- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.921
kızlar son günlerde tırsmaya başladım cidden. kızım aşağı vurp duruyo wc ye zor yetişiyorum .eski nefes darlığım azaldı. pedim hep ıslak wc den çıknca bile. bebişim karnımn bi yerinde toplanıyo sertleşiyor.bel sırt ağrım arttı. başım döndü gece. bu sabah da baldırım bi kasıldı yumurta kadar sertlik oldu bacağımda ova ova zor açtım ve yataktan kalkabildim. kuzum büyüyüp zamanında gelir inş...Allah yardımcımız olsun hepimizin
Oy masallah yavruna cok tatli olmus
Nerdesin kiz sen? Arada gorunup kaciyon?
cnm bebek şekerlerini ne zman vericeksin yanı hemn dogdugundamı yoksa mevlüt okutuncamı vericeksn bende istiyorum ama önce bebek çikolatası alırım die düşündüm biberon içinde şekerler var tüllü onlarıda mevlütünde dagıtırım dedim ama hangısini yapım kiçok eksik olunca kafam karısıyo liste yapmam lazım hemn
ben hastaneye de götüreceğim canım eve gelenlere de vereceğim. ilk etapta hemen onlar olsun istiyorum hevesim var:)
slm kızlar bana yardım edin sizdede oluyomu yaa gece sol meme tarafım cok agrıdı sancı girdi yanı bi kac sanıye girıyo snra bi daha bide sol tarafya hemn kalp sanıyorum korkuyorum kalp krizimi geçircem die :18::18: zaten bende kötü senaryo yazma kabılıyeti çok yüksek malesefhep böle korkularla geçiyo günlerım sizin göğüste agrı sancı oluyomuydu ya bide süt oluyo desem sag tarafımda nie olmuyo solda oluyoo hep böle düşüne düşüne kafayı yicem yaa ALLAHım su 2 ay gecse die dua ediyorum hep kalbım hızlı atıyo paranoyak oldum resmen
kalp krizi olsa sağa vururmuş sızısı son dönemlere girdik herkesler dertlendi işte:)
günaydın canım, bende 3-4 bardak açık içiyorum öncesinde en az 10 bardak içtiğimi varsayarsak baya iyiyim :)
dünden beri bi tuhafım kızlar yaa tansiyonumla ilgili bi problem olabilir miki? hamile değilken hiç tansiyon problemi yaşamadığım için bilemiyorum, düştü ya da yükseldi gibi fazla ayakta durunca böyle bi ellerim titrer gibi oluyo içimde değişik bi his var :26: huzursuzluk gibi eczaneye gidip bi ölçtürsemmi acaba tansiyonumu
hemşire bana tansiyonla ilgili en ufak bir şüphede asla bir şey olmaz deme yeni bi gebemizi kaybettik bu yüzden dedi. Allah korusun en önemli şeylerden biri muhakkak ölçtür canım
anne karnında çokca su sesi duyuyorlar belki ona benzetiyorlardır diye düşünüyorum, denemek lazım :)
su sesine susuyorlar gerçekten..bir de saç kurutma makinasıyla aspiratör sesinde susardı benim kızım.. anne karnı çok gürültülüymüş kalp damar su sesleri falan fıstık. o yüzden bu tarz sesler gaz sancısında da sakinleştiriyor kuzuları
maşallah onaaaaaa
kızlar son günlerde tırsmaya başladım cidden. kızım aşağı vurp duruyo wc ye zor yetişiyorum .eski nefes darlığım azaldı. pedim hep ıslak wc den çıknca bile. bebişim karnımn bi yerinde toplanıyo sertleşiyor.bel sırt ağrım arttı. başım döndü gece. bu sabah da baldırım bi kasıldı yumurta kadar sertlik oldu bacağımda ova ova zor açtım ve yataktan kalkabildim. kuzum büyüyüp zamanında gelir inş...Allah yardımcımız olsun hepimizin
nerelerdesin kız sen merak ettik geçen gün:) son zamanlar normal artık diyorlardı geçen gün bu tarz kasılmalara faln. oy oy oyyyy koca karınlar olduk hareketler her şey zorlaştı dimi:)
geçmiş olsun, amin canım. ağırlaştık sanırım o yüzden şikayetlerimiz artıyor..kızlar son günlerde tırsmaya başladım cidden. kızım aşağı vurp duruyo wc ye zor yetişiyorum .eski nefes darlığım azaldı. pedim hep ıslak wc den çıknca bile. bebişim karnımn bi yerinde toplanıyo sertleşiyor.bel sırt ağrım arttı. başım döndü gece. bu sabah da baldırım bi kasıldı yumurta kadar sertlik oldu bacağımda ova ova zor açtım ve yataktan kalkabildim. kuzum büyüyüp zamanında gelir inş...Allah yardımcımız olsun hepimizin
çok tatlı
kasım annelerini okurken bu çaydan çok bahsediyolardı işe yaradığını söylüyorlardı..bende içiyorum çay kahve bile içiyorum bazen walla bi zararı yoktur ya içiyorum yani bebeğimde 31+3 de 2150 grandı yani maşallah kahve düşük kilolu yapar derler ama maşallah normalde kilosu
bu arada kızlar humana çayı varmış süt artırıcı duydunuzmu baya bi süt yapıyomuş doğumdan sonra şerbetlere tatlılara gerek yok bence bu çayı içsek gayet kalitelide sütümüz olurmuş eczacı bi arkadaş dedi
biz de eşyalarımız ayırdık dolapları sildik iç dış
ablamızın oyuncaklarını düzenledik
haftaiçi yıkayıp ütüleyip kaldırcam artık
günaydın demiş miydim ben bir de
31+4 te 1500 dü benimki zayıf değil bence, birde 400 gr oynama olabiliyormuş eksik ya da fazla o yüzden takılmaya gerek yok,bişey sorcam kızlar , benim kuzum 32+4 te 1800 gr dı. çok mu zayıf. görenler de karnın 8 aylığa göre küçük diyolar.
tansiyonumu ölçtürdüm geldim birsy, ezel, gayet güzelmiş 11'e 7
hemşireye niye böyle oluyorum acaba dedim oda hamile olduğundan olabilir mi diye güldü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?