2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hosgeldınnnn canım ıns. bu sefer hersey ıyı olur

gokce nerde ki???????????

yooooo aslında herseyın markasını verıoz neden öyle düşündüm bilmem

gokce nerde ki???????????

amaaaann meltem abla ne gökçesi zuzumdu o yazan ben gökceyi okurken mi gördm acaba da gökce dedim gerçekten bilmiorum allahım bunuyor muyum neee

bende dedım kızı rtuk korkusu sardı:)
boşver sen benı nası gıdıyo hazırlıklar?

evet cnm doğru hatırlamışsın :)
bende hatayda yaşıorm kime gidiyorsun dr olarak
hoşgeldin cnm..

hoşgeldin canm her gebelik bir olmuyo dediğin gibi benmde 2 oğlumda hamileliklerim çok kolay geçti ama prensesim beni çok yordu ...inşlh sağ salim kucağımıza alırız evlatlarımızı...

bende dedım kızı rtuk korkusu sardı:)
boşver sen benı nası gıdıyo hazırlıklar?

valla meltem abla iyi gidiyo :) civilde eletronık wee termometre 5 liraymıs :) ondan da aldım eşim eczacıya sormus o da en saglıklısı normal civalı termometre demiş ondan almıstık zaten önceden bu hafta sonu 3-6 ve 6-9 aylık kıyafet aldık 5-6 parca bi tek onlar kaldı yıkanacak onların dısında evim temizlenecek annem gelıyım yapalım dıo ama ben izne cıkınca dıorum umarım gec olmaz :) ayın15inde baslıo iznim yani 37.haftada çantamı taa gecen cumartesi hazırlamıstım zati 3er pijama koydum hem kendıme hem oğluma, bebek sekerleri için de hafta sonu bi kaç örnek yaptım hafta sonu falan olabilir keçe alıp yapcam sekerleri sepet aldım babaannemden onu da tüllerle süsleyecem işte öyle yaaa :) sanki ben hariç herşey hazır

rabbim sistemini öyle güzel yapmışki sen hiç merak etme karnında nsl besleniyorsa doğru emzirmeyide başarırsan sütünde o kadar güzel gelir ve bebeğini besler ben 2 oğlumuda 18 ay emzirdim ek gıda bile zor alırlardı ve tombik tombik çoçuklardı..

ooooooooo sen hazırsın dogume ben hala cantamı hazırlamadım utulerı bıtırdım cantaya sadece hemsıreye verılecek takımı koydum daha da bısey y ok ortada

Kızlar bugün çok kötüyüm gün içinde gayte iiyiydm akşam üzeri ishal ve mide bulantısı başladı .İshal çok fena su gelio artık. Karnımın sesi dışardan duuluo oğluşumda rahatsz oıldu galiba devamlı hareket halinde. Neyapmalıym sizce acile gidiyimmi? 15DK DA BİR LAVABODAYM. bOL SU İÇİORM MUZ YİYORUM NE YAPIM YARDM EDİN??

Ayşeeylulllllllllllllllllll naptın şekerleribende sepet suslicem beyaz kumaşla kapladımyarın tül alıcambu arada eva sungeri tahtakaleden nerden alabilirim:26:

Ayşeeylulllllllllllllllllll naptın şekerleribende sepet suslicem beyaz kumaşla kapladımyarın tül alıcambu arada eva sungeri tahtakaleden nerden alabilirim:26:

yaa bebek şekeri ben de yapıcam ama annem gelmedi daha.ocağın 2. haftasında gelebilecekmişş malzemeleri alsam, nasıl birşey olacağıan tek başıma karar da veremem. o da acele etme doğumda dağıtmıcaksın nasıl olsa dedi ama ben telaş yapıyom galiba biraz herşey hazır olsun da aklım orada kalmasın diye... :44:ne kadar sürer sizce 100 tane şekeri yapmak 3-4 k işi varız...

haslanmıs patates ve prınc lapası ye canım yagsız

ooooooooo sen hazırsın dogume ben hala cantamı hazırlamadım utulerı bıtırdım cantaya sadece hemsıreye verılecek takımı koydum daha da bısey y ok ortada
aaaaaaaaaa aşk olsun meltem abla hayal kırıklıgına ugrattın beni ayyy :):) ya 32.haftada doktor hersey hazır mı cantan hazır olsun artık dedi ben de o yüzden gecen hafta hazırladm herseyi ama benm de yatagım uyku seti falan filan yok bilerek evimiz dar diye en sona sakladm 37.haftamda alcam onları birisi almıs hatta sunny baby pembe 280 tl yazmıs kimdi hatırlamıorum ama ben de ondan alcam begendm kraftla aynı malzeme tanıdık esnaf 230a bıraktı ama tabiki de benm kocacım 200e alırım onu dıo kiii alır yani öyle...
sen de hazırla artık meltem abla belki de rüzgar sezeryanı beklemeden doğuverir :)

kola iç canım ama üşütme oluyo sanırım bana da oluyo ara ara dinlenip terleyince gecıyo ama gönlün rahat etmezse git doktora yine de. geçer hemencecik inşş
valla istanbulda bilmem ben nerelerden alınır biri almıs yazmıstı ama 7tl ye aldım falan dıe kırtasiyeye falan baktın mı 10lu paketi 7liraymıs kızlardan biri almıstı sekerlere gelinceeee :) Eki Görüntüle 587830
işte şunlardan yaptım ben ama su keselinin üstündeki bebekten yaptım kesesini yapmadm gökkusagının bulutuna melih yazısı işledim arkalarına magnet alcam buzdolabı süsü ama işlemek daha zor gökkusagı cok pratik oldu sanki cogunlugu ondan yapcam bi de bunlara seker asmayı düşünmüorum o zaman bozuluyo çünkü o yüzden böyle ayrı bi de seker paketleri yapıyım dedim kendımce uzun bi msj oldu ama durum bu sen sepeti nasıl süslüosun giyimciydın senden model alıyım ben hocam

hazır olanlardan esinlenerek malzemeleri alacaksınbenim geçenlerde koymuştum porselen kutulardan dı eltimede tul aldırdım yarında tahtakaleye inicez eşimi ikna ettim ordan da badem şekeri vs. alıp kutuların içine 3 er tane koyucam o kadarben hastaneden çıkınca gelenlere vericem mevlüt için sonra artıko yuzden fazla miktar değil benim 35 tane felankimsemiz yok fazlaama senin 100 adet başına oturulunca yapılır korkma canımben mesela annemlere gidip yapacaktım ama bir turlu gidemedim içim içimi yiyor bitmedikce bu şekerler o yuzden kendim yapıcam oturup nihayet
haslanmıs patates ve prınc lapası ye canım yagsız

ay az önce eşime diorum ki doğurayım hemen patates haşlaması yicem o kadar özledimkiiişekeri yukselttiği için yasak çünki

ay ne bıleyım rehavet coktu ıcıme bende daha ruzgarın uyku setını alt acmasını ve ıcıne yatak almadım emzırme sudyenım camasır ve corabım yokkkkk

patates yasak dımı yaaao zaman prınc te yasak

vallahi yapan kişilerin el yatkınlıgına baglı hocam :) ben sahsen baskalarının işini kolay kolay begenemem o yüzden hepsini kendım yapcam basına otursan hemen yapılıyo su benm gökkusagını mesela hemencecık yaparsınız birisi kessın birisi diksin birisi magnetini yapıstırsın falan bi günde yapılır 100 tanesini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…