- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.421
hosgeldınnnn canım ıns. bu sefer hersey ıyı olurselam arkadaslar,
uzn zamandir bende sizleri sürekli takip ediyorum, okuyorum.ama bende yeni yazabiliyorum. bende subat annesi olacam Rabbim izin verirse. aslinda 28 subat gözüküyor ama sezeryan olacagi icin 14 subatta ya da 15 subatta dogacak ikinci melegim. biri sevgililer günü digeri de annemin dogumgünü ikiside güzel tarihler bakalim hayirlisiyla zamaninda saglikli bir sekilde gelir hepimizin yavrusu. bütün kontrollerim ankarada akropol hastanesinde isin hoca tarafindan yapildi, cokta memnundum ama dogum icin bir hafta önce almanyaya geldim. Allahin izniyle burda dogum yapacam.
bu benim ikinci hamileligim. ilki cok zor gecti tam 40 kilo aldim. 42. hafta da 3 gün suni sanci yedikten sonra acil sezeryana alindim cünkü artik yawrumun ve benim hayati tehlikem baslamisti. sezeryandan sonra toparlanmamda cok uzun sürdü. 9. gün kendim ayaga kalkabildim. hatirlamak bile istemiyorum. ama ikinci hamileligim cok farkli bakalim Allahin izniyle dogumda koaly gecer saglicakla elir kuzumun kardesi.....
gokce nerde ki???????????yeni gelenler hoşgelmiş :) hilal senden baska biri daha vardı ikinize de bir olsun canım :) hayırlı duaların kabul olsun inşaallal rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
gökce ayy :) biz de az önce eşimle konustuk bu hıckırık konusunu :) bana cocuga iyi bakamıon ondan hıckırıo dıo hani ben göremıom dıo :) cok hosuma gıdıo hıckırması ama doktora söylemedm ben demekki öyleymiş :) enteresan :) benmki koca kafalıydı kız zaten bi de koca mide cekemem yaniartı benm de 3. aylarda falan gelıodu sütüm şimdi hiç gelmio valla inş doğumda gelir artı dün annem söyledi eczacı bı akrabamız doğum yaptı ona sürmüşler işe yaramıs ayva cekirdeğini kaynatmıslar suyla emzırmeden sürmüşler gögüs ucuna cok işe yaramıs catlamamıs aman unutmayın diye annemi tembihlemişler sizin de aklınızda bulunsun
nıye kıs marka vermıyon rtuk mu kapatıyooooo
delüüü ne kadar buyuk olcak ılk dogdugunda 2 -3 cay kasıgı cc alabılıyormus bebek mıdesı her gun 2 ye katlayıp buyuyormus 1 haftada 30 cc mı ne oluyormus hcmı yanlış bılmıyorsam
gokce nerde ki???????????
yooooo aslında herseyın markasını verıoz neden öyle düşündüm bilmem
amaaaann meltem abla ne gökçesizuzumdu o yazan ben gökceyi okurken mi gördm acaba da gökce dedim gerçekten bilmiorum allahım bunuyor muyum neee
bende hatayda yaşıorm kime gidiyorsun dr olarakevet cnm doğru hatırlamışsın :)
hoşgeldin cnm..selam arkadaslar,
uzn zamandir bende sizleri sürekli takip ediyorum, okuyorum.ama bende yeni yazabiliyorum. bende subat annesi olacam Rabbim izin verirse. aslinda 28 subat gözüküyor ama sezeryan olacagi icin 14 subatta ya da 15 subatta dogacak ikinci melegim. biri sevgililer günü digeri de annemin dogumgünü ikiside güzel tarihler bakalim hayirlisiyla zamaninda saglikli bir sekilde gelir hepimizin yavrusu. bütün kontrollerim ankarada akropol hastanesinde isin hoca tarafindan yapildi, cokta memnundum ama dogum icin bir hafta önce almanyaya geldim. Allahin izniyle burda dogum yapacam.
bu benim ikinci hamileligim. ilki cok zor gecti tam 40 kilo aldim. 42. hafta da 3 gün suni sanci yedikten sonra acil sezeryana alindim cünkü artik yawrumun ve benim hayati tehlikem baslamisti. sezeryandan sonra toparlanmamda cok uzun sürdü. 9. gün kendim ayaga kalkabildim. hatirlamak bile istemiyorum. ama ikinci hamileligim cok farkli bakalim Allahin izniyle dogumda koaly gecer saglicakla elir kuzumun kardesi.....
selam arkadaslar,
bende dedım kızı rtuk korkusu sardı:)
boşver sen benı nası gıdıyo hazırlıklar?
ya benim meleğim çok hıçkırıyo normalde hıçkırık hem ağız kaslarının
gelişimini sağlıyo hem de midenin büyüdüğünü gösteriyo zaten en son
doktora gittiğimde doktor da midesinin büyük olduğunu söledi
ya meleğim doğduğunda onu doyuramazsam die korkmaya başladım
benim hala sütüm gelmedi zaten şimdi gelmesin doğumda gelsin ama ya
yetmezse benim obur kızıma çünkü gerçekten çok hıçkırıyo ve şuanda da hıçkırıyo :)
ooooooooo sen hazırsın dogume ben hala cantamı hazırlamadım utulerı bıtırdım cantaya sadece hemsıreye verılecek takımı koydum daha da bısey y ok ortadavalla meltem abla iyi gidiyo :) civilde eletronık wee termometre 5 liraymıs :) ondan da aldım eşim eczacıya sormus o da en saglıklısı normal civalı termometre demiş ondan almıstık zaten önceden bu hafta sonu 3-6 ve 6-9 aylık kıyafet aldık 5-6 parca bi tek onlar kaldı yıkanacak onların dısında evim temizlenecek annem gelıyım yapalım dıo ama ben izne cıkınca dıorum umarım gec olmaz :) ayın15inde baslıo iznim yani 37.haftada çantamı taa gecen cumartesi hazırlamıstım zati 3er pijama koydum hem kendıme hem oğluma, bebek sekerleri için de hafta sonu bi kaç örnek yaptım hafta sonu falan olabilir keçe alıp yapcam sekerleri sepet aldım babaannemden onu da tüllerle süsleyecem işte öyle yaaa :) sanki ben hariç herşey hazır
slm hatunlar nasılsınız :) az bi geçmişe göz attım da geldim tuğba hayırlısı olsun canım inşallah sayende öğrenmiş olduk :) artık her an bir doğum haberi gelebilir birimizden bence :) hazırlıklı olmak gerek
ben de pofikçi gibi hala calısıyorum :) bu hafta cok enerjiğimne hikmetse ama hala öğle uykumdan vazgecemedm cookk tatlı oluyo yaaa. bugun okulda hocanın biri 35.haftamda doğurdum ben 2 cocugumu da daha ne gezıyon buralarda git yat falan dedi sonra bi veli hocam bugun karnınız asagıda gibi duruo sanki dedi anaaaaa zorla okulda doğurtacaksınız sizde yaaw dedim ama korkmadım da değil :18:bi sıkntım yok gibi bi haftadır sürekli adet sancısı gibi belim karnım agrıyo midem iyice cozuttu rennie de içemiyorum direk kusuyorum artık mide yanmasını havuc biraz bastırıo o yüzden sürekli havuc yıyorum :) oğlum turuncu doğabilir bu yüzden ishal olan arkadaslar varmıs siyah kola için kızlar marka vermeyim :) kola cok cabuk keser ishali muz seftalili meyve suyu falan da işe yarar ama en pratiği kola bi bardak asitli asitli içince hemen kesıyo
Ayşeeylulllllllllllllllllll naptın şekerlerivalla meltem abla iyi gidiyo :) civilde eletronık wee termometre 5 liraymıs :) ondan da aldım eşim eczacıya sormus o da en saglıklısı normal civalı termometre demiş ondan almıstık zaten önceden bu hafta sonu 3-6 ve 6-9 aylık kıyafet aldık 5-6 parca bi tek onlar kaldı yıkanacak onların dısında evim temizlenecek annem gelıyım yapalım dıo ama ben izne cıkınca dıorum umarım gec olmaz :) ayın15inde baslıo iznim yani 37.haftada çantamı taa gecen cumartesi hazırlamıstım zati 3er pijama koydum hem kendıme hem oğluma, bebek sekerleri için de hafta sonu bi kaç örnek yaptım hafta sonu falan olabilir keçe alıp yapcam sekerleri sepet aldım babaannemden onu da tüllerle süsleyecem işte öyle yaaa :) sanki ben hariç herşey hazır
Ayşeeylulllllllllllllllllll naptın şekerleribende sepet suslicem beyaz kumaşla kapladım yarın tül alıcam bu arada eva sungeri tahtakaleden nerden alabilirim :26:
haslanmıs patates ve prınc lapası ye canım yagsızKızlar bugün çok kötüyüm gün içinde gayte iiyiydm akşam üzeri ishal ve mide bulantısı başladı .İshal çok fena su gelio artık. Karnımın sesi dışardan duuluo oğluşumda rahatsz oıldu galiba devamlı hareket halinde. Neyapmalıym sizce acile gidiyimmi? 15DK DA BİR LAVABODAYM. bOL SU İÇİORM MUZ YİYORUM NE YAPIM YARDM EDİN??
hoşgeldin canm her gebelik bir olmuyo dediğin gibi benmde 2 oğlumda hamileliklerim çok kolay geçti ama prensesim beni çok yordu ...inşlh sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı...
hosgeldınnnn canım ıns. bu sefer hersey ıyı olur
ooooooooo sen hazırsın dogume ben hala cantamı hazırlamadım utulerı bıtırdım cantaya sadece hemsıreye verılecek takımı koydum daha da bısey y ok ortada
kola iç canım ama üşütme oluyo sanırım bana da oluyo ara ara dinlenip terleyince gecıyo ama gönlün rahat etmezse git doktora yine de. geçer hemencecik inşşKızlar bugün çok kötüyüm gün içinde gayte iiyiydm akşam üzeri ishal ve mide bulantısı başladı .İshal çok fena su gelio artık. Karnımın sesi dışardan duuluo oğluşumda rahatsz oıldu galiba devamlı hareket halinde. Neyapmalıym sizce acile gidiyimmi? 15DK DA BİR LAVABODAYM. bOL SU İÇİORM MUZ YİYORUM NE YAPIM YARDM EDİN??
valla istanbulda bilmem ben nerelerden alınır biri almıs yazmıstı ama 7tl ye aldım falan dıe kırtasiyeye falan baktın mı 10lu paketi 7liraymıs kızlardan biri almıstıAyşeeylulllllllllllllllllll naptın şekerleribende sepet suslicem beyaz kumaşla kapladım yarın tül alıcam bu arada eva sungeri tahtakaleden nerden alabilirim :26:
hazır olanlardan esinlenerek malzemeleri alacaksınyaa bebek şekeri ben de yapıcam ama annem gelmedi daha.ocağın 2. haftasında gelebilecekmişşmalzemeleri alsam, nasıl birşey olacağıan tek başıma karar da veremem. o da acele etme doğumda dağıtmıcaksın nasıl olsa dedi ama ben telaş yapıyom galiba biraz herşey hazır olsun da aklım orada kalmasın diye... :44:ne kadar sürer sizce 100 tane şekeri yapmak 3-4 k işi varız...
haslanmıs patates ve prınc lapası ye canım yagsız
hazır olanlardan esinlenerek malzemeleri alacaksınbenim geçenlerde koymuştum porselen kutulardan dı eltimede tul aldırdım yarında tahtakaleye inicez eşimi ikna ettim ordan da badem şekeri vs. alıp kutuların içine 3 er tane koyucam o kadar ben hastaneden çıkınca gelenlere vericem mevlüt için sonra artık o yuzden fazla miktar değil benim 35 tane felan kimsemiz yok fazla ama senin 100 adet başına oturulunca yapılır korkma canım ben mesela annemlere gidip yapacaktım ama bir turlu gidemedim içim içimi yiyor bitmedikce bu şekerler o yuzden kendim yapıcam oturup nihayet
ay az önce eşime diorum ki doğurayım hemen patates haşlaması yicem o kadar özledimkiiişekeri yukselttiği için yasak çünki
yaa bebek şekeri ben de yapıcam ama annem gelmedi daha.ocağın 2. haftasında gelebilecekmişşmalzemeleri alsam, nasıl birşey olacağıan tek başıma karar da veremem. o da acele etme doğumda dağıtmıcaksın nasıl olsa dedi ama ben telaş yapıyom galiba biraz herşey hazır olsun da aklım orada kalmasın diye... :44:ne kadar sürer sizce 100 tane şekeri yapmak 3-4 k işi varız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?