2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

duyarsa duysunn benmde var öyle kavgalı oldugum birinin kızının adı erva bi ara düşündüm ama evde pek onaylanmadı isim bizde baska bişey arıyoruz elis..berre..nehir..buğlem cok var ama karar vermedık

ben derenden yana kullanyrum oy hakkımı

bence derin güzel bende ne koysam die hergun düşünüyorum yaa

ikisi de güzel ama dimiiii...derin deren elvin aklımızdakiler işte..yüzde 95 derin olacak. hatta şeker yazılarımız basılırsa kesin olacak:) ama beren saat yeni dizi çekiyo ya sanırım orda adı derin. sinir oldum çokkkkk:)))
meltem koyma derin yaa çoğunluk kız olacak ya..beren de var öyle erkeklerde hatta. kıza gidiyor bence bu ikisi:)

duyarsa duysunn benmde var öyle kavgalı oldugum birinin kızının adı erva bi ara düşündüm ama evde pek onaylanmadı isim bizde baska bişey arıyoruz elis..berre..nehir..buğlem cok var ama karar vermedık

nehir güzel bence..biz bi ara onu da düşündük çok var şu bu dediler 2 arkadaşın çocuğu da nehir olunca vazgeçtik bence güzel ama
bir de elis i beğendim. buğlem çok zor söyleniyor yaa uzatmak gerekiyor canım

hadi iyigeceler hatunlar
yarın örtme arkadaşlar gelcek bana oturmaya akşm bakabilirsem bakarım

acıyın gözlerimize mkul düzeyde konuşun:)))
melteemmm izmir buluşması organizasyon işi sana yakışır bu arada

yeşil akıntı :44: cnm ben senden duydum ilk defa cokmu geliyo koyu yesil falanmı dr ara sor bence geciktirme agrın oluyomu:26:

Bebeğim ters duruyor ayaklarıyla eziyor resmen bazen koyu oluyor bazen açık yeşil. Iki ay önce idrar kültürü alınıp test yapıldı önemli birşey yok dedi doktor ama yine tekrarladı

ewet cnm buglem dediğimde ney ney diye tekrar ettirıyolar ya daha şimdiden böyleyse artık ilerde kımse söylemeyez şimdi bi kac isim daha buldum elvin.afra.eslem.tevil.tila. bunlar kuranda geçiyomus anlamlarıda güzelmiş

Bebeğim ters duruyor ayaklarıyla eziyor resmen bazen koyu oluyor bazen açık yeşil. Iki ay önce idrar kültürü alınıp test yapıldı önemli birşey yok dedi doktor ama yine tekrarladı

kaç haftalık hamılesn cnm iki ay öncede yeşil akıntı geliyomuydu eger geliyosa dr ozman ne demişti yarın bi dr git için rahatlasn sennde benımde

yok zaten ruzgar denız olacak son kararım :)

ızne ayrılın ayarlıcam hemen esın haftaya son galıba sende cıkınca buluşalım seda da gelıcek

Idrar kültürü alıp test yaptı enfeksiyon çıkmadı .. Bazen de iç çamaşırım ıslanıyor su mu sızıyor acaba ya
Vajinal kültür verdinmi belki vajinada vardır enfeksiyon bence yarın doktorunu ara fitil felan verir belki,benim yeşil akıntım olmadı hiç ama doktorumun ağzından cok duydum,vaji-hex fitil kullandım

Vajinal kültür verdinmi belki vajinada vardır enfeksiyon bence yarın doktorunu ara fitil felan verir belki,benim yeşil akıntım olmadı hiç ama doktorumun ağzından cok duydum,vaji-hex fitil kullandım

Cuma günü soracağım doktora sağol tatlım umarım yoktur öyle birşey . Normal doğumu da engeller sanırım öyle birşeyin olması

of kızlar yarın ıs var ve benım cok ısım var tum sınıfları gezmem lazım.hıc enerjım yok artık calısmak ıstemıyorum ama ocak 11 e kadar calısıcam.aman yaw.bı yandanda tez yazmam lazım.oglusumuda ozluyorum öyle tatlı dudakları varki köftem benim. bugun bı surude yemek yedım ardından yuruyus yaptım. ay kızlar bır de bugun altıma kacırdım oksururken foşşş ıslattım altımı.komik geldi... karışık kuruşuk aklıma ne gelirse yazdım kızlar kusura bakmayın kafamda kırk tane tilki var oy oy

bu akşam oldum yorgunluktan yaaaa persembe oğlusun sosyal sınavı var mıllı mucadeke ve 1. dunya savasından daral geldı tarıhler vs. falan olcem haaaaaaa

Uyumak istiyorum( yattım uyuyamadım yine kalktım. Sabah işe gidecekler hadi gidip yatın,yarın enerjiye ihtiyacınz olacak. Uyku tutarsa tabiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…