- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.901
Iyikilerin oldugu için şükür et önce :) hala bir şekilde çevrende olması hiç hoş olmasa gerek. Ve böyle insan tipleri beni hayattan soğutuyor ...
benim de hala donmedi. kafasi sag kaburgamin orda duruyor. pazartesi gitmistim. 5 ocakta gidicem nst ye giricemMerhaba kızlarrr geçmişi okumadan direk son sayfaya geçtim, canım ağrı olmadığısürece sorun yoktur diye düşünüyorum, çünki benimde bir yerde toplanıyor orada bir iki dk duruyor sonra geçiyor, ama bu esnada ağrım falan olmuyor,
Meltem'cim bugün doktora gittim 34+0 2300 gr olmuş liste için duyrulur
Ayrıca benim bebek daha dönmemiş, kafası yukarıdaymış, sizin bebişleriniz ne zaman döndü, benim gibi dönmeyen varmı
kızlaarrrr
kemeraltındaydık bugün
minik kavanozlardan ve içine badem şekeri ile nazar boncuğu alacak kayınvaldem
ben de pembe kumaş üstüne byaz puantiyeli tül aldım. bir de organze pembe kurdelalardan aldım. güzel bir yazı hazırlayıp matbaada kartını da bastırdık mı bebek şekerlerimiz hazır:))
kumaşı falan bulduk yaa yazı da oldu mu kavanoz falan en kolay kısmı..100 tne falan hazırlayacağım örtmen arkadaşlara falan da veririm dedim. hoşuma gitti çokkk:)
canım şekerler hazır olunca foto çek de bize de göster, merak ettim bitmiş halini. şirin olacaklar gibi.
cnm bebek şekerlerini ne zman vericeksin yanı hemn dogdugundamı yoksa mevlüt okutuncamı vericeksn bende istiyorum ama önce bebek çikolatası alırım die düşündüm biberon içinde şekerler var tüllü onlarıda mevlütünde dagıtırım dedim ama hangısini yapım kiçok eksik olunca kafam karısıyo liste yapmam lazım hemn
kızlar ya dün aksamdan beri karnıma agrılar kramplar saplanıyor kendimi kotü hisediyorum .gerızekalı doktorumu arasa mum koy ilacını ic gecer diyecegni biliyorum. araak istemiyorum .anneme diyorum olur öyle agrılar sonlara yakın diyor .şubatda gelcek bebegim daha .lütfen şubatda dogum yapacak anne adayları ve tecrubesi olanlar nasıhat versın yardımcı olsun ne yapmalıyım acaba .gecenı uyuyamadım :26:
günaydın canım, bende 3-4 bardak açık içiyorum öncesinde en az 10 bardak içtiğimi varsayarsak baya iyiyim :)günaydın yavrularrr hayırlı pazarlarrr hepinizeemeltemm kocana selam söyle öğreneydi iyiydi du perşembe ben sorayım bari çay konuşulmuş valla şöyle diyim ben sigarayı bıraktım çayı bırakamıyorum zaten doğurayım bi demlik alıcam önüme tek başıma içecem ahdım var valla ben günde 4-5 bardak açık içiyorum bi zararı yoktur diye düşünüyorum kansızlık falan da yok şükür
slm kızlar bana yardım edin sizdede oluyomu yaa gece sol meme tarafım cok agrıdı sancı girdi yanı bi kac sanıye girıyo snra bi daha bide sol tarafya hemn kalp sanıyorum korkuyorum kalp krizimi geçircem die :18::18: zaten bende kötü senaryo yazma kabılıyeti çok yüksek malesefhep böle korkularla geçiyo günlerım sizin göğüste agrı sancı oluyomuydu ya bide süt oluyo desem sag tarafımda nie olmuyo solda oluyoo hep böle düşüne düşüne kafayı yicem yaa ALLAHım su 2 ay gecse die dua ediyorum hep kalbım hızlı atıyo paranoyak oldum resmen
günaydın canım, bende 3-4 bardak açık içiyorum öncesinde en az 10 bardak içtiğimi varsayarsak baya iyiyim :)
dünden beri bi tuhafım kızlar yaa tansiyonumla ilgili bi problem olabilir miki? hamile değilken hiç tansiyon problemi yaşamadığım için bilemiyorum, düştü ya da yükseldi gibi fazla ayakta durunca böyle bi ellerim titrer gibi oluyo içimde değişik bi his var :26: huzursuzluk gibi eczaneye gidip bi ölçtürsemmi acaba tansiyonumu
yok canım yaa acıkınca değil daha kahvaltıdan yeni kalktım, şu rahatsızlık için içtiğim ilaç mı yapıyor acaba..Gunaydin cnm. Olctur tabi mutlaka. Belki de kan sekerin dusuyodur, yemekten ne kadar sonra oluyo bi dikkat et bakalim. Ac mi kaliyosun 2 saatten fazla?
günaydın canım, bende 3-4 bardak açık içiyorum öncesinde en az 10 bardak içtiğimi varsayarsak baya iyiyim :)
dünden beri bi tuhafım kızlar yaa tansiyonumla ilgili bi problem olabilir miki? hamile değilken hiç tansiyon problemi yaşamadığım için bilemiyorum, düştü ya da yükseldi gibi fazla ayakta durunca böyle bi ellerim titrer gibi oluyo içimde değişik bi his var :26: huzursuzluk gibi eczaneye gidip bi ölçtürsemmi acaba tansiyonumu
anne karnında çokca su sesi duyuyorlar belki ona benzetiyorlardır diye düşünüyorum, denemek lazım :)bana pek inandirici gelmedi.
yok canım yaa acıkınca değil daha kahvaltıdan yeni kalktım, şu rahatsızlık için içtiğim ilaç mı yapıyor acaba..
dene bakalim ise. yarayaak mi.anne karnında çokca su sesi duyuyorlar belki ona benzetiyorlardır diye düşünüyorum, denemek lazım :)
doktorum özel değil canım yaa numarası fln yok,Hmm yaziuo mu oyle bi yan etki? Drunu bi ara sor istersen ya gecmedi mi hala? Tansiyonunu olcturfun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?