2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende de yok malesef göğüs ucubirde şimdiden göğüs ucum parça parça neden bilmiyorum.
göğüs kalkanı aldım ama sonradan anladımki kalkan yaraolduğunda kurumasını önler,göğsü korur ama ucunu çıkarmaya yaramıyor.
kelebek ucu alacagım bende.
detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaştım.

Emzirememe Sorunu ile Başa Çıkma Rehberi « Bebeğim Oldu

Son düzenleme:

canım benim uç kısmı tomurcuk tomurcuk oldu. kahverengi kısmındaysa karın çatlağı gibi pembe çatlaklar oluşuyor, sanırım kuruduğundan ya da büyüyor mu ne oluyorsa artık.. kremi düzenli olarak kullanmaya başlamak gerek sanırım..

butun gun yataktan cıkmadım 1 ıgne ucu kadar da ıs yapmadım((((( arada yarımsar saat kestırdım ama hala uykum var esnemekten agzım ayrıldı

tuğbaaaa ay biraz geçmiş okuyayım dedim ama korkudan ölüyodum
neyse ki sıkıntı yokmuş çok şükür geçmiş olsun cnm daha doğrusu şimdiden hayırlı olsun mu
diyeyim:) benim bdt 7 şubat görünüyo ama senin durumunu okuyunca ne yapacağımı
şaşırdım ufak tefek eksiklerim de var hem de bebeğin kıyafetlerini yıkamadım daha
hastane çantası hazırlamadım birden telaş yaptım valla hemen eksikler listemi kontrol edeyim

hayırlı olsun dememiz gerekior sanırım biraz daha beklesin bebiş...
hoş geldin cnm

zuzumm sen hataydamı yaşıordun öle kalmış aklımda ama...

slm hatunlar nasılsınız :) az bi geçmişe göz attım da geldim tuğba hayırlısı olsun canım inşallah sayende öğrenmiş olduk :) artık her an bir doğum haberi gelebilir birimizden bence :) hazırlıklı olmak gerek
ben de pofikçi gibi hala calısıyorum :) bu hafta cok enerjiğim ne hikmetse ama hala öğle uykumdan vazgecemedm cookk tatlı oluyo yaaa. bugun okulda hocanın biri 35.haftamda doğurdum ben 2 cocugumu da daha ne gezıyon buralarda git yat falan dedi sonra bi veli hocam bugun karnınız asagıda gibi duruo sanki dedi anaaaaa zorla okulda doğurtacaksınız sizde yaaw dedim ama korkmadım da değil :18:bi sıkntım yok gibi bi haftadır sürekli adet sancısı gibi belim karnım agrıyo midem iyice cozuttu rennie de içemiyorum direk kusuyorum artık mide yanmasını havuc biraz bastırıo o yüzden sürekli havuc yıyorum :) oğlum turuncu doğabilir bu yüzden ishal olan arkadaslar varmıs siyah kola için kızlar marka vermeyim :) kola cok cabuk keser ishali muz seftalili meyve suyu falan da işe yarar ama en pratiği kola bi bardak asitli asitli içince hemen kesıyo

selam arkadaslar,
uzn zamandir bende sizleri sürekli takip ediyorum, okuyorum.ama bende yeni yazabiliyorum. bende subat annesi olacam Rabbim izin verirse. aslinda 28 subat gözüküyor ama sezeryan olacagi icin 14 subatta ya da 15 subatta dogacak ikinci melegim. biri sevgililer günü digeri de annemin dogumgünü ikiside güzel tarihler bakalim hayirlisiyla zamaninda saglikli bir sekilde gelir hepimizin yavrusu. bütün kontrollerim ankarada akropol hastanesinde isin hoca tarafindan yapildi, cokta memnundum ama dogum icin bir hafta önce almanyaya geldim. Allahin izniyle burda dogum yapacam.
bu benim ikinci hamileligim. ilki cok zor gecti tam 40 kilo aldim. 42. hafta da 3 gün suni sanci yedikten sonra acil sezeryana alindim cünkü artik yawrumun ve benim hayati tehlikem baslamisti. sezeryandan sonra toparlanmamda cok uzun sürdü. 9. gün kendim ayaga kalkabildim. hatirlamak bile istemiyorum. ama ikinci hamileligim cok farkli bakalim Allahin izniyle dogumda koaly gecer saglicakla elir kuzumun kardesi.....

ya benim meleğim çok hıçkırıyo normalde hıçkırık hem ağız kaslarının
gelişimini sağlıyo hem de midenin büyüdüğünü gösteriyo zaten en son
doktora gittiğimde doktor da midesinin büyük olduğunu söledi
ya meleğim doğduğunda onu doyuramazsam die korkmaya başladım
benim hala sütüm gelmedi zaten şimdi gelmesin doğumda gelsin ama ya
yetmezse benim obur kızıma çünkü gerçekten çok hıçkırıyo ve şuanda da hıçkırıyo :)

yeni gelenler hoşgelmiş :) hilal senden baska biri daha vardı ikinize de bir olsun canım :) hayırlı duaların kabul olsun inşaallal rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
gökce ayy :) biz de az önce eşimle konustuk bu hıckırık konusunu :) bana cocuga iyi bakamıon ondan hıckırıo dıo hani ben göremıom dıo :) cok hosuma gıdıo hıckırması ama doktora söylemedm ben demekki öyleymiş :) enteresan :) benmki koca kafalıydı kız zaten bi de koca mide cekemem yani artı benm de 3. aylarda falan gelıodu sütüm şimdi hiç gelmio valla inş doğumda gelir artı dün annem söyledi eczacı bı akrabamız doğum yaptı ona sürmüşler işe yaramıs ayva cekirdeğini kaynatmıslar suyla emzırmeden sürmüşler gögüs ucuna cok işe yaramıs catlamamıs aman unutmayın diye annemi tembihlemişler sizin de aklınızda bulunsun

nıye kıs marka vermıyon rtuk mu kapatıyooooo
delüüü ne kadar buyuk olcak ılk dogdugunda 2 -3 cay kasıgı cc alabılıyormus bebek mıdesı her gun 2 ye katlayıp buyuyormus 1 haftada 30 cc mı ne oluyormus hcmı yanlış bılmıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…