- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.341
anammmmmm az kalmışşşşşşşevet öyle canım..cuma doktora gittiğimde ya 38.hafta dedi yada 38 dolunca dedi..ben heyecandan hatırlamıyorum..ama eşim 38 hafta dedi diyo..öyle yada böyle ya 17 ocak perşembe ya 24 ocak perşembe..çünkü doktorun ameliyat günü perşembe..onu kesşn biliyorum..tabi bi aksilik olmazsa..
bılıyordum aramızda acan oldugunu:)ne çok ocak görünümlü şubat anası varmış yahu :))) sanırsın ocak anaları topiğihadi itiraf edeyim ben önce ocak topiğindeydim hem orası pek sarmadı hem de bdt 2 şubat dedi doktor, hemen şubat analarına geçtim iyi ki de geçmişim, iyi ki sizi tanımışım
benımde 5 ocak cmrtesı 11,5geceyaa sorma kuzum saat seçemiyom artık ben kaçta gel derse kurbanlık kuzu gibi tıpış tığış gidiyom valla bu perşembe olan 10:30 da mesela
hee gördüm tam oraya yazıyodum zati
13 nısandı da benmkı gec dollenmeydı ayrıntılı ultrasonda kadın 24 nısan olrak degstrelm demstı muhtemel tarıhde oynayıp dryr hep 29 ocak 28 ocak bugunde 24 ocak sozde bakalm ne zaman gelcek barı su 1 haftayı gecrebılsem
kız meltemm oyle boyle derken basıma gelene bak hep erken dgrrum dıodum da bukadarda beklemıodum
valla bende sastım kaldımm sabah bıde oturdum ayy ben daha kapı susu almadım daha cıkolatalarım gelmedı dıe telas yapıom telas yaptgm seye bak
ınsallah 1 hafta daha dayansa tek ıstegm o suan
ya ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde nete girdim..şu hesaplayacılar var ya onlara satımı yazdım..tabi sezeryan olacağımı..riskli grupta olduğumu nerden bileyim o zamanlar..2 şubat diyince ben de öyle şubat annesi olarak kaldım..iyi ki de burda kalmışım...sana katılıyorum..ne çok ocak görünümlü şubat anası varmış yahu :))) sanırsın ocak anaları topiğihadi itiraf edeyim ben önce ocak topiğindeydim hem orası pek sarmadı hem de bdt 2 şubat dedi doktor, hemen şubat analarına geçtim iyi ki de geçmişim, iyi ki sizi tanımışım
markası ne canım aldığının
kızlar sanki TERMOSLU ŞIK ANNE BEBEK BAKIM ÇANTASI GittiGidiyor'da 71646132
biri bu çantayı almıştı eline ulaştı mı beğen di mi acaba? geçmişe dönemedim bulamadım kim olduğunu bende almayı düşünüyorumm
Eki Görüntüle 586979
ben ocak annesı olacagımı bılıyordum ama yınede bdt me sadık kaldımya ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde nete girdim..şu hesaplayacılar var ya onlara satımı yazdım..tabi sezeryan olacağımı..riskli grupta olduğumu nerden bileyim o zamanlar..2 şubat diyince ben de öyle şubat annesi olarak kaldım..iyi ki de burda kalmışım...sana katılıyorum..
canım girmiyorum yeni gördümmm buna aldım ben Casaul Activity Rocker Ana Kuca Pembe, | , | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,Bebek rnlne demek canım benim ne zor zamanlarımızı birlikte atlattık bunları da atlatıcaz bence hamileliğin sonuna geldikçe sıkılmaya başladık dile kolay 8 aydır hamileyiz kuzum
mikropla alakası yok kipişik olmasın diyeee figennnnnnn
şöyle düşün yazın etek giydin çorap giymedin bacakların birbirine sürtüp pişik olunca kaç gün acıyo. valla ben o acıya dayanamıyorum bazen oluyodu o küçücük bebiş nasıl dayansın o acıyaaa
ne aldın ne aldın ??? ben de alıcam canım ama karar veremiyoruzzz
ben geldım kızlar sızlerı telaslandırdım kusura bakmayındoktora gıtttım durumu anlattım dırek nısandır buyuk ıhtımalle dedı once bı alttan muayene ettı(en tırstıgım)bıraz cıgırsamda bekledıgım kadar kotu degıldı bısı yok ama bı ultrasonla baktı hımmm dedı rahım agzın ıncelmıs dedı karnıma elledı bebek epeyce buyuk dogsa bıle korkulcak bısı yok kılosu herseyı yeterlı dedı bıde nstye gır dedı nst de bısı yok ama benm adet agrısı bel agrısı devam edıoo bundan snrasnı beklıcez yıne geleblr kan korkma dedı erken gelecek buyuk ıhtımalle dedı agrıların artrsa suyun gelrse gel dedı sımdılık beklemedeyım bakalım
sezaryen tarihi kesin olan vardır illaki içinize:) bir aksilik olmazsa verilen tarihlerde doğururuzben doğum günümde doğurucam mesela
hoş geldın canımmerhaba arkadaşlar..bende 33+2 günlük hamileyim yani 34. haftanın içindeyiz..aslında uzun zamandır ara ara takip ediyodum sizleri ama bi türlü ailemin yanına falan yerleşeyim derken anca zaman buldum üye olup yazmaya:)
inşallah sona yaklaştığımız bu günlerde sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..
merhaba arkadaşlar..bende 33+2 günlük hamileyim yani 34. haftanın içindeyiz..aslında uzun zamandır ara ara takip ediyodum sizleri ama bi türlü ailemin yanına falan yerleşeyim derken anca zaman buldum üye olup yazmaya:)
inşallah sona yaklaştığımız bu günlerde sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..
aaaaaaaa ne güzel tarih, ne güzel doğumgünü hediyesi. Benimde oğlum 16 şubat 2008 di. Kızım için tarih 23 şubat görünüyor.(40 hafta) Bu hafta sonu kont var. Beklerse aynı güne denk gelsin istiyoruz.sezaryen olacak zaten mecburen.abi kardeş aynı gün olabilir yani. Gerçi şubat ayı kalabalık bizim aile için 14 şubat anneanne ile babaannenin doğum günü, 18 şubat amcasının, 16 sı abisinin. bakalım minik prensesim hangi tarihi seçecek?
ben ocak annesı olacagımı bılıyordum ama yınede bdt me sadık kaldım
ne çok ocak görünümlü şubat anası varmış yahu :))) sanırsın ocak anaları topiğihadi itiraf edeyim ben önce ocak topiğindeydim hem orası pek sarmadı hem de bdt 2 şubat dedi doktor, hemen şubat analarına geçtim iyi ki de geçmişim, iyi ki sizi tanımışım
senın kız ıle benım oglanın olculer aynı gıdıyor dr 40 haftada dogarsa 4kılo uzerı dogar dedigüzelim sen benim yanımda tecrüübelisin..ben o zaman hamile olduğumu öğrendiğimde deli gibiydim..maymun gibi atladım herşeye..şubat diye dolandım ortalarda..şimdi işler değişti..napalım..amaaaannnnn..sağıklı doğar inşallah..şu şeker kastı benii...suyumu azaltmış..kızımın kilosu da o yüzden önden gidiyor..haftada 2 nst..o da beni gerdi yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?