2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
anammmmmm az kalmışşşşşşş

bılıyordum aramızda acan oldugunu:)
yaa sorma kuzum saat seçemiyom artık ben kaçta gel derse kurbanlık kuzu gibi tıpış tığış gidiyom valla bu perşembe olan 10:30 da mesela

hee gördüm tam oraya yazıyodum zati
benımde 5 ocak cmrtesı 11,5gece

manyak ya bizde bunlara takılıyoz sağlıklı gelsin aman bende böyleyim ya şu olsun bu olsun hemen gelmesin diyorum eksik dua ediyoruz bizzzz bunu bilir bunu söylerim

ya ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde nete girdim..şu hesaplayacılar var ya onlara satımı yazdım..tabi sezeryan olacağımı..riskli grupta olduğumu nerden bileyim o zamanlar..2 şubat diyince ben de öyle şubat annesi olarak kaldım..iyi ki de burda kalmışım...sana katılıyorum..

Ne güzel hala çalışıyorsunuz. Allah nazardan saklasın. Ben 4 haftadır evdeyim, raporluyum. Doğum sonuna hiç izin aktaramıyorum yani. Gerçi bebiş sağlıklı olsun da önemli olan o. Zaten öyle çabuk yoruluyorum ki bu haftayı zor çıkarırmışım raporlu olmasam da . Bir de iş yerim Bursanın bir ilçesi ,git gel 100 km yol hergün. Şimdi ki durumuma bakıyorum da çok zorlarmış beni bu koca göbüşle. İnşallah sıkıntısız çalışırsınız 5 haftanızı. Sonra 1 hafta bile öyle kıymetli oluyor ki...Ben oğlumda çalışmaya başladığımda 2 ay 10 günlüktü, başını bile zor tutuyordu. O kadar minik bırakıp onu işe gitmek çokkkk zor.
Bu hafta sonu bende kontrole gideceğim. En son 3 hafta önce gitmiştim 1500 gr dı ve işler yolundaydı. Şimdi merakla bekliyorum nasıl olduğunu. Bu arada tuğba çok geçmiş olsun. Bekler inş. biraz daha. Senin durumunu merak ettiğim için abahtan beri yazılan herşeyi okudum.
Ben sonradan siteyi buldum, raporla eve kapanınca. Ama insanın aynı duyguları paylaştığı kişiler olunca sürekli takip etmeye başladım. Herkesin bebişi vaktinde gelir iş.

ben ocak annesı olacagımı bılıyordum ama yınede bdt me sadık kaldım

canım girmiyorum yeni gördümmm buna aldım ben Casaul Activity Rocker Ana Kuca Pembe, | , | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,Bebek rnl

merhaba arkadaşlar..bende 33+2 günlük hamileyim yani 34. haftanın içindeyiz..aslında uzun zamandır ara ara takip ediyodum sizleri ama bi türlü ailemin yanına falan yerleşeyim derken anca zaman buldum üye olup yazmaya:)

inşallah sona yaklaştığımız bu günlerde sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..

ayyyyy heyecanlandım, iyi bebişinin kilosuda iyiymiş, dikkat et canım kendine

sezaryen tarihi kesin olan vardır illaki içinize:) bir aksilik olmazsa verilen tarihlerde doğururuz ben doğum günümde doğurucam mesela

aaaaaaaa ne güzel tarih, ne güzel doğumgünü hediyesi. Benimde oğlum 16 şubat 2008 di. Kızım için tarih 23 şubat görünüyor.(40 hafta) Bu hafta sonu kont var. Beklerse aynı güne denk gelsin istiyoruz.sezaryen olacak zaten mecburen.abi kardeş aynı gün olabilir yani. Gerçi şubat ayı kalabalık bizim aile için 14 şubat anneanne ile babaannenin doğum günü, 18 şubat amcasının, 16 sı abisinin. bakalım minik prensesim hangi tarihi seçecek?

hoş geldın canım

aminn canım, hoşgeldin :)) ailenin yanına doğum için mi yerleştin ??

bizde de hiç şubatta doğan yok :)) hatta kışın doğan yok :))

ben ocak annesı olacagımı bılıyordum ama yınede bdt me sadık kaldım

güzelim sen benim yanımda tecrüübelisin..ben o zaman hamile olduğumu öğrendiğimde deli gibiydim..maymun gibi atladım herşeye..şubat diye dolandım ortalarda..şimdi işler değişti..napalım..amaaaannnnn..sağıklı doğar inşallah..şu şeker kastı benii...suyumu azaltmış..kızımın kilosu da o yüzden önden gidiyor..haftada 2 nst..o da beni gerdi yani..

kızlar LANSINOH Göğüs Ucu Çıkartıcı diye birşey var, hiç kullanan oldu mu veya böyle birşey kullanıp memnun kalan, benim gögüs ucum çok yok, acaba faydası olurmu

çok iyi olmuş canımm benimde 2 şubat normal doğum tarihim, ama sezeryan falan olursa ocak sonu falan olurherhalde beklerse o zamana kadar

evet canım ailemin yanına doğum için geldim..bulunduğumuz yer hastaneye 40 km olunca bende 2 ay önceden geldim nolur nolmaz diye baya bi panik atak olduğum için:)..bakalım hayırlısıyla inş vakitlerinde sağlıcakla doğarlar..

senın kız ıle benım oglanın olculer aynı gıdıyor dr 40 haftada dogarsa 4kılo uzerı dogar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…