2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende hayal edemiyorum sen çaktırmadan aşamalı olarak ütüyü azalt
uffff nasıl olcak bılmıyorum esım ablası ıle aynı ısyerınde ve ablası cok tıtız tırnagından dısıne sacına herseyıne karısır kardesının ustundekını begenmez oglen yemegınde gder yenı kıyafet alır gıydırı cocuk gıbı bende mecbur kotu kazagı neyı varsa utuluyorum

way be ablaya bak sen kardeşinide ne cok severmıs hala bebiş sanıyo galiba

amaaan gıcıkmış o zaman ben olsam bende kasarım, sana ütücü lazım bacım bence

meltecim iyi akşamlar. sana bişey sormak istiyorum. yanlış hatırlamıyorsam sen egepole gidiyordun bizim bir öğretmen arkadaş orada doğum yapacak nasıl gidebilirim oraya. kendisine sormak hiç aklıma gelmedi sana sorayım dedim.

canım benimm sağol çok iyisinnbi kaç komşuma sordum 5 kg miş makineleri bi kişi daha var aklımda denicez şansımızı...

way be ablaya bak sen kardeşinide ne cok severmıs hala bebiş sanıyo galiba

amaaan gıcıkmış o zaman ben olsam bende kasarım, sana ütücü lazım bacım bence
yaı esım3 yasındaymıs babası oldugunde bi ablasıda 10 diğeri 13 yasında ımıs ufak abla buyutmus esımı yanı cocugu gıbı bızım evde de emegı buyuktur ondan dıyecek bır lafım yok huyu oyle kendıde ck duskubdur kıyafete ve utu olayına

canım ne taraftan geleceksın ona gore tarıf edeyım?

canım benimm sağol çok iyisinnbi kaç komşuma sordum 5 kg miş makineleri bi kişi daha var aklımda denicez şansımızı...
gerçekten çok ciddiyim arkadaşlara da hep diyorum ama kimse getirmedi el koyarım yıkattırdıklarına diye korkuyorlar benden sanırım ben burdaki kuru temizlemeye kabanımı verdim verdiğim gibi geri aldım desem yeridir nasıl temizlemişler anlamadım..

mahalle arası kuru temızlemelere vermeyın sakın en ıyısı avmlerdekı kuru temızlemecıler

bornovadayım ben. buradan olur konak falan nereden olursa. izbanın bi durağında görünüoydu sanki yada ben mi yanlış hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…