2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ay canım benim benim de aklımda hep sen vardın diyordum bugün son günü ama birşey aklıma takıldı ben ela da eymen dede adetime göre haftam sayılmıyor çünkü öyle olasaydı şuan doğurmuş olurdum adet düzensizliği olduğu için mesela en son 8 mart adet olmuştum benim bütün işlemlerim ultrasondaki sata göre ayarlanıyor ikisinde de öyle oldu bi araştır istersen

gunaydınnnnnnnn artık uykusuz hergece modundayım 6 da kalktım bugun

ay aynen canım ya hiç uyayamıyorum bende sürekli dönmekten sırt ağrılarından iyice uyumamız lazım aslında uykusuz geceler bizi bekliyor

valla kızlar ben nasıl uyuduğumu bile bilmiyorum bazı geceler elayı uyuturken kendim de uyuya kalıyorum bitek wc için kalkıyorum onda bile gözüm kapalı gidip geliyorum zaten sırt üstü yatamam hep yan tarafıma yatarım hamilelikte bu yüzden zorlamıyor beni

canım tiny love bende aldım, pedi çok yumuşak değil bayağı sert içine ekstra bişey koymadan çocuğun uyuması için yeterli değil gibi geldi bana, ben anneme yün yatak yaptırıcam boyutlarına göre ince.. yalnız birşeyi söylemeden geçmeyim israil malıymış ben aldıktan sonra farkettim bayada üzüldüm bilgin olsun seninde..

gerı zekalı sekreter yuzunden olmus ne bencıl ınsanlar ya hamıle halınle hıc mı vıcdanları sızlamamıs dayına gonderdınmı sonuclaro o baktırsaydı bari
yok canım yaa sekreterin hiç suçu yok baya bi ilgilendi, hatta ben gitmeden doktora rica etmiş böyle böyle bi hasta geldi bakar mısınız diye, doktorun burnu o kadar havaday ki anlatamam çok yeni sanırım onun havasını yapıyor kendi çapında.. surat ifadesini görmen lazımdı o konuşmayı yaparken..

6 aylık izin onaylanmadı, bundan sonra da onaylanacak gibi durmuyor.. kadın istihdamını engellediği için olmaz demişler..

en ıyısı allaha havale etmek sen ıyı olda kasıntıların ne vazıyette

6 aylık izin onaylanmadı, bundan sonra da onaylanacak gibi durmuyor.. kadın istihdamını engellediği için olmaz demişler..

3 tane bebe yapın demesini biliyorlar ama..ama nasıl bakılacak demiyorlar..:)) gerçi eskiye göre iyi sayılır eski çalışan bayanlar 40 günlükken bırakıyorlarmış (

Selam kizlar
bir suredir ben de pek gelemedim, insallah herkes iyidir. Doktorum internet ve cep telefonu kullanimi konusunda cok hassas, istemiyor pek bunlarla vakit gecirmemi. Calistigim icin telefonu cebimde tasiyorum, ona da kizdi. Nete de fazla girme, modemlerden filan uzak dur deyince ister istemez bi uzak durma oldu diyebilirim. Şu anda çifte kusur işliyorum,cepten nete giriyorum. Onun disinda iyiyiz, kar yagisinda ayagim kayip dusmustum ya, verilmis sadakamiz varmis, bi problem olmadigini soyledi. bi.
bunun disinda hazirliklar devam ediyor, bebek odasi icin haftasonu duvarkagidi ustasi gelecek. Modoko'da mobilya bakarken ne guzel kagitlar gormustum ama oylelerini bulmak hic kolay olmuyor, bi de insan illaki butcesine gore hareket etmek durumunda kaliyor.
bi de bu sabah etrafima soyle bir baktim, millet şıkır şıkır giyinmis kusanmis, öyle sıkıldım ki şu hamilelik pasaklılığından.aynı giysiler, git gide buyuyen bir karın ve gün geçtikçe daha da hantal hissetmek bunaltmaya basladi beni. Hayirlisiyla su yolu bir tamamlasak. Güzel duygular da yaşıyoruz elbette ama kendimi basbayağı çirkin hissediyorum :)

en ıyısı allaha havale etmek sen ıyı olda kasıntıların ne vazıyette
kaşıntılarım biraz azaldı gibi oluyor ama çok kaşıntım olduğu günlerde oluyor, dayıma söylemedim daha dün öyle bi yorulmuştum ki onu fln düşünemedim.. değerlerim düşmemiş değişen pek bişey yok, ilaç konusunda da kafamı karıştırdılar çok alakalı değil fln dedi gastrolog.. bu arada kolesterolüm yüksekti, dünkü doktorlar ona acayip takıldılar daha önemli olduğun söyledi bi tanesi.. yediklerine çok dikkat et dedi, bi tane diyet listesi verdi, burdaki doktor hamilelikte olabileceğini söylemişti iyice kafam karıştı kimse bişey bilmiyo sanırım, eşim araştıra araştıra doktorlardan daha iyi biliyo herşeyi artık o duruma geldik söylediklerinede güvenim kalmadı..

bende bende her gun ısyandayım kıyafetlerımı cızmelerımı ozledım dıye hatta kulotlarımı bıle ozledım

offf soyle adamakıllı bı dr a denk gelemedın senınde sansına

günaydın kızlar hayırlı cumalar
kızlar biz galiba zeynep nehir koyucaz kızımın adını ama ben aden ismini de beğeniyorum ama tam bi anlamını bulamadık internette cennet bahçesi olarak geçiyo anlamı ama kıyamet alametlerinde aden çukurundan çıkacak ateşten bahsediyo cennet bahçesi anlamı adn cenneti olarak geçiyo o yüzden koyamıycam galiba

bende bende her gun ısyandayım kıyafetlerımı cızmelerımı ozledım dıye hatta kulotlarımı bıle ozledım

offf soyle adamakıllı bı dr a denk gelemedın senınde sansına
öyle oldu canım malesef durumun ciddiyetini bile anlayamadım..

guzelmış aden yaaaaa

kızlar bildiğiniz gibi yarın son iş günüm ama ben bugünden yazmak istedim cumartesileri topik pek bi sakin geçiyor öncelikle artık çok sık giremeyeceğim evde net kullanmıyoruz hiçte gerek duymadık çalıştığımız için ama sağolsun eşim dün akşam sen şimdi sıkılırsın dedi burada sizinle konuştuğumu biliyor en kısa zaman da bağlatırız dedi canım benim ya çok düşüncelidir neyse kaç aydır burada sevinçlerimizi sıkıtılarımızı paylaştık birbirimizi hiç görmeden tanımadan dostluklar arkadaşlıklar kurduk kendi adımada söylemem gerekirsede benim için aile gibi oldunuz bu geçen süre içinde istemeden de olsa sizi kıracak bi hareketim olduysa şimdiden özür dilerim kader arkadaşlarım ALLAHIM hepimizi bi avazda kurtarsın evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ve hayırlı evlatlar olsunlar ve ALLAHIM bizlerde hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin şu fani dünyada rabbim evlatlarımızı bize doyursun bizi de evlatlarımıza doyursun allahım düşmanımı bile evet acısıyla sınamasın AMİN veda konuşması gibi oldu ama benden kurtulamazsınız kendim giremesemde mucizem le haber yollarım size

güle güle kullan canım aldıklarını bende az önce emzirme sütyeni lansinoh göğus kremi ve pedini aldım hepsi 40 tl tuttu ama benim 20 tl çekim vardı hepsini 20 tl aldım emzirme sütyeni için markafoniye bakabilirsin 15 tl emzirme sütyenleri

selam kızlar
bende uzun zamandır girememiştim herkez inşallah iyidir
dün doktora gittik 31 hafta itibariyle 1560 gr 38 cm olmuşuz
haftaya inşallah çalışsbilir raporu alcaz
bu arada 2 kez nezle geçirdik
ıhlamur elma limon biraz da kuşburnu kaynatıp balla karıştırarak geçirdim.

kurtulamazsın oyle bızden o eve ınternet alıncak arkadas:)))
aaa ıyıymıs bakayım hemen

amin canım benim bu mübarek saatte Rabbim ettiğin duayı kabul etsin inşallah

zarara soktun kız benı 2 sudyen 1 atlet 1 de emzırme onlugu aldım 67 tl tuttu hepsı 7/9 ocakmıs kargolama suresı , gerıye bı tek corabım donum kaldı, bıttı beeeeeeeeeeee:)

sudyen bedenını kac aldın? ben normalde 85 kullanıyorum bazen de 80 hamılelıkte 85 lerı kullandım ama emzırme sudyenlerını 95 aldım ıyımı yaptım bılemedım :26:

sudyen bedenını kac aldın? ben normalde 85 kullanıyorum bazen de 80 hamılelıkte 85 lerı kullandım ama emzırme sudyenlerını 95 aldım ıyımı yaptım bılemedım :26:

Ben de 95 aldım meltem, aldığım yerdeki kadın doğumdan sonra 2 beden daha büyüdüğünü söyleyince..

Emzirme atletini de xl aldım rahat olsun diye, allahım bu bedenler ne zaman küçülcek :) Ben bugün yine aldığım kilolara taktım başıma gelicek var tövbe tövbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…