2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım ılk hamıle kaldıgım da dr cayo yasaklamadı cay sınırlı nescafe yasak dedı ama bu drum colayı bıle serbest bıraktı ondan dert etme ben kola bıle ıcıyorum cay ne yapavcakkı

gökalpe ben çok şaşırmıştım biz hiçbişi demedik kola içebilirsin dedi bize:)
ama kola hamile olmayana da zararlı meltemcim yaa çok canın istemedikçe içme sen de
kaynana gibi oldum ben de burda:))

ben de yine ilk kızımda ağzıma sürmedim ama bunda cips kaçırmışlığım var itiraf ediyorum:)))
öyle canım istiyor ki her gün yerim zararlı olmasaaa

kaçamadım ben bir türlü çenem açıldı
haydin iyigeceler hatunlar inşallah sıkınılı haberlerimiz son bulur da rahatlarız hep beraberrr

evet haklısın cola zararlı ama kapı gıbı plesentalarımız var bızımmmmmmmmmmm:)

teyzeleri... ultrasonumuz... ya neden böyle yamuk yumuk çıkıyor yavrum :) ultrasondan di mi... sağlıklı dedi ama gözkapağı falan aşağıda depğil normal di mi normalini bilmiyorum ki bunun :)))

zeysima neler yapılıyor karaciğer diyetinde yumurtayı bıraktım ben bir süreliğine zaten böğk gelmiştiyemekten
canım baya bi araştırdık şöyle bi site var istersen sende bak kolestaz rahatsızlığı üzerine kurulmuş; Healthy Diet bu siteye ve başka yerlerden yaptığımız araştırmalara göre şöyle yapıyorum ben sanada bi fikir olur belki;
hayvansal yağlar yememeye çalışıyorum çok çok az, kızartma kesinlikle yemiyorum, yağı azalttım yani genel manada, bide yemek yaparken soğanı fln öyle abartı kavurmuyorum artık biraz öldürüyorm sadece.. aslında yumurta konusunda da tam bi netlik yok tüketimi kısıtlamamışlar ama burdaki doktorlar hep yumurta diyor bende emin değilim o konuda.. protein için istediğiniz kadar tüketebilirsiniz demiş sitede.. sadece yağlı olmayacak birde et yiyosun ama et suyu kullanma..
yarım veya tüm limonu ılık suya sıkıp içilmesi önerilmiş henüz yapmadım ama onu yapıcam bundan sonra..
yeşil sebze çok tüketmeye çalışıyorum kahvaltıya ıspanak salatası yapıyorum, akşamları salata yemeye çalışıyorum,pancar yaprağı fln yiyorum mesela.. sadece maydonozu çok tüketme o biraz tehlikeliymiş..ama az miktarda bişey olmaz..
şekeri çok azalttım zaten içecekleri şekersiz tüketirim, çikolata gibi içinde şeker olan şeyleride yemiyorum, reçel çok severim artık yemiyorum..işlenmiş şeyleri hiç tüketmeyin diyolar ama arada illaki oluyor mesela yoğurt yiyorum okuldayken yediğim şeyler oluyor, en basitinden.. aklıma geldikçe yazarım yine şimdilik bu kadar hatırladım

Son düzenleme:

Ay kuzum diyetin her turlusu zor valla Allah kolaylik versin sana da.

Ay kuzum diyetin her turlusu zor valla Allah kolaylik versin sana da.
sağol canım yaa, ben zaten sebze meyve çok severim onları yemek sıkıntı olmuyor, ama insan ne yiyeceğini şaşırıyor, belli alışkanlıklarımız olunca bi kal geliyo yani :) tereyağ manyağı biri olarak tereyağsız yemek nasıl yapılır diye önce ocağın başında düşünüyorum sonra yapıyorum bide ne çok işlenmiş gıda tüketiyomuşuz onu farkettim, şekerli yiyeceklerde cabası

Kizlar eski sevgilimin ablami etiketledigi bi paylasimi gordum ablamin face profilinde. Kendisi evli ve karisi sanirim 6 aylik hamile. Ablam onun kuzeniyle evli oldugu icin biliyorum.

Topraktan kucuk bi testi seklinde bi kumbaranin fotografini cekip koymus. Altina da söyle yazip heralde tüm arkadas listesini fotoya etiketlemis ki herkes gorsun.
"merhaba. Benim adim zehra elif. (kizi olacak, bu kizinin adi oluyo sanirim). Yakinda dunyaya gelecegim. Bu da benim kumbaram. Bize geldiginizde lutfen bu kumbaraya harclik atin. Eger gelemiyosaniz, harcligimi annem ve babamdan iletebilirsiniz."

Bu nasi bisiydir yaaaaa???
Evlat rizkiyla gelir! Para mi dileniyosun cocugunu kullanarak? Dua dile dua, dua etsin insanlar cocugun icin. Tovbe estagfirullah yaa sinirlerim oynadi! iyi ki evlenmemisim bu adamla!

canım ben akşam haberlerde gördüm, insanlar akın etmiş mağazaya, ödeme için saatlerce kuyruk beklemişler. haberde öyle bi iki indirimli ürün de gösterdiler ama hepsi kıyafetti. avrupa yakasında oturmama rağmen ben de gitsek diyordum eşime, ama unuttum onu. gerçi saatlerce kuyruk beklesem artık ne hale gelirdim bilmiyorum. biraz ayakta kalsam sırtım, belim ağrıdan mahvoluyorum zaten. ama millet acayip alışveriş yapmış haberlerde gördüğüm kadarıyla, bi kadın concord marka 2 bebek arabası filan almıştı. kıyafet alan çok olmuş. bi de haber biterken sanırım "indirim bir hafta sürecek" demişler. ben duymadım da eşim duymuş. birimiz gitsek de haber versek birbirimize. eğer haftaiçi tekrar yolun düşerse bi baksan da bize haber versen? gerçekten gelmeye değer mi? ben de ev tipi anakucağı almak istiyorum.

Iyikilerin oldugu için şükür et önce :) hala bir şekilde çevrende olması hiç hoş olmasa gerek. Ve böyle insan tipleri beni hayattan soğutuyor ...

ooooo kizlar baya kalabaligiz bugun... kizlar sizle bisi paylasicam ben gunde 4 bardaga yakin cay iciorum orta sonrada vicdan yapiyorum..ne olur bana bisi diyin icen var mi? gene ictim bugun uf ya uf vicdanim sizliyor

canım bende de kansızlık var ve ben de çaysız yapamıyorum. bazen günde 1 bazen 2 ama en fazla 3 bardak şekersiz içiyorum ve mutlaka açık içiyorum. havalar çok soğuk, çay içmeden ısınamıyorum. ayrıca çay içmemenin kansızlığıma çare olduğunu düşünsem hiç içmem ama ben zaten gebelik öncesinde de hafif kansızdım. doktorum çayı yasaklamadı, içmesen daha iyi olur dedi ama, en fazla 3 dedi,ona uyuyorum ben de. kupada içmemeye çalışıyorum. her sabah 1 kaşık pekmez mutlaka yiyorum ve ara öğün olarak da çekirdekli kuru üzüm(kan yapıyor) ve ceviz yiyorum. bundan sonrasını bilemem. gebelikte kansızlık çok yaygın bi problem olduğu için bi parça normalleştiriyorum diyebilirim durumu. yaz olsa içmemek daha kolay olurdu ama kış ayındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…