2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Iyikilerin oldugu için şükür et önce :) hala bir şekilde çevrende olması hiç hoş olmasa gerek. Ve böyle insan tipleri beni hayattan soğutuyor ...

Dogru diyosun sukur vallahi. En hoslasmadigim insan tipi maddiyatci insan. Yani benim esim varlikli bir aileden gelmesine, maasi ve mevkisi iyi olmasina ragmen Allah'ima sukurler olsun hic maddiyata onem veren bi insan degildir. Belki de onun bu karakteri sayesinde, bebek dogunca nasil gecinecegiz arabayi satamadik derken bircok kapi acildi hayirlisiyla. Rabbime sukurler olsun, bizi dogru yoldan saptirmasin insallah. Onunla evlenmeyi nasip etti bana, cok sansliyim. etrafimizdan da o tip insanlar uzak olsun insallah.

benim de hala donmedi. kafasi sag kaburgamin orda duruyor. pazartesi gitmistim. 5 ocakta gidicem nst ye giricem
ilk kez. insallah doner. oguma kadar donme ihtimali var. % 5 bebek donmuyormus. insallah o kisma dahil olmsyiz.

slm kızlar bana yardım edin sizdede oluyomu yaa gece sol meme tarafım cok agrıdı sancı girdi yanı bi kac sanıye girıyo snra bi daha bide sol tarafya hemn kalp sanıyorum korkuyorum kalp krizimi geçircem die :18::18: zaten bende kötü senaryo yazma kabılıyeti çok yüksek malesef hep böle korkularla geçiyo günlerım sizin göğüste agrı sancı oluyomuydu ya bide süt oluyo desem sag tarafımda nie olmuyo solda oluyoo hep böle düşüne düşüne kafayı yicem yaa ALLAHım su 2 ay gecse die dua ediyorum hep kalbım hızlı atıyo paranoyak oldum resmen

cnm korkma benmde oluyo aynıları hatta ben yatttıgım yerden kımıldayamıyorum bi süre ben bebiş dönüyo falan sanıyodm burda bi ark.. yalancı sancı dedı zaman yaklastıkca oluyomus yanı kramp kasılma hep var cnm hayırlısıyla bi dogursaydık..

günaydın yavrularrr hayırlı pazarlarrr hepinizee meltemm kocana selam söyle öğreneydi iyiydi du perşembe ben sorayım bari çay konuşulmuş valla şöyle diyim ben sigarayı bıraktım çayı bırakamıyorum zaten doğurayım bi demlik alıcam önüme tek başıma içecem ahdım var valla ben günde 4-5 bardak açık içiyorum bi zararı yoktur diye düşünüyorum kansızlık falan da yok şükür

günaydın canım, bende 3-4 bardak açık içiyorum öncesinde en az 10 bardak içtiğimi varsayarsak baya iyiyim :)

dünden beri bi tuhafım kızlar yaa tansiyonumla ilgili bi problem olabilir miki? hamile değilken hiç tansiyon problemi yaşamadığım için bilemiyorum, düştü ya da yükseldi gibi fazla ayakta durunca böyle bi ellerim titrer gibi oluyo içimde değişik bi his var :26: huzursuzluk gibi eczaneye gidip bi ölçtürsemmi acaba tansiyonumu

Gunaydin millettt

Pazar kahvaltimizi yaptik misss

Cnm cogu bayanin gogsunde ici su dolu zararsiz kistler oluyo ve bunlar fark edilmiyo bile. Meme bezleri buyurken bunlari sıkıstirdiginda aciyabiliyolar. Belki oyle biseydir. Korkulacak bisey yok.

Gunaydin cnm. Olctur tabi mutlaka. Belki de kan sekerin dusuyodur, yemekten ne kadar sonra oluyo bi dikkat et bakalim. Ac mi kaliyosun 2 saatten fazla?

Gunaydin cnm. Olctur tabi mutlaka. Belki de kan sekerin dusuyodur, yemekten ne kadar sonra oluyo bi dikkat et bakalim. Ac mi kaliyosun 2 saatten fazla?
yok canım yaa acıkınca değil daha kahvaltıdan yeni kalktım, şu rahatsızlık için içtiğim ilaç mı yapıyor acaba..

Hmm yaziuo mu oyle bi yan etki? Drunu bi ara sor istersen ya gecmedi mi hala? Tansiyonunu olcturfun mu?
doktorum özel değil canım yaa numarası fln yok,
şimdi gidip ölçtüreyim geçer mi diye bekledim ama yok, aslında eve tansiyon aleti almak lazım onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…