- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.261
62 al canım nerden alıyorsdun
:))) kalsın acık daha ben ona dedım 15 ocaktan sonra ozgursun oğlum:)kız rüzgar şimdi çıksa 4 kilo çıkar zatenay şaka maka doğuruyoruz yahuu
guzel hangısıne karar verdın 62 56vipdükkan dan canım ŞİPŞİRİN BEBE 26,99 nasıl
vipdükkan dan canım ŞİPŞİRİN BEBE 26,99 nasıl
:))) kalsın acık daha ben ona dedım 15 ocaktan sonra ozgursun oğlum:)
guzel hangısıne karar verdın 62 56
kuzu ya sanki ben havuzludan daha ucuza aldım bunukazıklanmada
21ındede 3 kısı doguracaktışşş rüzgar !! annenin sözünü dinle bakayım teyzecim :)))
ocak annelerinden biri daha doğurmuş 15inde :))
62 olanı alıyorum canım
yavru kuş bizimkiler hep pişti olduhemen hemen herşeyimiz aynı bu tulumlar hep aynı fiyat hem korgo ödemeyeceğim yani havuzlu hana da gitsem yol parası filan aynı ya geliyor bebeğim
21ındede 3 kısı doguracaktı
dagılınnnnnnnnnnn subat anaları gelıyoooooooooooooooovalla öle eymenle canı biaraya getirmeyelim bishaklısın aslında yol parası yorgunluğu, oraya gittiğinde elin boş durmıcak yenilerini ekliceksin pahalıya patlıcak :) neyse bis yemeğe giidyos kuzum
meltem adrenalin yaptırıyon bacım bize :))) acı gerçekler dimi?
benimde 39 günüm kalmışD
dagılınnnnnnnnnnn subat anaları gelıyoooooooooooooooo
Geliyoruz valla dün doktorum ocak ın ilk haftasına kadar doğum olur senin dedi :18:
kızlar ya ben geçmşi okuyamıorum bi türlü çocuklar girip çıkıo sınavlar yaklaştıbiri özet geçsin hayrına tuğbaya nolmuş???
canım tuğbanın sanırım nişanı geldi :S sabah tuvalete kalkmış silince de pembe kan görmüş bi damla kadar, 9da doktora gitti hala haber yok
nişan gelince hemen doktoramı gitmek gerekiyor canım
nişandan nekadar sonra dogum oluyorki acaba:44:
ocak çok erken değil mi yaa!!!
Erken canım da benim suyum sızıo yavaş yavaş o yüzden erken olucak..
Nişanı gelen arkadaşın doğumu 1-2 hafta ötelenebilir iğnelerle fln inşallh en azından hemen doktora gitmiş önlemini alırlar
Geliyoruz valla dün doktorum ocak ın ilk haftasına kadar doğum olur senin dedi :18:
Erken canım da benim suyum sızıo yavaş yavaş o yüzden erken olucak..
Nişanı gelen arkadaşın doğumu 1-2 hafta ötelenebilir iğnelerle fln inşallh en azından hemen doktora gitmiş önlemini alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?