- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.921
bu arada gunahını aldım orjınalmıs :) ben de esımle kullanırız dıye bu renk aldım:) sırt olanı da varmıs gorumcem alırken arayıp sordu ben yan ıstedım bebek kucagındayken tel anahtar cıkarması rahat olsun dıye
ama bizim baglılıgımız farklı erken evlendımkucuktum zaten bıde onları hıc uzmedım herseylerıne de kosarım onlar da benım zaten kardesıne cok duskun 2 sıde salıhede oyle beraber de 2 sene calıstık aynı sırkette hepsının bırıkımı bu yanıBöyle bir görümcem olmadı ya yanarım yanarım ona yanarım :)
ama bizim baglılıgımız farklı erken evlendımkucuktum zaten bıde onları hıc uzmedım herseylerıne de kosarım onlar da benım zaten kardesıne cok duskun 2 sıde salıhede oyle beraber de 2 sene calıstık aynı sırkette hepsının bırıkımı bu yanıdıyın bu arada
tecrubelılerden su ınternette yazanlar dısında dogumun yaklastıgı nasıl anlasılır fıkır versenız ya bıraz
yok canım estagfurullah o anlamda demedım ama mesele bı tanesı benden sonra evlendı alt katıma gelın geldı evının anahtarı vardı o calısıyor dıye ıner yemegını yapar ısını falan yaprdım dıgerının oğluna kac yol ben baktım o anlamda dedımBiz kötü müyüz aaa :) iyilikten anlıyorlarmış iyi insanlarmış Allah razı olsun yine de . Ne insanlar tanıyorum iyilikten anlamayan o yüzden kıymetini bil sevgiler selamlar yılın görümcelerine :)
yok canım estagfurullah o anlamda demedım ama mesele bı tanesı benden sonra evlendı alt katıma gelın geldı evının anahtarı vardı o calısıyor dıye ıner yemegını yapar ısını falan yaprdım dıgerının oğluna kac yol ben baktım o anlamda dedım
kızlar telsiz alanınız oldumu:26::26:
biz e bebekdeki wewell marka telsizi almayı düşünüoruz indirimdeymiş 169 tl fiyatıyarın doktor kontrolum var çıkışta gidip alalım diyor eşim
eh işte:)))maşallah
sende ne hamarat kadınsın meltem ya
bızde gokgeg ıle chıcco park yataktan prim alcaz:))))))))cnm ben aldım dediğin telsızden hatta actık kullanıyoruz bız :)))dediğin gıbı bızımevde korıdorda cok uzun benım cok hosuma gıttı dediğin gıbı 100 tane yuklü muzık var ıcınde ayrıca kendınde usb takıp dınletebıılıyorsun ses kayıt özelliği var sen yokken senın sesıını dınletıp sakınlestırebılırsın dedıler bana baya fonksyonlu anne untesındende basıp konusabılıyorsun yanına gıdene kadar gece lambası ozelliği var cok aydınlatmıyo ama bi ışık var yani.ve müziği gece lambasını ıster dakıkalıayarlayıp kendı kapannıyo ıster sen kendı telsızınden kapatabılıyorsun.wallaa bız memnunuz karı koca:))ben mutfaktayken o odada olunca duyulmuyo yanımaalıyorum konusuyoruz:)hem pratık yapıp elımızı alıstırıyoruz tavsıye ederım offf satarlarsa primimi alıcam ne cene yaptım
altımda yazanlara bakın bugunkune vuuuuuuu:)
ahh canım bende birtek bende var zanettim benim zaten ilk üç ay vardı, sonra geçti ama iki gündür midem alt üst olmuş durumda, dün gece iki kere kalkıp kalkıp istifra ettim, acaba üşüttüm mü diye düşündüm. Ama demekki olacak sona doğru
bebek şekerleriniz çok güzel olmuş emeğinize sağlık ben hazır aldım bırazda aceleye getirdim havalar çok soğumadan almak istedim eminönünden bunun aynısı birkaç farklı modelde
Eki Görüntüle 590197
hastane odası içinde şeker hamurundan kurabiye yaptırym diyorum
bu kurabiyeler istenirse magnetlide yaptırılabiliyor kafam karışık o nedenle okadar güzellerki insan yedirmeye kıyamıyor:) zaten hastane odası için çikolatamız olacak siz ne dersiniz fiyatlarıda çok uygun piyasaya göre 1,5 tl çubuksuzlar
Eki Görüntüle 590194 Eki Görüntüle 590195
bebek şekerleriniz çok güzel olmuş emeğinize sağlık ben hazır aldım bırazda aceleye getirdim havalar çok soğumadan almak istedim eminönünden bunun aynısı birkaç farklı modelde
Eki Görüntüle 590197
hastane odası içinde şeker hamurundan kurabiye yaptırym diyorum
bu kurabiyeler istenirse magnetlide yaptırılabiliyor kafam karışık o nedenle okadar güzellerki insan yedirmeye kıyamıyor:) zaten hastane odası için çikolatamız olacak siz ne dersiniz fiyatlarıda çok uygun piyasaya göre 1,5 tl çubuksuzlar
Eki Görüntüle 590194 Eki Görüntüle 590195
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?