- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.981
yada kuru temızleme mecbureski usül leğene su doldurup ayaklarınla çiğneyebilirsin ama çok zor olur hemde temiz olmaz, rica edebileceğin büyük makinası olan yakınlarda oturan biri lazım sanaben, benim makinem 8 litre bana getir ben yıkayıvereyim
bende hayal edemiyorum sen çaktırmadan aşamalı olarak ütüyü azaltay bende hayal edemıyorum kendımı 3 erkegın utusuuuuuuuuuuukocama dedım zaten donlarını utulemıcem artık dıyeeeeeeeeeeeeeeeee
uffff nasıl olcak bılmıyorum esım ablası ıle aynı ısyerınde ve ablası cok tıtız tırnagından dısıne sacına herseyıne karısır kardesının ustundekını begenmez oglen yemegınde gder yenı kıyafet alır gıydırı cocuk gıbıbende hayal edemiyorum sen çaktırmadan aşamalı olarak ütüyü azalt
kumpirellacan aynı korkuları ben de yavaştan hissediyorum hatta bazen sezaryan olsam bi şekilde ben farketmeden iş bitse bile dediğim oluyorama ondan memnunda çok az duydum ne yalan söyleyim. ben şunları yapıcam Allah nasip ederse
epiduralli normal doğum
son ay hergün en az 30 dk yürüme (doğumu çok kolaylaştırıyormuş)
hergün 3-4 hurma (Hz Meryem'in doğumunda çok etkili olmuş)
son haftalarda bolca inşikak, tarık suresi ve ya musavvir tesbihi
ve pozitif düşünce
...
bazen de diyorum amaaaan doğsa da rahatlarım belimin ağrısı geçer bi güzel zayıflarım kendime şık şık kıyafetler alırım.bebişimde yanımda. az kaldı şunun şurasında. alıştırmam lazım kendimi dimi
uffff nasıl olcak bılmıyorum esım ablası ıle aynı ısyerınde ve ablası cok tıtız tırnagından dısıne sacına herseyıne karısır kardesının ustundekını begenmez oglen yemegınde gder yenı kıyafet alır gıydırı cocuk gıbıbende mecbur kotu kazagı neyı varsa utuluyorum
amaaan gıcıkmış o zaman ben olsam bende kasarım, sana ütücü lazım bacım benceuffff nasıl olcak bılmıyorum esım ablası ıle aynı ısyerınde ve ablası cok tıtız tırnagından dısıne sacına herseyıne karısır kardesının ustundekını begenmez oglen yemegınde gder yenı kıyafet alır gıydırı cocuk gıbıbende mecbur kotu kazagı neyı varsa utuluyorum
eski usül leğene su doldurup ayaklarınla çiğneyebilirsin ama çok zor olur hemde temiz olmaz, rica edebileceğin büyük makinası olan yakınlarda oturan biri lazım sanaben, benim makinem 8 litre bana getir ben yıkayıvereyim
way be ablaya bak sen kardeşinide ne cok severmıs hala bebiş sanıyo galiba
yaı esım3 yasındaymıs babası oldugunde bi ablasıda 10 diğeri 13 yasında ımıs ufak abla buyutmus esımı yanı cocugu gıbı bızım evde de emegı buyuktur ondan dıyecek bır lafım yok huyu oyle kendıde ck duskubdur kıyafete ve utu olayınaamaaan gıcıkmış o zaman ben olsam bende kasarım, sana ütücü lazım bacım bence
yada kuru temızleme mecbur
canım ne taraftan geleceksın ona gore tarıf edeyım?meltecim iyi akşamlar. sana bişey sormak istiyorum. yanlış hatırlamıyorsam sen egepole gidiyordun bizim bir öğretmen arkadaş orada doğum yapacak nasıl gidebilirim oraya. kendisine sormak hiç aklıma gelmedi sana sorayım dedim.
gerçekten çok ciddiyim arkadaşlara da hep diyorum ama kimse getirmedi el koyarım yıkattırdıklarına diye korkuyorlar benden sanırımcanım benimm sağol çok iyisinnbi kaç komşuma sordum 5 kg miş makineleri bi kişi daha var aklımda denicez şansımızı...
9 kilo aldım bendeslm hanımlar kilo durumlarınız nasıl ben 10.5-11 arası aldm
slm hanımlar kilo durumlarınız nasıl ben 10.5-11 arası aldm
mahalle arası kuru temızlemelere vermeyın sakın en ıyısı avmlerdekı kuru temızlemecılergerçekten çok ciddiyim arkadaşlara da hep diyorum ama kimse getirmedi el koyarım yıkattırdıklarına diye korkuyorlar benden sanırımben burdaki kuru temizlemeye kabanımı verdim verdiğim gibi geri aldım desem yeridir nasıl temizlemişler anlamadım..
bu konu hakkında konusmak ıstemıyorumslm hanımlar kilo durumlarınız nasıl ben 10.5-11 arası aldm
en yakın avm 50-60 km uzakta olduğunu varsayarsak makineye atmak kalıyor geriyemahalle arası kuru temızlemelere vermeyın sakın en ıyısı avmlerdekı kuru temızlemecıler
bu konu hakkında konusmak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?