2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla bence al yanına 1 kadın o bahsettıgın temızlık ışı 1 gunde bıter stres yapma bende daha detaylı temızlıge baslamadım

ben geldım kızlar sızlerı telaslandırdım kusura bakmayındoktora gıtttım durumu anlattım dırek nısandır buyuk ıhtımalle dedı once bı alttan muayene ettı(en tırstıgım)bıraz cıgırsamda bekledıgım kadar kotu degıldı bısı yok ama bı ultrasonla baktı hımmm dedı rahım agzın ıncelmıs dedı karnıma elledı bebek epeyce buyuk dogsa bıle korkulcak bısı yok kılosu herseyı yeterlı dedı bıde nstye gır dedı nst de bısı yok ama benm adet agrısı bel agrısı devam edıoo bundan snrasnı beklıcez yıne geleblr kan korkma dedı erken gelecek buyuk ıhtımalle dedı agrıların artrsa suyun gelrse gel dedı sımdılık beklemedeyım bakalım

ay canım nihayet yaaa, nasıl korktum doğum başladı diye ( en azından farkındasın şimdi, bekleyeceksin sadece.. ağrılarının zamanlarına çok dikkat et kuzum vayy tosbiş :)) çok da erken gelmiyor aslında senin sat 13 nisan dimi??

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26:

slm canlar nasılsnz? kocs evde gıremedım bı ce ee yapayım dedm.herkesss ıyımı

iyiyiz canım şükür sen nasılsın bebek nasıl?

canım kordon sıksa dönmesine izin vermez bence döndüyse yeterli yer vardır ama doktorunla konuşursan daha rahat edersinn, doğana kadar bi uslu dursalar yaaa

canım döndüğünü ben düşünüyorum kafasıyla nasıl okdr sert hareketleri olcakki bence ayaklarıydı ama acaba elleride olabilirmi diyorum bu sefrde

öldürdün meraktannnn tuğba yaa iyi hadi en azından bilinçlisin artıkın kız bizde burda doğuruyoz korkudan hani şubat annesiydik biz ayyyy heyecan sardı dikkat et artık tubilim yat dinlen yorma kendini :18::18::18::18:

ayyyyy çok heycanlı az daha dayanın

benim görümcelerim geldi derin temizliğimi yaptılar hafta sonu sona doğru bir daha üzerinden geçeriz dediler sağolsunşlar artık yavaş yavaş yapmak gerek 35 ten sonra her an her şey olabilir, tubiş gibii... bu arada tuğbacım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla gününü beklesin tospacık

13 nısandı da benmkı gec dollenmeydı ayrıntılı ultrasonda kadın 24 nısan olrak degstrelm demstı muhtemel tarıhde oynayıp dryr hep 29 ocak 28 ocak bugunde 24 ocak sozde bakalm ne zaman gelcek barı su 1 haftayı gecrebılsem

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26:
kız meltemm oyle boyle derken basıma gelene bak hep erken dgrrum dıodum da bukadarda beklemıodum

valla bende sastım kaldımm sabah bıde oturdum ayy ben daha kapı susu almadım daha cıkolatalarım gelmedı dıe telas yapıom telas yaptgm seye bak
ayyyyy çok heycanlı az daha dayanın
ınsallah 1 hafta daha dayansa tek ıstegm o suan

merhaba hanımlar..nasılsınız bakalım..
tubacım geçmiş olsun mu..hayırlı olsun mu..gözünaydın mı..yaaa bu durumlarda ne denir bilemedim..herşeyin hayırlısı güzelim..dikkat et kendine..

kızlar aceleci olurmuş tuğbacım :)) inşallah 1 hafta daha bekler.. sen kapı süsünü çikolatanı hallet canım yoksa doğuma giderken bile kafanda olacak :))

ama sen benı yanlız bırakcan safakta senle saymak cok guzeldı

merhaba hanımlar..nasılsınız bakalım..
tubacım geçmiş olsun mu..hayırlı olsun mu..gözünaydın mı..yaaa bu durumlarda ne denir bilemedim..herşeyin hayırlısı güzelim..dikkat et kendine..

bılemedımkı bende bıyandan hemen bebegıme kavusurum dyrum bıyandan gununude beklese her seyın bı zamanı vardr dyrum karısık duygular ıcındeyım:)doktr sıkıntı yok artık rahatlıkla geleblr dedgı ıcın bıraz daha rahatım hayrlısı artık

o zaman ilk doğuracak olanlardan tuğba ve clemmm birinciliği paylaşacak :)) gamzelihatun anket mi yapsak bu konuda acep :))

meltemcim ocak topiğinde daha çok var sana yakın tarihliler:) davet et buraya istersen. biz daha 33 lerdeyiz kııı

ne bılım bugun 35+2 olmam lazım ama satı falan hep unttm ben doktorun ultrasonuna gore hesabım bugunde 35+5 cıktım bı ıstıkrar tutturamadımm

ayyyyy cok heyecanlı artık böyle şeylere hazırlıklı olmamız lazım....hiç kendini sıkma cok erken değil bebişin dünyaya ayak uydurabilir bence doğmak istiyo sana kavuşmak istiyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…