2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
inşallah yeterli sıvı alabilmişimdir :)) ya valla bazen diyorum hemencecik kavuşayım sıpama. bugün 35+1 iz.. 2 hafta daha gelmesin sonra serbest :))

günaydn hanımlar bugün dr günü

güzel haberlerini bekliyoruz :))

hehe

günaydın canım valla iyi bizim öğrenim durumumuz bitti sen ne yaptın geldimi kız cuma ya son 2 gün

sağol bebeğim

yok valla ne gelen var ne giden olan benim müdüre olacak valla ama ben elimden geleni yaptım daha ne yapayım o değil üzülüyorum da 7 senenin emeği var ya bilmeyen biri gelir mahvederse diye ama yapacak bişey yok tabi

dagılın uleynnnnnnnnnn kuveyı mıllıye bırlıklerı gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
yazık mınık tospişimde geceden beri hatmettı benle cocuk dogar dogmaz mıllı mıcadeleye anlatacak

Bu arada haftaya 5 inde randevum olduğu halde sırf bebeğimi özledim diye dün acile gittim :)) ne yapcam ne dicem doktora diye kara kara düşündüm eşim diyoki dr um ben şimdi söle hadi ne dicen niye geldiniz dese adam D oynamıyo desem Meltemin dediği gibi öyle oynaktıki adam dicekki hiç durmuyo yerinde olmaz dedim gerçeği söylemeye karar verdim

Bebeğin kordonu dolanmıştı boynuna bugün çokda oynayınca acaba bidahamı doladı fln dedm tedirgin oldum deidm ama yinede özledim geldim diyemedim daha mantıklıydı en azından sonra dr.sırıttı buyrun dedi baktı 2.200 gr.olmuş Meltem teyzesi rica ediyoruz kayıtlara alırsanız yeni kilomuzu 33+4 deyiz onuda belirteyim boyunu söylemedi bende sormadım:)) Sonra gizli bi iş çevirir gibi yenidoğan katına çıktım odaları merak ediyodum tabi yakalandık bebek hemşiresine deidm ki doğumumu burda yapıcam ama çok merak ediyorum odaları oda gezdiremem hepsi dolu ama bebeğinizin ilk doğduğu anda getirilip kilosunu ölçeceğimiz odayı fln göstereyim dedi kilosunu, boyunu aldıkları odayı gösterdi mini bir küvezde alıp getirceğiz ameliyathaneden bebeğinizi dedi göstredi burda vücut sıcaklığını sağlıycağız falan kıyafetlerini isticez sizden ayy Allahım gözlerimi kocaman açtım hemşireyi dinlyorum sonrasında yanınıza getirceğiz miniğinizi hemşirelerimiz gelip size emzirme eğitimi vercek nasıl tutacağınızı normalse 1 gün, sezeryan olursa 2 gün misafir edicez sizi hastanemizde dedi.Sonra başka nişan gelmesini, su gelmesini fln anlattı ikisi birden geldiğinde hiç vakit kaybetmeyin deid bu aralar sancınız olursa mutlaka hemen gelin ama 37.hafta gibi fln artık her sancıda gelmeyin boşuna sunni sancı almayın suyunuzu ve sancıların sıklaşmasını bekleyin dedi.Bununlada bitmedi tşk.ettik hemşireye yeni doğum yapmış birinin odasına ziyaretçileri geliyodu bende bakabilirmiyim geçmiş olsun merak ediyorum odaları deidm jkadında buyrun dedi bikaç saat önce doğmuş minik meleği gördüm bembeyazdı maşallah yumuk yumuk elleri vardı öyle güzel uyuyoduki arada bir sıçrıyodu uykusunda kızla muhabbet ettim kolaymıydı dediğimde pırt diye çıktı inş.sizinde öle olur fln deid çok güzel bi akşamdı yaaa amma uzatmışım kusura bakmayın kızlar

dagılın uleynnnnnnnnnn kuveyı mıllıye bırlıklerı gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
yazık mınık tospişimde geceden beri hatmettı benle cocuk dogar dogmaz mıllı mıcadeleye anlatacak

salih liseyi bitirince beraber öss ye girin :)) senden bu performansa bi tıp puanı bekliyorum ben :))

mucizem alemsin ya :)) kordon durumunu yazmamışsın canım, o bebeği görünce doğurasın gelmedi mi ya :)) ben dün video izlerken bile dedim hemen doğurayım :))

ben de afyondayken her hafta bi bahane bulup gidiyordum :)) hastane eve yürümeyle 5 dakikaydı :)) yok akıntım var, yok ağrım var :)) sürekli gidip görüyodum fındık kadar bebişimi :))

yok valla ne gelen var ne giden olan benim müdüre olacak valla ama ben elimden geleni yaptım daha ne yapayım o değil üzülüyorum da 7 senenin emeği var ya bilmeyen biri gelir mahvederse diye ama yapacak bişey yok tabi

ayy sorma bizimde öle görüşmeye birsürü geldi ama hala netleşmedi sanırım yarına hallolcak hayırlısıyla benimde 10 sene geçmişim var bu şirkette insan üzülüyo herşeyi bıraktığım gibi bulabilsem diyosun ama hayırlısı inşallah.

biliyorum deliyim, manyağım oğlum için herşey olabilirim analık böyle bişeymiş canım kordon geçen günde demiştm boynuna sarmş atkı gibi bir kez ama keyfi yerinde tedirgin olcak bi durum yok deid sadece normal değil sezeryan olcak dedi bende ona üzülüyorum ama sağlıklı gelsin napim sezeryanada razıyım napim.ay Allahım doğurasım gelmezmi çok garipti kıza kalk ordan ben yatcam yanımada bebeğimi koysunlar diyesim geldi ama kızda hiç heyecan görmedim sırıtıyodu ama sanki 4 tane yapmışda hani heyecan yokmuş gibi düşünüyorumda ben 4.yü yapsam ondada aynı heyecanı yaşarım heralde ki onunda ilk yani ayy ağlıcaktım nasılda heyecan yaptım gözler doldu bende rahatlığına fitil oldum kızın

ekledim canım size bahaneyle her seyeı yapmısın ıste aklında soru ısaretı kalmamıs

salih liseyi bitirince beraber öss ye girin :)) senden bu performansa bi tıp puanı bekliyorum ben :))
aaaaa benım en buyuk hayalımdır o oğluşumla sınava gırmek
ya genelde odevlerını kendı yapar mudahale etmem ama dunku cok extraydı yarında bu konulardan sınavı var, prjeler performanslar ust uste bındı ve benı dunden berı korku sardı ruzgar dogunca nasıl yardım edıcem ona:26:

kordonunu bırakmamış yani :)) biz doğurunca nasıl olucaz acaba, ben eşim hariç kimsenin kucağında dursun istemiyorum. tamam 1-2 kere kucaklarına alsınlar ama sürekli durmasın.. ya eşimde ya bende dursun ne annemde ne kayınvalidemde ne görümcemde.. istemiyorum da nasıl söyleyeceğimi de bilmiyorum.. şimdiden paylaşmak istemiyorum :))

sen her şeye yetişirsin valla korktum ben senden :)) bu okullar da çok zorluyorlar, ben de çocuklarla çalıştığım için biliyorum kafalarını kaldıramıyorlar.. öğretmenler sınavlardan ve notlardan dolayı korku salıyorlar çocuklara..

ben kültür bakanlığı çocuk korosu şefliği yaptım, okuldaki öğretmenler "korodan ayrıl" diyorlardı çocuklara.. neymiş sadece ders çalışacakmış. sosyal hayatlarını sıfırlıyorlardı ki benim çocuklarım okulda çok başarılıydı ben de bunu sosyalliklerine bağladım hep. hep ders hep ders nereye kadar.

hayırlısı valla napalım artık ne şekilde bulursak kabulleneceğiz

kadın şoka girmiştir bence kim bilir biz nasıl salak salak bakınıcaz etrafımıza

sağol bitanem aynen bahaneyle herbişeyi sordum oyüzdende keyifliyim bugün maşallah bize

hayır bırakmamış bitanem ne anlıyosa o kordondan bırak oğlum deidm ama yok anne bırakmıcam diyo ısrarla ama zararı yokmuş napim artık canım sen sakın arada kalma hemşireye söyle bence uyarsınlar bebeği kimse kucağına almasın fln diye kötüde olma hatta şey yap hemşire almayın deyince aman bunlarda pek tuhaf kendi canlarını kucaklarınadamı almasınlar hahahahaaaa ne kötüyüm ben ya ama şimdiden kimseyle paylaşma daha şimdiden derdine düşmüş olma kocanla paylaş yeter

ben kocamı şimdiden tembihliyorum zaten :)) bizim hastane odasının içerden bi kapısı var, senin özel doğum odana açılıyor. orda doğumunu yapıyorsun, bebişi hiç odadan çıkarmadan tartıp giydirip temizleyip kucağına veriyolar :)) dedim doğum normal olursa kimseye haber vermiyoruz bebek doğana kadar.. bağırırım çığlık atarım falan kimseye rezil olmayayım :)) sezaryen olursa da yine çağırmıyoruz dedim. bu kez de sen yürüyemiyosun bilmem ne diye bebek ağlar kucağına alırlar falan doğar doğmaz :)) bana kalsa kimse gelmesin ne önce ne de sonra ama işte alınırlar... emzirme ön şartım da var tabii :)) dedim ki bebek ağlayınca sen veriyosun kucağıma odadaki herkesi de çıkarıyosun biz oğluşumla başbaşa emişcez :))

hayırlısı valla napalım artık ne şekilde bulursak kabulleneceğiz

kadın şoka girmiştir bence kim bilir biz nasıl salak salak bakınıcaz etrafımıza

yok ya şokda gibide değildi sanki acaip bi rahatlık vardı bizim gibi gün say say bitmediyse normal gerçi düşünsenize bizdaha 33-34 lerde sabırsızlanıyoruz kızın zaten 40 haftayı geçmiş ama ne sancısı var ne suyu gelmiş hiçbişey hastanede sunni sancı verip suyunu patlatmışlar tabi bebeğin sağlıklı gelmesi onu çok rahatlatmıştır rehavet çökmüştür haklıda

bende annem deilde kayınvalidemlerin ve görümcelerimin çocuğu kucaklarına alıp sevicekleri aklıma geldikçe sinirlerim tavan yapıyo kucağa almak yok dicem bende kızarlarsa kızsınlar umrumda deil ama ben görmeden yaparlarsa diye korkuyorum

kadın doğumda nasıl bi yorulduysa :)))

kızlar doğuma girdiğim an telefondan siteye girip kocama "karım doğuruyo" yazdırcam :)) tabi panikten yazabilirse :)) bu arada dün normal doğumdan konuştuk. dedim işte nişan geliyo su geliyo sancı oluyo falan.. nişan geldikten sonra hemen doktora gitmeye gerek yokmuş, sancıyı beklemek gerekiyomuş hemen de gelebilir 10-15 gün sonra da dedim :)) bizimki panik oldu, ben stres yaparım öyle, beklemek nasıl olacak, ya anlamazsak doğuracağını falan :)) sezaryen mi olsan acaba :))) ahahhahaa gece gece bi panikledi :)) inanılmaz eğlendim

çok da umrumda valla !! insan istemiyor paylaşmak.. ya ben teyzemden biliyorum kız doğurdu kayınvalidesi kucağından indirmedi bebeği. ay bi sinir oldum. küçücük bebek, öpmeye kıyamazsın. haldur huldur kucaklarda !! kızcağız da o haliyle sinir küpü olmuştu. bi de evine gelmez mi !! hayır eve geldi bari temizlik yemek yap.. kız sezaryenli, neymiş bebeğe kayınvalidesi bakacakmış geri kalan işleri o yapacakmış.. off ne insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…