- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.381
kılosu bugun 2800 cıvarydı az daha dayansa 3kılo kusur dogr o da bana yeter
hayırlısı canım şu anda bi sıkıntı olmadığına sevindim...
hangi ilçedesin canım? benim okulum evin karşısında bazen bana bile zor geliyo 3 kat merdiven... sonuna kadar dayanabilirim inşallah. bu arada rapor alırsan, hani başka bi rahatsızlıktan dolayı diye yazsa raporda.... izinden mi kesiliyo??
öyle bi tarif etmişsin ki acayip bişey canlandı gözümde
benımkıler mınık ama salıh zorlanmadı emerken bakalım ruzgar nasıl emecek ruyamda zor emdı pasam amakızlar o gün hastanede bize emzirme eğitimi verdiler..bebeğin emmeme sebeplerinden birisi meme başının çok büyük yada çok küçük olmasıymış...yaaa benim meme başım çooook büyük..kocaman..sığmazki bebeğin ağzına..hadi buna bi çare bulun..var mı böyle olan..
geç geliyo biraz unnadoda canım. ama geliyo yani sonuçta hiç gelmediği olmadı bugüne kadar bende. acilse unnadodan almıcan. alıp aldığını unutcan gelince sevincenbir daha unnadodan alışveriş yapan pınarın!!!!! son kargolama tarihi 22 aralıktı, hala tedarik sürecindeymiş lanet olası iki don !!!
ben ben ben :)) göğüs ucum yok 2 hafta önce aldım 2-3 defa pompaladığında bebeğin başını yakalayabileceği şekilde çıkıyor.. ben 6. aya kadar avent in niplette ürününü kullanmıştım o da çok güzel ama çok pahalı. bu da aynı işi görüyor ama 5-10 saniye içinde bebeğe emzirtmezsen geri içine kaçar gibi geliyor.. niplette te öyle değildi. ama onu 8 saat takıyodum günde, doğumu tetikler diye bıraktım. 8 saat takınca haliyle 1 saat falan meme uçları füze gibi oluyor.
bir daha unnadodan alışveriş yapan pınarın!!!!! son kargolama tarihi 22 aralıktı, hala tedarik sürecindeymiş lanet olası iki don !!!
Eki Görüntüle 586577 Eki Görüntüle 586578 Eki Görüntüle 586579 Eki Görüntüle 586580 Eki Görüntüle 586581 Eki Görüntüle 586582 Eki Görüntüle 586583 Eki Görüntüle 586584 Eki Görüntüle 586585 Eki Görüntüle 586586 Eki Görüntüle 586587 Eki Görüntüle 586588 Eki Görüntüle 586589 Eki Görüntüle 586590 Eki Görüntüle 586591 Eki Görüntüle 586592 Eki Görüntüle 586593 Eki Görüntüle 586594
evet itiraf ediyorum arkadaşım bir yaratık :)) avuç içimden biraz küçük meme halkası :))
o benimmm canımm ben aldım çok hoşuma gitti benim çanta, görerek aldım, içine yerleştirdim eşyalarımı çok hoş duruyor, çanta gayet kullanışlı ve büyüklüğüde ideal
sezaryen tarihi kesin olan vardır illaki içinize:) bir aksilik olmazsa verilen tarihlerde doğururuzben doğum günümde doğurucam mesela
çok güzel bunları nerkek bebeği olanalrı almak isterim.özellikle yatağı ..nerden aldın çok büyük almak istmyrm çok ideal tam istediğim gibi..bilgi verirsen sevinrm..tşklr.
Hosgeldin cnm Allah hepimize hayırlı dogumlarmerhaba arkadaşlar..bende 33+2 günlük hamileyim yani 34. haftanın içindeyiz..aslında uzun zamandır ara ara takip ediyodum sizleri ama bi türlü ailemin yanına falan yerleşeyim derken anca zaman buldum üye olup yazmaya:)
inşallah sona yaklaştığımız bu günlerde sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..
kalkan için gaz yapıyo diyolar ama bi arkadaşım kalkanla 2 sene emzirdi. hatta işi falan varken eşi kalkanı parmağına takıp eşinin işi bitene kadar bebeği oyalıyormuş :)))geç geliyo biraz unnadoda canım. ama geliyo yani sonuçta hiç gelmediği olmadı bugüne kadar bende. acilse unnadodan almıcan. alıp aldığını unutcan gelince sevincen
ben de unutuyorum zaten arada kargo arabası geçiyo cama yapışıyorum bana mı geldi acep diye :))
benim de yok sanki, acaba sadece kalkan kullansak hem yara olmaz hem de göğüs ucu yerine geçmez mi? belki de emebilir ama bilmiyom??? napim ki acaba
aynen canım benim de genişlemedi ve anca dediğin kadar meme ucum :))ben de arada bakıyom kendiminkine pek de genişlemedi koyu renkli yeri. şööle baş ve işaret parmamla halka yapsam. anca o kadardır yani.
bu işaret de çok değişik anlamlara geliyo...tarif için affınıza sığınıyorumm
kızlar canım deli gibi tatlı istiyoooooooooooorrrrrrrrr..... karnım taş gibi azıcık fazla yesem nefes alamıyorum... uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum.... kasıklarım adetli gibi sancıyor arada birrrrr... bir de bugün tansiyonum mu düştü ne başım döndü.... velhasılı bunlar normal mi... bir de canım sabun istiyor.... sürekli kokluyorum, yiyesim geliyor :)))) offffff....
ha bu arada eşim dün rüyasında ezan okumuş. herkes ayaklanmış :) baktım tabirlerinden biri tutukluysa cezasının biteceğine yazıyor, çok şaşırdım. az önce aradı bugün de nas suresini okumuş, demişler sen başından sonuna okudun bağıra bağıra korkarsın diye dürtmedik... baktım orda da dileklerin gerçekleşeceğine kötülüklerden korunmaya diyor... adam erdi mi noldu :)))) töbe töbeeee.. off ocaktaki yasayı bekliyoruz bakalım... oğlumun resmini götürdüm ona... çok sevmiş :)))
pek şıkmış Can'ımızın dolabı :)) güle güle kullansın annesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?