- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.721
iyi akşamlar kızlar
berrak kapı süsün çok hoşçok beğendim sen kendin hazırlıycaksın sanırım
malzemeleri nerden temin ettin
http://www.unnado.com/urun/detay/MTkwMDIx kızlar bunun 6-9 ayıı aldım fazlamı büyük olur sizce 3-6 daha mı iyi olurduki
bence 3-6 daha iyiydi 6-9 u yaza giydiririz ancak o zaman da sıcak olacak..ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi
benım kı de gobek delıgımı acıl cıkıs kapısı sandı uzunca bı sure yenı uyandı yanlış cıkıs olduguna :)
canım ben bunun kırmızısının 0/3 unu adım cok guzel ck begendım ama cok kucuk 2 kere gıyemez ıyı yapmıssın
ben 2 hastane cıkıısı 3 zıbım takımı 5 tulum aldım yenıdogan ıcın body de 10 tane vardırbencede 3 6 ayını al cnm bende hep küçük aldm zaten fazla kalın giyemezler baharlık alırız snra büyüdükçe birde sey srcam kaç takım zıbın yeter 3 tane aldm ben 2 tane tulum aldm 4 5 tanede cıtcıtlı bady aldm ama az dimi cok alsam mı ya bide kadife alıyorum ya cok giymez die düşünüyorum ama sizce kac tane takım yeter :44:
caNIm bu urunun kalıbı cok kucuk ıyı yapmısın ama pahalı almısın ben 13 tlye aldım markafonıdeyaz kış hesabı yapınca 3-6 daha iyi ama biraz büyük olsun bu defa dedim
ben diğer tüm kıyafetleri azcık küçük almışım da
benım kı de gobek delıgımı acıl cıkıs kapısı sandı uzunca bı sure yenı uyandı yanlış cıkıs olduguna :)
canım ben bunun kırmızısının 0/3 unu adım cok guzel ck begendım ama cok kucuk 2 kere gıyemez ıyı yapmıssın
yaz kış hesabı yapınca 3-6 daha iyi ama biraz büyük olsun bu defa dedim
ben diğer tüm kıyafetleri azcık küçük almışım da
ben 2 hastane cıkıısı 3 zıbım takımı 5 tulum aldım yenıdogan ıcın body de 10 tane vardır
waww senn baya varmıs benm listeye eklemem lazım ozman cok az var bide yıkanıp kuruması olunca yedek olsun bi kac takım daha alım bari hast.. cıkısı pahalıydı 90 tlye vardı bende ayrı aldm takım yaptım ucuzlarıda vardıda malı iyi degildi
ayyyyyynı ben sırf onu sevmek için hep sağıma yatıyodum ama artık soluma yatacakmışım bebişin suyu sağda toplanmış nasıl oluyosa anlamadım zaten bu sıvı yer değiştiremiyo mu niye bi yerde toplansın ki ilginç geldi :44: yani kısaca artık hep soluma yatmaya çalışıyorum
evet canım yaz olsa sorun degıl ama kısın kurutma derdı var sen al 1 kac bısey daha hedıye gelenlerde genelde buyuk gelıyorben 2 hastane cıkıısı 3 zıbım takımı 5 tulum aldım yenıdogan ıcın body de 10 tane vardır
waww senn baya varmıs benm listeye eklemem lazım ozman cok az var bide yıkanıp kuruması olunca yedek olsun bi kac takım daha alım bari hast.. cıkısı pahalıydı 90 tlye vardı bende ayrı aldm takım yaptım ucuzlarıda vardıda malı iyi degildi
sağol canım senınkıdeeeeeeeee:)seninkiside güzelmiş güzel günlerde giysin rüzgar bebek
walla ben de öle yapıyom ama bacağım falan uyuşuyo gece de uyku arası çok dönüyorum. ama yüzüstü uyumayı çooook özledimmm
ben o kadar almasam da tüllerden 2-3 fiyonk yapsam kapıya serpiştirsem diyorum. Olmaz mı :26:yazık o kadar tüle napcaz sonra onları??
ayy bir bitirsem koycam gözümde buyuyorlaryarında şekerleri yapcam bitsin artık valla
walla ben de öle yapıyom ama bacağım falan uyuşuyo gece de uyku arası çok dönüyorum. ama yüzüstü uyumayı çooook özledimmm
sı ze kotu haber dogumdan sonrada yatamıcaksınız normal dogursanız bıleeeeayyy hiç yaramı deşme ben de çok özledim yüzüstü yatmayı yaa değerini bilememişim zamanındaya zaten vücudum da sağa yatınca daha rahat ediyo uyuyana kadar sola dönük yatıyorum uyanınca bi bakıyorum sağımdayım yastık falan da koyuyorum ama fırlatıp atıyorum gece farkında olmadan..elimde değil napayım bu kadar oluyo
sı ze kotu haber dogumdan sonrada yatamıcaksınız normal dogursanız bıleeee
Çok bişii almaya gerek yok ama kapıyada sinek konmuş gibi olmasın accıkta süslü olsunsonasında o tüllerle ne yaparız benimde hiiiç bi fikrim yok..
Valla ne güsel elinden geliyo yap hepsinin fotosunu çek bizede fikir olsun belki bende gaza gelir kendim yaparım
ayynen ben de o vaziyette yastıkla boğuşuyom sabaha kadar..ayyy hiç yaramı deşme ben de çok özledim yüzüstü yatmayı yaa değerini bilememişim zamanındaya zaten vücudum da sağa yatınca daha rahat ediyo uyuyana kadar sola dönük yatıyorum uyanınca bi bakıyorum sağımdayım yastık falan da koyuyorum ama fırlatıp atıyorum gece farkında olmadan..elimde değil napayım bu kadar oluyo
sı ze kotu haber dogumdan sonrada yatamıcaksınız normal dogursanız bıleeee
emzırdıgımız ıcınayynen ben de o vaziyette yastıkla boğuşuyom sabaha kadar..
ama nedennn? ne kadar süree?
hehehe tabi canım söle 50cmlikkeserim ortalarından büzerim 2-3 tane belki incilerle de süslerim kapı süsünü de ortaya ooohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?