2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

evet itiraf ediyorum arkadaşım bir yaratık :)) avuç içimden biraz küçük meme halkası :))

benımkıler mınık ama salıh zorlanmadı emerken bakalım ruzgar nasıl emecek ruyamda zor emdı pasam ama

bir daha unnadodan alışveriş yapan pınarın!!!!! son kargolama tarihi 22 aralıktı, hala tedarik sürecindeymiş lanet olası iki don !!!
geç geliyo biraz unnadoda canım. ama geliyo yani sonuçta hiç gelmediği olmadı bugüne kadar bende. acilse unnadodan almıcan. alıp aldığını unutcan gelince sevincen

benim de yok sanki, acaba sadece kalkan kullansak hem yara olmaz hem de göğüs ucu yerine geçmez mi? belki de emebilir ama bilmiyom??? napim ki acaba

kızlar geçmiş sayfalarda ishal sorununu okudum bende acayip kabızlık sorunu çekiyorum kendimi bildim bileli bide hemoroid belasıyla uğraşıyorum kaç senedir hamilelikte daha çok arttı kıvranıyorum hergün şuan bile

evet itiraf ediyorum arkadaşım bir yaratık :)) avuç içimden biraz küçük meme halkası :))

ben de arada bakıyom kendiminkine pek de genişlemedi koyu renkli yeri. şööle baş ve işaret parmamla halka yapsam. anca o kadardır yani.
bu işaret de çok değişik anlamlara geliyo... tarif için affınıza sığınıyorumm

kızlar canım deli gibi tatlı istiyoooooooooooorrrrrrrrr..... karnım taş gibi azıcık fazla yesem nefes alamıyorum... uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum.... kasıklarım adetli gibi sancıyor arada birrrrr... bir de bugün tansiyonum mu düştü ne başım döndü.... velhasılı bunlar normal mi... bir de canım sabun istiyor.... sürekli kokluyorum, yiyesim geliyor :)))) offffff....

ha bu arada eşim dün rüyasında ezan okumuş. herkes ayaklanmış :) baktım tabirlerinden biri tutukluysa cezasının biteceğine yazıyor, çok şaşırdım. az önce aradı bugün de nas suresini okumuş, demişler sen başından sonuna okudun bağıra bağıra korkarsın diye dürtmedik... baktım orda da dileklerin gerçekleşeceğine kötülüklerden korunmaya diyor... adam erdi mi noldu :)))) töbe töbeeee.. off ocaktaki yasayı bekliyoruz bakalım... oğlumun resmini götürdüm ona... çok sevmiş :)))

iyi akşamlar güzel annişler
anca gelebildim artık her geçen gün daha çok yoruluyorum
çocuklar mağdur olmasın die 3. yazılıyı da yapıp öle ayrılcam izne
normalde 21 ocakta doluyo iznim ama ben 14ünde bırakcam artık
çükü bebeğim alt tarafıma baskı yapmaya başladı bunu hissediyorum
hatta elimle alt tarafımı tutma isteği geliyo galiba git gide aşağı iniyo
bide okulum şato gibi in çık çok yordu beni bir uçtan bir uca yürümek
bile baya zorluyo okulda doğurmasaydım bari :) sizler ne yaptınız
kaç gündür giremedim o kadar çok sayfa birikti ki, neyse kocam gelene
kadar geçmiş yapayım o gelince çıkarım çünkü benimle ilgilenmiyosun diyo
üzülüyo ona da kıyamam :)

çok güzel bunları nerkek bebeği olanalrı almak isterim.özellikle yatağı ..nerden aldın çok büyük almak istmyrm çok ideal tam istediğim gibi..bilgi verirsen sevinrm..tşklr.

canım sivastan almıştık ben bursa iznikde yaşıyorum babyland den beşik sunny baby nin 285 tl ye almıştık uygunda yani ama biz alırken kampanyalıydı

Hosgeldin cnm Allah hepimize hayırlı dogumlar versin

kalkan için gaz yapıyo diyolar ama bi arkadaşım kalkanla 2 sene emzirdi. hatta işi falan varken eşi kalkanı parmağına takıp eşinin işi bitene kadar bebeği oyalıyormuş :)))

aynen canım benim de genişlemedi ve anca dediğin kadar meme ucum :))

sabun mu :)) taş toprak isteyip yiyeni duydum da :)) sakın kendinden geçip yeme aynı sıkıntılar hepimizde var şekerim. dün gece yatakta dönerken karnım bi acıdı sağa dönmüştüm, bağırdım tutamadım ( eşim de bişey oldu sanıp sıçradı :))

senin adam ermiş anam :)) şaka maka baksana hep alakalı rüyalar görmüş, inşallah yakında kavuşacaksın kocişine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…