2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Demir ile ilgili bir ilaç kullanıyorsanız olabilir o tat.İlacınız değiştiyse ya da içtiğiniz zaman değiştiyse. Ben ferro sanol duedonal alıyorum. Sabah içince metalik tat bırakıyor ağzımda akşam yatmadan içince sabaha ağızımda öyle bir tat olmuyor.

canım geçmiş olsun herhalde topiğin ilk bebeği senden gelecek sağlıklı gelsin prensesin

geçmiş olsunn inşş bebeğin biraz daha kalmak ister içerde kilosu ne kadarmış şimdi peki ?hayırlsı olur inş hakkındaa

İshal olan arkadaşlar aklıma bir iki şey geldi Yazayım dedim. Tamamını okuyamadım yazılanların belki yazılmıştır daha önce .
Birinci alternatif gazozun içine 1 aspirin koyup içmek
ikinci alternatif kuru türk kahvesi içine birkaç damla limon sıkıp bir defada içmek(içmesi zor bir defa eşimde denemiştik)miktar 1 tatlı kaşığı ile 1 çay kaşığı arası ne kadar içebilirseniz
üçüncüsü buğday nişastasını yoğurt vs. gibi bi şey ile yemek 1 tatlı kaşığı kadar
belki işinize yarar. sonuçta günlük kullanıldığı zaman sıkıntı yaratmayan şeyler deneyin isterseniz

yalnız değilsin kuzum ben de bu hafta son önümüzdeki hafta başlayacağım bi dünya işim var valla yetişecek inşallah

ben 28 aralıkta çıkıyorum canım , 5-6 ocak gibi mobilyalarım gelecek , 10 -15 ocak gibi kadın çağıracağım ben tek yapamam o güne kadar dolap içlerini falan ancak hallederim valla çok da geç değil ne kadar geç olursa doğum sonrasına o kadar temiz kalacak ben öyle duruyorum valla

ohh şükür bi an doğuruyon sandık valla. tuğbaaaa o kadar dedin ki ilk benim diye korktum valla kuzum Allah ım hayırlısı ile su gibi doğumlar nasip etsin hepimize

o zaman ilk doğuracak olanlardan tuğba ve clemmm birinciliği paylaşacak :)) gamzelihatun anket mi yapsak bu konuda acep :))
var kiiii

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/574626-2013-subat-annelerinden-ilk-doguracak.html

du daha cansastr ve esın var yoldas bana

pofikçi bizi sallamıyo

sağol canım ama aspirin gebelikte tehlikeli diye biliyorum. bütün gün patates yedim sabah 9dan beri de belirtiler kayboldu gibi ama geçmezse diğer dediklerini deneyeceğim canım, çok sağol

:))))))))) esın dun saat 4 bucukta sıra bekleyen 14 hamıle vardı zor gosterdım sonucu , saat 3 randevusu ıcerdeydı valla en guzelı erken saate almak randevuları

aşkolsun unuttum kız tarihlerinizi

esincim ilk kim doğuracak topiğinde benim de top 5 listem var :)) oraya yazdım hadi o başlığı da sürükleyelim biraz

taze gebiş çok güldüm yavv :)) benim de eşim hep göbek kıyaslaması yapıyo yolda gördüğümüz diğer hamilelerle :)) kim daha kıdemli diye bakıyo benim doktorcuğum da beni doğum listesine almış, kıdemlilerdensin artık dedi

du daha cansastr ve esın var yoldas bana

evet öyle canım..cuma doktora gittiğimde ya 38.hafta dedi yada 38 dolunca dedi..ben heyecandan hatırlamıyorum..ama eşim 38 hafta dedi diyo..öyle yada böyle ya 17 ocak perşembe ya 24 ocak perşembe..çünkü doktorun ameliyat günü perşembe..onu kesşn biliyorum..tabi bi aksilik olmazsa..

ne çok ocak görünümlü şubat anası varmış yahu :))) sanırsın ocak anaları topiği hadi itiraf edeyim ben önce ocak topiğindeydim hem orası pek sarmadı hem de bdt 2 şubat dedi doktor, hemen şubat analarına geçtim iyi ki de geçmişim, iyi ki sizi tanımışım

:))))))))) esın dun saat 4 bucukta sıra bekleyen 14 hamıle vardı zor gosterdım sonucu , saat 3 randevusu ıcerdeydı valla en guzelı erken saate almak randevuları

yaa sorma kuzum saat seçemiyom artık ben kaçta gel derse kurbanlık kuzu gibi tıpış tığış gidiyom valla bu perşembe olan 10:30 da mesela

esincim ilk kim doğuracak topiğinde benim de top 5 listem var :)) oraya yazdım hadi o başlığı da sürükleyelim biraz

hee gördüm tam oraya yazıyodum zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…