2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende kötü olduğunu duymuştum... sen baya ciddisin anladığım kadarıyla... aklımdaki komşuya bi sorayım bakalım... olmazsa rahatsız edebilirim çok muzdaribim çünküü bu durumdan.yaa çok mutlu oldum böyle bi yakınlık gösterdiğin için. çok duygusallaştım birden yahuu.
zeyneep bi gün bana kahve içmeye gelsene...

en yakın avm 50-60 km uzakta olduğunu varsayarsak makineye atmak kalıyor geriye yada bırak kirli kalsın medeniyete gidince temizlenir
oyyyyyyyy kıyamam cok uzakmıs hakketen kırlı kalsın bencede
iyide neredeyse doğuracaksn ne kadar olabilr allah aşkına
bkonusmak ıstememek te haklıyım ama o kadar cok:)
bornovadayım ben. buradan olur konak falan nereden olursa. izbanın bi durağında görünüoydu sanki yada ben mi yanlış hatırlıyorum
canım yesılyurt dolmusu neredeyse onunde ındırıyor

bizim bi arkdaş 32 kilo aldı o kadar değilsindir sanırsam bi de ufak boylu balık etli bi hatundu. 30 kiloyu da alınca offf.. bi de 2. bebği ama doğumdan sonra gördüğümde öyle rahatsız edici bi görüntüsü de yoktu en fazla 6-7 kilo kalmıştı fazladan üstünde... bence bu kiloları takmaya değmez. sağlıklı olalım yeterki

Son düzenleme:
canım yaa gurbette insan başkalarına çok ihtiyaç duyuyor, ben ramazanda taşındım evime, buzdolabı yoktu aldık gelmedi bi türlü.. herşeyi küçük küçük alıyodum,hergün iftar vakti eşim gidip marketten soğuk su almak zorunda kalıyodu, komşularımdan bir tanesi bir kere gelip bişeye ihtiyacın var mı diye sormadı.. gelmemeleri sorun değil başımızın çaresine baktık çok şükür ama insan bi tuhaf oluyo yakınlarında biri olsun istiyo yardım etmesede yardıma ihtiyacın var mı diye sorsalar yeterdi.. yemeği geçtim su bile getirmediler düşün..o kadar evi boyattık temizledik ettik kapının zili hiç çalmadı, izniği zaten çok sevmiyodum iyice nefret ettim..

allahtan hala orantıyı kaybetmedım de ordan kurtuluyorum gecenlerde bı mobılya magazasına gıttım arkadasın ısı vardı orada musterı temsılcısı olan cocuğu tanıyormus benle sohbet etmeye basladı neyınız olacak falan fılan esı de benım dr da dogum yapmıs falan bana dıyorkı tam erkek annesısınız kılo almamıssınız sankı benı daha once gordude alıp almadıgımı bılıyor ne guldum yaaaaa

anlıyorum seni burda insanlar biraz garip... insanlıktan uzak.. bizim oralarda böyle değildir pek. burası küçük ama büyük şehir alışkanlıkları çoktan yerleşmiş. benim mahllem kısmen iyi sağolsunlar... herkes çok paragöz mesela burda. çok dikkatimi çekmişti...
ama bak ben ne zaman istersen burdayım teklifimi tekrarlıyorum kahve içmeye mutlaka bekliyorum..

çok komik kadınlar kulübünü mü okuyor acaba o eleman, erkekler pek böyle yorumlar yapmazlar genelde

çok komik kadınlar kulübünü mü okuyor acaba o eleman, erkekler pek böyle yorumlar yapmazlar genelde
cok guldum bende o gun bı tuhaftı zaten hersey bu olaydan 1 saat sonra kıpaa gectık salıhlerın aya cıktık gezısı vardı 7/8 tane unıversıte gencı kız erkek karısık orada beklıyorum kızlar geldı karnımı sevmeye falan basladı sorular soruyorlar falan oradanda ahkam kesıyolar erkeklere bız bayanların ısı soyle zır falan bu sefer erkekler sardı basımı ıste kızda yayvan olurmısta erkekte sıvrı olurmusta , karnıma bakıylar tekmeleyecekmı acaba dıye tam komedıydı yanı

meşhur oldun yani. ama insanın hoşuna gidiyo, herkes bi yere girdin mi senle ilgileniyo

onların aklı bir karış havadadır zaten gerçekten enteresan bi gün olmuş

görmemişim yazdığını :) sağol canım bende beklerim, aman burdakilerin tuhaf huyları konuşarak bitmez zaten canım sıcaklık adına hiç bişey yok.. göl ve yeşil olmasa çekilmez

meşhur oldun yani. ama insanın hoşuna gidiyo, herkes bi yere girdin mi senle ilgileniyo

hehe gençlik işte.. hey gidi günler..
yahu ben anne de olunca daha bi orta yaşlı gibi hissediyom kendimi.
o üniversite öğr. nin geyikleri gezmeler tozmalarr off özledim mi ne?
olabılır ben arada gorumcemın oğluyla cıkıyorum starbucks yapıp gelıyorum cok ıyı gelıyor sohbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…