- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.981
bende bende anne kulodu gıymek ıstemıyorum artık kendımınkılerı gıymek ıstıyorum sudyen mecbur emzırme kullanıcam ama donlar barı normal olsunnnnBen de 95 aldım meltem, aldığım yerdeki kadın doğumdan sonra 2 beden daha büyüdüğünü söyleyince..
Emzirme atletini de xl aldım rahat olsun diye, allahım bu bedenler ne zaman küçülcek :) Ben bugün yine aldığım kilolara taktım başıma gelicek var tövbe tövbee
Günaydın kızlar, dün bursaya gittik doktora, tıptan 11.30 için randevu almıştık çünkü erken saatlerde kalmamıştı. Rahatsızlığım için aç kan vermem gerekiyodu bende düşündüm taşındım o saate kadar aç duramayacağım için özel bi hastanede tahlili yaptırır sonrada tıpa gider sonuçları gösteririm diye düşündüm, hayat hastanesine gittik kadın doğuma öncelikle, yaşlı bi doktor vardı, rahatsızlığımdan bahsettim adam hiç duymadığını söyledi, kullandığım ilacı bilemedi, hastalığın adından bile haberi yoktuo kadar tecrübeli bi insanın bilmemesi çok tuhaf geldi bana, neyse ben bakmam gerekene bakayım sen gastroentereolojiye git dedi, bebek gayet iyi hiç etkilenmemiş kaç cm ve kaç gr olduğunu sordum bu aylarda bakmıyoruz çok anlamlı değil dedi :S yinede tahmini olarak söyleyim kafana takma onları dedi, bebek 44cm 1800-1900gr civarındaymış kalp atışında suyunda plasentasında bi sıkıntı yok çok şükür. Sonra diğer uzmana gittik anlattım sıkıntıyı kan testi istedi Allahtan bu doktor biliyormuş ne olduğunu.. sonuçlarımda bi değişiklik yok düşmemiş... (hastaneyi hiç sevmedim desem doğru olur, bahar hastanesine gitmek istemiştim ama hiç randevu kalmamıştı)kan tahlili için labaratuvara gittik acayip kalabalık, o kadar çok bekledik ki tıptaki randevuya geç kaldık sonra alel acele tıpa gittik..kayıt yapan kıza izah ettim durumu 20 dk geçmişti daha, doktora söyleyim kabul ederse dedi, gitti baktı doktor çıkmış öğle tatiline dedi..1 e kadar bekleyin belki bakar dedi, sonra biz bekledik 1 e kadar doktor geldi yeni mezun bi kız çok küçük yaşı, anlattım iznikten geliyorum diye sadece sonuçlarıma baksanız yeter fln dedim, hiç umursamaz bi tavırla randevunuz geçmiş sistem kabul etmiyo yarım saaten sonrasını yapabileceğim bişey yok dedi, biraz daha ısrar ettim bulunduğum yerde gidemiyorum fln diye umrunda olmadı yaa ne biçim insanmış anlamadım altı üstü 5 dk sonuçlarıma bakıcak o kadar sinir oldum ki ağlıcaktım nerdeyse, bişeyler geveliyodu işte zamanınız geçmiş vs diye o konuşurken arkamı dönüp gittim dinlemedim bile.. sonuç olarak tıp fakültesine gidemedim ve sonuçlarımı gösteremedim, ayrıca ben gittiğimde 20 dk geçmişti ve bilgisayar sistemiyle alakalı sorun yoktu çünkü kaydım yapılmıştı hakkımı helal etmiyorum doktora 100km yol yaptım ben 5dk ayırmadı...
sonuç olarak sonuçları yine hayat hastanesindeki doktora götürmek zorunda kaldım, iki iç hastalıkları uzmanına gösterdim net bişey söyleyemedi onlarda hala havada anlayacağınız hiç bir kesinlik yok, bazı doktorlar olayı acayip abartmış durumda bazılarının haberi bile yok.. hiç bir şeye ulaşamadık o kadar yol gidip.. bende ortasını bulup şöyle yapayım diyorum..burda her hafta kan tahlili yaptırayım eğer aşırı bi yükselme olursa o zaman acil durum ilan edeyim..
bu arada bursaya gitmişken elimiz boş dönmedik tabiki :) chicco nun istediğim park yatağını ve içine işbirin gri süngerini aldık ikisine 410tl ödedi.. bi tane peluş battaniye aldık, bi kaç tanede kıyafet eksiği vardı onları aldım evimize döndük.
kızlar bildiğiniz gibi yarın son iş günüm ama ben bugünden yazmak istedim cumartesileri topik pek bi sakin geçiyor öncelikle artık çok sık giremeyeceğim evde net kullanmıyoruz hiçte gerek duymadık çalıştığımız için ama sağolsun eşim dün akşam sen şimdi sıkılırsın dedi burada sizinle konuştuğumu biliyor en kısa zaman da bağlatırız dedi canım benim ya çok düşüncelidir neyse kaç aydır burada sevinçlerimizi sıkıtılarımızı paylaştık birbirimizi hiç görmeden tanımadan dostluklar arkadaşlıklar kurduk kendi adımada söylemem gerekirsede benim için aile gibi oldunuz bu geçen süre içinde istemeden de olsa sizi kıracak bi hareketim olduysa şimdiden özür dilerim kader arkadaşlarım ALLAHIM hepimizi bi avazda kurtarsın evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ve hayırlı evlatlar olsunlar ve ALLAHIM bizlerde hayırlı anne babalar olmayı nasip etsin şu fani dünyada rabbim evlatlarımızı bize doyursun bizi de evlatlarımıza doyursun allahım düşmanımı bile evet acısıyla sınamasın AMİN veda konuşması gibi oldu ama benden kurtulamazsınız kendim giremesemde mucizem le haber yollarım size
bende bende anne kulodu gıymek ıstemıyorum artık kendımınkılerı gıymek ıstıyorum sudyen mecbur emzırme kullanıcam ama donlar barı normal olsunnnn
kurtulamazsın oyle bızden o eve ınternet alıncak arkadas:)))
aaa ıyıymıs bakayım hemen
amin canım benim bu mübarek saatte Rabbim ettiğin duayı kabul etsin inşallah
yaaaaaahemen bağlattırrrrrrrrr bakkk
eğer özel hastane çok pahalı değilse özelmiş devletmiş hiç bi farkı yok eğer doktor vicdanlı bi tipse ilgileniyor değilse yandın, şeytan diyo git acıbademe bastır parayı rahatça tedavi ol.off yaaaa o kadar da yol gittiniz Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın doktor olmuş ama insan olamamış
ben hala eski donlarımı giyiyorum hayatta yüksek bel giyemem dün mecburen iki tane aldım yüksek bel olurda sezeryan olursa diye ama nasıl giyerim bilmiyorum
off yaaaa o kadar da yol gittiniz Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın doktor olmuş ama insan olamamış
ben hala eski donlarımı giyiyorum hayatta yüksek bel giyemem dün mecburen iki tane aldım yüksek bel olurda sezeryan olursa diye ama nasıl giyerim bilmiyorum
benım hamılelık oncesı kulotlarım s bılemedın m bedendı dusuk bel dantellı mantellıeğer özel hastane çok pahalı değilse özelmiş devletmiş hiç bi farkı yok eğer doktor vicdanlı bi tipse ilgileniyor değilse yandın, şeytan diyo git acıbademe bastır parayı rahatça tedavi ol.
bende eski kilotlarımı giyiyorum, bir tane hamile kilodu almıştım deneyim diye onunla da rahat edemedim, göbeğimi kapatamadı çünküyarıda kaldı o da rahatsız etti
benım hamılelık oncesı kulotlarım s bılemedın m bedendı dusuk bel dantellı mantellıama malesef gıyemıyorum onları toto buyuyunce bende bımden dusuk bek l beden kulot almıstım bu arada sıddetle tavsıye ederım bımın kulotlarını onları gıyıyorum duz kulot yanı yuksek bel zaten gıyemem dogumdan sonra nolcak bılmıyorum
dıpentmı aldın hastane ıcın?Hele hastanede giymek için tek kullanımlık külotlar var ya onlardan aldım, ne çirkinler öyle :)
Bu arada kurabiye ve magnetlerimin fotolarını ekliyorum
Eki Görüntüle 590469
kemeraltında aldıgım bı yer var hem suslu hem pamuklu 2 sı bırarada onlarla cok rahat edıyordum gercı benı hıc bı seklı rahatsız etmıyor malum modeller de dahılbende hamile kaldığımda bimden iki paket aldım sık sık değiştiriyorum diye, kesinlikle bende tavsiye ederim hem sağlam hemde tamamen pamuk hiç rahatsız etmiyo, benim eskidende vardı o tarzda onlarıda kullanmaya devam, dantelliler süslüler kaşındırıyo beni, naylon oldukları için bende giymiyorum onları
ahaha benimde hepsi beyaz akıntının rengini anlamak için öyle almıştım, haftalarca aynı çamaşırı giyer gibi oluyor gerçektenkemeraltında aldıgım bı yer var hem suslu hem pamuklu 2 sı bırarada onlarla cok rahat edıyordum gercı benı hıc bı seklı rahatsız etmıyor malum modeller de dahılvalla bıme yplum duserse lohusalık ıcınde almak ıstıyorum ama ben sadece pembe bulabılmıstım ondan2 paket aldım sankı hergun aynı kulodu gıyıyormus gıbı hıssedıyorum aynı dondan 6 tane var yanı
dıpentmı aldın hastane ıcın?
bulamadım beyazını sımdıde yokus cıkmam lazım bım terste bana yazlıktakı bımden almıstım onları yarın kocısı kandırırsam araba ıle gotursun barıahaha benimde hepsi beyaz akıntının rengini anlamak için öyle almıştım, haftalarca aynı çamaşırı giyer gibi oluyor gerçekten
tuh sabah e bebekten sıparıs verdım gorseydım alırdım bendeHayır, ebebekte vardı, bez gibi değil sadece külot, üstüne ped kullanıcam ama ilk günler çabuk kirleniomuş kullanıp atmak için aldım bakalım rahat edebilecek miyim kağıt gibi bişii
senın dr da demekkı bbegı dusunen dr lardan yawww hıc bıze acımıyo bu drlar :)kızlar ben geldim ama nerden kontrolden oğluşumu gördüm teyzeleri sağ tarafıma nasıl vuruyodu meğerse elleri ayakları ordaymış hınzırın doktorum çok hareketli bir bebek dedi. ay kızlar abisinin dudakları biraz dolgundur babasına çekmiş doktor diyoku tombul dudaklı bir bebiş geliyor anaamm buda doğuştan botokslu olcak kuzum...
32+4 kilomuz 2 kilo boyumuzda 44.31 cm olmuş. flyi 7 ile çarpıyoduk yanlış hatırlamıyosam doktor dedi ama ben oğluşa bakcam diye unuttum. bu arada doğum normalde 14 şubat gözükürken sezeryan olcağımdan 8 9 şubat gibi olur dedi 38 haftayı tamamlarız baktık duruma göre durdurabildiğimiz kadar durdururuz dedi. yani 39 haftanın içindede olabilir.
suyumuzda iyiymiş gelişimide normal olunca tekrar şeker için kan vermedik diyete devam...
bizden bu kadaar...
kızlar ben geldim ama nerden kontrolden oğluşumu gördüm teyzeleri sağ tarafıma nasıl vuruyodu meğerse elleri ayakları ordaymış hınzırın doktorum çok hareketli bir bebek dedi. ay kızlar abisinin dudakları biraz dolgundur babasına çekmiş doktor diyoku tombul dudaklı bir bebiş geliyor anaamm buda doğuştan botokslu olcak kuzum...
32+4 kilomuz 2 kilo boyumuzda 44.31 cm olmuş. flyi 7 ile çarpıyoduk yanlış hatırlamıyosam doktor dedi ama ben oğluşa bakcam diye unuttum. bu arada doğum normalde 14 şubat gözükürken sezeryan olcağımdan 8 9 şubat gibi olur dedi 38 haftayı tamamlarız baktık duruma göre durdurabildiğimiz kadar durdururuz dedi. yani 39 haftanın içindede olabilir.
suyumuzda iyiymiş gelişimide normal olunca tekrar şeker için kan vermedik diyete devam...
bizden bu kadaar...
kızlar bu arada bizim çantamız hazır ve nazır dolapta beklemekte hazırlaması çok zevkliydi... yıka ütüle mini mini ...
geçen gün kayınvalidemlede lohusa pijamamızıda aldık sabahlıklı... bebek şekerleri için keçe tül kurdele felan aldık yarısını tamamladım hepsi bitsin çeker koyarım .
bide kayınvalidem tanıdık bir çeyizci var oraya gittik bambu sepetimiz tekrar bir elden geçmesi için verdik ayrıca kundak beyaz battaniye peluş battaniye minik bir hurç kapı süsü ve yayağım için hem dantelli battaniye hemde yatak örtüsü şeklindede kullanılır bir örtü dikiliyor artık geriye bi temizliğim kaldı onuda son 2 hafta kala kadın alcam.
aaaa ne çok konuşmuşum bi meyve süt arası veriyim
benımde bıttı sayılır kıııııııııııııııııııııııı sadece cantaya konacak:) bıde seker ısı varmaşallah canım biz de daha tık yok sen bitirmişsin bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?