2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende bende anne kulodu gıymek ıstemıyorum artık kendımınkılerı gıymek ıstıyorum sudyen mecbur emzırme kullanıcam ama donlar barı normal olsunnnn

bende bende anne kulodu gıymek ıstemıyorum artık kendımınkılerı gıymek ıstıyorum sudyen mecbur emzırme kullanıcam ama donlar barı normal olsunnnn

Hele hastanede giymek için tek kullanımlık külotlar var ya onlardan aldım, ne çirkinler öyle :)

Bu arada kurabiye ve magnetlerimin fotolarını ekliyorum

off yaaaa o kadar da yol gittiniz Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın doktor olmuş ama insan olamamış

yaaaaaa hemen bağlattırrrrrrrrr bakkk

ben hala eski donlarımı giyiyorum hayatta yüksek bel giyemem dün mecburen iki tane aldım yüksek bel olurda sezeryan olursa diye ama nasıl giyerim bilmiyorum

eğer özel hastane çok pahalı değilse özelmiş devletmiş hiç bi farkı yok eğer doktor vicdanlı bi tipse ilgileniyor değilse yandın, şeytan diyo git acıbademe bastır parayı rahatça tedavi ol.
bende eski kilotlarımı giyiyorum, bir tane hamile kilodu almıştım deneyim diye onunla da rahat edemedim, göbeğimi kapatamadı çünkü yarıda kaldı o da rahatsız etti

benım hamılelık oncesı kulotlarım s bılemedın m bedendı dusuk bel dantellı mantellı ama malesef gıyemıyorum onları toto buyuyunce bende bımden dusuk bek l beden kulot almıstım bu arada sıddetle tavsıye ederım bımın kulotlarını onları gıyıyorum duz kulot yanı yuksek bel zaten gıyemem dogumdan sonra nolcak bılmıyorum

bende hamile kaldığımda bimden iki paket aldım sık sık değiştiriyorum diye, kesinlikle bende tavsiye ederim hem sağlam hemde tamamen pamuk hiç rahatsız etmiyo, benim eskidende vardı o tarzda onlarıda kullanmaya devam, dantelliler süslüler kaşındırıyo beni, naylon oldukları için bende giymiyorum onları

kemeraltında aldıgım bı yer var hem suslu hem pamuklu 2 sı bırarada onlarla cok rahat edıyordum gercı benı hıc bı seklı rahatsız etmıyor malum modeller de dahıl valla bıme yplum duserse lohusalık ıcınde almak ıstıyorum ama ben sadece pembe bulabılmıstım ondan2 paket aldım sankı hergun aynı kulodu gıyıyormus gıbı hıssedıyorum aynı dondan 6 tane var yanı

ahaha benimde hepsi beyaz akıntının rengini anlamak için öyle almıştım, haftalarca aynı çamaşırı giyer gibi oluyor gerçekten

ahaha benimde hepsi beyaz akıntının rengini anlamak için öyle almıştım, haftalarca aynı çamaşırı giyer gibi oluyor gerçekten
bulamadım beyazını sımdıde yokus cıkmam lazım bım terste bana yazlıktakı bımden almıstım onları yarın kocısı kandırırsam araba ıle gotursun barı

Hayır, ebebekte vardı, bez gibi değil sadece külot, üstüne ped kullanıcam ama ilk günler çabuk kirleniomuş kullanıp atmak için aldım bakalım rahat edebilecek miyim kağıt gibi bişii
tuh sabah e bebekten sıparıs verdım gorseydım alırdım bende

kızlar ben geldim ama nerden kontrolden oğluşumu gördüm teyzeleri sağ tarafıma nasıl vuruyodu meğerse elleri ayakları ordaymış hınzırın doktorum çok hareketli bir bebek dedi. ay kızlar abisinin dudakları biraz dolgundur babasına çekmiş doktor diyoku tombul dudaklı bir bebiş geliyor anaamm buda doğuştan botokslu olcak kuzum...
32+4 kilomuz 2 kilo boyumuzda 44.31 cm olmuş. flyi 7 ile çarpıyoduk yanlış hatırlamıyosam doktor dedi ama ben oğluşa bakcam diye unuttum. bu arada doğum normalde 14 şubat gözükürken sezeryan olcağımdan 8 9 şubat gibi olur dedi 38 haftayı tamamlarız baktık duruma göre durdurabildiğimiz kadar durdururuz dedi. yani 39 haftanın içindede olabilir.
suyumuzda iyiymiş gelişimide normal olunca tekrar şeker için kan vermedik diyete devam...
bizden bu kadaar...

senın dr da demekkı bbegı dusunen dr lardan yawww hıc bıze acımıyo bu drlar :)

kızlar bu arada bizim çantamız hazır ve nazır dolapta beklemekte hazırlaması çok zevkliydi... yıka ütüle mini mini ...
geçen gün kayınvalidemlede lohusa pijamamızıda aldık sabahlıklı... bebek şekerleri için keçe tül kurdele felan aldık yarısını tamamladım hepsi bitsin çeker koyarım .
bide kayınvalidem tanıdık bir çeyizci var oraya gittik bambu sepetimiz tekrar bir elden geçmesi için verdik ayrıca kundak beyaz battaniye peluş battaniye minik bir hurç kapı süsü ve yayağım için hem dantelli battaniye hemde yatak örtüsü şeklindede kullanılır bir örtü dikiliyor artık geriye bi temizliğim kaldı onuda son 2 hafta kala kadın alcam.
aaaa ne çok konuşmuşum bi meyve süt arası veriyim

maşallah canım size bu arada aynı durumdayız benimde en son 14 şubat ama sezeryan olacağı için doktorum en son tarihi 7 şubat olarak belirledi ama oda bi ihtimal duruma göre gideceğiz dedi benim daha dikişler yeni diye kendiliğinden açılma olmaması lazımmış yani artık her hafta hastanedeyim bu hafta takibe başlıyoruz

maşallah canım biz de daha tık yok sen bitirmişsin bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…