- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.941
günaydın..
esincim 3 gün daha dayan, off ne güzel bugün son günün olacaktı.. pazartesi de yarım gün gidersin :)) hemencecik geçer gider inşallah..
ben de uykusuzlardanım. ishalim ilaç kullanmama rağmen hala geçmedi, geçmeyecek galiba.. gece 7 defa tuvalete kalktım. ayrıca sadece soluma dönük ya da oturarak uyuyabiliyorum. sağa dönmeye çalışırken dayanılmaz bi ağrı oluyo, sırt üstü 5 saniye kalsam yerimden kıpırdayamıyorum.. dün gece baktım olmayacak kalktım 4te, salonda kitap okudum. sonra 5te tekrar yattım.uyku diye bişey kalmadı yani.. bugün uyucam artık.. neyse ki pazartesiden itibaren kocişkom evde, yemek yapmayı öğretcem ona çünkü ben hala patates pirinç falan yiyorum.. off ne zor yaa. gelseler ya artık
yaa sorma valla şimdi müdürle konuşuyorum zaten eşim pazartesi tatil ben de izin alabilirim belki o zaman 2 günüm kalır
yaa papapa doktora söyledim ishali sallamadı sanki yaabu haftalarda normalmiş. herşeyin iyi gözüküyor bebeğin de kilosu ve suyu çok iyi bol bol sıvı al bi sakıncası yok dedi. geçmişte daha rastlayamadım senin doktor ne diyor ?
merhabalarr
bugun oturdum nihayet şekerleri bitirdimayyy bitmicek sandım birde benimki 35 adet ama kutucukların içlerini tek tek sildim badem şekeri koyucam die insanlar temiz temiz yesinler
işte yaptığım şekerden örnek size valla resim pek iyi çıkmadı kutucukun resmi çok sarı çıkmış o kadar sarı değil aslında
Eki Görüntüle 589999 Eki Görüntüle 590000
yok canım haftada bire düşürdü haftaya perşembe yine egepol un yolları taştan banaesın bı sonrakı kontrol 15 gun sonramı yıne
canım benimki de aynı, pek öenmsemedi.tahlil yaptırdım ben ama simsiyah yaptım ayakkabı boyası gibi, sildiğim zaman da boyanmış gibiydi dedim ki kesin bişey çıkıcak.. mikroskobik incelemede bişey çıkmadı bir de kültüre bakacaklardı ama aramadı doktorum demek ki önemli bişey yok. yediklerin dokunmuştur dedi. dedim ki bigün önce sadece patates yedimbol bol su iç dedi bi de reflor muadili bi ilaç verdi. bebeğe de baktı, zararı olmaz dedi. ben de suyu azalır diye korktum dedim. suyuna da baktı normal dedi. ben kan ilacından olduğundan şüpheleniyorum iki gündür kestim kan ilacını. bi de doğuma kadar geçirmen gerek dedi. çok önemsemedi yani..
bu ilaç da anlamadım etki ediyor mu etmiyor mu.. dün gece ilk iki tuvaletimi az ama normal yaptım. üçüncü de şiddetli bi karın ağrısıyla kalktım ve hop yine ishal.. karnın çok ağrıyorsa gece oturarak uyumayı dene, karnının üzerine yastık koy. ben ağrılardan ancak öyle kurtulabiliyorum. şimdi de iki kilo patates haşlıyorum. kararlıyım bugün ve yarın sadece patates ve muzla beslencem. dayanamıyorum ağrıya
yok canım haftada bire düşürdü haftaya perşembe yine egepol un yolları taştan bana
doğuma kadar geçirmen gerek ne demekmiş alla alla hadi canım deseydin ben de meraklıyım koştur koştur tuvalate gitmeye sinir oluyorum bazen bu doktorlara
benim çok şükür karın ağrım yok canım ama dün 3 tane muz yedim bana mısın demiyo valla neyse şükür bebikler iyi ya bizi salla ne diyim
günaydın hayırlı cumalar herkesee
dün yoktum geçmiş yapamadım daha herkes iyi mi ?
benim canım çok sıkkın doktorun azizliğine uğradım ben bu hafta izne çıkıyorum diye herşeyi ayarlamıştım ama 37. hafta raporu sat a göre çıkıyormuş. sata göre doğum tarihimiz 26 ocak görünüyor bu yüzden önümüzdeki hafta da çalışıyorum
tek tesellim salı yılbaşı tatili perşembe de doktor kontrolümüz var yani sadece 3 gün daha çalışıcam bi de bebişim çok iyiymiş şükür doktor 4 kilonun üzerinde doğacak diyor bakalım.
dün doktordan sonra perde ve hastane için lokum koyacağımız keseleri de hallettik tek eksiğimiz lambamız ve ateş ölçerimiz kaldı. eşimin eczacı bi arkadaşı da sağolsun biberon emzik burun aspiratörü bi dünya şey hazırlamış
bizden böyle şimdi kahvaltı ve geçmiş zamanı
günaydın kızlar papapa canım bol bol su içmeye dikkat et emi kötü de düşünme sakın bendede var aynı durum galiba kan ilacı ve magnezyumdan diye düşünüyorum ben esinciğimmmm kız nasıl sata göre anammm benimkisi geç döllenmeymiş sata göre benim 14 ocakta izine çıkmam lazım 37 oluyorum çünkü ama doktorum 1 hafta sonra 22 de çıkacaksın dedi bana 37 o zaman oluyorsun dedi bence tekrar bir araştır kuzu
ben ayın 5ınde gıdıyorum o zaman ondan sonra benımde haftada 1 e duseryok canım haftada bire düşürdü haftaya perşembe yine egepol un yolları taştan bana
doğuma kadar geçirmen gerek ne demekmiş alla alla hadi canım deseydin ben de meraklıyım koştur koştur tuvalate gitmeye sinir oluyorum bazen bu doktorlara
benim çok şükür karın ağrım yok canım ama dün 3 tane muz yedim bana mısın demiyo valla neyse şükür bebikler iyi ya bizi salla ne diyim
günaydın kızlar papapa canım bol bol su içmeye dikkat et emi kötü de düşünme sakın bendede var aynı durum galiba kan ilacı ve magnezyumdan diye düşünüyorum ben esinciğimmmm kız nasıl sata göre anammm benimkisi geç döllenmeymiş sata göre benim 14 ocakta izine çıkmam lazım 37 oluyorum çünkü ama doktorum 1 hafta sonra 22 de çıkacaksın dedi bana 37 o zaman oluyorsun dedi bence tekrar bir araştır kuzu
dayan canım son 3 allahtan ama bebegıne 1 hafta eklenecek o tarafındna bak , dogum ıcın konustunuzmu nnst falan gırdınmı yınevalla öyleymiş canım sgk sata göre çalışıyormuş. ben raporunu yazsam bile bir hafta erken başlarsın çalışmaya dedi. dün zaten 10:30 dan 15:00 e kadar yanındaydım doktorun. kaç saat ben durup durup ama ben 5 haftadır çalışıyorum dedimnapayım 3 gün şunun surasında zaten
benim de tek tesellim o zaten yani şimdi 3 gün için bir hafta iznimi yememeyim dedim.dayan canım son 3 allahtan ama bebegıne 1 hafta eklenecek o tarafındna bak , dogum ıcın konustunuzmu nnst falan gırdınmı yıne
benim de tek tesellim o zaten yani şimdi 3 gün için bir hafta iznimi yememeyim dedim.
aldıklarınızı güle güle kullanın bu arada
evet canım nst ye girdim ama Allah ım o ne kalabalık inanamazsın beni çok sıkıntı basıyor şu nst bekleme olayında valla
doğum için konuşmadık çatı muayenesi falan da yapmadı valla bişey de demedi nst sonucu çok iyi dedi. bebi de iyiymiş. ama doğum için bişey demiyor sanırım akışına bıraktı olayı
gerı zekalı sekreter yuzunden olmus ne bencıl ınsanlar ya hamıle halınle hıc mı vıcdanları sızlamamısGünaydın kızlar, dün bursaya gittik doktora, tıptan 11.30 için randevu almıştık çünkü erken saatlerde kalmamıştı. Rahatsızlığım için aç kan vermem gerekiyodu bende düşündüm taşındım o saate kadar aç duramayacağım için özel bi hastanede tahlili yaptırır sonrada tıpa gider sonuçları gösteririm diye düşündüm, hayat hastanesine gittik kadın doğuma öncelikle, yaşlı bi doktor vardı, rahatsızlığımdan bahsettim adam hiç duymadığını söyledi, kullandığım ilacı bilemedi, hastalığın adından bile haberi yoktuo kadar tecrübeli bi insanın bilmemesi çok tuhaf geldi bana, neyse ben bakmam gerekene bakayım sen gastroentereolojiye git dedi, bebek gayet iyi hiç etkilenmemiş kaç cm ve kaç gr olduğunu sordum bu aylarda bakmıyoruz çok anlamlı değil dedi :S yinede tahmini olarak söyleyim kafana takma onları dedi, bebek 44cm 1800-1900gr civarındaymış kalp atışında suyunda plasentasında bi sıkıntı yok çok şükür. Sonra diğer uzmana gittik anlattım sıkıntıyı kan testi istedi Allahtan bu doktor biliyormuş ne olduğunu.. sonuçlarımda bi değişiklik yok düşmemiş... (hastaneyi hiç sevmedim desem doğru olur, bahar hastanesine gitmek istemiştim ama hiç randevu kalmamıştı)kan tahlili için labaratuvara gittik acayip kalabalık, o kadar çok bekledik ki tıptaki randevuya geç kaldık sonra alel acele tıpa gittik..kayıt yapan kıza izah ettim durumu 20 dk geçmişti daha, doktora söyleyim kabul ederse dedi, gitti baktı doktor çıkmış öğle tatiline dedi..1 e kadar bekleyin belki bakar dedi, sonra biz bekledik 1 e kadar doktor geldi yeni mezun bi kız çok küçük yaşı, anlattım iznikten geliyorum diye sadece sonuçlarıma baksanız yeter fln dedim, hiç umursamaz bi tavırla randevunuz geçmiş sistem kabul etmiyo yarım saaten sonrasını yapabileceğim bişey yok dedi, biraz daha ısrar ettim bulunduğum yerde gidemiyorum fln diye umrunda olmadı yaa ne biçim insanmış anlamadım altı üstü 5 dk sonuçlarıma bakıcak o kadar sinir oldum ki ağlıcaktım nerdeyse, bişeyler geveliyodu işte zamanınız geçmiş vs diye o konuşurken arkamı dönüp gittim dinlemedim bile.. sonuç olarak tıp fakültesine gidemedim ve sonuçlarımı gösteremedim, ayrıca ben gittiğimde 20 dk geçmişti ve bilgisayar sistemiyle alakalı sorun yoktu çünkü kaydım yapılmıştı hakkımı helal etmiyorum doktora 100km yol yaptım ben 5dk ayırmadı...
sonuç olarak sonuçları yine hayat hastanesindeki doktora götürmek zorunda kaldım, iki iç hastalıkları uzmanına gösterdim net bişey söyleyemedi onlarda hala havada anlayacağınız hiç bir kesinlik yok, bazı doktorlar olayı acayip abartmış durumda bazılarının haberi bile yok.. hiç bir şeye ulaşamadık o kadar yol gidip.. bende ortasını bulup şöyle yapayım diyorum..burda her hafta kan tahlili yaptırayım eğer aşırı bi yükselme olursa o zaman acil durum ilan edeyim..
bu arada bursaya gitmişken elimiz boş dönmedik tabiki :) chicco nun istediğim park yatağını ve içine işbirin gri süngerini aldık ikisine 410tl ödedi.. bi tane peluş battaniye aldık, bi kaç tanede kıyafet eksiği vardı onları aldım evimize döndük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?