- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.301
valla bence al yanına 1 kadın o bahsettıgın temızlık ışı 1 gunde bıter stres yapma bende daha detaylı temızlıge baslamadımMerhaba kızlar beni anlamsız bir telaş sardı 11 ocakta izne çıkacağım yani doğuma üç hafta kalana kadar, ondan sonra temizlik yapacağım, bebeğimin eşyalarını yerleştireceğim vs işleri yapacağım, ama sanki yetişmeyecekmiş gibi geliyor ( bebek hala dönmedi ) Buna rağmen sanki yetişemeyeceğim. Şimdiden yıkayayım halı, perde, koltuk diyorum ama pislenir diye korkuyorum, delirdim sanırım ben
ben geldım kızlar sızlerı telaslandırdım kusura bakmayındoktora gıtttım durumu anlattım dırek nısandır buyuk ıhtımalle dedı once bı alttan muayene ettı(en tırstıgım)bıraz cıgırsamda bekledıgım kadar kotu degıldı bısı yok ama bı ultrasonla baktı hımmm dedı rahım agzın ıncelmıs dedı karnıma elledı bebek epeyce buyuk dogsa bıle korkulcak bısı yok kılosu herseyı yeterlı dedı bıde nstye gır dedı nst de bısı yok ama benm adet agrısı bel agrısı devam edıoo bundan snrasnı beklıcez yıne geleblr kan korkma dedı erken gelecek buyuk ıhtımalle dedı agrıların artrsa suyun gelrse gel dedı sımdılık beklemedeyım bakalım
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26:ben geldım kızlar sızlerı telaslandırdım kusura bakmayındoktora gıtttım durumu anlattım dırek nısandır buyuk ıhtımalle dedı once bı alttan muayene ettı(en tırstıgım)bıraz cıgırsamda bekledıgım kadar kotu degıldı bısı yok ama bı ultrasonla baktı hımmm dedı rahım agzın ıncelmıs dedı karnıma elledı bebek epeyce buyuk dogsa bıle korkulcak bısı yok kılosu herseyı yeterlı dedı bıde nstye gır dedı nst de bısı yok ama benm adet agrısı bel agrısı devam edıoo bundan snrasnı beklıcez yıne geleblr kan korkma dedı erken gelecek buyuk ıhtımalle dedı agrıların artrsa suyun gelrse gel dedı sımdılık beklemedeyım bakalım
slm canlar nasılsnz? kocs evde gıremedım bı ce ee yapayım dedm.herkesss ıyımı
canım kordon sıksa dönmesine izin vermez bence döndüyse yeterli yer vardır ama doktorunla konuşursan daha rahat edersinn, doğana kadar bi uslu dursalar yaaa
ben geldım kızlar sızlerı telaslandırdım kusura bakmayındoktora gıtttım durumu anlattım dırek nısandır buyuk ıhtımalle dedı once bı alttan muayene ettı(en tırstıgım)bıraz cıgırsamda bekledıgım kadar kotu degıldı bısı yok ama bı ultrasonla baktı hımmm dedı rahım agzın ıncelmıs dedı karnıma elledı bebek epeyce buyuk dogsa bıle korkulcak bısı yok kılosu herseyı yeterlı dedı bıde nstye gır dedı nst de bısı yok ama benm adet agrısı bel agrısı devam edıoo bundan snrasnı beklıcez yıne geleblr kan korkma dedı erken gelecek buyuk ıhtımalle dedı agrıların artrsa suyun gelrse gel dedı sımdılık beklemedeyım bakalım
Merhaba kızlar beni anlamsız bir telaş sardı 11 ocakta izne çıkacağım yani doğuma üç hafta kalana kadar, ondan sonra temizlik yapacağım, bebeğimin eşyalarını yerleştireceğim vs işleri yapacağım, ama sanki yetişmeyecekmiş gibi geliyor ( bebek hala dönmedi ) Buna rağmen sanki yetişemeyeceğim. Şimdiden yıkayayım halı, perde, koltuk diyorum ama pislenir diye korkuyorum, delirdim sanırım ben
13 nısandı da benmkı gec dollenmeydı ayrıntılı ultrasonda kadın 24 nısan olrak degstrelm demstı muhtemel tarıhde oynayıp dryr hep 29 ocak 28 ocak bugunde 24 ocak sozde bakalm ne zaman gelcek barı su 1 haftayı gecrebılsemay canım nihayet yaaa, nasıl korktum doğum başladı diye( en azından farkındasın şimdi, bekleyeceksin sadece.. ağrılarının zamanlarına çok dikkat et kuzum vayy tosbiş :)) çok da erken gelmiyor aslında senin sat 13 nisan dimi??
kız meltemm oyle boyle derken basıma gelene bak hep erken dgrrum dıodum da bukadarda beklemıodumamanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26::26::26::26::26::26:
valla bende sastım kaldımm sabah bıde oturdum ayy ben daha kapı susu almadım daha cıkolatalarım gelmedı dıe telas yapıom telas yaptgm seye baköldürdün meraktannnn tuğba yaa iyi hadi en azından bilinçlisin artıkınkız bizde burda doğuruyoz korkudan hani şubat annesiydik biz ayyyy heyecan sardı dikkat et artık tubilim yat dinlen yorma kendini :18::18::18::18:
ınsallah 1 hafta daha dayansa tek ıstegm o suanayyyyy çok heycanlı az daha dayanın
ama sen benı yanlız bırakcan safakta senle saymak cok guzeldı13 nısandı da benmkı gec dollenmeydı ayrıntılı ultrasonda kadın 24 nısan olrak degstrelm demstı muhtemel tarıhde oynayıp dryr hep 29 ocak 28 ocak bugunde 24 ocak sozde bakalm ne zaman gelcek barı su 1 haftayı gecrebılsem
kız meltemm oyle boyle derken basıma gelene bak hep erken dgrrum dıodum da bukadarda beklemıodum
valla bende sastım kaldımm sabah bıde oturdum ayy ben daha kapı susu almadım daha cıkolatalarım gelmedı dıe telas yapıom telas yaptgm seye bak
ınsallah 1 hafta daha dayansa tek ıstegm o suan
merhaba hanımlar..nasılsınız bakalım..
tubacım geçmiş olsun mu..hayırlı olsun mu..gözünaydın mı..yaaa bu durumlarda ne denir bilemedim..herşeyin hayırlısı güzelim..dikkat et kendine..
ama sen benı yanlız bırakcan safakta senle saymak cok guzeldı
bade saglıklı olsunda varsın ben yalnız sayayımaaa daha dur canmm daha bırlıkteyz saymaya devammmm...
bade saglıklı olsunda varsın ben yalnız sayayım
bıde ne dıcem sana belkı gec dollenme degıldır ? 13 nısan satsa eger 19 ocak bdt oluyor o zamanda erken degıl dogması ıcın 37. haftanın ıcınde oluyorsun
bade saglıklı olsunda varsın ben yalnız sayayım
bıde ne dıcem sana belkı gec dollenme degıldır ? 13 nısan satsa eger 19 ocak bdt oluyor o zamanda erken degıl dogması ıcın 37. haftanın ıcınde oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?