2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım kordon sıksa dönmesine izin vermez bence döndüyse yeterli yer vardır ama doktorunla konuşursan daha rahat edersinn, doğana kadar bi uslu dursalar yaaa

slm canlar nasılsnz? kocs evde gıremedım bı ce ee yapayım dedm.herkesss ıyımı

kocalar evdeyken rahat rahat yazamıyoruz ki :)) genelimiz iyi canım, ishal salgını var topikte.. bi de tuğbadan haber bekliyoruz işte..
ağzımın içi acayip yara oldu kızlar ya hiç bişey yiyemiyorum ne yapabilirim acaba

canım çay bardağına bi çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu koy gargara yap onunla aklına geldikçe.. beslenmeni ihmal etme canım çorba bile olsa iç mutlaka

o bende de çok olmuştu dr demir haplarının hepsini denetti bana en sonunda ferro sanol verdi. şimdi daha iyi en azından eskisi kadar rahatsız edici değil.

ağzımın içi acayip yara oldu kızlar ya hiç bişey yiyemiyorum ne yapabilirim acaba

bulabilirsen karadut sür. acıya dayanabilirim diyorsan tuzlu su ili gargara yapabilirsin

anam bu hatunların hepsi doğum konuşmaya başlamış ya:119: hepimizin arasında 1 ya da 2 hafta var . bi başlıcaz doğurmaya hepimiz sırayla. sanırım tuğba ilk doğuran olur. sonra Meltem...:119:

Geliyoruz valla dün doktorum ocak ın ilk haftasına kadar doğum olur senin dedi :18:
senle bdtlerımız aynı neredeyse yılbasını atlatırsan korkma zaten azcık ufak olur ama pek sorun yasamazsın

slm canlar nasılsnz? kocs evde gıremedım bı ce ee yapayım dedm.herkesss ıyımı
doguranlar dısında ıyıyyı bebıs yaa

canım bende kronık aft var hatta 2sı 3u bırlesıp voltranı falan olusturular o derece, yakınd eczane varsa karadut surubu al sur canım yada fırca ıle surulen bır ılacı var eczaneye danıs derım ben

anam bu hatunların hepsi doğum konuşmaya başlamış ya:119: hepimizin arasında 1 ya da 2 hafta var . bi başlıcaz doğurmaya hepimiz sırayla. sanırım tuğba ilk doğuran olur. sonra Meltem...:119:
yok be kızım tospişimle ben kapatcaz subat topıgını bu gıdısle:)

aynenn cnm,bde blgsayr kafayı yedı bnde ıshalımm valaa ne kaynkl kııı ıns tugbada hayırlı hberlerle gelırr

ne doguranı kızzzz meltemmm bulusma olursaaa benı unutmaaa

Immm doğru söylüyorsun aslında dediğin gibi bazı bebişlerin poposu hassas oluyor, benim demek istediğim hani hiç sorun yokken kullanmak biraz zor geliyor bana, tabi bu şimdiki düşüncem belki doğunca değişecek :)

benim kuzenim her ıslak mendile tepki verdi ama uni baby aldılar en son, o pişik bile yapmadı. suyla ıslatılmış pamukmuş sadece paket içinde, ben de huggies 3lü ve 6 tane unibaby aldım ne olur ne olmaz

Merhaba kızlar beni anlamsız bir telaş sardı 11 ocakta izne çıkacağım yani doğuma üç hafta kalana kadar, ondan sonra temizlik yapacağım, bebeğimin eşyalarını yerleştireceğim vs işleri yapacağım, ama sanki yetişmeyecekmiş gibi geliyor ( bebek hala dönmedi ) Buna rağmen sanki yetişemeyeceğim. Şimdiden yıkayayım halı, perde, koltuk diyorum ama pislenir diye korkuyorum, delirdim sanırım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…