- 18 Şubat 2011
- 247
- 14
- 98
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.241
günaydın kızlar işte son 4 günümherkez doğuma gün sayıyor ben tam tersi çok işim var çok evi boyatmam lazım oda almadığımız için eymen için de yatak odasında düzenleme yapmam lazım anam ikisi de küçük olunca herşey birbirine karıştı hepsini ayırmam lazım bi de ben acayip takıntılıyım dolaplarımın içi bile düzenli olmalı bizim yatak odası baya hareketli geceçek oda da dört kişi olacağız oda almak için önce odamın birini boşaltmam lazım bide bebek odası istemiyorum genç odası tarzın da alacağız ben bunları 1 ay da nasıl yapacağım
selam kızlar herkese bugece sabaha kadar hiç uyuyamadım ya karın ağrısından ölücektim üşütüyoruz galiba
canım benim de hem gelişimi 1 hafta geriden geliyordu hem de kilosu zayıftı. afyondaki doktorum balık yağı verdi marincap, onu kullandığımdan beri her şey (bacak boyu hariç ki o da genetik) haftasıyla uyumlu, hatta kafa 1 hafta önden gidiyor. istersen bunu deneyebilirsin hiçbir yan etkisi yok. ben unutmazsam günde 1 tane alıyorum, 2 güne 1 de alabilirsin. onun dışında ceviz, brokoli, süt, yoğurt, peynir ve yeşillik gelişimini etkiliyor. aklında bulunsun
teşekkür ederim cnm. balık yağı hariç hepsini yapıorum,dengeli besleniorum elimden geldiğince dr sorun yok dedi ama bunuda deneyeyim....:))
ay aynen canım ya gece boyunca kedi gibi peteklerin dibinden ayrılmadım karın ağrısından ölüyorum sandım
oğluşlarla kahvaltı yapıp geldık
62 al canım nerden alıyorsdun
ben gece ruyamda onu gordum uyanmak ıstemedım hıcccccccc dogmus ruzgarım bembeyaz masmavı gozlu cok guzel bır bebek emzırmeye calışıyorum emmeyı beceremıyor yarım yamalak emmeye calışıypr cok gercektı yaaaaaaaaaaaafiyet olsun, yarasın rüzgarına :))
ben gece ruyamda onu gordum uyanmak ıstemedım hıcccccccc dogmus ruzgarım bembeyaz masmavı gozlu cok guzel bır bebek emzırmeye calışıyorum emmeyı beceremıyor yarım yamalak emmeye calışıypr cok gercektı yaaaaaaaaaaa
delüüüüüüüüü takvımıne baksana aramızda 2 gun var:)az kaldı rüyaların gerçek olmasına :)) bak senin 1 ayın kaldı :))
iyi akşamlar kızlar
canım bendede aynı ağrı var peki senin nasıl anlaşıldı varis olduğu aşağıdan kontrollemi belli oldu:26:[/QUOTE
vajinamda kücük leblebi kadar bir şişlik oldu ve agrı cok aettı otururken kalkarken hep orası acıdı.doktora gösterdim ve varis dedi.içeriyede baktı oradada var dedi ve doğum yaklaştıkca artıyolar ne yapıcam bilmiyorum cok zor.umarım doğumdan sonra gecer
delüüüüüüüüü takvımıne baksana aramızda 2 gun var:)
iyi akşamlar kızlar
canım bendede aynı ağrı var peki senin nasıl anlaşıldı varis olduğu aşağıdan kontrollemi belli oldu:26:[/QUOTE
vajinamda kücük leblebi kadar bir şişlik oldu ve agrı cok aettı otururken kalkarken hep orası acıdı.doktora gösterdim ve varis dedi.içeriyede baktı oradada var dedi ve doğum yaklaştıkca artıyolar ne yapıcam bilmiyorum cok zor.umarım doğumdan sonra gecer
canım çok geçmiş olsun yaa, umarım hemen geçer.. bi doğursaydık...
hala tuğbadan haber yok, telefonu olan yok mu tuğbanın?? hatunun sat da erkenmiş, doğuma falan almış olmasınlar :S
amannnn ebnım dr a kalsa 26 sında da almıcak bu gıdışle ben bdt te dogururum artık :)seninki kesin tarih şekerim :)) ben bilmiyorum ki 2 hafta mı var 6 hafta mı :)) sezaryen mi normal mi :)) bi belirsizliktir gidiyoruz bakalım :)
amannnn ebnım dr a kalsa 26 sında da almıcak bu gıdışle ben bdt te dogururum artık :)
günaydınlar millet
oğluşlarla kahvaltı yapıp geldık
günaydın canım hoşgeldin gerçi öğlen oldu ben cvp yazana kadar ama:))
sizede afiyet bal, şeker, kaymak olsun inşallahhh...
Sinemm kuzitomm kolay gele çok yorma kendini iş yapıcam diye.Alcağın tulumdan bende aldım oğluma teyzesi çok hoşuma gidiyor kızı yetiştirdinmi baya yazmıyosunda msnden(
Buarada tuğbadan hbr varmı tlf nunu istemiştim çıktı heralde o sırada bidahada haberleşemedik merak ettim inş. kötü bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?