacak, bu kizinin adi oluyo sanirim). Yakinda dunyaya gelecegim. Bu da benim kumbaram. Bize geldiginizde lutfen bu kumbaraya harclik atin. Eger gelemiyosaniz, harcligimi annem ve babamdan iletebilirsiniz."
Bu nasi bisiydir yaaaaa???
Evlat rizkiyla gelir! Para mi dileniyosun cocugunu kullanarak? Dua dile dua, dua etsin insanlar cocugun icin. Tovbe estagfirullah yaa sinirlerim oynadi!iyi ki evlenmemisim bu adamla!
kızlaarrrr
kemeraltındaydık bugün
minik kavanozlardan ve içine badem şekeri ile nazar boncuğu alacak kayınvaldem
ben de pembe kumaş üstüne byaz puantiyeli tül aldım. bir de organze pembe kurdelalardan aldım. güzel bir yazı hazırlayıp matbaada kartını da bastırdık mı bebek şekerlerimiz hazır:))
kumaşı falan bulduk yaa yazı da oldu mu kavanoz falan en kolay kısmı..100 tne falan hazırlayacağım örtmen arkadaşlara falan da veririm dedim. hoşuma gitti çokkk:)
canım şekerler hazır olunca foto çek de bize de göster, merak ettim bitmiş halini. şirin olacaklar gibi.
ooooo kizlar baya kalabaligiz bugun... kizlar sizle bisi paylasicam ben gunde 4 bardaga yakin cay iciorum orta sonrada vicdan yapiyorum..ne olur bana bisi diyin icen var mi? gene ictim bugun uf ya uf vicdanim sizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?