2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hoca felan değilim okulun mezunuyum o kadarbenim sepet kına sepetimdi kırmızı bende söktüm beyazla kapladım ama tülünü daha geçirmedim bakalım nasıl olacak bende bilmiorumşekerlemeler guzelmiş dediklerin çok doğru sarkma yapar şeker eklersenbenimkilerde Kuran yazan porselen kutucuklar içine draje çikolata koyup tullicembitsinlerde resimlerini bende koyarımsıktı valla bu iş beni bu durumda pek bir yere gidemiorum sıkıntı basıyorAllah dan eşimi ikna ettim yarın emnönüne gitmeye oda 3 dukkana gircem fazla yere girmicem dedimyoksa götürmez

Son düzenleme:

evet pirinçte yasakbenim hemen hemen hazır gibi hatta bu hafta sonu nihayetttttt annemlere gideceğiz 4 gun felan kalırız o yuzden hastane bavulumu arabaya alcaz yanımızda olsun dioruz hatta eşim diyor

benim ekip sağlam ama biraraya gelmek uzun sürecek. 1 resim öğretmeni, 1 ev ekonomisi öğretmeni, 1 moda tasarımcısı, 1kız meslek mezunu olan çook becerikli annem ve ben... içlerinde en beceriksizi benim

Son düzenleme:

:) olsn okul mezunu olunca bilirsin sen :) elin yatkın olur benm yoktu kına sepetim falan içini silikonlu elyafla kabarık kaplayım diye düşündüm buz maviyle ama bilmem carsıda falan annemle bakarız modellere artık ama koy resimlerini ben de bitirince koyarım :)

benim ekip sağlam ama biraraya gelmek uzun sürecek. 1 resim öğretmeni, 1 ev ekonomisi öğretmeni, 1 moda tasarımcısı, 1kız meslek mezunu olan çook becerikli annem ve ben... içlerinde en beceriksizi benim

ne sağlamı yaww süperötesi ekip olmuş sizden süper fikirler de cıkar valla :) yaratıcılıkları yüksek bir grup olacaksınız :) maşaallah

kız var ya bir söktüm sepeti naylon kovadan yapmışlar meğerşoktayım tabi görüncealt tabanıda kontraplak gibi bir parça kesip yapmışlar alttan kaplanınca
kontraplak alt taban oluvermişben sanıyorum ki bildiğim hasır sepettir içielyafta olur pofuduk pofudukbitsinlerde koyucam inş.

tubilim sağoll yarına kdar doğurma kız sakınn yarın yeni fotolar eklicem bak

:)))))))))))))senn resımlerı sabote edıp yarın dgurcm ılgılerı uzerıme toplıcam

ahh canm bır gorsen halımızı benm cantalar hazırdı esım cantaları attı hemen arabaya bıldgn doguma gıttık bugun prova oldu:):):)

kızım soyleme oyle dıye doye cagırdın resmen dogumu:))))))))))))

canım aynı şeyleri bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum inşallah bu bebişlerimizi kolayca alıcaz kucagımıza

bu arada chicco nun tarak seti 16 lira idi gratis mağazasında fırsat ürünü die indirim yapmışlar bilginiz olsun bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…