2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bişey sorucam 4 gündür ishalim, özellikle sabahları çiş yapar gibi yapıyorum akşama doğru biraz daha düzeliyor. bugün patates, leblebi ve kolayla beslenicem geçmezse doktorumu arayacağım. bebişin hareketlerinde sıkıntı yok ama suyu azalırsa diye de korkmuyo değilim. bol bol su içiyorum yine de bana mısın demiyor doktorumu aramalı mıyım??

bence aramalısın, geçmiş olsun

Son düzenleme:
Cnım cok sevındım onemlı bısey olmamasına ınsallah boylede devam eder teshıs
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazar degdı topıgımızeeeee ben ıcak ortasından ıtıbaren baslarız dogurmaya dıyordum
tugbacım nolur nolmaz sen bı dr a gıt derım ben

günaydın kuzularrrrrr 37. haftaya son 4 gün

ohh hadi gözün aydın canım çok sevindim kötü birşey olmamasına inşallah daha da artmaz da sıkıntısız atlatırsın bu süreci

geçmiş olsun kuzu dikkat et valla bende bel fıtığı var şu son 4 güne kadar o kadar rahatmışım ki şimdi her adım ayrı bir işkence valla bebek aşağı indikçe benim fıtığı zorluyo sanırım bakalım ne olacak

hadi gözün aydınn güle güle kullanın

sen yine muhakkak dr una git ama nişan ın daha koyu ve miktar olarak da fazla olması gerekiyor diye biliyorum ben

Günaydın kızlar ben geldim çalışabilir raporumu da aldım geldim son bir ay
hoşgeldin canım nasıl gribin geçti mi ?

dayanıcam ve çalıştığım 5 haftayı kızımla hasret gidereceğim günlerime ekliycem.

dayan dayan bak bende sanki daha dün aldım raporu ama bu hafta son çok zor oluyor evet ama sonrasında bebişle vakit geçirmek paha biçilemez olacak

papapa senle hemen hemen aynı günlerdeyiz ben de aynı durumdayız, muz yiyorum geçsin diye bol bol su içiyorum perşembe gidince soracaktım hatta ama acaba bulunduğumuz haftadanmı ki diye düşündüm şimdi

esincim bi tuhaf ya, 8 de kalktım şimdiye kadar 2 defa tuvalete gittim bile.. karnım gurul gurul bi sağdan bi soldan ( canım kaloriferin dibine minder atıp üstüne uzanmak istiyor ama sıcak da doğumu tetikler diye korkuyorum. öğle arasında doktoru arayacağım bakalım geçmesi için bişey der mi? ben de patates haşlıyorum şimdi. bugünkü menüm patates :))

bendede var aynı sıkıntıdan galiba magnezyum yapıyor diye düşünüyorum ben sabah uyanıyorum çok afedersiniz hemen tuvalete koşşşşşşşşşşşş akşam eve bi geliyorum allahımmmm zor yetiştiriyorum anlamadım valla bende

günaydınlar millet
günaydın canım

ben magnezyuma ara verdim bitti çünkü :)) sabah akşamsa yine iyi, ben 6-7 defa gidiyorum günde :S allahtan evdeyim de sorun olmuyo bi de çalışsam bu durumda eyvah eyvah

çok sıcakta durma ama kendini sıcak tut . ne büyük çelişki oldu di mi

ben hiç magnezyum içmedim

bence kesinlikle bulunduğumuz haftalarla alakalı diyorum o zaman bebikler aşağı indikçe bağırsakların feleği şaştı bence

ayyy bi kabız oluruz bi ishal :)) neyse yalnız değilmişiz :)) kaloriferin üzerine havlu koyuyorum canım, sonra o havluyu bacaklarımın üstüne koyuyorum :)) belime karnıma asla bizim doktor da ultrason monitörünün üstüne yastık koyuyor sıcacık oluyor orda, ultrasona bakarken de yastığı bacaklarıma koyuyor sıcacık oluyor :)) tehlikeli olsa o yapmazdı diyerekten ben de havlu koyuyorum

günaydın kızlar ve bebişleri nasılsınız. bir süredir giremiyorum okulda işler bayağı yoğunlaştı. cmt. dra gittik çalışabilir raporu aldık. bebeğimi gördüm ama biraz zayıfmış beslenmene dikkat et dedi dr. daha ne dikkat edeceksem. ben bir geçmiş yapayım geleyim. tabi yapabilirsem neçok konuşmuşsnz :))

canım benim de hem gelişimi 1 hafta geriden geliyordu hem de kilosu zayıftı. afyondaki doktorum balık yağı verdi marincap, onu kullandığımdan beri her şey (bacak boyu hariç ki o da genetik) haftasıyla uyumlu, hatta kafa 1 hafta önden gidiyor. istersen bunu deneyebilirsin hiçbir yan etkisi yok. ben unutmazsam günde 1 tane alıyorum, 2 güne 1 de alabilirsin. onun dışında ceviz, brokoli, süt, yoğurt, peynir ve yeşillik gelişimini etkiliyor. aklında bulunsun

günaydın kızlar işte son 4 günüm herkez doğuma gün sayıyor ben tam tersi çok işim var çok evi boyatmam lazım oda almadığımız için eymen için de yatak odasında düzenleme yapmam lazım anam ikisi de küçük olunca herşey birbirine karıştı hepsini ayırmam lazım bi de ben acayip takıntılıyım dolaplarımın içi bile düzenli olmalı bizim yatak odası baya hareketli geceçek oda da dört kişi olacağız oda almak için önce odamın birini boşaltmam lazım bide bebek odası istemiyorum genç odası tarzın da alacağız ben bunları 1 ay da nasıl yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…