2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar son günlerde tırsmaya başladım cidden. kızım aşağı vurp duruyo wc ye zor yetişiyorum .eski nefes darlığım azaldı. pedim hep ıslak wc den çıknca bile. bebişim karnımn bi yerinde toplanıyo sertleşiyor.bel sırt ağrım arttı. başım döndü gece. bu sabah da baldırım bi kasıldı yumurta kadar sertlik oldu bacağımda ova ova zor açtım ve yataktan kalkabildim. kuzum büyüyüp zamanında gelir inş...Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ay yavrum insallah vaktinde gelir. Stress yapma sakin tamamnmi cnm? Stres de cok onemli bi faktor. Mg demirini ihmal etme. Allah korur melegini.

Oy masallah yavruna cok tatli olmus

Nerdesin kiz sen? Arada gorunup kaciyon?

annemler geldi canım işten gelip yemekti çaydı biraz hoşbeş derken gece oluyo zor takip ediyorum
bebişin eşyalarının hazırlığı gelen giden hiç vakit ayıramıyorum artık nerdeyse. allahtan bugün tatilim hemen muhabbete geldim

biz de eşyalarımız ayırdık dolapları sildik iç dış
ablamızın oyuncaklarını düzenledik

haftaiçi yıkayıp ütüleyip kaldırcam artık

günaydın demiş miydim ben bir de

tansiyonumu ölçtürdüm geldim birsy, ezel, gayet güzelmiş 11'e 7
hemşireye niye böyle oluyorum acaba dedim oda hamile olduğundan olabilir mi diye güldü bana

Son düzenleme:
geçmiş olsun, amin canım. ağırlaştık sanırım o yüzden şikayetlerimiz artıyor..
çok tatlı maşallah ona

bende içiyorum çay kahve bile içiyorum bazen walla bi zararı yoktur ya içiyorum yani bebeğimde 31+3 de 2150 grandı yani maşallah kahve düşük kilolu yapar derler ama maşallah normalde kilosu
bu arada kızlar humana çayı varmış süt artırıcı duydunuzmu baya bi süt yapıyomuş doğumdan sonra şerbetlere tatlılara gerek yok bence bu çayı içsek gayet kalitelide sütümüz olurmuş eczacı bi arkadaş dedi

bi gün kendi dr um dışında birine gitmiştim ne dicek diye devlet hastanesinde.. bebişin suyu az filan dedi su içmiyomusun dedi.
bende hakikaten 3 gün su içmesem aklıma gelmez ama çok çay tüketirim gün içinde.
sonraki hafta kendi dr um herşeyin normal olduğunu söyledi. suyu az filan değil di mi dedim?
yok dedi zaten sen cok cay tüketiyosun bi şekilde sıvı ihtiyacını karşılıyosun dedi. çay içme filan demedi yani. bende su içmeyi artırdım yinede

kasım annelerini okurken bu çaydan çok bahsediyolardı işe yaradığını söylüyorlardı..

biz de eşyalarımız ayırdık dolapları sildik iç dış
ablamızın oyuncaklarını düzenledik

haftaiçi yıkayıp ütüleyip kaldırcam artık

günaydın demiş miydim ben bir de

kıyamamm merak mı ettiniz kocam limiti düşürmüş nete çok girmiyorum. nefesim daralıyo bişi yaptığım yok zaten.

bişey sorcam kızlar , benim kuzum 32+4 te 1800 gr dı. çok mu zayıf. görenler de karnın 8 aylığa göre küçük diyolar.
31+4 te 1500 dü benimki zayıf değil bence, birde 400 gr oynama olabiliyormuş eksik ya da fazla o yüzden takılmaya gerek yok,
ben hastanede 9 aylık hamile bi kadın gördüm 4 aylık fln dese inanırdım yani o kadar küçüktü.. bakma sen harkese bana da sen daha doğurmadın mı demeye başladırlar şimdiden

benim de aynı haftada 1788 gr dı. zayıfsa benimki de öyledir. zannetmiyorum zayıf olduğunu yaaa... zayıf mı ki şuanda 34. haftada da 2300 gr....

bahsettiğin durum bazen bende de oluyor hatta kaç kere yemeğin başından kalktım yiyemedim ellerim titriyor başım dönüyor falan sebebini bilmiyorum ama malesef. Tansiyonunun iyi olmasına sevindim. Ama hamile iken normalden daha düşük oluyor tansiyonumuz

Kızlar ya başındaki dertlerden ne vitamin ne kan ilacı içiyorum cok canim sıkılıyor nolcak şimdi sağlıksız mi olcak benim yavrum icemeyen var mi ben gibi

arkadaşlar bende 2011 mart annesiyim şeker tadında cookies adında face de yeni bir site açtım kurabiyelerimi görmenizi isterim .üye sayım daha 26 beğenirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

Iyi akşamlar kızlar..bişi sormak istiyorum..geçen gün uyuduğum yerde karnım tirtir titredi ve inanamadım ilk önce depremmi oluyo dedim...ama fark ettimki karnım titiriyo aynı şeyi yaşayan veya neden olduğunu bilen varmı ...merak ettimm..

tansiyonumu ölçtürdüm geldim birsy, ezel, gayet güzelmiş 11'e 7
hemşireye niye böyle oluyorum acaba dedim oda hamile olduğundan olabilir mi diye güldü bana

cnm kac haftalık hamılesın benmde arada bi oluyo dediklerin bende kansızlık ta var bıraz ona yoruyorum ama korkuyorumda ellerımde titriyo basım uyusuyo sankı ne bilimm tansıyonda iyi ama :26: hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…