- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.441
aaaaaaaaaa aşk olsun meltem abla hayal kırıklıgına ugrattın beni ayyy :):) ya 32.haftada doktor hersey hazır mı cantan hazır olsun artık dedi ben de o yüzden gecen hafta hazırladm herseyi ama benm de yatagım uyku seti falan filan yok bilerek evimiz dar diye en sona sakladm 37.haftamda alcam onları birisi almıs hatta sunny baby pembe 280 tl yazmıs kimdi hatırlamıorum ama ben de ondan alcam begendm kraftla aynı malzeme tanıdık esnaf 230a bıraktı ama tabiki de benm kocacım 200e alırım onu dıo kiii alır yani öyle...
sen de hazırla artık meltem abla belki de rüzgar sezeryanı beklemeden doğuverir :)
kola iç canım ama üşütme oluyo sanırım bana da oluyo ara ara dinlenip terleyince gecıyo ama gönlün rahat etmezse git doktora yine de. geçer hemencecik inşş
valla istanbulda bilmem ben nerelerden alınır biri almıs yazmıstı ama 7tl ye aldım falan dıe kırtasiyeye falan baktın mı 10lu paketi 7liraymıs kızlardan biri almıstısekerlere gelinceeee :) Eki Görüntüle 587830 Eki Görüntüle 587829 Eki Görüntüle 587831
işte şunlardan yaptım ben ama su keselinin üstündeki bebekten yaptım kesesini yapmadm gökkusagının bulutuna melih yazısı işledim arkalarına magnet alcam buzdolabı süsü ama işlemek daha zor gökkusagı cok pratik oldu sanki cogunlugu ondan yapcam bi de bunlara seker asmayı düşünmüorum o zaman bozuluyo çünkü Eki Görüntüle 587832 o yüzden böyle ayrı bi de seker paketleri yapıyım dedim kendımceuzun bi msj oldu ama durum bu sen sepeti nasıl süslüosun giyimciydın senden model alıyım ben hocam
ay ne bıleyım rehavet coktu ıcıme bende daha ruzgarın uyku setını alt acmasını ve ıcıne yatak almadım emzırme sudyenım camasır ve corabım yokkkkk
patates yasak dımı yaaao zaman prınc te yasak
hazır olanlardan esinlenerek malzemeleri alacaksınbenim geçenlerde koymuştum porselen kutulardan dı eltimede tul aldırdım yarında tahtakaleye inicez eşimi ikna ettim ordan da badem şekeri vs. alıp kutuların içine 3 er tane koyucam o kadar ben hastaneden çıkınca gelenlere vericem mevlüt için sonra artık o yuzden fazla miktar değil benim 35 tane felan kimsemiz yok fazla ama senin 100 adet başına oturulunca yapılır korkma canım ben mesela annemlere gidip yapacaktım ama bir turlu gidemedim içim içimi yiyor bitmedikce bu şekerler o yuzden kendim yapıcam oturup nihayet
ay az önce eşime diorum ki doğurayım hemen patates haşlaması yicem o kadar özledimkiiişekeri yukselttiği için yasak çünki
benim ekip sağlam ama biraraya gelmek uzun sürecek. 1 resim öğretmeni, 1 ev ekonomisi öğretmeni, 1 moda tasarımcısı, 1kız meslek mezunu olan çook becerikli annem ve ben... içlerinde en beceriksizi benimvallahi yapan kişilerin el yatkınlıgına baglı hocam :) ben sahsen baskalarının işini kolay kolay begenemem o yüzden hepsini kendım yapcam basına otursan hemen yapılıyo su benm gökkusagını mesela hemencecık yaparsınız birisi kessın birisi diksin birisi magnetini yapıstırsın falan bi günde yapılır 100 tanesini ya
hoca felan değilim okulun mezunuyum o kadarbenim sepet kına sepetimde kırmızı bende söktüm beyazla kapladım ama tülünü daha geçirmedim bakalım nasıl olacak bende bilmiorum şekerlemeler guzelmiş dediklerin çok doğru sarkma yapar şeker eklersen benimkilerde Kuran yazan porselen kutucuklar içine draje çikolata koyup tullicem bitsinlerde resimlerini bende koyarım sıktı valla bu iş beni bu durumda pek bir yere gidemiorum sıkıntı basıyor Allah dan eşimi ikna ettim yarın emnönüne gitmeye ikna ettim oda 3 dukkana gircem fazla yere girmicem dedim yoksa götürmez
benim ekip sağlam ama biraraya gelmek uzun sürecek. 1 resim öğretmeni, 1 ev ekonomisi öğretmeni, 1 moda tasarımcısı, 1kız meslek mezunu olan çook becerikli annem ve ben... içlerinde en beceriksizi benim
benim ekip sağlam ama biraraya gelmek uzun sürecek. 1 resim öğretmeni, 1 ev ekonomisi öğretmeni, 1 moda tasarımcısı, 1kız meslek mezunu olan çook becerikli annem ve ben... içlerinde en beceriksizi benim
cidden sağlam bir ekip miş
ne sağlamı yaww süperötesi ekip olmuş sizden süper fikirler de cıkar valla :) yaratıcılıkları yüksek bir grup olacaksınız :) maşaallah
:) olsn okul mezunu olunca bilirsin sen :) elin yatkın olur benm yoktu kına sepetim falan içini silikonlu elyafla kabarık kaplayım diye düşündüm buz maviyle ama bilmem carsıda falan annemle bakarız modellere artık ama koy resimlerini ben de bitirince koyarım :)
çok hayacanlanıyorum ben de biraz da bu yüzden sabırsızlanıyorummm galiba
tubilim sağoll yarına kdar doğurma kız sakınn yarın yeni fotolar eklicem bak
tuğbaaaa ay biraz geçmiş okuyayım dedim ama korkudan ölüyodum
neyse ki sıkıntı yokmuş çok şükür geçmiş olsun cnm daha doğrusu şimdiden hayırlı olsun mu
diyeyim:) benim bdt 7 şubat görünüyo ama senin durumunu okuyunca ne yapacağımı
şaşırdım ufak tefek eksiklerim de var hem de bebeğin kıyafetlerini yıkamadım daha
hastane çantası hazırlamadım birden telaş yaptım valla hemen eksikler listemi kontrol edeyim
kızım soyleme oyle dıye doye cagırdın resmen dogumu:)))))))))))):)))))))))))))senn resımlerı sabote edıp yarın dgurcm ılgılerı uzerıme toplıcam
ahh canm bır gorsen halımızı benm cantalar hazırdı esım cantaları attı hemen arabaya bıldgn doguma gıttık bugun prova oldu:):):)
selam arkadaslar,
uzn zamandir bende sizleri sürekli takip ediyorum, okuyorum.ama bende yeni yazabiliyorum. bende subat annesi olacam Rabbim izin verirse. aslinda 28 subat gözüküyor ama sezeryan olacagi icin 14 subatta ya da 15 subatta dogacak ikinci melegim. biri sevgililer günü digeri de annemin dogumgünü ikiside güzel tarihler bakalim hayirlisiyla zamaninda saglikli bir sekilde gelir hepimizin yavrusu. bütün kontrollerim ankarada akropol hastanesinde isin hoca tarafindan yapildi, cokta memnundum ama dogum icin bir hafta önce almanyaya geldim. Allahin izniyle burda dogum yapacam.
bu benim ikinci hamileligim. ilki cok zor gecti tam 40 kilo aldim. 42. hafta da 3 gün suni sanci yedikten sonra acil sezeryana alindim cünkü artik yawrumun ve benim hayati tehlikem baslamisti. sezeryandan sonra toparlanmamda cok uzun sürdü. 9. gün kendim ayaga kalkabildim. hatirlamak bile istemiyorum. ama ikinci hamileligim cok farkli bakalim Allahin izniyle dogumda koaly gecer saglicakla elir kuzumun kardesi.....
karnınızdaki bebeğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz??:26:
aaa bende bakayım canım ıyıkı soyledınbu arada chicco nun tarak seti 16 lira idi gratis mağazasında fırsat ürünü die indirim yapmışlar bilginiz olsun bayanlar
duzenlı kalp rıtmı gıbı tık tık atıyorkarnınızdaki bebeğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz??:26:
kızım soyleme oyle dıye doye cagırdın resmen dogumu:))))))))))))
aaa bende bakayım canım ıyıkı soyledın
duzenlı kalp rıtmı gıbı tık tık atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?