2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Böyle bir görümcem olmadı ya yanarım yanarım ona yanarım :)
ama bizim baglılıgımız farklı erken evlendımkucuktum zaten bıde onları hıc uzmedım herseylerıne de kosarım onlar da benım zaten kardesıne cok duskun 2 sıde salıhede oyle beraber de 2 sene calıstık aynı sırkette hepsının bırıkımı bu yanı dıyın bu arada

Son düzenleme:

Biz kötü müyüz aaa :) iyilikten anlıyorlarmış iyi insanlarmış Allah razı olsun yine de . Ne insanlar tanıyorum iyilikten anlamayan o yüzden kıymetini bil sevgiler selamlar yılın görümcelerine :)

Biz kötü müyüz aaa :) iyilikten anlıyorlarmış iyi insanlarmış Allah razı olsun yine de . Ne insanlar tanıyorum iyilikten anlamayan o yüzden kıymetini bil sevgiler selamlar yılın görümcelerine :)
yok canım estagfurullah o anlamda demedım ama mesele bı tanesı benden sonra evlendı alt katıma gelın geldı evının anahtarı vardı o calısıyor dıye ıner yemegını yapar ısını falan yaprdım dıgerının oğluna kac yol ben baktım o anlamda dedım

maşallah
sende ne hamarat kadınsın meltem ya

kızlar telsiz alanınız oldumu:26::26:
biz e bebekdeki wewell marka telsizi almayı düşünüoruz indirimdeymiş 169 tl fiyatıyarın doktor kontrolum var çıkışta gidip alalım diyor eşim

cnm ben aldım dediğin telsızden hatta actık kullanıyoruz bız :)))dediğin gıbı bızımevde korıdorda cok uzun benım cok hosuma gıttı dediğin gıbı 100 tane yuklü muzık var ıcınde ayrıca kendınde usb takıp dınletebıılıyorsun ses kayıt özelliği var sen yokken senın sesıını dınletıp sakınlestırebılırsın dedıler bana baya fonksyonlu anne untesındende basıp konusabılıyorsun yanına gıdene kadar gece lambası ozelliği var cok aydınlatmıyo ama bi ışık var yani.ve müziği gece lambasını ıster dakıkalıayarlayıp kendı kapannıyo ıster sen kendı telsızınden kapatabılıyorsun.wallaa bız memnunuz karı koca:))ben mutfaktayken o odada olunca duyulmuyo yanımaalıyorum konusuyoruz:)hem pratık yapıp elımızı alıstırıyoruz tavsıye ederım offf satarlarsa primimi alıcam ne cene yaptım

maşallah
sende ne hamarat kadınsın meltem ya
eh işte:)))

bızde gokgeg ıle chıcco park yataktan prim alcaz:))))))))

bebek şekerleriniz çok güzel olmuş emeğinize sağlık ben hazır aldım bırazda aceleye getirdim havalar çok soğumadan almak istedim eminönünden bunun aynısı birkaç farklı modelde

hastane odası içinde şeker hamurundan kurabiye yaptırym diyorum

bu kurabiyeler istenirse magnetlide yaptırılabiliyor kafam karışık o nedenle okadar güzellerki insan yedirmeye kıyamıyor:) zaten hastane odası için çikolatamız olacak siz ne dersiniz fiyatlarıda çok uygun piyasaya göre 1,5 tl çubuksuzlar

Son düzenleme:

Dr.umu aradim besin zehirlenmesi olabilir dedi bende bandirmadayim hastaneye gittm nst ultrason idrar kan tahlili derken serum yedim yedigin bisey agir gelmis olabilir dediler oglum gayet iyiydi.yarin sonuclari kendi dr.uma gondericem bakalim ne dicek. Bulantiyla birlikte tansiyon yuksekse vve ates vqrsa tehlikeliymis bilginiz olsun

DUn bebisimizi gorduk. Hersey yolundaydi cok sukur. Pubisin (vajinanin ust tarafindaki kemik) agrimasi normalmis. 34+1de 2580 gr 50 cm olmus tatli kizim. 2 hafta onden gidiyodu, seker yuzunden iri bebek olacak diye kizmisti drumuz ama bu sefer 8 gun onde cikti. Sevindim. 28 ocak gorundu dogum tarihi. Sanci fln cikmamisti ama bu gece bir sanci girdi uyurken, hic o kadar canim acimamisti. Bastim cigligi. sanirim dun cok yorulmustum ondandir.

günaydıınnnnnnnnn

çok uykum var gece kaşındım yine
yorgunum resmen neyse ki yarın uyuyacağım oleyyy
onda da kızım erkenden kalkmazsa. inadına tatilde erken kalkıyor cadı.

herkesi öpüyoruzzzz

çok güzel canım kurabiyelerin fiyatı da uygun bende dısarıya yapıyodum okuldan bosta kaldıgım zamanlarda kurabiye. İnsallah elalemşn bebegine yaptım kendiminkine de yapacak halim olur mevlitte yapmak istiyorum hastaneye de çikolata alıcam

Bu sabah hastaneye gidicem burdaki hastanede kan tahlilime bakamıyolar kan gurubumun rh si çekinikmiş tam belli olmuyor. Arastırmaya gitmem gerekiyor. Ordan da biraz alısveris yapıp dönerim. Herkese agrısız sancısız dertsiz tasasız bir gün diliyorum. Bende cok yorulmam insallah hadi kızlar öpüldünüzzzz

Canım ben de hastaneye gelenlere vermek için magnet ve kurabiye yaptırdım. Erken doğum riskim olduğundan da dün aldım kurabiyeleri. Ama 1 hafta fln taze kalıyormuş. Normalde o kadar güzel görünüyorlar ki kimse yemez diye düşünüyorum bayatlasa da ama yiyene de dur yeme onlar bayat denmez ki :) Kurabiyenin zamanlamasını ayarlamak zor senin tarih belli mi bilmiyorum ama, şeker daha kalıcı gibi..

günaydın hayırlı cumalar herkesee

dün yoktum geçmiş yapamadım daha herkes iyi mi ?

benim canım çok sıkkın doktorun azizliğine uğradım ben bu hafta izne çıkıyorum diye herşeyi ayarlamıştım ama 37. hafta raporu sat a göre çıkıyormuş. sata göre doğum tarihimiz 26 ocak görünüyor bu yüzden önümüzdeki hafta da çalışıyorum
tek tesellim salı yılbaşı tatili perşembe de doktor kontrolümüz var yani sadece 3 gün daha çalışıcam bi de bebişim çok iyiymiş şükür doktor 4 kilonun üzerinde doğacak diyor bakalım.

dün doktordan sonra perde ve hastane için lokum koyacağımız keseleri de hallettik tek eksiğimiz lambamız ve ateş ölçerimiz kaldı. eşimin eczacı bi arkadaşı da sağolsun biberon emzik burun aspiratörü bi dünya şey hazırlamış

bizden böyle şimdi kahvaltı ve geçmiş zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…