2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Allah kolaylık versinnnn baya yoğun geçecek anlaşılan son ayın ama dikkat et çünkiii bu son aylarda enerji depolamamız lazım :) tugbayı bende nerak ettimm yaaa haber yok halaaa galibaaa:18:

teşekkür ederim cnm. balık yağı hariç hepsini yapıorum,dengeli besleniorum elimden geldiğince dr sorun yok dedi ama bunuda deneyeyim....:))

teşekkür ederim cnm. balık yağı hariç hepsini yapıorum,dengeli besleniorum elimden geldiğince dr sorun yok dedi ama bunuda deneyeyim....:))

zararı yok benim 66 yaşında k.validem bile kullanıyor :))) ben ilk başta kullanmam dedim o zaman daha 4 aylıktı, 7 aylık olana kadar kullanmadım baktım hala geriden geliyor, en azından deneyeyim vebalini almayayım dedim. kullandım 2 hafta sonraki kontrolde normale dönmüştü (alakası var mı bilmiyorum ama ben bağlantılı olduğunu düşündüm) şimdi de önden gidiyor :))

ay aynen canım ya gece boyunca kedi gibi peteklerin dibinden ayrılmadım karın ağrısından ölüyorum sandım

aman canım sıcağı beline karnına çok yaklaştırma, doğumu tetiklermiş.. ben peteğe havlu koyup sonra da bacaklarıma koyuyorum :))

az kaldı rüyaların gerçek olmasına :)) bak senin 1 ayın kaldı :))

günaydınlar millet

günaydın canım hoşgeldin gerçi öğlen oldu ben cvp yazana kadar ama:))

oğluşlarla kahvaltı yapıp geldık

sizede afiyet bal, şeker, kaymak olsun inşallahhh...

Sinemm kuzitomm kolay gele çok yorma kendini iş yapıcam diye.Alcağın tulumdan bende aldım oğluma teyzesi çok hoşuma gidiyor kızı yetiştirdinmi baya yazmıyosunda msnden (

Buarada tuğbadan hbr varmı tlf nunu istemiştim çıktı heralde o sırada bidahada haberleşemedik merak ettim inş. kötü bişey yoktur

haber yok canım daha 8:45 te çıkmıştı, çok da oldu girmedi ( sat 13 nisanmış tuğbanın, doğuma mı girdi acaba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…