- 18 Şubat 2011
- 247
- 14
- 98
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.281
çok erkennn gerçektennn ocağın ilk haftası ozaman önümüzdeki hafta sende yolcusun clemmm
Valla tuğbayı çok merak ettim kızlar bide ne dicem benim bebek boynuna dolamıştı kordonu sağ tarafmda kafası vardı sabah okdr sert tekmeleri olduki sağ tarafımda kafasıyla tekme atcak hali yok acaba döndümü diyorum ama bu seferde tedirgin oldum acaba kordon zorluyo olabilirmi doktoruma msj çektim cvp vermedi henüz
slm canlar nasılsnz? kocs evde gıremedım bı ce ee yapayım dedm.herkesss ıyımı
ağzımın içi acayip yara oldu kızlar ya hiç bişey yiyemiyorum ne yapabilirim acaba
çay bardağının içine su koy tabiionu yazmayı unutmuşum
o bende de çok olmuştu dr demir haplarının hepsini denetti bana en sonunda ferro sanol verdi. şimdi daha iyi en azından eskisi kadar rahatsız edici değil.selam kızlarrrdoğum muhabbeti sırası artık bize geldi desenize :)) hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza valla ...çok sabırsızlanıyorummm :))) bu arada ağzımda demir tadı gibi bir his var hamileliğin başında olmuştu böyle şimdi yine aynısı ( hep birşeyler atıştırmak istiyorum ama sonra aynı tat ..sizde varmı böyle bişey?
ağzımın içi acayip yara oldu kızlar ya hiç bişey yiyemiyorum ne yapabilirim acaba
Erken canım da benim suyum sızıo yavaş yavaş o yüzden erken olucak..
Nişanı gelen arkadaşın doğumu 1-2 hafta ötelenebilir iğnelerle fln inşallh en azından hemen doktora gitmiş önlemini alırlar
senle bdtlerımız aynı neredeyse yılbasını atlatırsan korkma zaten azcık ufak olur ama pek sorun yasamazsınGeliyoruz valla dün doktorum ocak ın ilk haftasına kadar doğum olur senin dedi :18:
doguranlar dısında ıyıyyı bebıs yaaslm canlar nasılsnz? kocs evde gıremedım bı ce ee yapayım dedm.herkesss ıyımı
canım bende kronık aft var hatta 2sı 3u bırlesıp voltranı falan olusturular o derece, yakınd eczane varsa karadut surubu al sur canım yada fırca ıle surulen bır ılacı var eczaneye danıs derım benağzımın içi acayip yara oldu kızlar ya hiç bişey yiyemiyorum ne yapabilirim acaba
yok be kızım tospişimle ben kapatcaz subat topıgını bu gıdısle:)anam bu hatunların hepsi doğum konuşmaya başlamış ya:119: hepimizin arasında 1 ya da 2 hafta var . bi başlıcaz doğurmaya hepimiz sırayla. sanırım tuğba ilk doğuran olur. sonra Meltem...:119:
bizde %99.9 Elif koyucaz gibi
kocalar evdeyken rahat rahat yazamıyoruz ki :)) genelimiz iyi canım, ishal salgını var topikte.. bi de tuğbadan haber bekliyoruz işte..
canım çay bardağına bi çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu koy gargara yap onunla aklına geldikçe.. beslenmeni ihmal etme canım çorba bile olsa iç mutlaka
senle bdtlerımız aynı neredeyse yılbasını atlatırsan korkma zaten azcık ufak olur ama pek sorun yasamazsın
doguranlar dısında ıyıyyı bebıs yaa
canım bende kronık aft var hatta 2sı 3u bırlesıp voltranı falan olusturular o derece, yakınd eczane varsa karadut surubu al sur canım yada fırca ıle surulen bır ılacı var eczaneye danıs derım ben
yok be kızım tospişimle ben kapatcaz subat topıgını bu gıdısle:)
Ben de oğlumun poposunu hep pamuk ılık su ile temizledim. Denediğim tüm ıslak havlu vs. allerji yapmıştı. Hatta sonra bir de elektrikli fan ile kurutuyordum. Bezini sık değiştirsem de hemen pişik oluyordu. Pamuk, ılık su, elektrikli fan, popo için kremler hayatımızın bi parçası olmuştu. Ablam kızında hep ıslak havlu kullandı ilk 2 - 3 ay hariç. Hiç sıkıntı yaşamadılar. Aslında popo temizliği için ne yapılacağına bebişlerimiz karar veriyor galiba:))
aynenn cnm,bde blgsayr kafayı yedıbnde ıshalımm valaa ne kaynkl kııı ıns tugbada hayırlı hberlerle gelırr
tamam yılbası gecsın buluşalımne doguranı kızzzzmeltemmm bulusma olursaaa benı unutmaaa
sen bana telefonunu at zaten ozeldenne doguranı kızzzzmeltemmm bulusma olursaaa benı unutmaaa
Immm doğru söylüyorsun aslında dediğin gibi bazı bebişlerin poposu hassas oluyor, benim demek istediğim hani hiç sorun yokken kullanmak biraz zor geliyor bana, tabi bu şimdiki düşüncem belki doğunca değişecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?