- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.501
bu gece bize uyku yok galiba:))bende o[lusa hazirladigim cali;ma sayfasini simdi botordim ama uyku dagildi tabi
bu arada chicco nun tarak seti 16 lira idi gratis mağazasında fırsat ürünü die indirim yapmışlar bilginiz olsun bayanlar
ama ben de öyleyim...evet itiraf ediyorum arkadaşım bir yaratık :)) avuç içimden biraz küçük meme halkası :))
ya ben de küçük olup sorunu çözen çok duydum..ama büyük duymamıştım..o gün hemşirye sormaya da utandım doğrusu..benımkıler mınık ama salıh zorlanmadı emerken bakalım ruzgar nasıl emecek ruyamda zor emdı pasam ama
ah be güzelim..şeker hastalarına kastın mı war..hasret kaldık..çikolataya,şekere...nutella + çay akşam yemeğim
o gün eğitimde emzirme eğitiminde bayanladan biri bu kremleri ne zaman kullanmaya başlayım dedi...hemşire hastaneye yatmadan 2 gün önce dedi..çok fazla göğüs uçlarınızla oynamayın..doğumu tetikler dedi..canım benim uç kısmı tomurcuk tomurcuk oldu. kahverengi kısmındaysa karın çatlağı gibi pembe çatlaklar oluşuyor, sanırım kuruduğundan ya da büyüyor mu ne oluyorsa artık.. kremi düzenli olarak kullanmaya başlamak gerek sanırım..
selam arkadaslar,
uzn zamandir bende sizleri sürekli takip ediyorum, okuyorum.ama bende yeni yazabiliyorum. bende subat annesi olacam Rabbim izin verirse. aslinda 28 subat gözüküyor ama sezeryan olacagi icin 14 subatta ya da 15 subatta dogacak ikinci melegim. biri sevgililer günü digeri de annemin dogumgünü ikiside güzel tarihler bakalim hayirlisiyla zamaninda saglikli bir sekilde gelir hepimizin yavrusu. bütün kontrollerim ankarada akropol hastanesinde isin hoca tarafindan yapildi, cokta memnundum ama dogum icin bir hafta önce almanyaya geldim. Allahin izniyle burda dogum yapacam.
bu benim ikinci hamileligim. ilki cok zor gecti tam 40 kilo aldim. 42. hafta da 3 gün suni sanci yedikten sonra acil sezeryana alindim cünkü artik yawrumun ve benim hayati tehlikem baslamisti. sezeryandan sonra toparlanmamda cok uzun sürdü. 9. gün kendim ayaga kalkabildim. hatirlamak bile istemiyorum. ama ikinci hamileligim cok farkli bakalim Allahin izniyle dogumda koaly gecer saglicakla elir kuzumun kardesi.....
benım oğlan yıne "where ıs the party" moduna gectı
ama bu haksızlık...yok zaten ruzgar denız olacak son kararım :)
ızne ayrılın ayarlıcam hemen esın haftaya son galıba sende cıkınca buluşalım seda da gelıcek
ya meltem..ah be kuzum..bu mesajı kaçtır okuyorum..çok komik ya..uykunun dağıldığına eminmisin..bence uyumaya başlamışsın bile..bende o[lusa hazirladigim cali;ma sayfasini simdi botordim ama uyku dagildi tabi
slm hatunlar nasılsınız :) az bi geçmişe göz attım da geldim tuğba hayırlısı olsun canım inşallah sayende öğrenmiş olduk :) artık her an bir doğum haberi gelebilir birimizden bence :) hazırlıklı olmak gerek
ben de pofikçi gibi hala calısıyorum :) bu hafta cok enerjiğimne hikmetse ama hala öğle uykumdan vazgecemedm cookk tatlı oluyo yaaa. bugun okulda hocanın biri 35.haftamda doğurdum ben 2 cocugumu da daha ne gezıyon buralarda git yat falan dedi sonra bi veli hocam bugun karnınız asagıda gibi duruo sanki dedi anaaaaa zorla okulda doğurtacaksınız sizde yaaw dedim ama korkmadım da değil :18:bi sıkntım yok gibi bi haftadır sürekli adet sancısı gibi belim karnım agrıyo midem iyice cozuttu rennie de içemiyorum direk kusuyorum artık mide yanmasını havuc biraz bastırıo o yüzden sürekli havuc yıyorum :) oğlum turuncu doğabilir bu yüzden ishal olan arkadaslar varmıs siyah kola için kızlar marka vermeyim :) kola cok cabuk keser ishali muz seftalili meyve suyu falan da işe yarar ama en pratiği kola bi bardak asitli asitli içince hemen kesıyo
selam arkadaslar,
uzn zamandir bende sizleri sürekli takip ediyorum, okuyorum.ama bende yeni yazabiliyorum. bende subat annesi olacam Rabbim izin verirse. aslinda 28 subat gözüküyor ama sezeryan olacagi icin 14 subatta ya da 15 subatta dogacak ikinci melegim. biri sevgililer günü digeri de annemin dogumgünü ikiside güzel tarihler bakalim hayirlisiyla zamaninda saglikli bir sekilde gelir hepimizin yavrusu. bütün kontrollerim ankarada akropol hastanesinde isin hoca tarafindan yapildi, cokta memnundum ama dogum icin bir hafta önce almanyaya geldim. Allahin izniyle burda dogum yapacam.
bu benim ikinci hamileligim. ilki cok zor gecti tam 40 kilo aldim. 42. hafta da 3 gün suni sanci yedikten sonra acil sezeryana alindim cünkü artik yawrumun ve benim hayati tehlikem baslamisti. sezeryandan sonra toparlanmamda cok uzun sürdü. 9. gün kendim ayaga kalkabildim. hatirlamak bile istemiyorum. ama ikinci hamileligim cok farkli bakalim Allahin izniyle dogumda koaly gecer saglicakla elir kuzumun kardesi.....
ya benim meleğim çok hıçkırıyo normalde hıçkırık hem ağız kaslarının
gelişimini sağlıyo hem de midenin büyüdüğünü gösteriyo zaten en son
doktora gittiğimde doktor da midesinin büyük olduğunu söledi
ya meleğim doğduğunda onu doyuramazsam die korkmaya başladım
benim hala sütüm gelmedi zaten şimdi gelmesin doğumda gelsin ama ya
yetmezse benim obur kızıma çünkü gerçekten çok hıçkırıyo ve şuanda da hıçkırıyo :)
Kızlar bugün çok kötüyüm gün içinde gayte iiyiydm akşam üzeri ishal ve mide bulantısı başladı .İshal çok fena su gelio artık. Karnımın sesi dışardan duuluo oğluşumda rahatsz oıldu galiba devamlı hareket halinde. Neyapmalıym sizce acile gidiyimmi? 15DK DA BİR LAVABODAYM. bOL SU İÇİORM MUZ YİYORUM NE YAPIM YARDM EDİN??
günaydın
az önce eşimi uğurladım şehir dışı görevi için.ne zormuş ya , ağlamaktan helak oldum. normalde gitse hiç etkilenmem,çocuk gibi zırlıyorum 1 saattir. Allah sevtap a sabır versin..İnşallah çabucak gelir ,ona en çok ihtiyacım olan günlerdeyim
günaydın
az önce eşimi uğurladım şehir dışı görevi için.ne zormuş ya , ağlamaktan helak oldum. normalde gitse hiç etkilenmem,çocuk gibi zırlıyorum 1 saattir. Allah sevtap a sabır versin..İnşallah çabucak gelir ,ona en çok ihtiyacım olan günlerdeyim
ağzımın içi acayip yara oldu kızlar ya hiç bişey yiyemiyorum ne yapabilirim acaba
canım ben 1 yıldan fazla sabun tozuyla yıkadım kızımın çamaşırlarını..çift durulama da yaptım maşallah bişi olmadı makineme.. şans meselesi sanırım.. ama doğal parfümsüz olanı bulamadım çok üzgünüm içime sinmiyor parfümlü şey el kadar bebeğe yaa..bulan noolur bana haber versin hacı şakir lavanta kokulu olmayan direk sabun tozunu arıyorummmm
kızlar kuzumun adı derin yaa..aklıma deren de takılıyor arada:) derin mi deren mi sizcee:)
gerçi derin e karar verdik ama fikirlerinizi de merak ettim
geçmiş olsun canım yaa dikkat et bence bi göster doktoruna ne olur ne olmaz için rahat ederBebeğim ters duruyor ayaklarıyla eziyor resmen bazen koyu oluyor bazen açık yeşil. Iki ay önce idrar kültürü alınıp test yapıldı önemli birşey yok dedi doktor ama yine tekrarladı
benim bu cuma son sonra özgürüümmmmmmmızne ayrılın ayarlıcam hemen esın haftaya son galıba sende cıkınca buluşalım seda da gelıcek
Allah başka ayrılık göstermesin canım o kadar üzme kendini temelli gitmiyor ya şükür, bebeğin hazırlıklarına ver kendini bi bakmışsın dönmüş bilegünaydın
yok yok fredinin kabusu gibi tam geçti diyosun geri dönüyo valla dün ohh geçti dedim sabah zor yetiştim vallaher şeyi denedim yine de ishal kesilmedi, dün gece 4 defa tuvalete kalktım, eşim karnımın gurultusundan ve gazımdan uyuyamadı.. dün resmen peteğin önüne tünedim. kola, leblebi, patates, pirinç lapası, yağsız makarna, kahve limon, tuzlu bisküvi.. yok bana mısın demiyor.. dün gece oturarak uyudum.. bugün doktoru arayacağım, su gibi yapıyorum çünkü bebeği etkilemesinden korkuyorum..
ama ben de öyleyim...
ya ben de küçük olup sorunu çözen çok duydum..ama büyük duymamıştım..o gün hemşirye sormaya da utandım doğrusu..
ah be güzelim..şeker hastalarına kastın mı war..hasret kaldık..çikolataya,şekere...
o gün eğitimde emzirme eğitiminde bayanladan biri bu kremleri ne zaman kullanmaya başlayım dedi...hemşire hastaneye yatmadan 2 gün önce dedi..çok fazla göğüs uçlarınızla oynamayın..doğumu tetikler dedi..
hoşgeldin canım..umarım hiçbişey korktuğun gibi olmaz..
sen dün yazmışsın ama benim kız da bütün gece kop kop..modundaydı..şimdi de akşamdan kalma..anası da öyleydi..peehhh..
ama bu haksızlık...
ya meltem..ah be kuzum..bu mesajı kaçtır okuyorum..çok komik ya..uykunun dağıldığına eminmisin..bence uyumaya başlamışsın bile..[/QUOTE
valla gozlerim gitmis saatlerce kaynak bulmktan sabahin korunde de kalktim hazirladiklarimi oglusa anlattim nevrim dondu yeminle
ya meltem..ah be kuzum..bu mesajı kaçtır okuyorum..çok komik ya..uykunun dağıldığına eminmisin..bence uyumaya başlamışsın bile..[/QUOTE
valla gozlerim gitmis saatlerce kaynak bulmktan sabahin korunde de kalktim hazirladiklarimi oglusa anlattim nevrim dondu yeminle
"her başarılı erkeğin arkasında bi kadın vardır" sözü salih ve meltem için söylenmiş sanki :))
deme öyle şeyler,inşallah herşey yolundadır. ben de 3 gündür ishalim ama sen kadar değil.bi ara bakalım ne dicek dr. çok geçmiş olsun canımesincim ben de bugün arayacağım doktorumu öğleden sonra (dün geçti sanıp aramamıştım) ki muhtemelen gel diyecek. dün bebeğin hareketleri her zamankinin 1/4 kadardı. gece de hiç hareket etmedi. sürekli gaz çıkardım gece alttan üstten. 4-5 kere tuvalete çıktım. tam geri yatıyorum uykuya dalıyorum hooop bi daha kalkıyorum. elimden su şişesi eksik olmuyor. inşallah bebeğin suyu iyidir de ben razıyım serumdu fitildi vs..
bi de gidermişim, suyun kalmamış hemen sezaryen dermiş :)))
anammm kuzum maşallah size çok güzel olmuşşşş
deliiii
:)))))))))))))senn resımlerı sabote edıp yarın dgurcm ılgılerı uzerıme toplıcam
ahh canm bır gorsen halımızı benm cantalar hazırdı esım cantaları attı hemen arabaya bıldgn doguma gıttık bugun prova oldu:):):)
benim de kavanozlarım gelsin matbaadan kart bastırcas hazırlıcas şekerlerii
şöyle derin adıyla uygun bi yazı düşünüyorum kartın üstüne ama bulamadım yahu..sözde edebiyatçıyım pehhh:)
var mı aklınızda hiç..hani tek hoşgeldin .... yazmak istemiyorum da..
doğan görünümlü şahinler, yani şubata anası görünümlü ocak anaları iyi ki buraya yazmışsınız diyorum ben deeeeee:)
ay allah korusun kız bi de gülüyo deliesincim ben de bugün arayacağım doktorumu öğleden sonra (dün geçti sanıp aramamıştım) ki muhtemelen gel diyecek. dün bebeğin hareketleri her zamankinin 1/4 kadardı. gece de hiç hareket etmedi. sürekli gaz çıkardım gece alttan üstten. 4-5 kere tuvalete çıktım. tam geri yatıyorum uykuya dalıyorum hooop bi daha kalkıyorum. elimden su şişesi eksik olmuyor. inşallah bebeğin suyu iyidir de ben razıyım serumdu fitildi vs..
günaydın ton tonlar
esincim ben de bugün arayacağım doktorumu öğleden sonra (dün geçti sanıp aramamıştım) ki muhtemelen gel diyecek. dün bebeğin hareketleri her zamankinin 1/4 kadardı. gece de hiç hareket etmedi. sürekli gaz çıkardım gece alttan üstten. 4-5 kere tuvalete çıktım. tam geri yatıyorum uykuya dalıyorum hooop bi daha kalkıyorum. elimden su şişesi eksik olmuyor. inşallah bebeğin suyu iyidir de ben razıyım serumdu fitildi vs..
günaydın ton tonlar
deme öyle şeyler,inşallah herşey yolundadır. ben de 3 gündür ishalim ama sen kadar değil.bi ara bakalım ne dicek dr. çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?