- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.221
bişey sorucam4 gündür ishalim, özellikle sabahları çiş yapar gibi yapıyorum akşama doğru biraz daha düzeliyor. bugün patates, leblebi ve kolayla beslenicem geçmezse doktorumu arayacağım. bebişin hareketlerinde sıkıntı yok ama suyu azalırsa diye de korkmuyo değilim. bol bol su içiyorum yine de bana mısın demiyor doktorumu aramalı mıyım??
bence aramalısın, geçmiş olsun
günaydın kızlar nasılsınız bizde kızımla geldik işimize çalışmaya başlayacağız
Cnım cok sevındım onemlı bısey olmamasına ınsallah boylede devam eder teshısmerhaba kızlar canım gittim ultrason çekti, herşey normal sadece karaciğer kanallarım genişlemiş o yapıyormuş sorunuda.. karaciğerin iflasından bahsetti dehiliyeci dedim, radyoloji uzmanına, gülümsedi burdan hiç öyle görünmüyor çok büyük bi sıkıntı yok hamilelikten dedi, karaciğer yağlanması fln yokmuş..perşembede bursa tıpa gidicem, birde orda baksınlar bakalım.. kan değerlerim yeniden ölçülmedi düştü mü düşmedi mi bilmiyorum ama hala kaşınıyorum..istersen numaralarını bulabilirim?ben aldım ev tipi, salonda mutfakta bizim yanımızda dururken otursun uyusun diye..canım yaa ezele de sanada çok sevindim, inş böyle devam edersiniz sağlıklı şekilde, kimseye yaşatmasın Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi amin. doktor bu şekilde devam ederse hamileliğin sonuna kadar sorun çıkmaz normal şekilde doğurursun dedi, bebek büyüdükçe sorunu artırırsa sıkıntı olur dedi, inş artırmaz minik meleğim..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar gunaydınn cok erken bır saat kımsecıkler yok ama 6 dan berı ayaktayım ve endıselıyım tuvaletım geldı kalktım herzamankı gıbı peceteye sılınce acık renkte kan geldı bıkac kere sılınce cok az mıktarda geldı snra ped koyup yatım bakım dedım 1 saat snra baktım bısı yok ama ıcımı kemırdı saat 9 olsa doktoru arayp gıdıcm bakalm ne dcek bu sırada kızımn hareketlerını takıp ettım herzamankı gıbı hareket edıo yalnz adet agrısı gıbı agrılarım var hatta 2 gun once cenemde sıvılce bıle cıktı dalga gecmstım adet olcam heralde dıe sımdı bu kan neyın nesı catlıcam ya 35+2 gunlugum bugun bebek bukadar erken gelıor olablr mı
merhaba kızlar canım gittim ultrason çekti, herşey normal sadece karaciğer kanallarım genişlemiş o yapıyormuş sorunuda.. karaciğerin iflasından bahsetti dehiliyeci dedim, radyoloji uzmanına, gülümsedi burdan hiç öyle görünmüyor çok büyük bi sıkıntı yok hamilelikten dedi, karaciğer yağlanması fln yokmuş..perşembede bursa tıpa gidicem, birde orda baksınlar bakalım.. kan değerlerim yeniden ölçülmedi düştü mü düşmedi mi bilmiyorum ama hala kaşınıyorum..istersen numaralarını bulabilirim?ben aldım ev tipi, salonda mutfakta bizim yanımızda dururken otursun uyusun diye..canım yaa ezele de sanada çok sevindim, inş böyle devam edersiniz sağlıklı şekilde, kimseye yaşatmasın Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi amin. doktor bu şekilde devam ederse hamileliğin sonuna kadar sorun çıkmaz normal şekilde doğurursun dedi, bebek büyüdükçe sorunu artırırsa sıkıntı olur dedi, inş artırmaz minik meleğim..
İyi aksamlar kizlar. Bugun kendimi iyi hissetmiyorum. Sekerim hep dusuk seyretti. Basim cok agriyo, bi halsizlik var. Aksam artti iyice. Kocam yetisti saolsun.:2: dun islak kafayla disari cikmistik, sanirimnkokusu simdi cikiyo.
Bikac gundur de seyim agriyo ya. Ama kasiklarim degil boyle on taraf hani en ustu. Ordaki kemik sanki agriyan, genisliyo mu ne, ya da agirligin baskisindan mi acaba? Var mi benzerini yasayan?
hadi gözün aydınnherkese selaaamm..
kaç gündür giremedim nete bi türlü işten güçten geçmiş yapmak istedim baktım okumakla biticek gibi değil çok çene çalmışsınız yine
neyse eeeenn sonunda kavga dövüş odamızı teslim ettiler.odamızı yerleştirdik bi güsel olduuu bi güsel oldu odadan çıkasıım gelmiyocicilerinide yerleştirdik dolabı açıp habire kızımın cicilerine bakıyorum ya ne keyifli bişii bu yaa.bugünde doktora gittik kızım büyümüş kıpır kıpırdı çok datlıydı yine 2.150 gr olmuş
kızlar gunaydınn cok erken bır saat kımsecıkler yok ama 6 dan berı ayaktayım ve endıselıyım tuvaletım geldı kalktım herzamankı gıbı peceteye sılınce acık renkte kan geldı bıkac kere sılınce cok az mıktarda geldı snra ped koyup yatım bakım dedım 1 saat snra baktım bısı yok ama ıcımı kemırdı saat 9 olsa doktoru arayp gıdıcm bakalm ne dcek bu sırada kızımn hareketlerını takıp ettım herzamankı gıbı hareket edıo yalnz adet agrısı gıbı agrılarım var hatta 2 gun once cenemde sıvılce bıle cıktı dalga gecmstım adet olcam heralde dıe sımdı bu kan neyın nesı catlıcam ya 35+2 gunlugum bugun bebek bukadar erken gelıor olablr mı
hoşgeldin canım nasıl gribin geçti mi ?Günaydın kızlar ben geldimçalışabilir raporumu da aldım geldim son bir ay
dayanıcam ve çalıştığım 5 haftayı kızımla hasret gidereceğim günlerime ekliycem.
bişey sorucam4 gündür ishalim, özellikle sabahları çiş yapar gibi yapıyorum akşama doğru biraz daha düzeliyor. bugün patates, leblebi ve kolayla beslenicem geçmezse doktorumu arayacağım. bebişin hareketlerinde sıkıntı yok ama suyu azalırsa diye de korkmuyo değilim. bol bol su içiyorum yine de bana mısın demiyor doktorumu aramalı mıyım??
tuğba gitti sanırım doktora 9da gidicem diyodu, inşallah iyi haberlerle gelir :S
esincim bi tuhaf ya, 8 de kalktım şimdiye kadar 2 defa tuvalete gittim bile.. karnım gurul gurul bi sağdan bi soldan( canım kaloriferin dibine minder atıp üstüne uzanmak istiyor ama sıcak da doğumu tetikler diye korkuyorum. öğle arasında doktoru arayacağım bakalım geçmesi için bişey der mi? ben de patates haşlıyorum şimdi. bugünkü menüm patates :))
günaydın canımgünaydınlar millet
bendede var aynı sıkıntıdan galiba magnezyum yapıyor diye düşünüyorum ben sabah uyanıyorum çok afedersiniz hemen tuvalete koşşşşşşşşşşşş akşam eve bi geliyorum allahımmmm zor yetiştiriyorum anlamadım valla bende
çok sıcakta durma ama kendini sıcak tut . ne büyük çelişki oldu di miesincim bi tuhaf ya, 8 de kalktım şimdiye kadar 2 defa tuvalete gittim bile.. karnım gurul gurul bi sağdan bi soldan( canım kaloriferin dibine minder atıp üstüne uzanmak istiyor ama sıcak da doğumu tetikler diye korkuyorum. öğle arasında doktoru arayacağım bakalım geçmesi için bişey der mi? ben de patates haşlıyorum şimdi. bugünkü menüm patates :))
bendede var aynı sıkıntıdan galiba magnezyum yapıyor diye düşünüyorum ben sabah uyanıyorum çok afedersiniz hemen tuvalete koşşşşşşşşşşşş akşam eve bi geliyorum allahımmmm zor yetiştiriyorum anlamadım valla bende
çok sıcakta durma ama kendini sıcak tut . ne büyük çelişki oldu di mi
ben hiç magnezyum içmedim
bence kesinlikle bulunduğumuz haftalarla alakalı diyorum o zaman bebikler aşağı indikçe bağırsakların feleği şaştı bence
günaydın kızlar ve bebişleri nasılsınız. bir süredir giremiyorum okulda işler bayağı yoğunlaştı. cmt. dra gittik çalışabilir raporu aldık. bebeğimi gördüm ama biraz zayıfmış beslenmene dikkat et dedi dr. daha ne dikkat edeceksem. ben bir geçmiş yapayım geleyim. tabi yapabilirsem neçok konuşmuşsnz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?