- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.401
geç geliyo biraz unnadoda canım. ama geliyo yani sonuçta hiç gelmediği olmadı bugüne kadar bende. acilse unnadodan almıcan. alıp aldığını unutcan gelince sevincen
benim de yok sanki, acaba sadece kalkan kullansak hem yara olmaz hem de göğüs ucu yerine geçmez mi? belki de emebilir ama bilmiyom??? napim ki acaba
teşekkür ederiz teyzesii odayı çekcem bugün yarın artıkın:))
cok guzellmısss bayıldımmm
bende de yok malesef göğüs ucubirde şimdiden göğüs ucum parça parça neden bilmiyorum.
göğüs kalkanı aldım ama sonradan anladımki kalkan yaraolduğunda kurumasını önler,göğsü korur ama ucunu çıkarmaya yaramıyor.
kelebek ucu alacagım bende.
detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaştım.
Emzirememe Sorunu ile Başa Çıkma Rehberi « Bebeğim Oldu
Mucizem hayırlı olsun odanız maşallahdiğer resimleri de bekliyoruzzz
cok guzellmısss bayıldımmm
teşekkür ederiz teyzesii odayı çekcem bugün yarın artıkın:))
tubilim sağoll yarına kdar doğurma kız sakınn yarın yeni fotolar eklicem bak
hayırlısı canım şu anda bi sıkıntı olmadığına sevindim...
hangi ilçedesin canım? benim okulum evin karşısında bazen bana bile zor geliyo 3 kat merdiven... sonuna kadar dayanabilirim inşallah. bu arada rapor alırsan, hani başka bi rahatsızlıktan dolayı diye yazsa raporda.... izinden mi kesiliyo??
Evim Bursa da iş yerim Orhaneli. Rapor erken doğum tehditi ile idi. İlk 10 gün epey korkuttu bebiş bizi,10 günün sonundaki kontrolde iyiydi herşey şikayetim de yoktu ama dr. raporu uzatmaya karar verdi. Hamilelikte diyabet çıktı bende o da erken doğum riskini arttırıyor riske etmek istemedi sanırım. Benim raporum bu şekilde olduğu için doğum izinimi etkilemeyecek diye biliyorum.Farklı bi şikayetten olursa nasıl olur bilmiyorum.
hayırlı olsun dememiz gerekior sanırım biraz daha beklesin bebiş...ben geldım kızlar sızlerı telaslandırdım kusura bakmayındoktora gıtttım durumu anlattım dırek nısandır buyuk ıhtımalle dedı once bı alttan muayene ettı(en tırstıgım)bıraz cıgırsamda bekledıgım kadar kotu degıldı bısı yok ama bı ultrasonla baktı hımmm dedı rahım agzın ıncelmıs dedı karnıma elledı bebek epeyce buyuk dogsa bıle korkulcak bısı yok kılosu herseyı yeterlı dedı bıde nstye gır dedı nst de bısı yok ama benm adet agrısı bel agrısı devam edıoo bundan snrasnı beklıcez yıne geleblr kan korkma dedı erken gelecek buyuk ıhtımalle dedı agrıların artrsa suyun gelrse gel dedı sımdılık beklemedeyım bakalım
hoş geldin cnmmerhaba arkadaşlar..bende 33+2 günlük hamileyim yani 34. haftanın içindeyiz..aslında uzun zamandır ara ara takip ediyodum sizleri ama bi türlü ailemin yanına falan yerleşeyim derken anca zaman buldum üye olup yazmaya:)
inşallah sona yaklaştığımız bu günlerde sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız..
iyi akşamlar güzel annişler
anca gelebildim artık her geçen gün daha çok yoruluyorum
çocuklar mağdur olmasın die 3. yazılıyı da yapıp öle ayrılcam izne
normalde 21 ocakta doluyo iznim ama ben 14ünde bırakcam artık
çükü bebeğim alt tarafıma baskı yapmaya başladı bunu hissediyorum
hatta elimle alt tarafımı tutma isteği geliyo galiba git gide aşağı iniyo
bide okulum şato gibi in çık çok yordu beni bir uçtan bir uca yürümek
bile baya zorluyo okulda doğurmasaydım bari :) sizler ne yaptınız
kaç gündür giremedim o kadar çok sayfa birikti ki, neyse kocam gelene
kadar geçmiş yapayım o gelince çıkarım çünkü benimle ilgilenmiyosun diyo
üzülüyo ona da kıyamam :)
hayırlı olsun dememiz gerekior sanırım biraz daha beklesin bebiş...
hoş geldin cnm
zuzumm sen hataydamı yaşıordun öle kalmış aklımda ama...
nıye kıs marka vermıyon rtuk mu kapatıyoooooslm hatunlar nasılsınız :) az bi geçmişe göz attım da geldim tuğba hayırlısı olsun canım inşallah sayende öğrenmiş olduk :) artık her an bir doğum haberi gelebilir birimizden bence :) hazırlıklı olmak gerek
ben de pofikçi gibi hala calısıyorum :) bu hafta cok enerjiğimne hikmetse ama hala öğle uykumdan vazgecemedm cookk tatlı oluyo yaaa. bugun okulda hocanın biri 35.haftamda doğurdum ben 2 cocugumu da daha ne gezıyon buralarda git yat falan dedi sonra bi veli hocam bugun karnınız asagıda gibi duruo sanki dedi anaaaaa zorla okulda doğurtacaksınız sizde yaaw dedim ama korkmadım da değil :18:bi sıkntım yok gibi bi haftadır sürekli adet sancısı gibi belim karnım agrıyo midem iyice cozuttu rennie de içemiyorum direk kusuyorum artık mide yanmasını havuc biraz bastırıo o yüzden sürekli havuc yıyorum :) oğlum turuncu doğabilir bu yüzden ishal olan arkadaslar varmıs siyah kola için kızlar marka vermeyim :) kola cok cabuk keser ishali muz seftalili meyve suyu falan da işe yarar ama en pratiği kola bi bardak asitli asitli içince hemen kesıyo
delüüü ne kadar buyuk olcak ılk dogdugunda 2 -3 cay kasıgı cc alabılıyormus bebek mıdesı her gun 2 ye katlayıp buyuyormus 1 haftada 30 cc mı ne oluyormus hcmı yanlış bılmıyorsamya benim meleğim çok hıçkırıyo normalde hıçkırık hem ağız kaslarının
gelişimini sağlıyo hem de midenin büyüdüğünü gösteriyo zaten en son
doktora gittiğimde doktor da midesinin büyük olduğunu söledi
ya meleğim doğduğunda onu doyuramazsam die korkmaya başladım
benim hala sütüm gelmedi zaten şimdi gelmesin doğumda gelsin ama ya
yetmezse benim obur kızıma çünkü gerçekten çok hıçkırıyo ve şuanda da hıçkırıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?