2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bencede 3 6 ayını al cnm bende hep küçük aldm zaten fazla kalın giyemezler baharlık alırız snra büyüdükçe birde sey srcam kaç takım zıbın yeter 3 tane aldm ben 2 tane tulum aldm 4 5 tanede cıtcıtlı bady aldm ama az dimi cok alsam mı ya bide kadife alıyorum ya cok giymez die düşünüyorum ama sizce kac tane takım yeter :44:

ay iyi o zaman
bilmeyerek iyi bişey yapmışım
seninkisi gri kenarları kırmızı olan heralde

ben 2 hastane cıkıısı 3 zıbım takımı 5 tulum aldım yenıdogan ıcın body de 10 tane vardır

yaz kış hesabı yapınca 3-6 daha iyi ama biraz büyük olsun bu defa dedim

ben diğer tüm kıyafetleri azcık küçük almışım da
caNIm bu urunun kalıbı cok kucuk ıyı yapmısın ama pahalı almısın ben 13 tlye aldım markafonıde

hehe demek ki hepsi bi yerlerden zorluyo sıpaların

yaz kış hesabı yapınca 3-6 daha iyi ama biraz büyük olsun bu defa dedim

ben diğer tüm kıyafetleri azcık küçük almışım da

valla bende bi tane 6-9 ay var da gözüme çok büyük geliyo ama ne desem yalan olur en iyi yine tecrübeli olanlar bilir...bana hiç büyümiycek gibi geliyo da her şey büyükmüş gibi geliyo

walla ben de öle yapıyom ama bacağım falan uyuşuyo gece de uyku arası çok dönüyorum. ama yüzüstü uyumayı çooook özledimmm

walla ben de öle yapıyom ama bacağım falan uyuşuyo gece de uyku arası çok dönüyorum. ama yüzüstü uyumayı çooook özledimmm

ayy sorma ya bende cok özledım bazen baya yan yatıyorum hemn tekmelıyo benmkı rahatsız oluyo içerde galiba bende bi oyana bi buyana dönüyorum işte sola yatmak daha iyimiş genelde sol tarafıma yatmaya calsııyorum

ben o kadar almasam da tüllerden 2-3 fiyonk yapsam kapıya serpiştirsem diyorum. Olmaz mı :26:yazık o kadar tüle napcaz sonra onları??

Çok bişii almaya gerek yok ama kapıyada sinek konmuş gibi olmasın accıkta süslü olsun sonasında o tüllerle ne yaparız benimde hiiiç bi fikrim yok..

ayy bir bitirsem koycam gözümde buyuyorlaryarında şekerleri yapcam bitsin artık valla

Valla ne güsel elinden geliyo yap hepsinin fotosunu çek bizede fikir olsun belki bende gaza gelir kendim yaparım

ayyy hiç yaramı deşme ben de çok özledim yüzüstü yatmayı yaa değerini bilememişim zamanında ya zaten vücudum da sağa yatınca daha rahat ediyo uyuyana kadar sola dönük yatıyorum uyanınca bi bakıyorum sağımdayım yastık falan da koyuyorum ama fırlatıp atıyorum gece farkında olmadan..elimde değil napayım bu kadar oluyo

sı ze kotu haber dogumdan sonrada yatamıcaksınız normal dogursanız bıleeee

hehehe tabi canım söle 50cmlikkeserim ortalarından büzerim 2-3 tane belki incilerle de süslerim kapı süsünü de ortaya ooohh

ayynen ben de o vaziyette yastıkla boğuşuyom sabaha kadar..
sı ze kotu haber dogumdan sonrada yatamıcaksınız normal dogursanız bıleeee

ama nedennn? ne kadar süree?

iyi geceler diyeyim diye uğradım dayanamadımm

babamız geldiiiiiii...
son 10 sayfayı okuyamadım epey geçmiş okudum ama yine de bitmediii

öpüyoruz herkesiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…