2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

valla öle eymenle canı biaraya getirmeyelim bis haklısın aslında yol parası yorgunluğu, oraya gittiğinde elin boş durmıcak yenilerini ekliceksin pahalıya patlıcak :) neyse bis yemeğe giidyos kuzum

21ındede 3 kısı doguracaktı

meltem adrenalin yaptırıyon bacım bize :))) acı gerçekler dimi?
benimde 39 günüm kalmış D

dagılınnnnnnnnnnn subat anaları gelıyoooooooooooooooo

kızlar ya ben geçmşi okuyamıorum bi türlü çocuklar girip çıkıo sınavlar yaklaştı biri özet geçsin hayrına tuğbaya nolmuş???

kızlar ya ben geçmşi okuyamıorum bi türlü çocuklar girip çıkıo sınavlar yaklaştı biri özet geçsin hayrına tuğbaya nolmuş???

canım tuğbanın sanırım nişanı geldi :S sabah tuvalete kalkmış silince de pembe kan görmüş bi damla kadar, 9da doktora gitti hala haber yok

nişan gelince hemen doktoramı gitmek gerekiyor canım
nişandan nekadar sonra dogum oluyorki acaba:44:

hemen doktora gitmek gerekmiyor tabi, sancıları beklemek lazım. tuğbanın sancısı da vardı sanırım ama düzenli değildi. nişandan sonra değğişebiliyor bazen ertesi gün bazen 11-12 gün sonra doğum oluyormuş

selam kızlarrrdoğum muhabbeti sırası artık bize geldi desenize :)) hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza valla ...çok sabırsızlanıyorummm :))) bu arada ağzımda demir tadı gibi bir his var hamileliğin başında olmuştu böyle şimdi yine aynısı( hep birşeyler atıştırmak istiyorum ama sonra aynı tat ..sizde varmı böyle bişey?

Erken canım da benim suyum sızıo yavaş yavaş o yüzden erken olucak..

Nişanı gelen arkadaşın doğumu 1-2 hafta ötelenebilir iğnelerle fln inşallh en azından hemen doktora gitmiş önlemini alırlar

canım ben şubat başı gibi anlamışım yazdığını :S ay şurda en fazla 2 haftan kalmış.. inşallah zamanını bekler.. tuğbanın nişanı mı gelmiş tam bilmiyoruz aslında, herkes zamanında doğurur inşallah..

Geliyoruz valla dün doktorum ocak ın ilk haftasına kadar doğum olur senin dedi :18:

Erken canım da benim suyum sızıo yavaş yavaş o yüzden erken olucak..

Nişanı gelen arkadaşın doğumu 1-2 hafta ötelenebilir iğnelerle fln inşallh en azından hemen doktora gitmiş önlemini alırlar

çok erkennn gerçektennn ocağın ilk haftası ozaman önümüzdeki hafta sende yolcusun clemmm

Valla tuğbayı çok merak ettim kızlar bide ne dicem benim bebek boynuna dolamıştı kordonu sağ tarafmda kafası vardı sabah okdr sert tekmeleri olduki sağ tarafımda kafasıyla tekme atcak hali yok acaba döndümü diyorum ama bu seferde tedirgin oldum acaba kordon zorluyo olabilirmi doktoruma msj çektim cvp vermedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…