- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.941
bende içiyorum çay kahve bile içiyorum bazen walla bi zararı yoktur ya içiyorum yani bebeğimde 31+3 de 2150 grandı yani maşallah kahve düşük kilolu yapar derler ama maşallah normalde kilosu
bu arada kızlar humana çayı varmış süt artırıcı duydunuzmu baya bi süt yapıyomuş doğumdan sonra şerbetlere tatlılara gerek yok bence bu çayı içsek gayet kalitelide sütümüz olurmuş eczacı bi arkadaş dedi
kıyamamm merak mı ettinizkocam limiti düşürmüş nete çok girmiyorum. nefesim daralıyo bişi yaptığım yok zaten.
bişey sorcam kızlar , benim kuzum 32+4 te 1800 gr dı. çok mu zayıf. görenler de karnın 8 aylığa göre küçük diyolar.
benimde ilaç mumessili arkadaş humana yerine hipp marka diede çay varmış onu önerdi hatta numunelerden bir kaç tane verdihumana still tea canım o çay.. ben kızımda günde 3 bardak içiyordum..sütü arttırıyordur herhalde içmesem farksız olur muydu bilmem.. ama şu var ter kokusu yaptırıyor orası kesin.
içinde baharatlar falan var...bebiş gazlı olursa da rezene ve kimyon tohumunu demleyip onları içmek iyi geliyor..bebişe bir şey içirmiyoruz biz içiyoruz onlar sütümüzden zaten alıyor...
buraya girmekle limite bir şey olmaz kız gir sen yine de..nefesin niye daralıyor hani iç sıkıntısı mı yoksa göbek kilo vs fiziksel sebep mi canım?
benimki de 32 de 1800 gr dı. gayet iyi dedi prof dr. karnıma bakınca bebeğin gelişimi geri sanmış. açıncabana dedi ki büyüdüğünü hissediyor musun karnının? ben dedim evet.. kızımda da böyleydi benim karnım aşırı büyük olmuyor dedim.
ultrason sonrası da dediğin gibiymiş karnına bakınca 30 haftalık sandım ama gelişimi iyi maşallah dedi.
bir de kahve zeka gelişimini etkiliyor diye hamile bir arkadaşımdan duymuşluğum var kızlar..emin misin dersen hiç bilmiyorum tamamen kulaktan dolma bir bilgi
Iyi akşamlar kızlar..bişi sormak istiyorum..geçen gün uyuduğum yerde karnım tirtir titredi ve inanamadım ilk önce depremmi oluyo dedim...ama fark ettimki karnım titiriyo aynı şeyi yaşayan veya neden olduğunu bilen varmı ...merak ettimm..
AY COK SEVINDIM HADI GOZUN AYDINkızlar kan testi sonuçlarımı aldım. bir tanesinin referans aralığı yazmıyor diğerleri çok şükür normal gibi.. yaın okul çıkışı göstereceğim doktora.
bişey sorcam kızlar , benim kuzum 32+4 te 1800 gr dı. çok mu zayıf. görenler de karnın 8 aylığa göre küçük diyolar.
canım moralini bozmak istemem ama benimki 29 haftada 1 800 gramdı.ama belki yapısı minyondur takma kafana
AY COK SEVINDIM HADI GOZUN AYDIN
bende bugun sabah gorumceme kahvaltıya gıttım, oradan geldık dıger gorumcem geldı evı supurdu bende cekmece toparladım sonra akşam yemegı ıcın bıseyler soyledık kayınvalıdem de! geldı yedı gıttı , gorumcemle oglusun kıyafetlerı utuleyıp canta hazırlıcaktık ama kaynıvalıdesı hastalandıbende nıyetlendım yarım kalmasın dıye utuye oturdum oy yerım yumuk yumuk mınncaık hersey yaaa
benim hamile kalmadan önce hep 12/7 çıkıyordu, geçenlerde 10/6 çıktı bugünde 11/7 çok az düşmüş ama doktor düşmesi normal dedi.. bende bilemedim onun nedenini canım, eczacı çok kilo almaktan yada hamilelikten kaynaklıdır dedi ama bilemiyorum..bahsettiğin durum bazen bende de oluyor hatta kaç kere yemeğin başından kalktım yiyemedim ellerim titriyor başım dönüyor falan sebebini bilmiyorum ama malesef. Tansiyonunun iyi olmasına sevindim. Ama hamile iken normalden daha düşük oluyor tansiyonumuz
32 oldum canım, kansızlık olsa çok düşer tansiyonun dedi hemşire ama ne kadar biliyor bilemem,benim düşük değildi kanım en son ölçüldüğünde, değişik bi his evet bende anlatamıyorum huzursuz gibiyim, uyuyamıyorum flncnm kac haftalık hamılesın benmde arada bi oluyo dediklerin bende kansızlık ta var bıraz ona yoruyorum ama korkuyorumda ellerımde titriyo basım uyusuyo sankı ne bilimmtansıyonda iyi ama :26: hayırlısı
canım ben ıslak mendili yıkayıp kullanmayı düşünüyorum, yenidoğan bile olsa sonuçta kimyasal şeyler var içinde, ablama bi doktor tavsiye etmişti, yıkayıp kullanıyodu , o şekilde kullanabilirsin sonra o bitince istediğinden alırsın :)kızlar ne dicem
ben bebişe ıslak mendil alırken primanın normal almışım yenidoğan felan yazmıyor üstünde bişey olurmu acaba onu kullansam
kızlar ne dicem
ben bebişe ıslak mendil alırken primanın normal almışım yenidoğan felan yazmıyor üstünde bişey olurmu acaba onu kullansam
canım ben ıslak mendili yıkayıp kullanmayı düşünüyorum, yenidoğan bile olsa sonuçta kimyasal şeyler var içinde, ablama bi doktor tavsiye etmişti, yıkayıp kullanıyodu , o şekilde kullanabilirsin sonra o bitince istediğinden alırsın :)
benim hamile kalmadan önce hep 12/7 çıkıyordu, geçenlerde 10/6 çıktı bugünde 11/7 çok az düşmüş ama doktor düşmesi normal dedi.. bende bilemedim onun nedenini canım, eczacı çok kilo almaktan yada hamilelikten kaynaklıdır dedi ama bilemiyorum..32 oldum canım, kansızlık olsa çok düşer tansiyonun dedi hemşire ama ne kadar biliyor bilemem,benim düşük değildi kanım en son ölçüldüğünde, değişik bi his evet bende anlatamıyorum huzursuz gibiyim, uyuyamıyorum fln
tabıkı olmassprima sonucta da cok pahalılar yaa bide yenı 5 yıldızlı bez çıkmıs gecenlerde baktm fiyatına en pahalısı o napcam bilmiyorum aslında cok iyiye alıstırmasakmı napsak popolarını ama pişik olursa işte :26: oğlumda her marka kullanmıstım hiç pişik olmamıstı bastan bi popolarını deneyelım snra marka değiştiririz dimii
canım ben ıslak mendili yıkayıp kullanmayı düşünüyorum, yenidoğan bile olsa sonuçta kimyasal şeyler var içinde, ablama bi doktor tavsiye etmişti, yıkayıp kullanıyodu , o şekilde kullanabilirsin sonra o bitince istediğinden alırsın :)
yok canım herhangi bi gelişme, yarın burdaki doktorda randevum var, üst vücut ultrasonu yapacaklarmış nasıl bişey bende bilmiyorum, karaciğere ve safra kesesine bakacaklar sanırım, perşembe de bursaya tıpa gidicez, internetten randevu aldık inş sorun çıkmaz..canım var mı rahatsızlığınla ilgili bi gelişme. geçmişi okurken rastlayamadım. gittin mi üniversiteye falan??? yani diyet dışında herhangi bi tedaviye başladın mı?
o zaman üşüyebilir canım yaa, ucuz mendiller alıp bu şekilde kullanılabilir diye düşünüyorum, suyla temizlendiğinden emin olursam(onuda araştırırım) çok para vermeye gerek yok :) benim kardeşime en pahalı olanları bile pişik yapıyodu en iyisi suyla temizlemek :)ewet cok mantıklı aslında bebişi alıp banyoda poposunu suyla yıkayın diyolar dktorlar ılık suyla yada pamukla ama uzun sürmezmı yanı üşümesinler snra yavrucaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?