2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet itiraf ediyorum arkadaşım bir yaratık :)) avuç içimden biraz küçük meme halkası :))
ama ben de öyleyim...

benımkıler mınık ama salıh zorlanmadı emerken bakalım ruzgar nasıl emecek ruyamda zor emdı pasam ama
ya ben de küçük olup sorunu çözen çok duydum..ama büyük duymamıştım..o gün hemşirye sormaya da utandım doğrusu..

nutella + çay akşam yemeğim
ah be güzelim..şeker hastalarına kastın mı war..hasret kaldık..çikolataya,şekere...

o gün eğitimde emzirme eğitiminde bayanladan biri bu kremleri ne zaman kullanmaya başlayım dedi...hemşire hastaneye yatmadan 2 gün önce dedi..çok fazla göğüs uçlarınızla oynamayın..doğumu tetikler dedi..

hoşgeldin canım..umarım hiçbişey korktuğun gibi olmaz..
benım oğlan yıne "where ıs the party" moduna gectı

sen dün yazmışsın ama benim kız da bütün gece kop kop..modundaydı..şimdi de akşamdan kalma..anası da öyleydi..peehhh..
yok zaten ruzgar denız olacak son kararım :)

ızne ayrılın ayarlıcam hemen esın haftaya son galıba sende cıkınca buluşalım seda da gelıcek
ama bu haksızlık...

günaydın
az önce eşimi uğurladım şehir dışı görevi için.ne zormuş ya , ağlamaktan helak oldum. normalde gitse hiç etkilenmem,çocuk gibi zırlıyorum 1 saattir. Allah sevtap a sabır versin..İnşallah çabucak gelir ,ona en çok ihtiyacım olan günlerdeyim

her şeyi denedim yine de ishal kesilmedi, dün gece 4 defa tuvalete kalktım, eşim karnımın gurultusundan ve gazımdan uyuyamadı.. dün resmen peteğin önüne tünedim. kola, leblebi, patates, pirinç lapası, yağsız makarna, kahve limon, tuzlu bisküvi.. yok bana mısın demiyor.. dün gece oturarak uyudum.. bugün doktoru arayacağım, su gibi yapıyorum çünkü bebeği etkilemesinden korkuyorum..

hoşgeldin canım, ışın hanıma hiç gitmedim ama hakkında güzel yorumlar okudum (kilo takıntısı dışında :))

aynenn... o hıçkırıklar beni benden alıyo.. o kadar çok hıçkırıyo ki bi de zamanını asla tutturamıyor.. ya otobüs beklerken, ya tam evden çıkacakken.. hiç dinlenirken hıçkırmıyor sıpam :)

canım ben ne yaptıysam olmadı.. kat kat giyindim kendimi sıcak tutayım diye.. 5 gün oldu bugün...

oy canım beniim yaa.... ne mantıkla gönderdilerse sanki... şu geçim derdi olmasa insan yapacağını biliyor da !!! sen üzme kendini kuzum, yavruşun da üzülür.. inşallah kısa süreli gider..

öncelikle allah kavuştursun canım..umarım uzun süreli bi ayrılık değildir..ağlama konusunda da hormonlarrrrrr dicem başka da bişi diyemicem..

Gunaydinlaaaaarrrr!!! Gecmis okumaktan cvp yazamadim dun. En sonunda uyuyakaldim.

Tubgacim Allah hayirli zamanda hayirli sekilde dogum nasip etsin insallah. Bebisin saglikli olsun yeter.

Biz de bgn dra gitcez.

ağzımın içi acayip yara oldu kızlar ya hiç bişey yiyemiyorum ne yapabilirim acaba

Karbonatli suyla calkala cnm. Pyraldine de kullanabilirsin zarari yokmus.

günaydınnnnnnn günaydın sizeeeeee günaydınnnnnnnnn

tom ve jerry de minik ördek vardı sinir ederdi nerden geldiyse aklıma

aklımızda olsun görürsem haber veririm canım

kızlar kuzumun adı derin yaa..aklıma deren de takılıyor arada:) derin mi deren mi sizcee:)
gerçi derin e karar verdik ama fikirlerinizi de merak ettim

derinnnnnnnnn

Bebeğim ters duruyor ayaklarıyla eziyor resmen bazen koyu oluyor bazen açık yeşil. Iki ay önce idrar kültürü alınıp test yapıldı önemli birşey yok dedi doktor ama yine tekrarladı
geçmiş olsun canım yaa dikkat et bence bi göster doktoruna ne olur ne olmaz için rahat eder

ızne ayrılın ayarlıcam hemen esın haftaya son galıba sende cıkınca buluşalım seda da gelıcek
benim bu cuma son sonra özgürüümmmmmmm buluşalım muhakkak valla ama gideceğimiz yeri iyi seçelim bi gidicez 4-5 tane karnı burnunda

Allah başka ayrılık göstermesin canım o kadar üzme kendini temelli gitmiyor ya şükür, bebeğin hazırlıklarına ver kendini bi bakmışsın dönmüş bile

yok yok fredinin kabusu gibi tam geçti diyosun geri dönüyo valla dün ohh geçti dedim sabah zor yetiştim valla yarın gidince ben de sorucam doktora

Son düzenleme:

esincim ben de bugün arayacağım doktorumu öğleden sonra (dün geçti sanıp aramamıştım) ki muhtemelen gel diyecek. dün bebeğin hareketleri her zamankinin 1/4 kadardı. gece de hiç hareket etmedi. sürekli gaz çıkardım gece alttan üstten. 4-5 kere tuvalete çıktım. tam geri yatıyorum uykuya dalıyorum hooop bi daha kalkıyorum. elimden su şişesi eksik olmuyor. inşallah bebeğin suyu iyidir de ben razıyım serumdu fitildi vs..

bi de gidermişim, suyun kalmamış hemen sezaryen dermiş :)))

deme öyle şeyler,inşallah herşey yolundadır. ben de 3 gündür ishalim ama sen kadar değil.bi ara bakalım ne dicek dr. çok geçmiş olsun canım

anammm kuzum maşallah size çok güzel olmuşşşş

tşk.ederim bitanemmm

efendimmm benim buyrun

Ayy Allahım eşref saatimidir nedir o ana denk gelcek kız susss diye diye doğurcan valla resimleride çekmedim zaten bugün iyisindir inşallah

bencede deren olsun ezel:)) canım kavanozlar nasıl bişi bizede akıl verinde azcık kopya çekelim :))

ay allah korusun kız bi de gülüyo deli
sıvı tüketimine dikkat ettiysen bişey olmamıştır ama yine de git bence de bi de doktor görsün normal değil bence de ishal bu kadar uzun sürmez ki

günaydın ton tonlar

günaydın yavru napıyosun ? nasıl yeni kız ?

Allah korusun be deli :))

günaydın ton tonlar

sanada günaydın bidenem

deme öyle şeyler,inşallah herşey yolundadır. ben de 3 gündür ishalim ama sen kadar değil.bi ara bakalım ne dicek dr. çok geçmiş olsun canım

arayacağım canım öğleden sonra, çünkü muhtemelen gel diyecek, otobüsle gidemem altıma bez bağlamam gerek :)) kokudan insanlar bayılmazsa tabii :)) taksiyle de her benzincide durmamız gerek ki çayyolu-balgat epey patlar bana :)) eşim 3 gibi gideriz dedi. o yüzden 1 gibi arayacağım. çünkü muhtemelen nst ye bağlayacaklar, dışkı örneği isteyecekler ve serum takacaklar. öyle hissediyorum.. en azından eşim de geri işe dönmemiş olur bu vesileyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…