- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.321
du daha cansastr ve esın var yoldas banameltemcim ocak topiğinde daha çok var sana yakın tarihliler:) davet et buraya istersen. biz daha 33 lerdeyiz kııı
du daha cansastr ve esın var yoldas bana
selam kızlarrrdoğum muhabbeti sırası artık bize geldi desenize :)) hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza valla ...çok sabırsızlanıyorummm :))) bu arada ağzımda demir tadı gibi bir his var hamileliğin başında olmuştu böyle şimdi yine aynısı ( hep birşeyler atıştırmak istiyorum ama sonra aynı tat ..sizde varmı böyle bişey?
ben geldım kızlar sızlerı telaslandırdım kusura bakmayındoktora gıtttım durumu anlattım dırek nısandır buyuk ıhtımalle dedı once bı alttan muayene ettı(en tırstıgım)bıraz cıgırsamda bekledıgım kadar kotu degıldı bısı yok ama bı ultrasonla baktı hımmm dedı rahım agzın ıncelmıs dedı karnıma elledı bebek epeyce buyuk dogsa bıle korkulcak bısı yok kılosu herseyı yeterlı dedı bıde nstye gır dedı nst de bısı yok ama benm adet agrısı bel agrısı devam edıoo bundan snrasnı beklıcez yıne geleblr kan korkma dedı erken gelecek buyuk ıhtımalle dedı agrıların artrsa suyun gelrse gel dedı sımdılık beklemedeyım bakalım
ozaman voltranı olusturalımmmmmmm:)Bende bende vayım ama yaa..28 Ocak gözüküyo...
ben geldım kızlar sızlerı telaslandırdım kusura bakmayındoktora gıtttım durumu anlattım dırek nısandır buyuk ıhtımalle dedı once bı alttan muayene ettı(en tırstıgım)bıraz cıgırsamda bekledıgım kadar kotu degıldı bısı yok ama bı ultrasonla baktı hımmm dedı rahım agzın ıncelmıs dedı karnıma elledı bebek epeyce buyuk dogsa bıle korkulcak bısı yok kılosu herseyı yeterlı dedı bıde nstye gır dedı nst de bısı yok ama benm adet agrısı bel agrısı devam edıoo bundan snrasnı beklıcez yıne geleblr kan korkma dedı erken gelecek buyuk ıhtımalle dedı agrıların artrsa suyun gelrse gel dedı sımdılık beklemedeyım bakalım
yalnız değilsin kuzum ben de bu hafta son önümüzdeki hafta başlayacağım bi dünya işim var valla yetişecek inşallahgünaydın kızlar işte son 4 günümherkez doğuma gün sayıyor ben tam tersi çok işim var çok evi boyatmam lazım oda almadığımız için eymen için de yatak odasında düzenleme yapmam lazım anam ikisi de küçük olunca herşey birbirine karıştı hepsini ayırmam lazım bi de ben acayip takıntılıyım dolaplarımın içi bile düzenli olmalı bizim yatak odası baya hareketli geceçek oda da dört kişi olacağız oda almak için önce odamın birini boşaltmam lazım bide bebek odası istemiyorum genç odası tarzın da alacağız ben bunları 1 ay da nasıl yapacağım
ben 28 aralıkta çıkıyorum canım , 5-6 ocak gibi mobilyalarım gelecek , 10 -15 ocak gibi kadın çağıracağım ben tek yapamamMerhaba kızlar beni anlamsız bir telaş sardı 11 ocakta izne çıkacağım yani doğuma üç hafta kalana kadar, ondan sonra temizlik yapacağım, bebeğimin eşyalarını yerleştireceğim vs işleri yapacağım, ama sanki yetişmeyecekmiş gibi geliyor ( bebek hala dönmedi ) Buna rağmen sanki yetişemeyeceğim. Şimdiden yıkayayım halı, perde, koltuk diyorum ama pislenir diye korkuyorum, delirdim sanırım ben
var kiiiio zaman ilk doğuracak olanlardan tuğba ve clemmm birinciliği paylaşacak :)) gamzelihatun anket mi yapsak bu konuda acep :))
İshal olan arkadaşlar aklıma bir iki şey geldi Yazayım dedim. Tamamını okuyamadım yazılanların belki yazılmıştır daha önce .
Birinci alternatif gazozun içine 1 aspirin koyup içmek
ikinci alternatif kuru türk kahvesi içine birkaç damla limon sıkıp bir defada içmek(içmesi zor bir defa eşimde denemiştik)miktar 1 tatlı kaşığı ile 1 çay kaşığı arası ne kadar içebilirseniz
üçüncüsü buğday nişastasını yoğurt vs. gibi bi şey ile yemek 1 tatlı kaşığı kadar
belki işinize yarar. sonuçta günlük kullanıldığı zaman sıkıntı yaratmayan şeyler deneyin isterseniz
:))))))))) esın dun saat 4 bucukta sıra bekleyen 14 hamıle vardı zor gosterdım sonucu , saat 3 randevusu ıcerdeydı valla en guzelı erken saate almak randevularıyalnız değilsin kuzum ben de bu hafta son önümüzdeki hafta başlayacağım bi dünya işim var valla yetişecek inşallah
ben 28 aralıkta çıkıyorum canım , 5-6 ocak gibi mobilyalarım gelecek , 10 -15 ocak gibi kadın çağıracağım ben tek yapamamo güne kadar dolap içlerini falan ancak hallederim valla çok da geç değil ne kadar geç olursa doğum sonrasına o kadar temiz kalacak ben öyle duruyorum valla
ohh şükür bi an doğuruyon sandık valla. tuğbaaaa o kadar dedin ki ilk benim diye korktum valla kuzum Allah ım hayırlısı ile su gibi doğumlar nasip etsin hepimize
var kiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/574626-2013-subat-annelerinden-ilk-doguracak.html
pofikçi bizi sallamıyo
yalnız değilsin kuzum ben de bu hafta son önümüzdeki hafta başlayacağım bi dünya işim var valla yetişecek inşallah
ben 28 aralıkta çıkıyorum canım , 5-6 ocak gibi mobilyalarım gelecek , 10 -15 ocak gibi kadın çağıracağım ben tek yapamamo güne kadar dolap içlerini falan ancak hallederim valla çok da geç değil ne kadar geç olursa doğum sonrasına o kadar temiz kalacak ben öyle duruyorum valla
ohh şükür bi an doğuruyon sandık valla. tuğbaaaa o kadar dedin ki ilk benim diye korktum valla kuzum Allah ım hayırlısı ile su gibi doğumlar nasip etsin hepimize
var kiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/574626-2013-subat-annelerinden-ilk-doguracak.html
pofikçi bizi sallamıyo
taze gebişçok güldüm yavv :)) benim de eşim hep göbek kıyaslaması yapıyo yolda gördüğümüz diğer hamilelerle :)) kim daha kıdemli diye bakıyo benim doktorcuğum da beni doğum listesine almış, kıdemlilerdensin artık dedi
ozaman voltranı olusturalımmmmmmm:)
:))))))))) esın dun saat 4 bucukta sıra bekleyen 14 hamıle vardı zor gosterdım sonucu , saat 3 randevusu ıcerdeydı valla en guzelı erken saate almak randevuları
esincim ilk kim doğuracak topiğinde benim de top 5 listem var :)) oraya yazdım hadi o başlığı da sürükleyelim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?