2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm kızlar 2 gündür gelemedım yaa pc bozuldu bugun yapıdı cok sevınclıyım ozledım sizi gecmısı okudum da meltemcm sen sekerlerı kendınmı yapıcaksın yanı tül falan nasıl nerden alcaz hazır sormustm biraz pahalı geldı sankı kendımız yapsak daha karlı olur galiba da nasıl yapcam bilmiyorum

aslında kendiniz alsanız daha hesaplıistanbuldaysan emin önünde bebek şekeri vs. malzemesi satan sokak var ordan örneklere bakıp fikir edinip alıyorsunuz yapabilirsin yani

canım ben 100 lu tulu 10 tl ye almıstım sankı cok emın degılım 5 tl ye de ı makara kurdela almıstım bırde 100 tane mınık ugur bocegı almıstım onun fıyatını hatırlamıyorum

cnm tüle sarcaz dimi şekerlerı bıberon falan alıcakmısınn
canım ben kararsızım hala mevlutte buyuk ıhtımal seker yaptırcam , ev ıcınde beebk cıkolatası ıstıyorum yada dareje alıp bu tullere koyayım dedım cunku malzemeler elımde kaldı nasıl degerlendıreyım derdındeyım

canım meltem söylemişti. sabun tozu makinasını bozmuş erimiyormuş öyle demişti aklında bulunsun

canım ben 1 yıldan fazla sabun tozuyla yıkadım kızımın çamaşırlarını..çift durulama da yaptım maşallah bişi olmadı makineme.. şans meselesi sanırım.. ama doğal parfümsüz olanı bulamadım çok üzgünüm içime sinmiyor parfümlü şey el kadar bebeğe yaa..bulan noolur bana haber versin hacı şakir lavanta kokulu olmayan direk sabun tozunu arıyorummmm

canım nasıl karar verdin ana kucağına ben cok kararsızım....alsam kızımda binmek isticek

tek tek gezdik canımm.. aslında chicco da güzel ama pembeli bişi istiyorum ben pembe de onda yok fisher price alcas sandalye de oluyo sonrasında büyüyünce

derin kız adııııı:) hatta benim kızımın adı:)) erkek de var ama son dönemlerde tüm duyduklarım kız:)

ay sevindim canım gözünaydın..ben sana dedim ya ilk hamileliğimdeki gibi oldun sen. ben hastaneye bile yatmıştım gastro bölümü araştırmıştı korkmuştum çok. hiçbişi olmadı çok şükür

hadi sevindim tuğbacım.. kritik dönemi atlattın sen artık gerçi de yine de az daha beklesin kuzun inşallah

ya ben bebiş resmı olan çikolata istiyorum aslnda eve gelenler için mevluttede biberonun içine şeker oluyomus yada cikolata gecen bi yerde gördm bi tanesi 1.50 krş çikolatanın kılosuda 45 liraydı yarım kılomu alsam acaba ama senn elinde tül falan kaldıysa öyle degerlendır bosa gitmesın

huuuuu çenebaz arkıdeşlerim benimmm:)
gelemedim bugün kaç sayfa geçmiş okuttunuz banaaaa

şimdi de yatma vaktii...

kızlar kuzumun adı derin yaa..aklıma deren de takılıyor arada:) derin mi deren mi sizcee:)
gerçi derin e karar verdik ama fikirlerinizi de merak ettim

yarın biz 33 haftalık oluyoruz tam olarak maşallahh kuzumaaa

benim de kavanozlarım gelsin matbaadan kart bastırcas hazırlıcas şekerlerii

şöyle derin adıyla uygun bi yazı düşünüyorum kartın üstüne ama bulamadım yahu..sözde edebiyatçıyım pehhh:)
var mı aklınızda hiç..hani tek hoşgeldin .... yazmak istemiyorum da..

doğan görünümlü şahinler, yani şubata anası görünümlü ocak anaları iyi ki buraya yazmışsınız diyorum ben deeeeee:)

ben derenden yana kullanyrum oy hakkımı

derinnnnnnnnnnnnnn tabikiiiiiiiiiii ben ruzgarın yanına da derın ıstıyordum ama fena kavgalı oldugum bırının kızının adı derın abısı ıle samımıyız duyar dıye ıstemedım hos duysa ne olur ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…